2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hm epey sık muayene ediyor. düşük olasılığı varsa ciddiye alıyor demek ki arkadaşım takip etmesi iyi bi şey bence. sana da endişelerinin azalması bakımından iyi geliyordur belki...

her gidişinde muayene ücreti alınıyor mu peki?

bence harıka yapmıssın arkadasım.

Kızlar selam,

bulantılarım çok fazla süt ve yumurta yiyemiyorum. hatta görmek bile istemiyorum.. Onun dışında bolca uyku hali bi de duygusalım kii sormayınnn :))) Ama herşeye razıyım yeterki bişi olmasınnn

Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun. Allah hepimizin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, isteyen arkadaşlarıma da bir an önce kavuştursun inşallah..

Bu arada ctesi kalp atışını duycaz kısmetseee.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

iyi bakın kendinize,

hadi hayırlısı olsun canım.....inşallah kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarsın....dualarım seninle....

slm kızlar üzücü olaylar yaşayan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda yeniden hamş kalırsınız. bende p.tesi gitcem kalp atışını duymaya umarım herşey yolundadır 5 haftalıkken gitmiştim en son aksilikler oldu ancak p.tesiye randevu alabildim. neyse en azından garanti olur. bu arada bendede hiç bulantı yok hiçde şikayetçi değilim tadını çıkarın kızlar oğlumdada 6 ile 8. haftalar arasında olmuştu bulantı ama şükür bunda yok amaaannn olmasında :)

bu arada benim oğlumdada son adet tarihim ayın 4 ü bdt ayın 11 i idi bu hamişliğimdede tarihler aynı. ama tabi o gün doğum olacak diye bi kanun yok oğlum13 gün erken geldi

ayyyyyy ben daha yenı yemek yıyebıldım ya

yaramaz mı yaramaz bır oglum var

acaıp strese sokuyor benı

uyku duzenı yok ne yaparsam yapıyım duzene gırmıyor

12 yatıyor sabah ezanıyla kalkıyor sonra yelız basında bekle dur uykulu uykulu halıyle snırlerımım tepemde oluyor esım yardımcı olmuyor

yemekdı temızlıkdı hıc bıtmıyor

az once bıraz kek bırazda sut ıctım oglum uyududa

al bendende okadar cnm. seni çok iyi anıyorum evi süpür sil, oyuncakları akşama kadar 32522365111 defa topla dur. yemek yemiyor yedirmeye çalış, uyut tekra ortalık topla eşim desen 6 da gidiyor 10 da geliyor çok fazla yoruluyorum tabi bide hamişlik ağır geliyo ama bugünümüze şükür

cıldırıyorum ben resmen bırde hamılelıgın stresı varya bak doktora gıdecem ona bıle zamanım kalmıyor soyle rahat bır uyusam ıs guc neysede uykuda yok boluk borcuk

cıldırıyorum ben resmen bırde hamılelıgın stresı varya bak doktora gıdecem ona bıle zamanım kalmıyor soyle rahat bır uyusam ıs guc neysede uykuda yok boluk borcuk

gece 4-5 kere kalkıyo yanımda yatarsa hiç kalkmıyo şükür uykudan yana sorunumuz yok ama tabi benimki biraz daha büyük 22 aylık. çok ama çok hareketli

angysangel,bugün seninde kontrolün mü vardı ben mi yanlış hatırlıyorum?

Evt cnm yeni gldim syilir bnde hber vericktim bebisimn klbini duydum sata gore glismi 2gun ondeb gdiomus 6+4musz bugun aglcktm inanamdm doktorm tkrar dnletti klbini sukurler olsun yarabbm. allah herkese nasip etsn bugn tam anlamiyla anladm hmile oldugumu klbni duyunca allahm hepinzn bebislerini korusn

ooo ooo oldu mu şimdi hanımlar......gözümüzü korkutmayın da.....yok iş, güç, çocuk, yok gece 12 de yatıyor sabah 6 da kalkıyor.....vs.vs.

daraldım vallahi....hamilelikten pişmanlık duymaya başlayacağım şimdi :) abooooo yandık biz

çok çok sevindim canım,şükürler olsun....sonuna kadar güzel olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…