2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım mrb, öncelikle hayırlı olsun gebeliğin:) bende senin gibi daha önce bir düşük yaptım ve şu an ki gebeliğimde 6. haftadayken benim bebeğimde de kalp atısı duyamadı doktor alttan muayene etmesine rağmen. ama herşey sağlıklı dedi ve bugün tekrar kontrole gittik 9.haftaya girdiğimi söyledi ve kalp atışlarını da duyduk. gümbür gümdür:)) sen de canını sıkma ilerleyen haftalarda duyacağına eminim.

ben kendi ailem ve kayınvalidem hariç öle özel hissetirilme durumunu görmüyorum eşim bu konuda sağolsun çok temkinli şımarcam diye mi korkuyo bilmiyorum dün özellikle denedim canım şunu istiyor dedim istiyomu gerçekmi bak zevk için yapıyosan çok yazık gerçekten istiyosa gitcem diyo anla artık yani ama doğru 40 hafta haha hihi geçmicek sonuçta ama ilk aklıma bebeğim geldi uzatmamak için sustum ben de inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır şöle büyük büyük kocaman haftalara ulaşıp koca göbekli hamişler oluruz inşallah

üzülme canm bende de olmuyordu kimi kişilerde daha sonra başllıyor belirtiler bende 7.haftadan sonra başladı ve hiçbiri çok fazla dadeğil hala bende kanama da ok oluyordu ama çok şükür bebişim iyi cumagününü bende ipl çekiyorum

hmm aynı sorunla karşılaşmışız:)..bende kan pıhtılaşması var daha önce bebeğim gelişemediği için bir düşük yaptım bende evhamlanıyordum acaba budamı gelişemiyor dye normalmiş demekki pazartesi tekrar gidicem 7.haftaya giriyoruz inş oğünde

Son düzenleme:
hep bi stres bi sıkıntı var hamişlerde Rabbim inşallah kucaklarımızda gösterir kızlar kötülüğü çağırmayalım iyi şeyler düşünelim birbirimize çok dua edelim

Çok iyi yapmışsın uzatmamakla, eşine de hak vermek lazım, o da stresli olabilir bizler bizi anlamalarını bekliyoruz ama biz de onları anlamalıyız onlar ne yaşıyor bilemiyoruz. Benim eşim sen 1 tane doğurcaksın ben 9 doğurucam diyor arada :)))

Herkeze hayırlı saglıklı huzurlu gunler....

canım hamılelıkte grıp agır atlatılıyor vıcut dırencımız dusuk oldugu ıcın-cok dıkkat et bol bol c vıtamını tuketmeye calıs...
Rabbım sıfa versın....

Bende haftaya doktora gıdıcem ınsallah heyecanlıyım-hayırlısı ıle o gun bır gelseydı.....

Cuma günü ikimiz de iyi haberler alırız umarım, progestan kullanmıyor musun kanama için? Ben olmadığı halde kullanıyorum, tabii doktor verdiği için....

öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ben hamileliğimi ilk öğrendiğim gün soğuk algınlığına yakalandım nasıl zordu anlatamam kafam kalkmıyodu burnum gözlerim çeşme gibi akıyodu bir de bi öksürük tutardı en çok o korkutuyodu beni doktor endişelenme ağrınolursa parol alabilirsin sadece onun haricinde ilaç kullanamazsın dedi bol bol dinlenme ve vitamin meyve tüketimi veriyolar ben meyve karışımlı ballı ıhlamur içtim bol bol c vitamini tükettim bide çalışıyorum düşün sadece 1,5 gün dinlenebildim ama çok şükür çok uzamadan geçti
bir de ne kadar doğrudur bilemem annenin vücut direnci azaldığı için bebiş daha iyi tutunur diye duymuştum yanlış da olabilir sen yine de çok dikkat et kendine

Son düzenleme:
Cuma günü ikimiz de iyi haberler alırız umarım, progestan kullanmıyor musun kanama için? Ben olmadığı halde kullanıyorum, tabii doktor verdiği için....

amin canım inşallah kullanıyorum elbette öğrendiğim ilk haftadan beri kanama şiddeti artınca dozunu da arttırdı doktor 200 mglık günde 3 tane içiyorum son bir kaçgündür çokşükür biraz azaldı yatıyorum bol bol

canım bende aynı dertten muzdariptim ancak boşa üzmüşüm kendimi bebeğim şuan 10 haftası içinde ve gayet sağlıklı maaşallah.sıkma canını 6 7 haftalarda benimde yoktu mide bulantım.şimdi bile yok ama iştahsızlık var.bu günlerde gidersen zaten görürsün kesesini falan hatta kalp atşını bile belki görebilirisin..hakkında hayırlısı inşallah..

pff bende mide bulantım yok diye strese giricem sadece göğsümde hassiyet arttı bide şişkinlik. bunlarda olmasa hamile olduğumu anlamıcam.. şimdi bulantısı olan arkadaslar sinir olmuştur belki ama bi sorun varmı diye bende kafayı yoruyorum. umarım bi sorun yokturda bütün hamilelik boyunca böyle sessiz sakin geçer. bi tane düşüğüm olduğu için her türlü kötü senaryoyu yazabiliyorumm

Sağlığı hep devam etsin inşallah. Teşekkürler en azından bunun da normal olduğunu öğrenmiş oldum :))

canım birşey öğrenmek istiyorum ben kanaman olduğu zaman ağrın da oluyor muydu_???

canım benimde başımdan geçti kanama maalesef hemde 2 kere progesteronu kesinlikle aksatma ve kesinlikle ıstırahat et.lavabo ihtiyacın dışında yatağından kalkma.kanaman kesilinceye kadar hatta sonrasında bile varsa imkanın 3 4 gün daha yat.kanaman kahverengiye dönünce kanamanın azaldığı anlamına geliyor.stresten uzak dur.sana bakacak biri var ise eğer annem kardeşin falan mutlaka yardım iste.kendini yormazsan kısa sürede biter inşallah.allah ım yardımcın olsun..zor durum ben çok iyi anlıyorum..

kızlr mide bulantısının olamamasını stres yapmayın lütfen illa herkeste olacak diye birşey yok bunu kafaya takıp stres yapmayın bebeğinizi de strese sokarsınız moralinizi nekadar yüksek tutarsnız okadar hamileliğiniz iyi geçer

yatıyorum canım evde sağolsun eşim hiç kaldırmıyordu beni ama gündüz işte olduğu için mecbur su içmeye falan kalkmak zorunda kalıyordum ama şuan annemdeyim ve sürekli yatıyorum çok şükür birkaçgündür iyiyim peçeteye sildiğide geliyor sadece benm ilk düşüğümde kanamayla olmuştu o üzden daha çok dikkat ediyorum

hamile olmasam benim yazdıklarımı söyleyen birine kesin sinir olurdum daha ne istiyosun diye. ama hamilelikte insan herşeyi dert edebiliyo nasıl bi hormon değişikliğidir bu. maşallah diyip popomuzu kaşımak lazım sanırım :)

sağlığı hep devam etsin inşallah. Teşekkürler en azından bunun da normal olduğunu öğrenmiş oldum :))

kesinlikle normal.stres etme kendinide bebeğinide üzme.herşey allah tan hastalıkta sağlıkta.başına kötüsü gelmedikçe kötü şeylerle kendini yorma.ben değerlerim yükselene kadar acaba kimyasl gebelikmi dedim.değerler yükseldi keseyi görene kadar acaba dış gebelikmi dedim.keseyi gördüm bu sefer bebeği görene kadar acaba boş gebelikmi dedim.ne kadar boş şeyler ama insan düşünmeden edemiyor hele bide uzun süredir bu bebeği bekliyorsan.şimdi en ufak şeyde koşuyorum doktora.ne olacak bu halimiz bilmiyorum ama hayır olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…