2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım göstermesin yaaa dikkat et kendine ihmal etme yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile portalı diye bir site vardı sanırım orada erken doğmun tüm belirtilerini ne zaman doktora gidilmesi gerektiğinin niye olduğunu falan yazmıştı bir oku istersen

dikkat etmeye çalışıyorum canım fakat aksilikler peşimizi bırakmadı. eşim 2 ay işsiz kaldı 3 gün önce çalışmaya başladı. annemle babam geçen hafta boşandı aile bana yüklendi annenle babanı barıştır diye. kaynanam malum hergün bizde.. her sabah onun kapı çalışıyla uyanıyorum bıdı bıdı bütün gün. taşınma stresim var şimdide.. ben stres yapmim de kim yapsın

Son düzenleme:

Oglum içerde biseyler yapıyor abartmıyorum kızlar resmen sallandım gittikçe güçleniyor sipalar. Bide bazen aşağıda geliniyor tuvaletim geliyor o hareket ettikçe:)

An itibari ile (saat 03:30) uykum kacmis bulunuyor. Daha da ileriki aylarda durum daha vahim olacak bu uykusuzluk ile yarin ise git bi de pofffffff

günaydın mucizelerin anneleri :) eşim bu sabah yollara düştü c.tesi sağ sağlim dönecek inş.. ben bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım. haftaya annem gelecek. kundak düzmek diye bir olay varmış kıyafetlerin üzerine Kur'an-ı Kerim okunurmuş. siz bebişlerinizin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkıyorsunuz? annem sabun tozu al dedi ama ben hayatımda hiç sabun tozu bile görmedim.. çok cahil kalmışım..

Herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri ... yakında 6 ayımız dolacak çok heyecanlıyım.. mayıs sonu gibi de alırım artık oğlumun eksiklerini.odasını dizerim.. sabırsızım ama acele etmek istemiyorum en az mayıs da bitsin diyorum..

canım ben de değiştim hamilelikten sonra. eşime ve ailesine olan kaprislerim azaldı. takıntılarım yüzünden kaçan huzurumuz yerine geldi. olaylara farklı bakmaya başladım çünkü. karnımdaki mucize yüzüme bir gülümseme kondurdu ki, herşeye olumlu bakıyorum. evime huzur geldi şimdidien. insanların ne dediklerini umursamıyorum. Rabbim hepimizin mutluluğunu hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..

canım benim Allah yardımcın olsun. zormuş gerçekten.

hayırlı yolculuk olsun canım.. kundak olayını bilmiyorum aslında duymamışım sanırım. çünkü kıyafetlerini yıkayacağım dediğmimde kimse bana böyle birşey var demedi.. ben bebeğim için hacişakirin sabun tozunu aldım bebekler için özel bir deterjanmış.. daha kullanmadm ama birçok kişi onu önerdi..

Günaydın kızlaaaaar ve minik kelebeklerimiz :))

Sabah 5 ten beri uyanığız bu ara uyku sorunum var ama bu en çokta kocama yaradı, birlikte kahvaltı yapıyoruz :)))
Kızlar ya bişi sorcam Tampa Beyaz ın temizlik ürünlerini kullanan var mı? Hani şu missss gibi beyaz sabun kokan?
Dün arkadaşın evi o kdr güzel kokuyordu ki ve ben sabun kokusuna bayılırım, benim bu civarda yok netten sipariş vereceğim bi de size sorayım istedim

Haydi kolay gele

Günaydın kızlarr.. Günümüz çabucak geçsin yarın tatilll akşam hastaneye beni ziyarete gelen bebişlere çocuklara vermek için birşeyler yaptım keçeden.. Kızlara toka- taç erkeklere kalemlik.. kestim yapıştırdım birtek tokayla kalem kaldı onlalrıda alıp yapıştırdımmı biticek :)

teşekkür ederim canım.. en azından hangi markada olduğunu biliyorum artık. marketler açılsında gidip alıp geleyim :) ay ne zevkli olacak onları ütülemek minik minik. normal de ütü yapmayı hiç sevmem. ama bu seve seve yapacağım ilk ütüm olacak :) hepsini tek tek seve seve akşamı bulurum artık ben

çok güzellermiş, güle güle giy. geldiğinde kalitesini bir de sen teyit eder misin

günaydın anneler ve bebişleri kızım erkenden uyandırdı bugün beni önce takvimimize bakalım sonra kahvaltı hazırlayıp babamızı uyandıralım mutlu günler:)

Ben ben:)
bayilmistim o deterjanin kokusuna. Taile giderken susurluk dinlenme tesislerini siliyordu kadin bu ne defim mis gibi soyledi, dedim donuste aliriz . Donuste ugrayamadik istanbulda da bulamadim taa iki sene sonra gittim aldim ama hic hayal ettigim giibi degildi cuknu cok asiri yogun parfumu butun evi sardi. Tikadi nefesimizi. Simdiki formulunu bilmiyorum ama bence o ev ivin degil buyul yerler icin. Ben iayerine gondermistim . Ordada herkess begenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…