2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hayırlı olsun..düşüklerinizin sebebi neydi?tüp bebek yöntemi ile mi hamile kaldınız?ben 9. haftamı bugün bitiriyorum..sabahtan beri batma şeklinde kasık ağrılarım oluyor...daha önce hafifti de bugünkü biraz daha şiddetli gibi..endişelendim...dondurulmuş embriyo benimki..ilk gebeliğim...inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...

çıksın tabiki bu ülkeye evlat yetiştircez sonuçta değilmi kolay olmuyor o kadar inşallah çıkar çıkacağını düşünüyorum devletimiz bunu yapar inşallah

aslında 6 ay bile az ama buna da şükür napalım :)
4 aylık izinde bebek 4 ay bile olmuyor ben kızım 3 aylıkken işe başladım kurban olurum işte süt sağıp sağıp götürdüm çok sıkıntı kızımın kokusuna doyamadan işe başladım.
bunda inşallah ücretsiz izin almak istiyorum bi sıkıntımı zolmazsa

saol arkadaşım bebeşinin ve senin iyi olmana sevindim bende atlattım sayılır hafif öksürük kaldı ama ilaçsız gerçekten zor atlatılıyor umarım bir daha olmayız sağlıkla geçiririz gebeliklerimizi

tgbyksl- her hamilelik aynı degıl ki-kim 9. aya kadar mıgde bulantısı kusma cekıyor-kimi 3 ay sonra bitiyor ki bu normal olanı-kimide hiç yaşamıyor... Şükretmek lazım tabiki - hem dua et bundan sonrasında başlamasın daha erken cunku

Gezgincim insallah kontrolun cok guzel gecer. Bebegini gorur duyarsin canimm

Amin Sagolasınnnn

slm kızlar bu kan şurubu beni mahfetti yaaa kabızlık çekiyodum şimdi tam tersi kan şurubu veya hapı kullanna var mı?

Kan hapları ılk aylarda ıcılınce kabız yapıyor cok-bunu cogu kısı yaşıyor . :26:

merhaba kızlar,
benimde cumartesi kontrolüm vardı doktor herşey yolunda dedi çok şükür. 19 ocak ta 2li tarama için çağırdı. İnşallah ondan da iyi sonuçlr alırız. 10. haftaya girdik ama mide bulantılarım hiç azalmadı, sabah bir bardak süt içeyim dedim mahvetti beni. içim yanıyor resmen. kabızlık ta devam ediyor. umarım geçer bulantılarım sürekli dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcıcı olsun. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.
2li tarama testimden korkuyordum biraz, yaptıran varmı ?

tam bende 2li testi sorucaktım bazı doktorlar 2liye gerek yok 3lü yeter diyolar ne düşünüyosunuz bu konuda

benim doktorum 2sini yapmak en doğrusu diyor.2sini birden değerlendirip karından sıvı alıp almamak için karar veriyorlarmış. inşallah sonuçlarımız iyi çıkar da sıvı ya falan gerek kalmaz. Rabbim iyi günler göstersin hepimize....

yani kaç haftalıkken gitmemiz lazım 2li tarama için canım fiyatı nekadar hiç araştırdınmı özelde
devlette 2li yapılmıyor diye biliyorum.

ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum üçlü test zamanı gelince nasip oluırsa yaptırıcam bebeklerimiz inşallah sağlıklı olur allaha emanet hepsi

memursan yine okadar sıkıntı yok görümcem doğurdu 6 ay da ücretsiz izin aldı ama özel sektörde malesef öle bi şansın 6 ay sonra ah lillumcum sen mi geldin bizde seni bekliyorduk demez ee hayat şartları gereği çalışmam da gerekiyor nolcak bilemiyorum sanırım ben 3 ay olmasını bile bekleyemicm artık bebeğimimi getiririm bilmiyorum muhasebe benim departmanım ve tek kişiyim bakalım hayırlısı artık gerçi yavrularımız rızıklarıyla gelcek inşallah

selam canlar... yarın kalp atışları için gidicem 7+3 olucaz inşallah duyarım kızlar ya ama kanamam falan yok bulantılarım başladı 2-3 gündür herşey yolunda demektir inşallah bunlar...

tam bende 2li testi sorucaktım bazı doktorlar 2liye gerek yok 3lü yeter diyolar ne düşünüyosunuz bu konuda

Canım 11 ile 14. haftalar arası ama 12. hafta ideal. 2 li tarama 3 lu ye gore daha hassas bir test , yani daha sağlıklı sonuc veriyor ayrıca risklerin daha erken bir haftada yakalanması da avantajlarından biri. Bence yapılması en gerekli tarama testi. Önce ense kalınlığını ölçüyorlar . Sonrada kan testi alıyorlar bilgisayar bu sonuclari annenin risk faktörleri ile birlikte birlestirip risk analizi yapıyor.

ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum üçlü test zamanı gelince nasip oluırsa yaptırıcam bebeklerimiz inşallah sağlıklı olur allaha emanet hepsi

Canım, evet bebeklerimiz Allah'a emanet kimi anneler hiç bir test yaptırmaya gerek duymuyor , bebek nasil olursa olsun aldıracak değilim evladım diyor ; buna saygı duyarım tabi ama amacın riskleri öğrenmese benden sana nacizane tavsiye ikili test daha hassas ve başarılı riskleri yakalama acısından. Ben ikisini yaptıracağım ama sen illaki birini yaptıracağım diyorsan 2 li yi tercih et.

merhaba kızlar
pazartesi günü dr gittik kesemizi gördük
folik asit ve vitamin hapı verdi
önümüzdeki hafta kalp atışları duyabiliriz dedi doktorumuz
ayın 12sinde cumartesi günü gideceğiz inşallah duyarız
bugün mide bulantım oldu biraz tekrarlamaz inş

yani kaç haftalıkken gitmemiz lazım 2li tarama için canım fiyatı nekadar hiç araştırdınmı özelde
devlette 2li yapılmıyor diye biliyorum.

12 -13 haftalıkken dedi doktor. 16. haftada 3lü tarama testi var. Ben hep özel hastaneye gidiyorum. O yüzden devlette yapılıyormu veya karşılıyormu bilmiyorum. Özelde de ben para ödemediğim için açıkçası onuda hiç sormadım, benim özel sağlık sigortam var ve tamamını karşıladığı için hiç merak etmedim doğrusu. Ama 2 hafta önce kan testi toksiloloji vs. yaptılar muayene dahl 185 lira tuttu. pahalı gerçekten.çok şükürki bunlar bana yük olmuyor. Allah maddi zorluklukları olan insanlara yardım etsin inşallah.

Doktorum bana ense kalınlığı ve burun kıkırdağını ölçeceğiz dedi. Sonra da kan testi ve risk analizi yapılıyprmuş dediğin gibi . Sen ne zaman yaptıracaksın isetberry...

aranıza yeni katıldm...
gebeliğimin yarın 10. haftası içine giricem inş..
acayip mide bulantım var mahvolmuş durumdayım, çalışıyor olmakda ayrı zorluyor tabi.. Allah yardımcımız olsun inş.

Çok çok geçmiş olsun canım,umarım iyileşmişsindir,Allah şifa versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…