- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.401
Kızlar çok teşekkür ediyorum güzel tesellileriniz için, napalım,zaten hazırlıklıydık eşimle,tabi yine de ne olursa olsun insan çok üzülüyor özellikle anne ve kardeşiyle telde konuşurken,gurbette olmanın zorlukları malesefyarın kürtaj yapılacak,çok korkuyorum ama korkmama gerek yokmuş sanırım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bir de şu hamilelik takvimini nasıl iptal edebilirim,bir fikri olan var mı?
ooo ooo oldu mu şimdi hanımlar......gözümüzü korkutmayın da.....yok iş, güç, çocuk, yok gece 12 de yatıyor sabah 6 da kalkıyor.....vs.vs.
daraldım vallahi....hamilelikten pişmanlık duymaya başlayacağım şimdi :) abooooo yandık biz
çok çok sevindim canım,şükürler olsun....sonuna kadar güzel olur inşallah...
dua edın kızın olsun ay erkke cocuklar varya duvara tırmanıyor duvaraaaaaaaaaaaa
arkadaslar ben de hamıleyımm!artık bende bı hamısımm!!:)) hıc beklemedıgım bı anda geldı bebbsım!!bız onu 2 3 ay sonra beklıyordukk ama!cok sukur rabbım aratmadı !!kasım ayının basında bi sıkıntının var olup olmadıgını ogrenebılmek ıcın doktor kontrolüne gıtmştm!bı suru testlerden sonra sıkıntının olmadıgını,en gec hazıran ayında goruselım dedı!!ve bugun yıne ben o doktora gıttım!bebesımın odasını gordumm!haftaya cuma gunu ıcın de kalp atıslarıunı duyalım dedı!!cok heycanlıyımm kızlarr!gecen hafta kan testlerınden bakıldı ,hamılemıyım dıye ama ozman ınanamıstımm!bugun orda keseyı gorukdten sonra ınandım artık!rabbım tum olmayanlara,ısteyenlersle hayırllısyla,versın bebıs..!!sonuna kadr gıtmeyı nasıp eylesın allah bıze!!
sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin kız erkek farketmiyor,erkek çocuk daha yaramaz oluyor biliyorum,çevremde görüyorum.....korkularım var tabi,kendi kendime diyorumki ya çok yaramaz olursa,ya başedemesem,gecelerce uykusuz kalırsam ve dahası......hamile kalınca malesef hemen annelik duygusu yerleşmiyor.....sanırım doğunca artık anne olmanın verdiği hazla uykusuzlukları,yaramazlıkları gözüm görmeyecek
önceki hamileliğimde hamileliğimi öğrenir öğrenmez hemen isim bulmaya başlamıştım.....hep kız ismi düşünüyordum.....kız mıydı ne...içime doğmuştu....ama tabi nasip olmadı,düşükle sonuçlandı...
bu hamileliğimde ise içimden hep erkek isimleri geçiyor....ama kendimi frenliyorum....bu sefer dereyi görmeden paçayı sıvamayacağım...sonra hayalkırıklığı kötü oluyor
annelık duygusu dedıgın gıbı hemen olmuyor
ınsan bır kere panık streslı heycanlı olunca farkına varamıyorsun
mesela oglm 19 aylık ama ben hala varamadım cunku
bır kadının kendını anne gıbı hıssettıgı tek an anne memesını alan bebek dıye dusunuyorum
benım oglumla o bag hıc olmadı ne yaptıysak yapalım almadı stres sıkıntı aglıyarak sut sagdım fılan
ama canından can oluyorrrrrr uyurken bıle ozluyorsun orasıda apayrı bırsey
bende oglumda nedense hep erkek hıssettım ısmını onceden hazırladık
sımdıde acayıp dercede kız hıssedıyorum ısmıde hazır allahım nasıp ederse tabı
selam canlar... yarın kalp atışları için gidicem 7+3 olucaz inşallah duyarım kızlar ya ama kanamam falan yok bulantılarım başladı 2-3 gündür herşey yolunda demektir inşallah bunlar...
merhaba kızlar
pazartesi günü dr gittik kesemizi gördük
folik asit ve vitamin hapı verdi
önümüzdeki hafta kalp atışları duyabiliriz dedi doktorumuz
ayın 12sinde cumartesi günü gideceğiz inşallah duyarız
bugün mide bulantım oldu biraz tekrarlamaz inş
aranıza yeni katıldm...
gebeliğimin yarın 10. haftası içine giricem inş..
acayip mide bulantım var mahvolmuş durumdayım, çalışıyor olmakda ayrı zorluyor tabi.. Allah yardımcımız olsun inş.
lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.
arkadaslar ben de hamıleyımm!artık bende bı hamısımm!!:)) hıc beklemedıgım bı anda geldı bebbsım!!bız onu 2 3 ay sonra beklıyordukk ama!cok sukur rabbım aratmadı !!kasım ayının basında bi sıkıntının var olup olmadıgını ogrenebılmek ıcın doktor kontrolüne gıtmştm!bı suru testlerden sonra sıkıntının olmadıgını,en gec hazıran ayında goruselım dedı!!ve bugun yıne ben o doktora gıttım!bebesımın odasını gordumm!haftaya cuma gunu ıcın de kalp atıslarıunı duyalım dedı!!cok heycanlıyımm kızlarr!gecen hafta kan testlerınden bakıldı ,hamılemıyım dıye ama ozman ınanamıstımm!bugun orda keseyı gorukdten sonra ınandım artık!rabbım tum olmayanlara,ısteyenlersle hayırllısyla,versın bebıs..!!sonuna kadr gıtmeyı nasıp eylesın allah bıze!!
telden giriyorum net yazamadim .yani tek belirti kasik agrisi olunca bos gebelik suphesi oluyormus.elim ayagim bosaldi ya
Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Anne olmak çok zor gercekten , düşünsene birde ikinci gelecek. Benim de kızım var ve bulantilarim o kadar agir ki tüm ihtiyaclarımızı annem gideriyor saolsun. Sabah erkenden kalkıp anneme geliyorum , aksam olunca evimize gidiyoruz , perisanim ya. Kızımın yemek yeme dısında bir sıkıntısı yok ama uyku saatleri düzenli . Yaramaz da sayılmaz. Ama ona yemek yedirmek bizi mahvediyor hiç mı bir şey sevmez bir cocuk.ayyyyyy ben daha yenı yemek yıyebıldım ya
yaramaz mı yaramaz bır oglum var
acaıp strese sokuyor benı
uyku duzenı yok ne yaparsam yapıyım duzene gırmıyor
12 yatıyor sabah ezanıyla kalkıyor sonra yelız basında bekle dur uykulu uykulu halıyle snırlerımım tepemde oluyor esım yardımcı olmuyor
yemekdı temızlıkdı hıc bıtmıyor
az once bıraz kek bırazda sut ıctım oglum uyududa
Amin cnn hepinzn miniklerini korusun allahm
allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Anne olmak çok zor gercekten , düşünsene birde ikinci gelecek. Benim de kızım var ve bulantilarim o kadar agir ki tüm ihtiyaclarımızı annem gideriyor saolsun. Sabah erkenden kalkıp anneme geliyorum , aksam olunca evimize gidiyoruz , perisanim ya. Kızımın yemek yeme dısında bir sıkıntısı yok ama uyku saatleri düzenli . Yaramaz da sayılmaz. Ama ona yemek yedirmek bizi mahvediyor hiç mı bir şey sevmez bir cocuk.
nasıl geçti kontrolun canm kesen büyümüş mü kalp atışlrını alabildi mi doktor
benim bebeğimin yanında gebelikle beraber oluşan bir de kistim var en son 3 cm di(6.haftada) genellikle batmalarım falan oluyor normal olarak. ancak geçenlerde felaket kasık sancım başladı ama öyle dayanılacak gibi değildi şükür kanamam yoktu. endişelendim acaba kistten dolayı mı böyle oldu. bir de benim gibi kisti olan var mı ? doktor tehlikeli değil takip ederiz doğumda gider flan dedi ama ne biliyim içime kurt düştü =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?