- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.341
aranıza yeni katıldm...
gebeliğimin yarın 10. haftası içine giricem inş..
acayip mide bulantım var mahvolmuş durumdayım, çalışıyor olmakda ayrı zorluyor tabi.. Allah yardımcımız olsun inş.
lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.
lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.
canım birşey öğrenmek istiyorum ben kanaman olduğu zaman ağrın da oluyor muydu_???
Öncelikle hayırlı olsun, sakin ol :))
Yapacağın çok fazla bir şey yok, yarın kan verirsin "kanda hamilelik testi" yapılacak. BetaHcg hormonunun değerine bakacaklar. Çıkan sonuca göre de hamilesin diyecekler o kadar :)
Kendine iyi bir doktor bul ( kadın doğum uzmanı), ya da çok fazla şansın yoksa var olandan randevu al. Randevu gününde o sana bir sonraki adımı anlatacaktır. Her doktorun takip şekli farklı olduğundan net bir şey söylemek imkansız.
Tekrar hayırlı olsun, yediklerine dikkat et, ağır kaldırma, hamilelik esnasında yapılacaklarla ilgili inernette oldukça fazla bilgi var, bunları derleyip istediklerini uygulayabilirsin.
Tekrar hayırlı olsun :)
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin topogi biraz okudum cok korktum .bendede sadece kasik agrilari oliyor sebebi bos gebelik diye uaİlmiskan testi yaptırcaksın kaç haftalık hamile
co
cok olduğunu öğreneceksin zaten keseyi nezaman görebileceğini söyler doktor eğer kanamanda yoksa o günü bekliycksin canım:):) hayırlı olsun
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin topogi biraz okudum cok korktum .bendede sadece kasik agrilari oliyor sebebi bos gebelik diye uaİlmis(
telden giriyorum net yazamadim .yani tek belirti kasik agrisi olunca bos gebelik suphesi oluyormus.elim ayagim bosaldi ya
Çok çok geçmiş olsun canım,umarım iyileşmişsindir,Allah şifa versin.....
telden giriyorum net yazamadim .yani tek belirti kasik agrisi olunca bos gebelik suphesi oluyormus.elim ayagim bosaldi ya
ben dahil bir çok arkadaşta kasık ağrısı oluyor....seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak....bende de sağ kasık ağrısı ve hafif bulantı ara ara mevcut....bulantısı çok olan arkadaşlar var....bizim herhalde daha yeni,yolun başındayız......içini ferah tut.....olumlu düşünmeye çalış sürekli.....
ben bugün doktora gittim.....hamilelik kesesi gelişmiş ......progesteron değeri de 16 ya yükselmiş......doktor şimdilik sorun yok haftaya tekrar gel dedi......ilaçları kullanmaya devam dedi.....haftaya gittiğimde inşallah kalp atışını da duyarız.....bütün hamile arkadaşlara bol şanslar diliyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?