2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende çok umutsuzcada olsa test yaptırdım ve hemen iki çizgiyi gördüm o kadar heyecanlıyım ki ne yapıcamı bilmiyorum . bana lütfen ne yapmam gerek söyleyin evlenirken aile hekimi gebeliği bildir demişti bugün gittik test için geç kalmışız yarın idrar kan testi yapıcanı söledi yaa çok heyecanlıyım nasıl oluyor ne yapcaz bilmiyorum

lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.

aranıza yeni katıldm...
gebeliğimin yarın 10. haftası içine giricem inş..
acayip mide bulantım var mahvolmuş durumdayım, çalışıyor olmakda ayrı zorluyor tabi.. Allah yardımcımız olsun inş.

hayırlı olsun..ben de yarın 10.haftaya giriyorum...ocağın sonunda 2li tarama testi yaptıracağım inşallah...bulantı çekiyorum maalesef ama daha çok mide şişkinliği ve yanma beni mahvediyor....benimki tüp bebek....siz hangi tahlilleri yaptırdınız,tarama testi takviminiz nasıl?

lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.

kan testi yaptırcaksın kaç haftalık hamile olduğunu öğreneceksin zaten keseyi nezaman görebileceğini söyler doktor eğer kanamanda yoksa o günü bekliycksin canım:):) hayırlı olsun

Öncelikle hayırlı olsun, sakin ol :))
Yapacağın çok fazla bir şey yok, yarın kan verirsin "kanda hamilelik testi" yapılacak. BetaHcg hormonunun değerine bakacaklar. Çıkan sonuca göre de hamilesin diyecekler o kadar :)
Kendine iyi bir doktor bul ( kadın doğum uzmanı), ya da çok fazla şansın yoksa var olandan randevu al. Randevu gününde o sana bir sonraki adımı anlatacaktır. Her doktorun takip şekli farklı olduğundan net bir şey söylemek imkansız.

Tekrar hayırlı olsun, yediklerine dikkat et, ağır kaldırma, hamilelik esnasında yapılacaklarla ilgili inernette oldukça fazla bilgi var, bunları derleyip istediklerini uygulayabilirsin.

Tekrar hayırlı olsun :)

kan testi yaptırcaksın kaç haftalık hamile
co
cok olduğunu öğreneceksin zaten keseyi nezaman görebileceğini söyler doktor eğer kanamanda yoksa o günü bekliycksin canım:):) hayırlı olsun
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin topogi biraz okudum cok korktum .bendede sadece kasik agrilari oliyor sebebi bos gebelik diye uaİlmis (

kızlar son 2 haftada benim yavruş kasığımda biraz üste çıktı, resmen hissediyorum ve iyice sağa kaydı, sizde de böyle bebek yer değiştiriyomuş gibi hisler oluyor mu ?

cok tesekkur ederim cevaplariniz icin topogi biraz okudum cok korktum .bendede sadece kasik agrilari oliyor sebebi bos gebelik diye uaİlmis (

bende kasık ağrısını kese büyüdükçe rahme baskı yaptığı için oluyor diye biliyorum çevremde hamile olan doğum yapan herkes de kasık ağrısı oluyormuş iyi düşün iyi olsun:)

bende mesela cok hafif inceden oluyor adet agrisinin en kucuk hani geliyorum der hali gibi ... ozellikle cok ozur dileyerek wcden sonra oluyor.baska hic belirti yok

ben bugün doktora gittim.....hamilelik kesesi gelişmiş ......progesteron değeri de 16 ya yükselmiş......doktor şimdilik sorun yok haftaya tekrar gel dedi......ilaçları kullanmaya devam dedi.....haftaya gittiğimde inşallah kalp atışını da duyarız.....bütün hamile arkadaşlara bol şanslar diliyorum.......

Moralini bozma arkadaşım. bende gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım, mide bulantım ve kasık agrım vardı. doktor normal bunlar dedi. hala kasık agrılarım devam ediyor rahim büyüdükçe oluyormuş. aklına kötü şeyler getirme sakın. önce bende senin gibi korkmuştum ama şimdi herşey yolunda çok şükür :)

telden giriyorum net yazamadim .yani tek belirti kasik agrisi olunca bos gebelik suphesi oluyormus.elim ayagim bosaldi ya

ben dahil bir çok arkadaşta kasık ağrısı oluyor....seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak....bende de sağ kasık ağrısı ve hafif bulantı ara ara mevcut....bulantısı çok olan arkadaşlar var....bizim herhalde daha yeni,yolun başındayız......içini ferah tut.....olumlu düşünmeye çalış sürekli.....

cok rahatlatiyorsunuz saolun bende durup dururken degil wcden sonra cok az bazen hic olmuyor bulanti denen bise yok.esim soruyor bana annelik duygusu olustumu diye o bile yok yaa sizde olustumu ole bir duygu

Gozun aydin bu arada canim :) Insallah haftaya da kap atislarini duyarsin.

Biz de gitcez birazdan doktora :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…