2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızklar acılısı ben yapıyorum sanırım bugun 8+2 gunluguz drda kontrolum var dua edın bır aksılık cıkmasın kalp ataıslarını duymustum ama sonrada durma falan oluyor yaa korkuyorummm

inşallah bebiş sağlıklıdır güzel haberlerle gelirsin benimde yarın kontrolüm aynı tedirginlik bende de var ben hiç duymadım daha kalp atışını bide dün kötü bir tartışma yaşadım yarın oldun bebeğimi göreyim de rahatliiim inşallah

ben folbiol kullanıyorum, günde 1 tane kullanmamı söyledi doktor. vitamin kullanmana gerek yok dedi.

ilk doktor folbiolü 3 tane vermişti sonra kendi doktoruma gittim onu yarım bile içsen olur dedi ben teke düşürdüm ama bi rahatsızlık geçirince doktorum folbiolüde kesti şimdi decavit içiyorum hem vitamin hem folik asit içinde yeterli miktarda varmış okuduğum kadarıyla 0,4mg mış ihtiyacımız olan decavitte 0,8mg var yatiyodur herhalde doktor öyle dediğine göre yoksa bana önce tuhaf gelmişti hemen vitamine başlamak

canım hiç korkmana gerek yok sadece kürtajdan sonra kendine iyi bak üşütme lohusasın dikkat etmezsen sonrası çok kötü oluyor

Selam arkadaşlar,
Ben 6. haftayı bugün doldurdum ve henüz kese ve kalp atışı için doktora gitmedik. 4 Ocağa rendevu vermişti.
Ama benim sanki belirtilerim azaldı yani kasıklarımda çok hafif ara ara batmalar oluyordu artık yok, mide bulantım hiç olmadı, korkmaya başladım. Benim gibi belirtisi az olan var mı ? sadece karnımda şişlik var, gazım da azaldı offf 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum umarım sorun yoktur...

tatlım kalp atışımı görene kadar bu tedirginlik devam ediyor inşallah 4 ocakta hem keseyi hem bebeği hem de kalp atışını görürsün eğer kanaman yoksa çok endişe edip strese sokma kendini derim benimde fazla belirtim yok göğüslerim hala hassas bide nadir kasık batması oluyo bulantı bende de yok hala ama kimisinde olmuyomuş belkide daha erken çünkü yavaş yavaş iştahsızlık başladı bende benim de yarın çok heycanlıyım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır ve Rabbimin izniyle sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur inşallah

Allah Yardımcın Olsun İnşallah..Öksürüğünü Kesmek İçin Elinden Geleni Yap.Benimde Kanamam Oldu Ancak Bebeğim Ve Ben İyiyiz Şimdi Seninde Geçecek Allah ın İzniyle Kalbini Farah Tut Ve bol Bol Dinlen Çalışıosan Doktordan İstirahat Al Soğuk Algınlığı Grip Başka Türü Geçmiyor.Çabucak İyileş İnşallah...

Arkadasim telaslanma lutfen bu sureci ne kadar rahat gecirirsen o kadar kolay gecer.hamilelik bu hic belli olmaz ben ilk hamileligimde hic bir sikinti gormedim midemhic bulanmadi hamilelik belirtisi hic olmadi.ama simdiki hamileligimde hepsi var.hergun aynir olmuyor .hayirlisini dile tevekkul et stres yapma rabbim cok buyuk o korur indallah

Teşekkürler lillum, umarım yarın çok çok güzel haberler alırsın... Kanamam olmadı ama progestan kullanıyorum, tüp bebek benimki. Progestan kullanınca yine de sorun varsa kanama oluyor mu onu bilmiyorum mesela, göğüslerde hassasiyet bende de çok var ama yine progestan buna da sebep oluyor tabii... Kafam iyice karışık anlayacağınız :))
Cuma gününe kadar ya sabır ...

bende 6 .haftaya girdiğim gün ultrasona girdim kese vardı bebekte çok minicikti kalp atışları duyulmadı normalmi acaba yaa 6.haftada genelde duyulurdu alttanda muyene etti yne duymadı çok küçük olduğundandır dedi doktor ama kalp hücreleri oluşmaya başlamış dedi benimde bir düşüğüm var bunuda kaybetmek istemiyorum

inşallah kontrolün güzel geçer ve bebişin çok sağlıklıdır
amınn ınsallahh gelınce sızlere yazarım hemenj

ınsallah canım aynı sekılde sende kalp atıslarını duyarsın guzel haberleler gelırsın merakla beklıyorummm ne kadar stresten uzak duralım desekte oluyor ama kafana takmaman en onemlısı

progestanı bende kullanıyorum sen içiyormusun fitil olarak mı kuulanıyorsun canım zaten az kaldı bak benimki yarın seninkide bi sonraki gün telaş yapmayalım inşallah sağlıklı bizim cennet kokularımız dün bide tartışma yaşayınca çok tedirgin oldum ama olacaksa da biz önüne geçemeyiz herşeyin hayırlısı o yüzden ama tabiki tek temennimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak inşallah bizlere bu nasip olur

bidahaki kontrolün ne zaman canım bu arada doktorun kalp hücreleri oluşmaya başlamış dediyse kalp atışı da çok yakındır bence inşallah bu defa kucağında görürsün bebeğini tatlım

Ya arkadaslar Ben simdi kac gunlugum anlayamadim 2 takvim yaptim ikisinde de farkli hesaplasi sat 21 kasim

Kac gunluk ve kac haftalik oluo

Ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa. Tartışma konusuna gelince hayatta her şeyi yaşıyoruz tabii sevinç de olacak bu dönemde üzüntü de... Çok dert etme, ben bundan dolayı sorun olacağını sanmıyorum çünkü 40 haftanın güle oynaya geçmesine imkanı yok, ama tartışmanın diğer tarafındaki kişi senin hamile olduğunu biliyorsa bundan sonra biraz alttan alsın canım, sen 1 tanesin bugünlerde unutma :)

bidahaki kontrolün ne zaman canım bu arada doktorun kalp hücreleri oluşmaya başlamış dediyse kalp atışı da çok yakındır bence inşallah bu defa kucağında görürsün bebeğini tatlım

bidahaki kontrolüm pazartesi işte oğünde 7.haftaya giricez inş..bende pıhtılaşma olduğu için endişeleniyorum

Kızlar, nihayet 6-7. haftalardaki bulantım geçiyor. En azından ete olan tiksintim geçmek üzere. Sabah hassasiyetim devam ediyor. Bulantınız oluyorsa moralinizi bozmayın, bir de bakıyorsunuz azalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…