2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zeldacim nsilsin.doktorunn verdgi ilaclari aksatma ve moralini yuksek tut ayni aciyu yasamis biri olarak icine oturan o koca tasi biliorm ama hersey duzelio bn ynndaym herzamn kib cnm

dua edın kızın olsun ay erkke cocuklar varya duvara tırmanıyor duvaraaaaaaaaaaaa

dua edın kızın olsun ay erkke cocuklar varya duvara tırmanıyor duvaraaaaaaaaaaaa

sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin kız erkek farketmiyor,erkek çocuk daha yaramaz oluyor biliyorum,çevremde görüyorum.....korkularım var tabi,kendi kendime diyorumki ya çok yaramaz olursa,ya başedemesem,gecelerce uykusuz kalırsam ve dahası......hamile kalınca malesef hemen annelik duygusu yerleşmiyor.....sanırım doğunca artık anne olmanın verdiği hazla uykusuzlukları,yaramazlıkları gözüm görmeyecek

önceki hamileliğimde hamileliğimi öğrenir öğrenmez hemen isim bulmaya başlamıştım.....hep kız ismi düşünüyordum.....kız mıydı ne...içime doğmuştu....ama tabi nasip olmadı,düşükle sonuçlandı...

bu hamileliğimde ise içimden hep erkek isimleri geçiyor....ama kendimi frenliyorum....bu sefer dereyi görmeden paçayı sıvamayacağım...sonra hayalkırıklığı kötü oluyor

arkadaslar ben de hamıleyımm!artık bende bı hamısımm!!:)) hıc beklemedıgım bı anda geldı bebbsım!!bız onu 2 3 ay sonra beklıyordukk ama!cok sukur rabbım aratmadı !!kasım ayının basında bi sıkıntının var olup olmadıgını ogrenebılmek ıcın doktor kontrolüne gıtmştm!bı suru testlerden sonra sıkıntının olmadıgını,en gec hazıran ayında goruselım dedı!!ve bugun yıne ben o doktora gıttım!bebesımın odasını gordumm!haftaya cuma gunu ıcın de kalp atıslarıunı duyalım dedı!!cok heycanlıyımm kızlarr!gecen hafta kan testlerınden bakıldı ,hamılemıyım dıye ama ozman ınanamıstımm!bugun orda keseyı gorukdten sonra ınandım artık!rabbım tum olmayanlara,ısteyenlersle hayırllısyla,versın bebıs..!!sonuna kadr gıtmeyı nasıp eylesın allah bıze!!

gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

annelık duygusu dedıgın gıbı hemen olmuyor

ınsan bır kere panık streslı heycanlı olunca farkına varamıyorsun

mesela oglm 19 aylık ama ben hala varamadım cunku

bır kadının kendını anne gıbı hıssettıgı tek an anne memesını alan bebek dıye dusunuyorum

benım oglumla o bag hıc olmadı ne yaptıysak yapalım almadı stres sıkıntı aglıyarak sut sagdım fılan

ama canından can oluyorrrrrr uyurken bıle ozluyorsun orasıda apayrı bırsey

bende oglumda nedense hep erkek hıssettım ısmını onceden hazırladık

sımdıde acayıp dercede kız hıssedıyorum ısmıde hazır allahım nasıp ederse tabı

Ben her iki durumdada ismini hzrladim saglikli olsn kz erkek frktmz allhm hyrlisni vrsn

selam canlar... yarın kalp atışları için gidicem 7+3 olucaz inşallah duyarım kızlar ya ama kanamam falan yok bulantılarım başladı 2-3 gündür herşey yolunda demektir inşallah bunlar...

aranıza yeni katıldm...
gebeliğimin yarın 10. haftası içine giricem inş..
acayip mide bulantım var mahvolmuş durumdayım, çalışıyor olmakda ayrı zorluyor tabi.. Allah yardımcımız olsun inş.

lütfen bişeler yazın . takvimi son adet gününe göre yaptım hiç doktora gitmedim allahım yaa testi bile 3 gün önce yaptım hiç beklemiyordum çünkü hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.

Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

telden giriyorum net yazamadim .yani tek belirti kasik agrisi olunca bos gebelik suphesi oluyormus.elim ayagim bosaldi ya

Kötü şeyler düşünme randevu aldığın doktor kan tahlili ultrason derken her şey yolunda mı diye bakacak zaten. Şimdiden kafanı karıştırma. Sağlıklı beslen kendini yorma o kadar.

Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Anne olmak çok zor gercekten , düşünsene birde ikinci gelecek. Benim de kızım var ve bulantilarim o kadar agir ki tüm ihtiyaclarımızı annem gideriyor saolsun. Sabah erkenden kalkıp anneme geliyorum , aksam olunca evimize gidiyoruz , perisanim ya. Kızımın yemek yeme dısında bir sıkıntısı yok ama uyku saatleri düzenli . Yaramaz da sayılmaz. Ama ona yemek yedirmek bizi mahvediyor hiç mı bir şey sevmez bir cocuk.

Son düzenleme:

benımde 4 yasında 1oğlum var bu ıkıncı olucak hayırlısıyla benım oğlumu8nda yemekle hıc arası yok cok fazlada yemek secıyor

herkese mrb..geçmişi okudum yeni hamilelere hayırlı olsun kesesini we kalp atışını duyanlara gözünüzaydın diyorumm..bende tiroid war kontrolüm yrn...ama kadındoğumcumda haftaya çağırmıştı yani ben 9 haftalıkken kan testleri için..bende çalışıyorum yrn gitmişken kadındoğumcuyada uğrayım diyorum belki testleri yapar bakalım bebişimide görürümm hayırlısı..öyle 9.haftaya özel başka bir test yok değimi ?

benim bebeğimin yanında gebelikle beraber oluşan bir de kistim var en son 3 cm di(6.haftada) genellikle batmalarım falan oluyor normal olarak. ancak geçenlerde felaket kasık sancım başladı ama öyle dayanılacak gibi değildi şükür kanamam yoktu. endişelendim acaba kistten dolayı mı böyle oldu. bir de benim gibi kisti olan var mı ? doktor tehlikeli değil takip ederiz doğumda gider flan dedi ama ne biliyim içime kurt düştü =(

Bende de 2 tane kist var canim dr.um hic onemli degil korkulacak bisey yok bebege de zarari yok zamanla vucut onu emer yok olur dedi. Sen de cannini sikma canimm umarim saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…