2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annende olman iyi olmuş bende annemde kaldım hep ve çok şükür geçti.tez zamnda geçer ve allah bir daha yaşatmaz inşallah..

geçmiş olsun canım bol meyve tüket:)

Tesekkur ederim canlarim bugun biraz daha iyiyim cok sukur

Gezgincim insallah kontrolun cok guzel gecer. Bebegini gorur duyarsin canimm

Sagol canimm... Aynen aynen anlattigin gibiydim ben de. Artik gece sinirlerim bozuldu, korktum gozlerim falan sisti balon gibi. Yaslar akiyor. Ay dayanamadim bi de ben akittim sonra. Agladim bisuru Esim de korktu. Ama bugun az daha iyiyim sukurler olsun. Is yerimden de izin aldim.

ayy hep aynı endişeler korkular panikler diyorum ya biz birbirimizi sakinlaeştirmeye çalışsak da aslında kendimizi bile sakinleştiremiyoruz ama napalım destek almak gibisi de yok Rabbim ol dediyse korkmamak lazım ama düşünmeden edemiyoruz işte hepimiz birbirimize çok çok dua edelim başka elimizden bişey gelmez zaten

slm kızlar bu kan şurubu beni mahfetti yaaa kabızlık çekiyodum şimdi tam tersi kan şurubu veya hapı kullanna var mı?

aynen öyle canım.rabbim hepimize bebişlerimizin yüzünü görmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..bu arada çalışan anneler gebelik izinleri 16 haftadan 24 haftaya çıktı kısa zamanda onaylanacak inşallah..bilmeyenlere duyurulur..

Kizlar dun bi tane parol aldim.

Bugun de alsam abartmis olmam dimi ?

Butun vucudum agriyo Basim, kulagim gozum bile hatta fenayim

hayır canım bişe olmaz geçen hafta migrenim tuttu bişe olur diye parol almadım resmen işkence çektim en son doktora gidip sordum günde 3 taneye kadar hakkın varmıs rahatça kullanabilirsin. ama tabi biz yinede bi tane alalım :)) geçmiş olsun bu arada canım umarım hemen iyileşirsin

Evet canim aslinda dun doktorum da bana dedi 2 tane falan diye. :) Ama ben yine de sizlere de bi sorayim dedim nolurrrr nolmaz :)

Tesekkur ederim. Cok zormus hamilelikte hasta olmak cooook. Daha bi agir sanki.

Allah kimseye vermesin..

Pek bir kimse yok sanirim agustos anneleri arasinda hamileliklerini bizimle paylasmak isteyen annelerimizden...Ben cok heyecanliyim ve cokda korkuyorum...cunku gectigimiz sene icinde düsükle sonuclanan hamilelikler yasadim. Simdilik hersey yolunda gidiyor bu hamileligimde...Cuma gunu randevum var bebisimi yada bebislerimi gormek icin...Insallah hersey yolundadir.Tum anne adaylarina bol sans, saglik ve sabirlar diliyorum. Umarim guzel bir hamilelik geciririz saglik icinde...Ayrica hepinizin Yeniyilini en icten dileklerimle kutlarim...

Evet canim aslinda dun doktorum da bana dedi 2 tane falan diye. :) Ama ben yine de sizlere de bi sorayim dedim nolurrrr nolmaz :)

Tesekkur ederim. Cok zormus hamilelikte hasta olmak cooook. Daha bi agir sanki.

Allah kimseye vermesin..

bende migren var bi kere tuttumu mahvoluyorum şimdi ödüm kopuyo başım ağrıcak diye. gerçekten çok zor hasta olmak rabbim hamilelikte herkesin sağlığını korusun

tatlım ya bişey sorayım belki bilgin vardır doğum ücretiyle alakalı benim sigortam bu ay başlıcak ben doğum ücretini alabilirmiyim şartlar ne bunun için

inşallah onaylanır canım yaaa 6 ay bide 6 ay ücretsiz inin alabilirsek süper olurrr
süt izni falanda değişecekmiş heralde 2 saate çıkacakmış

umarım cuma günü gittiğinde mutlu haberler alırsın canım.. yeni yıl dileklerin için tşk ederim. umarım bu yıl sanada uğurlu gelir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

tatlım ya bişey sorayım belki bilgin vardır doğum ücretiyle alakalı benim sigortam bu ay başlıcak ben doğum ücretini alabilirmiyim şartlar ne bunun için

sanırım doğumdan önceki 120 gün üst üste sigortanın yatmış olması şartı aranıyor diye biliyorum

evet canım yararlanırsın.4 ay düzenli priminin yatmış olması yeterli diye biliyorum.ssk da ne kadar net maaş alıyorsan devlet sana bu maaşı 16 hafta ödemeyi taahhüt ediyor.şimdide 24 haftaya çıkıcak inş.

çıksın tabiki bu ülkeye evlat yetiştircez sonuçta değilmi kolay olmuyor o kadar inşallah çıkar çıkacağını düşünüyorum devletimiz bunu yapar inşallah

tatlım geçen haftalarda bende ishal olmuş çok afedersin doktorumu aramıştım ilaçları kesmemi söledi o zaman folbiol ve progestanı ağızdan alıyordum bir günde geçti folbiolu bıraktırdı progestanı da fitil olarak alıyorum ve decavit içiyorum ateşin yoktur umarım en önemlisi bu bence doktorunu ara durumu hemen bildir o yönlendirir seni geçmiş olsun

Duyduk merakla beklemedeyiz yasanın onaylanmasını, henüz mecliste umarım yasa oylanırken herkesin eli havada olur. Kuzenim viyanada yaşıyor bebeği 14 aylık oldu hala izinli... Maaşını eksik alıyor kademeli olarak. Biz de de öyle olsa ben de eksik maaş almaya razı olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…