- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.301
yatıyorum canım evde sağolsun eşim hiç kaldırmıyordu beni ama gündüz işte olduğu için mecbur su içmeye falan kalkmak zorunda kalıyordum ama şuan annemdeyim ve sürekli yatıyorum çok şükür birkaçgündür iyiyim peçeteye sildiğide geliyor sadece benm ilk düşüğümde kanamayla olmuştu o üzden daha çok dikkat ediyorum
geçmiş olsun canım bol meyve tüket:)
Herkeze hayırlı saglıklı huzurlu gunler....
canım hamılelıkte grıp agır atlatılıyor vıcut dırencımız dusuk oldugu ıcın-cok dıkkat et bol bol c vıtamını tuketmeye calıs...
Rabbım sıfa versın....
Bende haftaya doktora gıdıcem ınsallah heyecanlıyım-hayırlısı ıle o gun bır gelseydı.....
öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin ben hamileliğimi ilk öğrendiğim gün soğuk algınlığına yakalandım nasıl zordu anlatamam kafam kalkmıyodu burnum gözlerim çeşme gibi akıyodu bir de bi öksürük tutardı en çok o korkutuyodu beni doktor endişelenme ağrınolursa parol alabilirsin sadece onun haricinde ilaç kullanamazsın dedi bol bol dinlenme ve vitamin meyve tüketimi veriyolar ben meyve karışımlı ballı ıhlamur içtim bol bol c vitamini tükettim bide çalışıyorum düşün sadece 1,5 gün dinlenebildim ama çok şükür çok uzamadan geçti
bir de ne kadar doğrudur bilemem annenin vücut direnci azaldığı için bebiş daha iyi tutunur diye duymuştum yanlış da olabilir sen yine de çok dikkat et kendine
kesinlikle normal.stres etme kendinide bebeğinide üzme.herşey allah tan hastalıkta sağlıkta.başına kötüsü gelmedikçe kötü şeylerle kendini yorma.ben değerlerim yükselene kadar acaba kimyasl gebelikmi dedim.değerler yükseldi keseyi görene kadar acaba dış gebelikmi dedim.keseyi gördüm bu sefer bebeği görene kadar acaba boş gebelikmi dedim.ne kadar boş şeyler ama insan düşünmeden edemiyor hele bide uzun süredir bu bebeği bekliyorsan.şimdi en ufak şeyde koşuyorum doktora.ne olacak bu halimiz bilmiyorum ama hayır olur inşallah..
ayy hep aynı endişeler korkular panikler diyorum ya biz birbirimizi sakinlaeştirmeye çalışsak da aslında kendimizi bile sakinleştiremiyoruz ama napalım destek almak gibisi de yok rabbim ol dediyse korkmamak lazım ama düşünmeden edemiyoruz işte hepimiz birbirimize çok çok dua edelim başka elimizden bişey gelmez zaten
Kizlar dun bi tane parol aldim.
Bugun de alsam abartmis olmam dimi ?
Butun vucudum agriyoBasim, kulagim gozum bile hatta fenayim
hayır canım bişe olmaz geçen hafta migrenim tuttu bişe olur diye parol almadım resmen işkence çektim en son doktora gidip sordum günde 3 taneye kadar hakkın varmıs rahatça kullanabilirsin. ama tabi biz yinede bi tane alalım :)) geçmiş olsun bu arada canım umarım hemen iyileşirsin
Evet canim aslinda dun doktorum da bana dedi 2 tane falan diye. :) Ama ben yine de sizlere de bi sorayim dedim nolurrrr nolmaz :)
Tesekkur ederim. Cok zormus hamilelikte hasta olmak cooook. Daha bi agir sanki.
Allah kimseye vermesin..
aynen öyle canım.rabbim hepimize bebişlerimizin yüzünü görmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..bu arada çalışan anneler gebelik izinleri 16 haftadan 24 haftaya çıktı kısa zamanda onaylanacak inşallah..bilmeyenlere duyurulur..
aynen öyle canım.rabbim hepimize bebişlerimizin yüzünü görmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..bu arada çalışan anneler gebelik izinleri 16 haftadan 24 haftaya çıktı kısa zamanda onaylanacak inşallah..bilmeyenlere duyurulur..
Pek bir kimse yok sanirim agustos anneleri arasinda hamileliklerini bizimle paylasmak isteyen annelerimizden...Ben cok heyecanliyim ve cokda korkuyorum...cunku gectigimiz sene icinde düsükle sonuclanan hamilelikler yasadim. Simdilik hersey yolunda gidiyor bu hamileligimde...Cuma gunu randevum var bebisimi yada bebislerimi gormek icin...Insallah hersey yolundadir.Tum anne adaylarina bol sans, saglik ve sabirlar diliyorum. Umarim guzel bir hamilelik geciririz saglik icinde...Ayrica hepinizin Yeniyilini en icten dileklerimle kutlarim...
tatlım ya bişey sorayım belki bilgin vardır doğum ücretiyle alakalı benim sigortam bu ay başlıcak ben doğum ücretini alabilirmiyim şartlar ne bunun için
sanırım doğumdan önceki 120 gün üst üste sigortanın yatmış olması şartı aranıyor diye biliyorum
tatlım ya bişey sorayım belki bilgin vardır doğum ücretiyle alakalı benim sigortam bu ay başlıcak ben doğum ücretini alabilirmiyim şartlar ne bunun için
slm kızlar bu kan şurubu beni mahfetti yaaa kabızlık çekiyodum şimdi tam tersi kan şurubu veya hapı kullanna var mı?
evet canım yararlanırsın.4 ay düzenli priminin yatmış olması yeterli diye biliyorum.ssk da ne kadar net maaş alıyorsan devlet sana bu maaşı 16 hafta ödemeyi taahhüt ediyor.şimdide 24 haftaya çıkıcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?