- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.041
Geçmiş Olsun Canım, Bence De Eve Gidip Ayaklarını Uzat Dinlen Bir Güzel. Boşver İşlerin Yoğunluğunu, Senden Bebeğinden Önemli Değil. İhmal Etme.Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun
Evime gitmek istiyorrumm yaa ...
Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor
Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun
Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor
kızlar biz yeni eve doğumdan sonra taşınabilcez...ev temmuz sonu ağustos başı anca bitermiş..taşınmamız eylül ekim olur anca...kırkı çıkmadan taşınamam...bu durumda oda yapamıycaz..park yatak almaktan başka çare yok bu durumda...ama hala bilemiyorum ben hangisi daha iyi olur...kafam öyle karışık ki...:/
daha çıkıp bakmışlığımız da yok hiç
cnm dayamamıcan kdr kotuyse doktorunu ara....ama cok degılse dnlennce gcer..yoruldugn ıcn olabılırrr..gcmıs olsn tatlımm
Canim eve gidince ayaklarini duvara yada yerden koltuga dogru dikip yatarsin. En iyi dinlenme oyle oluyor.
canım ihmal etme bence seni rahatsız edecek kadar şiddetli olan her ağrıyı bence önemsemelisin mazallah birşey olmasın hiç olmazsa için rahat eder birşey yoksa
canım geçmiş olsun ya bugün bende senin gibiyim.. oramda bi sancı kasıklarıma vuruyor sanki bebek daha çok aşağıya baskı yapıyor ve canım acıyor.. eşime söylesem hemen doktorunu ara sor dicek diyede söylemiyorum. tuvaletim geldiğinde de dahada beter bir sancı alıyor niyese bende anlamadım.. daha çok artarsa ara doktorunu canım
cnm bnm gecmis olsun biyere uzansan birAz gecer ayaklarini havaya kaldirip dinlenirsen gecer insallah ,dinlendigin zmn baktin gecmedi dr ara tabi cnm...
Geçmiş Olsun Canım, Bence De Eve Gidip Ayaklarını Uzat Dinlen Bir Güzel. Boşver İşlerin Yoğunluğunu, Senden Bebeğinden Önemli Değil. İhmal Etme.
kıyamam pöffbende gece yatarken oluyor. ordaki bağlar rahme bağlıymış rahim büyüdükçe geriliyormuş yay gibi lastik gibi. özelikle elimle göstererek sordum doktoruma normal dedi. inşallah sendeki de böyle birşeydir. bir de yavaş yavaş 3. trimesterimize giriyoruz daha zor olacak yazıyor heryerde.
hamileliginiz
Futbol annesi. Organlarınız sanki sıkıştırılıyormuş gibi hissediyor musunuz? Şaşmamak gerek, şimdiden rahminiz bir futbol topu büyüklüğünde. Sizin pubik kemiğinizden yukarı doğru sternum (göğüs kafesinin birleştiği kemik) ve göbeğinizin ara noktasındaki bir yere kadar uzanmaktadır, çapı yaklaşık 25 cm'dir.
Hadi yine kızım. Sürekli idrara çıkma ihtiyacı hamileliğin belki de en can sıkıcı zorluklarından bir tanesidir. Tam banyodan gelip yerleşiyorsunuz yeniden girmeniz gerekiyor! Bu can sıkıcı bir durum da olsa, ihtiyacı hissettiğiniz zaman hemen idrarınızı yapın. İdrar yolları enfeksiyonları (UTI) hamilelik esnasında sıklıkla görülür ve bunun sebebi idrarın hemen ve tamamen boşaltılmamasıdır
dışardayken hemen yapamıyoruzda patlıcak gibi oluyorum bu idrar yüzünden. yapsamda gene geliyor ya sanki hiç yapmamışım gibi sıkıştırıyor sancı yapıyor hemencik..
o organlarm sıkısıyomus hıssı bnde cok fazla ....
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim, iyiki varsınız. Acıdan ağlamamak için kendimi sıkıyorum resmen ama son yarım saatim artık sabrediyorum...
Nihayet laboratuvardaki işlerimi bitirip pfisime geçebildim, burda bir masaj koltuğum var ayaklarımı sehpaya koyup masajı çalıştırdım, biraz rahatladım gibi. Daha önce niye akıl edemedim ya kaç saattir laboratuvarda kıvranıyorum....
Neyse eve gidince ayaklamı duvara dikip yatacağım dediğiniz gibi, sonra ılık bir duş alıırm geçer inşallah...
Bu arada siparişlerim geldi az önce, gözüm açıldı birazcık
Birkaç sayfa önceki sevi bebenin yan yatış ve boğulmayı önleyici yatağını bende sipariş etmiştim, sonra süt pompası, yeni doğan biberonu, süt saklama poşetleri, göğüs pedi, tek kullanımlık alt açma örtüleri, lansiloh göğüs kremi falan hepsi geldi. Eksik bir şeyim kalmadı sanırım.... :44::44::44:
hadi güle güle kullan canım dikkat et kendinede dinlen bol bol
canım ben de şeffaf diye biliyorum ama gıda boyasının çözemeyeceği iş yoktur zannımcadaha detaylı bakmadım ama onun da bir çaresini bulurum araştırınca
canım verdiğin adrese baktım o şişeler benimkilerden baya küçük. bendekiler 7 ila 7.5 cm uzunluğunda 20 ya da 25ml olması lazım. senin gösterdiğin 10ml şişeler onlar çok minik oluyor. bak bir site var ama satış yapmıyor sanırım iletişime geçmedim şahsen ama şişe ölçüleri olarak en azından kafanda canlansın diye paylaşıcam. Mantar Tpa, Mantar Tpal Cam ie, mantartpalcamie, mantar tipaili cam sise, mantartpa, mantartipa, mantar tipa, bottle cork stopper, nikah ekeri iesi, davetiye iesi, davetiye sisesi, tester ie, esans iesi, numune iesi, numune sisesi, zel retim cam
benimkinin bitmemiş halini göstereyim canım şimdi çektim fotoyu Eki Görüntüle 698610
Eki Görüntüle 698680
kızlar bunuda şimdi tamamladım..kapı süsümüde bu renklerde kumasta ve kuşlarla yapacagım tam bir konsept içinde olacak hepsını bır arada resmını ceker yuklerım bıtırınce
Tasinana kadar yaninda yatirsan? Yeni evini bebisine gore ayarlarsin icine sine sine..
Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
canım beşik al koy yanına içine de sinsin. ben de park yatağa ısınamadım bir türlü. ama gün gelir lazım olur bilemem şimdiden.
içim içime sığmıyorrr hamile olmayı çokk sevdim ben ya :)) BERKEmi karnımdan çıkarıp öpmek istiyorumm. kocamıda eskisinden daha çok seviyorum :)keşke hep hamile kalsamm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?