2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum bana ense kalınlığı ve burun kıkırdağını ölçeceğiz dedi. Sonra da kan testi ve risk analizi yapılıyprmuş dediğin gibi . Sen ne zaman yaptıracaksın isetberry...

Ben uç hafta sonra yaptıracağım canım . İyiki bakıyor doktorun Don sendromlu bebeklerde yüksek ihtimalle burun kıkirdagi olmuyormuş ama standart prosedür mü bilmiyorum bende soracağım bizdede bakacaklar mı?

Herkes bakıyormu bende bilmiyorum. Ben doktoruma cok güveniyorum . İyice araştırdım herkes bu doktoru tavsiye etti. Çok ünlü bir profesör. Ne derse öyle yapacağız artık. Bebeğim önce allaha sonra doktoruma emanet ediyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.....

2013 TEMMUZ AGUSTOS ANNELERI:)

bu sekılde grubuma beklıyorum kızlar aramayı bu sekılde yapın aynısı kopyalayın cıkıyormu grup

Kizlar yiyorum yiyorum devamli midem kazinio acıkıyorum cok cbuk tuhaf haller:), dr gittiğimde dr yemek yicem die kndini s ikma dedi şuan sendn beslenio dedi 12hafta gel kilonu ve bazi testleri yplm dedi

önümüzdeki hafta doktora gidicez. allahım hayırlı haberlerle karşılaştır. bebeğim iyidir inşallah... günler geçmiyor sanki. çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçe.

özeldeki doktorum 6. haftadaki son muayenemden sonra "bir daha 12. haftada gel 2li testi yapalım, o önemli o zamana kadar gelmene gerek yok. ama bebeğin kalp atışlarının devam edip etmediğini merak edenler, ultrasona girmek isteyenler oluyor; istersen 9. haftada ultrasona girebilirsin" dedi. ona devlette gidicem önümüzdeki hafta.

12. haftada da 2li tarama testi için özele gidicem.

kızlar bugun ko0ntrolum vardı dr usttenn baktım net degıl dedı ve 6 hafta gorunuyor dedı halbukı 8 hafta ıcınde olmam lazım kalp atıyor dedım alttan bakalım dedı alttan baktı herseym cok net gorundu o kadar korktumkı gelısmedı dıye ellerı kolları bıle yerlerı olusmaya baslamıs kalp atımıda guzel dedi yanlız ul-stten net gorunmemesının sebebı rahmın ters dedı cok sasırdım hıc soruna yol acmazmıs normal bı durum dedı gebelıgın ılerleyen zamanlarında normal pozısyona donuyormuss ınsalalah benımıkıde bır an evvel doner eskı halıne8+4gunluguz 2 cm olmusuzzz
ultrasyona gorde muhtemel dogum tarıhım 10 agustos dedı ıkı gun one geldı

bırde folıbolun yanına bulantıların gectımı dedı bayagı azaldı kızlar bu arda bulantılarım decavıt ekledi multıvıtamın ve mıneralmıs

Son düzenleme:

seninle takvimimiz aynı tam 12.haftada mı gideceksin 2li test için
özele gitikten sonra devlete gitmek okadar zor geliyoki ben gittim Allahım doktor öyle bi bastırdı ki kasıklarıma 1 haft ageçmedi ağrısı test sonuçlarımı istedim kağıt israfı dedi vermedi Allahım bana mı denk gedi bilmiyorum ama güvendiğin bi hastane varsa git yoksa canını sıkıyolar başka bi işe yaramıyo

Son düzenleme:

arkadaşımm ben her doktora gidişimde doktorum 1 hafta sonra gel diyor,seninki de 6.haftadan sonra 12.hafta gel demiş.....özel ile devlet hast. farklı mı oluyor?

deli midir nedir adam ya... biz okulda müfettişler gelecek de görecek diye nee kağıt israfları yapıyoruz boş yere. bu bebek yahu!

özel hastane 30-45 dk mesafede bize. burdaki aile hekimliği hemşiresi de yine "buradaki devlet hastanesi doktoruna da git hiç başka bi yere gitmiyormuş gib,i arada görün ne olur ne olmaz" dedi acil bir vs. olması durumunda ilgilenmesi için. devletteki dr. çok fena çünkü, bakmıyor başka yere gittiysen ve acil bi durum olursa

hepsi ayrı bi alem yani.

ben de hem bi görüneyim; hem de merakımı gidereyim, sesini duyayım istiyorum bebeğimin.

12. haftada da 2'li test için özele gideceğim

Son düzenleme:
arkadaşımm ben her doktora gidişimde doktorum 1 hafta sonra gel diyor,seninki de 6.haftadan sonra 12.hafta gel demiş.....özel ile devlet hast. farklı mı oluyor?

öyle dedi valla elvincim doktor. çok da iyi işinde.. bir de işin ilginci özel hastane, yani benim her gidişimden para alacak kadın. gel demiyor, bana göre 12. haftada gel diyor.

sen özele mi gidiyorsun, devlete mi? her hafta mı gel dedi sana doktor?

tam üstüne bastın aslında ben uyanıklık yapamadım ilk defa geliyorum demeim saf saf dedimki keseyi gördüm kalp atışını duydum o da sırf testler için oraya gittiğimi anladı ve bana gıcık oldu sanırım.
salak kafam ne söylüyon halbuki demi git saf saf muayeni ol gel ordaki bazı kadınlar test sonucuna bile bakmazken onlara çıktı vermiş ben özellikle istedim vermedi ama ben naptımmm sağlık bakanlığına ve hasta haklarına şikayet ettim bakalım sonuç çıkacakmı

özele gidiyorum......24 aralık 27 aralık ve bugün gittim birde 9 ocakta gideceğim....benim düşük tehditi var belki ondandır....ya da doktorum abartıyor ya da özel olduğu için para koparmak içindir bilemiyorum....

canım özelde 10 gün içinde gidersen tekrar para alınmıyor diy ebiliyorum ben ama

sert kayaya çarptı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…