- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.101
Allahım göstermesin yaaa dikkat et kendine ihmal etme yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile portalı diye bir site vardı sanırım orada erken doğmun tüm belirtilerini ne zaman doktora gidilmesi gerektiğinin niye olduğunu falan yazmıştı bir oku istersenkızlar benimde dün gece müthiş bel ağrım vardı adet sancısı gibi. birde sanki böyle ıkınırken karnımız içimize kaçar ya aynı o şekilde içime içime kasıldı. çok korktum. sık oldu. neredeyse eşimi kaldıracaktım kalk birşeyler oluyor diye geçti kendiliğinden.. bunu yaşayan var mı? korkuyorum çünkü benim kardeşim 6.5 aylık 1.650 gr doğdu. mucize bir bebekti. ırsi olma ihtimali var mı?
dikkat etmeye çalışıyorum canım fakat aksilikler peşimizi bırakmadı. eşim 2 ay işsiz kaldı 3 gün önce çalışmaya başladı. annemle babam geçen hafta boşandı aile bana yüklendi annenle babanı barıştır diye. kaynanam malum hergün bizde.. her sabah onun kapı çalışıyla uyanıyorum bıdı bıdı bütün gün. taşınma stresim var şimdide.. ben stres yapmim de kim yapsın[/QUOTE
ahhh be canım herşey seni bulmuş olsun bak eşin yine iş bulmuş şükür kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş herşey yoluna girer inş. yaşanması gerekiyormuş yaşanmış ailen için üzülme eğer mutlu olsalardı niye yuvalarını yıksınlar bu yaştan sonra demek ki birşeyler yolunda gitmemiş senin demenle olacak iş değil ki sonuçta iki ayrı mutsuz insan var ortada anne baba bile olsalar mecbur değiller beraber yaşamaya.
dikkat etmeye çalışıyorum canım fakat aksilikler peşimizi bırakmadı. eşim 2 ay işsiz kaldı 3 gün önce çalışmaya başladı. annemle babam geçen hafta boşandı aile bana yüklendi annenle babanı barıştır diye. kaynanam malum hergün bizde.. her sabah onun kapı çalışıyla uyanıyorum bıdı bıdı bütün gün. taşınma stresim var şimdide.. ben stres yapmim de kim yapsın[/QUOTE
ahhh be canım herşey seni bulmuş olsun bak eşin yine iş bulmuş şükür kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş herşey yoluna girer inş. yaşanması gerekiyormuş yaşanmış ailen için üzülme eğer mutlu olsalardı niye yuvalarını yıksınlar bu yaştan sonra demek ki birşeyler yolunda gitmemiş senin demenle olacak iş değil ki sonuçta iki ayrı mutsuz insan var ortada anne baba bile olsalar mecbur değiller beraber yaşamaya.
kesinlikle öyle boşanmalarına üzülmüyorum. boşandılar onlarda kurtuldu bende kurtuldum. beni sıkan kayınvalidem. nasıl bi eve taşınacağımı ne zaman taşınacağıma nasıl taşınacağıma o karar vermek istiyor. evlenirken evimin eşyalarını bile o seçti. ben seçemedim. şimdi yarın eşim şehir dışına çıkacak eminim ki o gelene kadar kayınvalidem bizde yatılı kalacak. tek kelime ile yandım yani. birde rekabete girdi. bana diyor ki eminim ki bebeğin babaannesini annanesinden daha çok sevcek dedelerden de benim kocamı sevcek diyor. nedir yani bu. buna da mı o karar verecek yani. daha bebek için 3 tane çıt çıtlı badi aldı o da ben zorladım. 3.5 liraya buldu da aldı 4 lira pahalı geliyor. benim annem ç.kaleden taşıdı yazık annem bileziğini bozdurmuş da almış bütün yazlıkları nevresim takımları. gardolabını da babam yollayacak ç.kaleden alıp. evimin eşyasını seçemediğim gibi odasını da ben seçemiyorum bu sıkıntılar yüzünden malesef. kafanızı şişrdim kusurabakmayın. ama birilerine anlatmam lazımdı. rahatladım.. özürdilerim..
kesinlikle öyle boşanmalarına üzülmüyorum. boşandılar onlarda kurtuldu bende kurtuldum. beni sıkan kayınvalidem. nasıl bi eve taşınacağımı ne zaman taşınacağıma nasıl taşınacağıma o karar vermek istiyor. evlenirken evimin eşyalarını bile o seçti. ben seçemedim. şimdi yarın eşim şehir dışına çıkacak eminim ki o gelene kadar kayınvalidem bizde yatılı kalacak. tek kelime ile yandım yani. birde rekabete girdi. bana diyor ki eminim ki bebeğin babaannesini annanesinden daha çok sevcek dedelerden de benim kocamı sevcek diyor. nedir yani bu. buna da mı o karar verecek yani. daha bebek için 3 tane çıt çıtlı badi aldı o da ben zorladım. 3.5 liraya buldu da aldı 4 lira pahalı geliyor. benim annem ç.kaleden taşıdı yazık annem bileziğini bozdurmuş da almış bütün yazlıkları nevresim takımları. gardolabını da babam yollayacak ç.kaleden alıp. evimin eşyasını seçemediğim gibi odasını da ben seçemiyorum bu sıkıntılar yüzünden malesef. kafanızı şişrdim kusurabakmayın. ama birilerine anlatmam lazımdı. rahatladım.. özürdilerim..
kafa şişirme ne demek olur mu öyle şey yardımcı olabilsem keşke. canım kayınvalide konusu gerçekten çok can sıkıcı oluyor ama sürekli bu şekilde konuşursa olur mu öyle şey anne çocuk ayrım yapmayı ne biliyor benim çocuğum herkesi sevecek ben onu öyle büyütmem falan de. eşya vs seçme konusunda da beğenmediğini dile getir o evde sen oturacaksın eşinle konuş bu durumu ben sadece ikimiz karar verelim istiyorum de. size kalmaya gelirsede çok muhatap olma madem başım ağrıyor uykum geliyor deyip hop git odana o da anlasın bir zahmet. kimse kimseye birşey almak zorunda değil diyorlar çok da haklıllar ama işte insna beklenti içine giriyor. bence onu yok gibi davran o zaman alamdıkları gözüne batmaz hiç olmazsa. onun yanında arkadaşını çağırt mesela kendi annenin aldıkalrını göster ama şöyle samimi bir arkadaşın olsun sürekli övecek gıcık etmede bire bir
canım benım ben de ters etki yarattı hamilelik ondan sevdım bu halimi. sani sakinleştırici almış gibiyım yanı eskıısne ragmen daha az takıntılı ve daha rahatım.
benım hormonlarım tersıne calsıtı. normalde daha ağlak biriyim şimdiyse tam tersı.
mesela hamilelikte tüyler artar dıyorlar hele erkek cocuksa cok artarmıs ben de dahageç uzuyorlar sımdı:)
evde oturmayı severım sımdı tam tersı hep gezesım geliyor .
canım şıkır fıkır mini mini kızcagızın olacak ne güzel sana arkadaş:) kadın egemen bir ev olacağınız siz ne güsel :)
biz de erkek egemenliği söz konusu olacak :) yandım aslında bu sakinliğim ondan herhalde :)
dikkat etmeye çalışıyorum canım fakat aksilikler peşimizi bırakmadı. eşim 2 ay işsiz kaldı 3 gün önce çalışmaya başladı. annemle babam geçen hafta boşandı aile bana yüklendi annenle babanı barıştır diye. kaynanam malum hergün bizde.. her sabah onun kapı çalışıyla uyanıyorum bıdı bıdı bütün gün. taşınma stresim var şimdide.. ben stres yapmim de kim yapsın
günaydın mucizelerin anneleri :) eşim bu sabah yollara düştü c.tesi sağ sağlim dönecek inş..ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım. haftaya annem gelecek. kundak düzmek diye bir olay varmış kıyafetlerin üzerine Kur'an-ı Kerim okunurmuş. siz bebişlerinizin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkıyorsunuz? annem sabun tozu al dedi ama ben hayatımda hiç sabun tozu bile görmedim.. çok cahil kalmışım..
hayırlı yolculuk olsun canım.. kundak olayını bilmiyorum aslında duymamışım sanırım. çünkü kıyafetlerini yıkayacağım dediğmimde kimse bana böyle birşey var demedi.. ben bebeğim için hacişakirin sabun tozunu aldım bebekler için özel bir deterjanmış.. daha kullanmadm ama birçok kişi onu önerdi..
çok güzellermiş, güle güle giy. geldiğinde kalitesini bir de sen teyit eder misinEki Görüntüle 698643 Eki Görüntüle 698644
kızlar bunlar benim lohusa pijamalarım iki resimdeki pembe olanları sipariş ettim evde de zaten 2 tane ekru geceliğim vardı normalde kullandığım nasıl sizce lohusa sepeti.comdan aldım bir arkadaş da sipoariş vermişti apartmanımda çok kaliteli pamuk geldi hepsi bende ona güvenerek aldım
Ben ben:)Günaydın kızlaaaaar ve minik kelebeklerimiz :))
Sabah 5 ten beri uyanığız bu ara uyku sorunum var ama bu en çokta kocama yaradı, birlikte kahvaltı yapıyoruz :)))
Kızlar ya bişi sorcam Tampa Beyaz ın temizlik ürünlerini kullanan var mı? Hani şu missss gibi beyaz sabun kokan?
Dün arkadaşın evi o kdr güzel kokuyordu ki ve ben sabun kokusuna bayılırım, benim bu civarda yok netten sipariş vereceğim bi de size sorayım istedim
Haydi kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?