- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.081
aslında canım çok sıkkındı dünden beri. akşama kadar güle oynaya geçen günümüz akşam rezil oldu. eşimle tartıştık yokyere. çıktı gitti saat 1de geldi eve. sabaha kadar ağladımbana sürekli erken doğum yapacağımdan bahsedip duruyor :18:
üstelik tarih verip mayıs diyor.önceleri aldırış etmiyordum ama artık koşullanmaya başladım. akşamda o sinirle inşallah böyle bişey olur ve ben doğum yaptığım gün senden boşanırım dedim. bazen beni delirtiyor. çorap alıcam bebek için "ne gerek var yaz ayında çorap mı giyicek?" "hastane çıkışı gereksiz" sanki 5 çocuk doğurmuş herşeyde uzman
çok sık kasılma yaşıyorum ve bunun psikolojik oolduğunun farkındayım. ama anlamıyorum hangimiz hamileyiz?
arkadaşlar alıp falcıya götürdüler beni bugün. kadın eşimle tartıştığımı,birilerinin bizim için bişeyler yazıp çizdiğini eşimin de bunların etkisinde olduğunu söyledi. hatta doğum için 13 mayısta yaşayacağın bir tartışmadan sonra olacak diye tarih verdi.
büyü işlerine pek inanmam ama 2 ay evvel cüzdanımda fevk diye tabir edilen bir şey buldum. yani falcı kadın haklı olabilir.:26:
eşim onu yakınca etkisi geçmiş. 2 haftaya kadar eviniz çok kalabalıklaşacak,bu kez bişey getirip yedirmeye çalışacaklar,tatlı tarzında bişey ne sen ne de eşin yemesin dedi. :18: aklım karmakarışık; korkuyorum,kızıyorum ve bunu kimin yaptığını anlamıyorum. ama kadın en son geçtiğimiz pazar bişey yedirmişler eşin çift kişilikli bir hal almış bir haftadır dedi. 1 hafta önce pazar günü annesine gitti ve o kadın ne zaman bizim evimize gelse (ki daha evvel bundan bahsetmiştim kıyametler kopmuştu evde) her şey alt üst oluyor. hakkımızda hayırlısı olsun
yok hayatım ben de yanında yatır derken direk koynunda yatır demek istedim zaten. herhangi bir yatağa gerek duymadan. ben çok sıcaklardan bunalmazsam öyle düşünüyorum. olmadı babasını şutlarız.:)
yanımda yatırcam zaten cnm ama park yatak mı yoksa başka bişey mi almalıyım onu bilemedim...zaten ayrı odası bile olsa yanımda yatıracaktım en azından 1,1-5 yasına kadar...
kızlaar bgn sağlık ocağında tetanoz aşımın 2.dozunu oldummm....bebişimin kalp atışlarınıda dinledik...
tansiyonum biraz düşük çıktı..
benm sorunumda kilo...çok hızlı alıyorum aslında çok çok abartı yemiyorumm ama çok hızlı aldm yaa( kk da okudum başka topicte elevit we demir hapı kilo yapıo demşler ama bilemicem çok üzgünüm we korkuyorummm....
ne tawsiye edersinizzz
aslında canım çok sıkkındı dünden beri. akşama kadar güle oynaya geçen günümüz akşam rezil oldu. eşimle tartıştık yokyere. çıktı gitti saat 1de geldi eve. sabaha kadar ağladımbana sürekli erken doğum yapacağımdan bahsedip duruyor :18:
üstelik tarih verip mayıs diyor.önceleri aldırış etmiyordum ama artık koşullanmaya başladım. akşamda o sinirle inşallah böyle bişey olur ve ben doğum yaptığım gün senden boşanırım dedim. bazen beni delirtiyor. çorap alıcam bebek için "ne gerek var yaz ayında çorap mı giyicek?" "hastane çıkışı gereksiz" sanki 5 çocuk doğurmuş herşeyde uzman
çok sık kasılma yaşıyorum ve bunun psikolojik oolduğunun farkındayım. ama anlamıyorum hangimiz hamileyiz?
arkadaşlar alıp falcıya götürdüler beni bugün. kadın eşimle tartıştığımı,birilerinin bizim için bişeyler yazıp çizdiğini eşimin de bunların etkisinde olduğunu söyledi. hatta doğum için 13 mayısta yaşayacağın bir tartışmadan sonra olacak diye tarih verdi.
büyü işlerine pek inanmam ama 2 ay evvel cüzdanımda fevk diye tabir edilen bir şey buldum. yani falcı kadın haklı olabilir.:26:
eşim onu yakınca etkisi geçmiş. 2 haftaya kadar eviniz çok kalabalıklaşacak,bu kez bişey getirip yedirmeye çalışacaklar,tatlı tarzında bişey ne sen ne de eşin yemesin dedi. :18: aklım karmakarışık; korkuyorum,kızıyorum ve bunu kimin yaptığını anlamıyorum. ama kadın en son geçtiğimiz pazar bişey yedirmişler eşin çift kişilikli bir hal almış bir haftadır dedi. 1 hafta önce pazar günü annesine gitti ve o kadın ne zaman bizim evimize gelse (ki daha evvel bundan bahsetmiştim kıyametler kopmuştu evde) her şey alt üst oluyor. hakkımızda hayırlısı olsun
Çok iyi fikir ben de boyayım ya. Benim kendi genç takımlarım çocuk odasında duruyo yatak dolap ve bilgisayar masası ben de onları birine vereyim yerine bi oda yaptırayım diyodum. Rengi kahve-krem beyaza boyasam olur mu ki? Oda yaptırcam diye şimdi idareten 4 çekmeceli bi beyaz dolap sipariş verdim yatak odama beşiğin yanına koymaya.
ne güzel yaa :)) ben bu zamana kadar hiç öyle hissedemedim ama son günlerde bi pozitiflik oluşmaya başladı sanki bende de...hani hamile olmayı sevmekle ilgili olarak.....ama bi yandan da zaman çabucak geçse de kızımı görsem kucağıma alsam istiyorummm
canım benım ben de ters etki yarattı hamilelik ondan sevdım bu halimi. sani sakinleştırici almış gibiyım yanı eskıısne ragmen daha az takıntılı ve daha rahatım.
benım hormonlarım tersıne calsıtı. normalde daha ağlak biriyim şimdiyse tam tersı.
mesela hamilelikte tüyler artar dıyorlar hele erkek cocuksa cok artarmıs ben de dahageç uzuyorlar sımdı:)
evde oturmayı severım sımdı tam tersı hep gezesım geliyor .
canım şıkır fıkır mini mini kızcagızın olacak ne güzel sana arkadaş:) kadın egemen bir ev olacağınız siz ne güsel :)
biz de erkek egemenliği söz konusu olacak :) yandım aslında bu sakinliğim ondan herhalde :)
günaydın güzel anneler
bebekler için çanta alan yada araştıran varmı ben akşam netten e-bebekten lassig marka bebek çantalarını araştırdım kullanan herkes çok kaliteli olmasından bahsetmiş çok şık çantalar var benımde içime çok sindi şuan indirimde birde.ıkı marka arasında kalmıştım okıedog ve lassıng ama bakalım aldığım çanta gelınce sizinle paylaşırım fikir olur sizler içindeof bebekler için alınacak şeylerde o kadar çok kararsız kalıyorum kı normalde hemen tak diye beğenen alıveren biriydim ama şimdi en ufak bişeyde bile kararsızım bide artık meleğime kavuşmak istiyorum sankı çok özlediğim birini bekler gibiyim
öyle düşünme üzme kendini ....erken doğumdan hepimizi korusun Allah...bende bu haftaların bilgisini okudum hep erken doğumdan bahsetmşş ama aklımıza getirmeyelimm...falada inanıp kafanı karıştırma bence..rahat ol bebişi düşünn :)
ya red yazdıklarını okudukça dehşete düştüm cüzdanında bulduğun şeyin öle bişey olduğuna emınmısın?bunlara ınanmamak lazım tabı bide hamıleyız çok çabuk etkılenıyoruz herşeyden hassasız bılıyosun eşinin geçici bi kafa karışıklığı vardır belkı bıraz zaman ver herşey düzelecektir merak etme.öyle o kadının söylediklerine de kendini şartlandırıp üzülme geçer bu günler olumlu olalım
canım benim sen takılma böle şeylere heleki falcılara ve dediklerine rabbim ne zaman derse ozaman olur düşünsene iimizden okadar cok şey geciriyoruzki bazen bunu dile döküyor bazen dillendirmiyoruz hangi düşüncelerimizin hepsi simdi biz düşündükte %100 oldu yada olmadı bunlar sadece içinde bulundugumuz hassas durumdan kaynaklanıyor sakın baktırdıgın falada takılma hamileligin tadını cıkar.bebişine birşeyler alırken baktın eşin bilmedigi konularda canını sıkıyor sende alman gerekenleri keyfince ve diledigince al bazen malesef eşlerimiz anlayışlı olamayabiliyorlar yada bizim gibi düşünemiyebiliyorlar.felak ve nas surelerini bol bol oku allahın izniyle birşey olmaz canımmmmmm
yok hayatım ben de yanında yatır derken direk koynunda yatır demek istedim zaten. herhangi bir yatağa gerek duymadan. ben çok sıcaklardan bunalmazsam öyle düşünüyorum. olmadı babasını şutlarız.:)
keşke tavsiye verebilecek durumda olsam:) ben de aynı senin gibiyim. dr bana hamur işi yeme, dondurma yeme çok kalorili dedi. birde gece yatmadan içiyorum vitaminleri gün içinde iştahımı çok açmasın diye. 20 dk oldu masadan kalkalı mutfağa gitmemek için zor duruyorum.
ben de tam bugün redquen nerelerde diyecektim. meğersem canın sıkkınmış. bence inanma böyle şeylere hadi şüpelendin diyelim en etkili ilaç felak nas sureleri 41 kere sırasıyla oku. hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. fevk neymişki?? birde eşin alışveriş konusunda enerjni düşürüyorsa kendin gez al. istediğin gibi ona gösterme bile.
canım Allah kötünün şerrinden korusun ben inanıyorum böyle şeylere insanın huzurunu kaçırmak için yapan çok. eşinede kendinede bol bol ayetel kürsi felak nas oku. Allah beter etsin böyle yuva huzuru bozmaya çalışanları. sen hamile halinle sıkma canını Allahın izniyle vaktinde doğacak bebeğin güzel şeyler düşün
Bende Lässig in gri renkte 3 gözlü olan deri cantasini aldim canim, zaten l markadan alacagim belliydi ancak renk ve modele karar verememistim, cok begenerekkullanacagim insallah. Tavsiye ederim...
Esine de, seni o yerlere surukleyen arkadaslarina da cok ayip canim... Lutfen bumadar hassas birdonemde bu tur seylerde kafani bulandirma :s
öncelikle hepinize çok teşekkürler sizlerin sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. FEVK yazmışım doğrusu VEFK OLACAK. ÖYLE olduğunu nerden biliyorum; çünkü elimdeki kağıdı pc de taratıp araştırdım ve karşıma bu sonuç çıktı. rakamların ve harflerin oluşturduğu bir tablo. Falcıyı takmayabilirim ama eşimin saçmalamasını anlamlandıramıyorum. dediğinizi yaptım,zaten ikimizde inançlı insanlarız ama okuyunca daha iyi oldu sanki özür diledi benden. teşekkür ederimredcim keşke gitmeseydın insan etkileniyor ıster ıstemez doğru veya yalan bilmeyız.
hastane cıkısları aslında banada gereksız gelıyor. bı kıyafet bı sapka tamam o kadar para vermeye bence de deymez.tabi biz herseyi almak istiyoruz bu dönemde.hevesleniyoruz.
sen bol bol felak nas oku nette bir sürü dua var arastır.evıne zarar gelmemesi eşle arayı düzeltmek için . o getirilen tatlılarıda ay ben cok severımde kaldır kimsenın bulamayacagı yere. at gitsın onlar gidince.bişey yapnlar var sa da Allah onlara günlerini gösterır. o dualrı oku Allah ın izniyle hele hamile halinle bak emın ol bıcak gibi kesilir olumsuzlular.
inan tartısmaları anlıyorumda bu erkeklerin ana babsı yüüznden çıkanları anlayamıyorum .cadı ve kıskanç kimi kaynanaalr bayılırlar oğullarını doldurmaya. oğluma şimdiden günlük yazıyorum. eşini üzme sakın diyorum. bir de onların annelerinin yaptıkları dolduruşlara bak boş insanlar boş işlerle uğraşıyorlar.
enerjini sakın düşürme sağlıklı anne sağlıklı çcocuk demek. poponu yesiner kıskananlar ÇATLASIN sen hep güll.. onların isteidği bu zaten enerjini düşük görmek.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.2 gündür giremiyordum.Geçmişide okuyamadım.İnşallah keyifler yerindedir.Evde dün yazlık-kışlık ayırımı yaptım.Bugün deşim badanaya başladı.Eşyaları yerleştir, nevresimleri değiştir,Çamaşır yıka, as derken çok yoruldum.
merhaba kızlar bir şey soracağım şeker yüklemesi için aç karnına mı kan verilmesi gerekiyor bazı internet sitelerine baktım fark etmez diyor
ayyy ben şimdiden eşimi çok özledim yaaaa bir an önce bitsede tatbikat dönse yaaa. kızlar can sıkıntısından evde ne yapacağımı şaşırdım yemin ederim yaaa. bebeğin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütülemesem iyidir yarın valla
sorma canım yaaa çok fena oluyor evde tek kalmak hem çok özlüyorum bir de özlemenin yanında akşam patlıyor insan sıkıntıdanKiyammmm cnm.bnde 2 gun ayri kaldim cok kotu oluyo...elim kolum bi parcam yoktu sanki...minik kizn guc verir annesine..allah hcbirimizi sevdklerimzden uzak etmesn
kızlaar bgn sağlık ocağında tetanoz aşımın 2.dozunu oldummm....bebişimin kalp atışlarınıda dinledik...
tansiyonum biraz düşük çıktı..
benm sorunumda kilo...çok hızlı alıyorum aslında çok çok abartı yemiyorumm ama çok hızlı aldm yaa( kk da okudum başka topicte elevit we demir hapı kilo yapıo demşler ama bilemicem çok üzgünüm we korkuyorummm....
ne tawsiye edersinizzz
maşallah vallahi ama yinede dikkat et kendine çok yorulma temizlik gibisi var mı yahu insanın içi açılıyor. bende herşeyi yıkayıp paketledikçe yavaş yavaş nasıl mutlu oluyorum . ahh birde tayinler açıklansada rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?