- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.061
yanımda yatırcam zaten cnm ama park yatak mı yoksa başka bişey mi almalıyım onu bilemedim...zaten ayrı odası bile olsa yanımda yatıracaktım en azından 1,1-5 yasına kadar...
cnm korkma önemli bişey değildir...benim de bugün aşağlara vuruyor hep kızım kuzum :) böyle sanki yumurtalıklarımda sancı yapıyor vurdukça...bi de kendimi yoruyorum ben sanırım farkında olmadan...çamaşır asarken toz alırken vs..eğilip kalktıkça karnım zorlanıyor
beşik derken canım? işte o küçük beşikleri diyosan onlarda uzun süre kullanılmıyor diye almak istemiyorum..6 ay ya da 4-5 ay kullanacağı şeye para vermek gereksiz geliyor...evet park yatak lazım da olabilir işte :)
Şeker Yüklemesi 24. Haftalarda Yapılıyor Sanırım. Ayak Şişmesi Bende De Olmaya Başladı Yeni Yeni. Özellikle Yürüdüğümde O Kadar Şişiyor Ki Bileklerimde Lastik Varmış Gibi Boğum Boğum Oluyor
herkese mrb kızlar,
bugün ayrıntılımız vardı çok şükür sonuç iyi çıktı bir problemimiz yokmuş maşallah şeker yüklememiz de yapıldı sonucu yarın tlfnda alıcam bebişimizin kilosu da boyu da gelişşimi de gayet iyiymiş çok şükür.ama biz heyecandan uyumadık eşimle ve sabah çok erken kalktık hastanede bir o blok bir öteki bir kan aldır vs derken bir de okula gittim 6 saat de ders derken bittim yorgunlıktan ölüyorum.
geçmişi henüz okumadım inş herkes iyidir,öpüyorum hepinizi.
azıcık geçmişe bakayım ben.
kızlarrr herkese merhaba,
kızımla biz geldik, cinsiyetimiz sonunda belli oldu eğer tekrar değişmezse, sağlıklı sıhhatli güzel yavrularımız olur inşallah,
son iki haftadır Türkiyedeydik, benim küçük kuzum iki haftada altı kez uçağa binmek zorunda kaldı,
uçağımız Türkiyeye giderken havalimanında motor arızası yaptı, 3 saat uçağın içinde havasız ortamda Arap amcalarla beklemek zorunda kaldık, çok korkunçtu
bunun dışında herşey yolunda, 22+3.haftamda girdim ultrasona bebğimin bıyu 21cm ağırlığı 452 gr çıktı, bana biraz az geldi ama doktor gayet normal dedi, sizin nasıldı bu haftalarda sonuçlar.
Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun
Evime gitmek istiyorrumm yaa ...
Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor
İyi akşamlar hamişlerrr
Doktorum bundan 1 ay önce ağır iş yapmamamı söylemişti ama tabi ben bir kere bile doğru düzgün evdeyken dinlenmedim hep iş peşindeyim evdeykensiz pazarınızı nasıl hallediyorsunuz kendiniz mi gidiyorsunuz :26: son zamanlarda eşimle gidiyordum ama o yok şimdi tek gitsem nolurki :26:
herkese mrb kızlar,
bugün ayrıntılımız vardı çok şükür sonuç iyi çıktı bir problemimiz yokmuş maşallah şeker yüklememiz de yapıldı sonucu yarın tlfnda alıcam bebişimizin kilosu da boyu da gelişşimi de gayet iyiymiş çok şükür.ama biz heyecandan uyumadık eşimle ve sabah çok erken kalktık hastanede bir o blok bir öteki bir kan aldır vs derken bir de okula gittim 6 saat de ders derken bittim yorgunlıktan ölüyorum.
geçmişi henüz okumadım inş herkes iyidir,öpüyorum hepinizi.
azıcık geçmişe bakayım ben.
ahhh canım ya ne desem yalan olur benim yapmadığım iş klamadı koli indir kaldır eşya paketle markete git. ama ne oluyor korkudan ölüyordum bebek hareket edene kadar . sen azıcık azıcık al 5 kiloyu geçmesin demişti doktorum aldıklarımın. az az al . benimde eşim 6 gün yok tatbikata gitti bende öyle yapacağım o yokken
gözün aydın canım yorgunluğuna değmiş yinede tertemiz çıkmış sonucun
canım çok güzel güle güle kullan çok beğendiiiiim
canım çok begendim daha önce bu halıyı görmüştüm güle güle iyi günlerde kullan
Canım hoşgeldin. Bebeğin kilosunu sorun etme önemli olan sağlıklı olması. Hem bence kilosu gayet normal.Aksilik olsa doktor söylerdikızlarrr herkese merhaba,
kızımla biz geldik, cinsiyetimiz sonunda belli oldu eğer tekrar değişmezse, sağlıklı sıhhatli güzel yavrularımız olur inşallah,
son iki haftadır Türkiyedeydik, benim küçük kuzum iki haftada altı kez uçağa binmek zorunda kaldı,
uçağımız Türkiyeye giderken havalimanında motor arızası yaptı, 3 saat uçağın içinde havasız ortamda Arap amcalarla beklemek zorunda kaldık, çok korkunçtu
bunun dışında herşey yolunda, 22+3.haftamda girdim ultrasona bebğimin bıyu 21cm ağırlığı 452 gr çıktı, bana biraz az geldi ama doktor gayet normal dedi, sizin nasıldı bu haftalarda sonuçlar.
Merhabalar,iyi haftalar annişler ve onların tatlı kuzularııııı :)
Hayatımsın gözlerim dolu dolu oldu çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.
Bende yan yatış yastığı almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlarım özellikle ilk 2-3 ay için çok faydalı olduğunu söylediler.
Erkek annişlerine sormak istiyorum :) Sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Çevremdeki erkek anneleri doğduğu gün veya 1 hafta 10 gün içinde yaptırmamı tavsiye ediyorlar.Öyle ki göbek bağı dahi daha geç iyileşiyormuş ve bebiş hiç bir ağrı,sızı hissetmiyormuş.Bir yandan da daha yeni doğmuş bebeğe nasıl kıyıcaz diye düşünüyorum çok kararsızım açıkcası sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.
kızlaar bgn sağlık ocağında tetanoz aşımın 2.dozunu oldummm....bebişimin kalp atışlarınıda dinledik...
tansiyonum biraz düşük çıktı..
benm sorunumda kilo...çok hızlı alıyorum aslında çok çok abartı yemiyorumm ama çok hızlı aldm yaa( kk da okudum başka topicte elevit we demir hapı kilo yapıo demşler ama bilemicem çok üzgünüm we korkuyorummm....
ne tawsiye edersinizzz
evet arkadaşım elevit dehşet kilo yapıyor ben dokr-torumla konuşarak bıraktım yahu 1,5 ayda 10 kilo aldım dedim nereye gidiyorum zaten aldı başına gidiyo kilo 90 la dogurusam ne ala valla bu arada sizin bebillerdemi öle bazı topiklerde bebeklerinin sürekli oynadıklarını sölemişler benimki arada pıtlatıp kaçıyo öle aman aman sürekli yok sizindemi öle benmi evham yapıyorum :)
aslında canım çok sıkkındı dünden beri. akşama kadar güle oynaya geçen günümüz akşam rezil oldu. eşimle tartıştık yokyere. çıktı gitti saat 1de geldi eve. sabaha kadar ağladımbana sürekli erken doğum yapacağımdan bahsedip duruyor :18:
üstelik tarih verip mayıs diyor.önceleri aldırış etmiyordum ama artık koşullanmaya başladım. akşamda o sinirle inşallah böyle bişey olur ve ben doğum yaptığım gün senden boşanırım dedim. bazen beni delirtiyor. çorap alıcam bebek için "ne gerek var yaz ayında çorap mı giyicek?" "hastane çıkışı gereksiz" sanki 5 çocuk doğurmuş herşeyde uzman
çok sık kasılma yaşıyorum ve bunun psikolojik oolduğunun farkındayım. ama anlamıyorum hangimiz hamileyiz?
arkadaşlar alıp falcıya götürdüler beni bugün. kadın eşimle tartıştığımı,birilerinin bizim için bişeyler yazıp çizdiğini eşimin de bunların etkisinde olduğunu söyledi. hatta doğum için 13 mayısta yaşayacağın bir tartışmadan sonra olacak diye tarih verdi.
büyü işlerine pek inanmam ama 2 ay evvel cüzdanımda fevk diye tabir edilen bir şey buldum. yani falcı kadın haklı olabilir.:26:
eşim onu yakınca etkisi geçmiş. 2 haftaya kadar eviniz çok kalabalıklaşacak,bu kez bişey getirip yedirmeye çalışacaklar,tatlı tarzında bişey ne sen ne de eşin yemesin dedi. :18: aklım karmakarışık; korkuyorum,kızıyorum ve bunu kimin yaptığını anlamıyorum. ama kadın en son geçtiğimiz pazar bişey yedirmişler eşin çift kişilikli bir hal almış bir haftadır dedi. 1 hafta önce pazar günü annesine gitti ve o kadın ne zaman bizim evimize gelse (ki daha evvel bundan bahsetmiştim kıyametler kopmuştu evde) her şey alt üst oluyor. hakkımızda hayırlısı olsun
aslında canım çok sıkkındı dünden beri. akşama kadar güle oynaya geçen günümüz akşam rezil oldu. eşimle tartıştık yokyere. çıktı gitti saat 1de geldi eve. sabaha kadar ağladımbana sürekli erken doğum yapacağımdan bahsedip duruyor :18:
üstelik tarih verip mayıs diyor.önceleri aldırış etmiyordum ama artık koşullanmaya başladım. akşamda o sinirle inşallah böyle bişey olur ve ben doğum yaptığım gün senden boşanırım dedim. bazen beni delirtiyor. çorap alıcam bebek için "ne gerek var yaz ayında çorap mı giyicek?" "hastane çıkışı gereksiz" sanki 5 çocuk doğurmuş herşeyde uzman
çok sık kasılma yaşıyorum ve bunun psikolojik oolduğunun farkındayım. ama anlamıyorum hangimiz hamileyiz?
arkadaşlar alıp falcıya götürdüler beni bugün. kadın eşimle tartıştığımı,birilerinin bizim için bişeyler yazıp çizdiğini eşimin de bunların etkisinde olduğunu söyledi. hatta doğum için 13 mayısta yaşayacağın bir tartışmadan sonra olacak diye tarih verdi.
büyü işlerine pek inanmam ama 2 ay evvel cüzdanımda fevk diye tabir edilen bir şey buldum. yani falcı kadın haklı olabilir.:26:
eşim onu yakınca etkisi geçmiş. 2 haftaya kadar eviniz çok kalabalıklaşacak,bu kez bişey getirip yedirmeye çalışacaklar,tatlı tarzında bişey ne sen ne de eşin yemesin dedi. :18: aklım karmakarışık; korkuyorum,kızıyorum ve bunu kimin yaptığını anlamıyorum. ama kadın en son geçtiğimiz pazar bişey yedirmişler eşin çift kişilikli bir hal almış bir haftadır dedi. 1 hafta önce pazar günü annesine gitti ve o kadın ne zaman bizim evimize gelse (ki daha evvel bundan bahsetmiştim kıyametler kopmuştu evde) her şey alt üst oluyor. hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?