- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.281
Ya arkadaslar Ben simdi kac gunlugum anlayamadim 2 takvim yaptim ikisinde de farkli hesaplasi sat 21 kasim
Kac gunluk ve kac haftalik oluo
bende 6 .haftaya girdiğim gün ultrasona girdim kese vardı bebekte çok minicikti kalp atışları duyulmadı normalmi acaba yaa 6.haftada genelde duyulurdu alttanda muyene etti yne duymadı çok küçük olduğundandır dedi doktor ama kalp hücreleri oluşmaya başlamış dedi benimde bir düşüğüm var bunuda kaybetmek istemiyorum
Ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa. Tartışma konusuna gelince hayatta her şeyi yaşıyoruz tabii sevinç de olacak bu dönemde üzüntü de... Çok dert etme, ben bundan dolayı sorun olacağını sanmıyorum çünkü 40 haftanın güle oynaya geçmesine imkanı yok, ama tartışmanın diğer tarafındaki kişi senin hamile olduğunu biliyorsa bundan sonra biraz alttan alsın canım, sen 1 tanesin bugünlerde unutma :)
Selam arkadaşlar,
Ben 6. haftayı bugün doldurdum ve henüz kese ve kalp atışı için doktora gitmedik. 4 Ocağa rendevu vermişti.
Ama benim sanki belirtilerim azaldı yani kasıklarımda çok hafif ara ara batmalar oluyordu artık yok, mide bulantım hiç olmadı, korkmaya başladım. Benim gibi belirtisi az olan var mı ? sadece karnımda şişlik var, gazım da azaldı offf 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum umarım sorun yoktur...
canım mrb, öncelikle hayırlı olsun gebeliğin:) bende senin gibi daha önce bir düşük yaptım ve şu an ki gebeliğimde 6. haftadayken benim bebeğimde de kalp atısı duyamadı doktor alttan muayene etmesine rağmen. ama herşey sağlıklı dedi ve bugün tekrar kontrole gittik 9.haftaya girdiğimi söyledi ve kalp atışlarını da duyduk. gümbür gümdür:)) sen de canını sıkma ilerleyen haftalarda duyacağına eminim.
ben kendi ailem ve kayınvalidem hariç öle özel hissetirilme durumunu görmüyorum eşim bu konuda sağolsun çok temkinli şımarcam diye mi korkuyo bilmiyorum dün özellikle denedim canım şunu istiyor dedim istiyomu gerçekmi bak zevk için yapıyosan çok yazık gerçekten istiyosa gitcem diyo anla artık yani ama doğru 40 hafta haha hihi geçmicek sonuçta ama ilk aklıma bebeğim geldi uzatmamak için sustum ben de inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır şöle büyük büyük kocaman haftalara ulaşıp koca göbekli hamişler oluruz inşallah
Kizlar herkese oncelikle iyi senelerrrrr
Nasi hastalandim nasillllllllllBurnum akar bi taraftan bogazim kulaklarim agrir bi taraftan. Basim desen catladi catlicak
25 yasindayim vallahi boyle agir grip oldugumu bilmem. Doktorumu aradim. Parol al bi tane dedi. Aldim da simdi biraz gozum acildi.
Aman dikkat edin kendinize. Demekki hamileyken bu kadar agir geciyo gripler
üzülme canm bende de olmuyordu kimi kişilerde daha sonra başllıyor belirtiler bende 7.haftadan sonra başladı ve hiçbiri çok fazla dadeğil hala bende kanama da ok oluyordu ama çok şükür bebişim iyi cumagününü bende ipl çekiyorum
Cuma günü ikimiz de iyi haberler alırız umarım, progestan kullanmıyor musun kanama için? Ben olmadığı halde kullanıyorum, tabii doktor verdiği için....
selam arkadaşlar,
ben 6. Haftayı bugün doldurdum ve henüz kese ve kalp atışı için doktora gitmedik. 4 ocağa rendevu vermişti.
Ama benim sanki belirtilerim azaldı yani kasıklarımda çok hafif ara ara batmalar oluyordu artık yok, mide bulantım hiç olmadı, korkmaya başladım. Benim gibi belirtisi az olan var mı ? Sadece karnımda şişlik var, gazım da azaldı offf 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum umarım sorun yoktur...
canım bende aynı dertten muzdariptim ancak boşa üzmüşüm kendimi bebeğim şuan 10 haftası içinde ve gayet sağlıklı maaşallah.sıkma canını 6 7 haftalarda benimde yoktu mide bulantım.şimdi bile yok ama iştahsızlık var.bu günlerde gidersen zaten görürsün kesesini falan hatta kalp atşını bile belki görebilirisin..hakkında hayırlısı inşallah..
amin canım inşallah kullanıyorum elbette öğrendiğim ilk haftadan beri kanama şiddeti artınca dozunu da arttırdı doktor 200 mglık günde 3 tane içiyorum son bir kaçgündür çokşükür biraz azaldı yatıyorum bol bol
amin canım inşallah kullanıyorum elbette öğrendiğim ilk haftadan beri kanama şiddeti artınca dozunu da arttırdı doktor 200 mglık günde 3 tane içiyorum son bir kaçgündür çokşükür biraz azaldı yatıyorum bol bol
canım benimde başımdan geçti kanama maalesef hemde 2 kere progesteronu kesinlikle aksatma ve kesinlikle ıstırahat et.lavabo ihtiyacın dışında yatağından kalkma.kanaman kesilinceye kadar hatta sonrasında bile varsa imkanın 3 4 gün daha yat.kanaman kahverengiye dönünce kanamanın azaldığı anlamına geliyor.stresten uzak dur.sana bakacak biri var ise eğer annem kardeşin falan mutlaka yardım iste.kendini yormazsan kısa sürede biter inşallah.allah ım yardımcın olsun..zor durum ben çok iyi anlıyorum..
kızlr mide bulantısının olamamasını stres yapmayın lütfen illa herkeste olacak diye birşey yok bunu kafaya takıp stres yapmayın bebeğinizi de strese sokarsınız moralinizi nekadar yüksek tutarsnız okadar hamileliğiniz iyi geçer
sağlığı hep devam etsin inşallah. Teşekkürler en azından bunun da normal olduğunu öğrenmiş oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?