- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.261
gunaydın kızklar acılısı ben yapıyorum sanırım bugun 8+2 gunluguz drda kontrolum var dua edın bır aksılık cıkmasın kalp ataıslarını duymustum ama sonrada durma falan oluyor yaa korkuyorummm
ben folbiol kullanıyorum, günde 1 tane kullanmamı söyledi doktor. vitamin kullanmana gerek yok dedi.
Kızlar çok teşekkür ediyorum güzel tesellileriniz için, napalım,zaten hazırlıklıydık eşimle,tabi yine de ne olursa olsun insan çok üzülüyor özellikle anne ve kardeşiyle telde konuşurken,gurbette olmanın zorlukları malesefyarın kürtaj yapılacak,çok korkuyorum ama korkmama gerek yokmuş sanırım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bir de şu hamilelik takvimini nasıl iptal edebilirim,bir fikri olan var mı?
Selam arkadaşlar,
Ben 6. haftayı bugün doldurdum ve henüz kese ve kalp atışı için doktora gitmedik. 4 Ocağa rendevu vermişti.
Ama benim sanki belirtilerim azaldı yani kasıklarımda çok hafif ara ara batmalar oluyordu artık yok, mide bulantım hiç olmadı, korkmaya başladım. Benim gibi belirtisi az olan var mı ? sadece karnımda şişlik var, gazım da azaldı offf 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum umarım sorun yoktur...
evet canım bugün doktorada sordum benim i çok dikkat et düşüge ve erken doğuma neden olur dedi bende pekmez ve teryağ deneyecem çok kaşınıyor tutuyorum ama sonra daha şiddetli öksürüyorum va kasğıma agrı giriyor
amınn ınsallahh gelınce sızlere yazarım hemenjinşallah kontrolün güzel geçer ve bebişin çok sağlıklıdır
inşallah bebiş sağlıklıdır güzel haberlerle gelirsin benimde yarın kontrolüm aynı tedirginlik bende de var ben hiç duymadım daha kalp atışını bide dün kötü bir tartışma yaşadım yarın oldun bebeğimi göreyim de rahatliiim inşallah
Teşekkürler lillum, umarım yarın çok çok güzel haberler alırsın... Kanamam olmadı ama progestan kullanıyorum, tüp bebek benimki. Progestan kullanınca yine de sorun varsa kanama oluyor mu onu bilmiyorum mesela, göğüslerde hassasiyet bende de çok var ama yine progestan buna da sebep oluyor tabii... Kafam iyice karışık anlayacağınız :))
Cuma gününe kadar ya sabır ...
bende 6 .haftaya girdiğim gün ultrasona girdim kese vardı bebekte çok minicikti kalp atışları duyulmadı normalmi acaba yaa 6.haftada genelde duyulurdu alttanda muyene etti yne duymadı çok küçük olduğundandır dedi doktor ama kalp hücreleri oluşmaya başlamış dedi benimde bir düşüğüm var bunuda kaybetmek istemiyorum
progestanı bende kullanıyorum sen içiyormusun fitil olarak mı kuulanıyorsun canım zaten az kaldı bak benimki yarın seninkide bi sonraki gün telaş yapmayalım inşallah sağlıklı bizim cennet kokularımız dün bide tartışma yaşayınca çok tedirgin oldum ama olacaksa da biz önüne geçemeyiz herşeyin hayırlısı o yüzden ama tabiki tek temennimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak inşallah bizlere bu nasip olur
Ya arkadaslar Ben simdi kac gunlugum anlayamadim 2 takvim yaptim ikisinde de farkli hesaplasi sat 21 kasim
Kac gunluk ve kac haftalik oluo
bidahaki kontrolün ne zaman canım bu arada doktorun kalp hücreleri oluşmaya başlamış dediyse kalp atışı da çok yakındır bence inşallah bu defa kucağında görürsün bebeğini tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?