2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yoğunluğum varken topik alıp başını gidiyor. sakinken herkes susuyor pöffffffffffffff havada sıcak çalışasım yokk..

Geçmiş Olsun Canım, Bence De Eve Gidip Ayaklarını Uzat Dinlen Bir Güzel. Boşver İşlerin Yoğunluğunu, Senden Bebeğinden Önemli Değil. İhmal Etme.

arkadslar ılk hamılelıgımz cogumuzun..o yuzden neyın ne oldugunu bılmıyoruzz..her sıslıgı kasılma sanabılıyrz agrılardan tedrgn oluyrz...hftalar ılerdledıkce ayırt etmeye baslıcz galıba bazı seylerı..bde erken dogum korkusu hepımzde bsladı...bırazda bunun etkısı var bnde herseyı bseye yormaya cok meyıllı bı ınsanım allah hepımızn yardmcısı olsnn kzlar

evet şişmeler için tuzdan uzak durmak gerekiyor bende bugün ellerimin şiştiğini farkettim.. hamileleğin en zor dönemleri bizim yaz aylarına geldiği için suyada çok dikkat etmemiz gerekiyor

kıyamam pöff bende gece yatarken oluyor. ordaki bağlar rahme bağlıymış rahim büyüdükçe geriliyormuş yay gibi lastik gibi. özelikle elimle göstererek sordum doktoruma normal dedi. inşallah sendeki de böyle birşeydir. bir de yavaş yavaş 3. trimesterimize giriyoruz daha zor olacak yazıyor heryerde.

canım beşik al koy yanına içine de sinsin. ben de park yatağa ısınamadım bir türlü. ama gün gelir lazım olur bilemem şimdiden.

hamileliginiz
Futbol annesi. Organlarınız sanki sıkıştırılıyormuş gibi hissediyor musunuz? Şaşmamak gerek, şimdiden rahminiz bir futbol topu büyüklüğünde. Sizin pubik kemiğinizden yukarı doğru sternum (göğüs kafesinin birleştiği kemik) ve göbeğinizin ara noktasındaki bir yere kadar uzanmaktadır, çapı yaklaşık 25 cm'dir.

Hadi yine kızım. Sürekli idrara çıkma ihtiyacı hamileliğin belki de en can sıkıcı zorluklarından bir tanesidir. Tam banyodan gelip yerleşiyorsunuz yeniden girmeniz gerekiyor! Bu can sıkıcı bir durum da olsa, ihtiyacı hissettiğiniz zaman hemen idrarınızı yapın. İdrar yolları enfeksiyonları (UTI) hamilelik esnasında sıklıkla görülür ve bunun sebebi idrarın hemen ve tamamen boşaltılmamasıdır

dışardayken hemen yapamıyoruzda patlıcak gibi oluyorum bu idrar yüzünden. yapsamda gene geliyor ya sanki hiç yapmamışım gibi sıkıştırıyor sancı yapıyor hemencik..

Son düzenleme:
Tekrar selam :)
Benim ayaklarım hiç şişmedi şimdiye kadar ama uzun yürüyüşler yaptığımda elim şişer parmaklarım tombiş olur. :)
Ama hamişlikten öncede bunu yaşardım.

Park yatak benim kocişinde hiç içine sinmiyor çok basit geliyormuş gözüne.

cnm dayamamıcan kdr kotuyse doktorunu ara....ama cok degılse dnlennce gcer..yoruldugn ıcn olabılırrr..gcmıs olsn tatlımm

Canim eve gidince ayaklarini duvara yada yerden koltuga dogru dikip yatarsin. En iyi dinlenme oyle oluyor.

canım ihmal etme bence seni rahatsız edecek kadar şiddetli olan her ağrıyı bence önemsemelisin mazallah birşey olmasın hiç olmazsa için rahat eder birşey yoksa

cnm bnm gecmis olsun biyere uzansan birAz gecer ayaklarini havaya kaldirip dinlenirsen gecer insallah ,dinlendigin zmn baktin gecmedi dr ara tabi cnm...

Geçmiş Olsun Canım, Bence De Eve Gidip Ayaklarını Uzat Dinlen Bir Güzel. Boşver İşlerin Yoğunluğunu, Senden Bebeğinden Önemli Değil. İhmal Etme.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim, iyiki varsınız. Acıdan ağlamamak için kendimi sıkıyorum resmen ama son yarım saatim artık sabrediyorum...
Nihayet laboratuvardaki işlerimi bitirip pfisime geçebildim, burda bir masaj koltuğum var ayaklarımı sehpaya koyup masajı çalıştırdım, biraz rahatladım gibi. Daha önce niye akıl edemedim ya kaç saattir laboratuvarda kıvranıyorum....

Neyse eve gidince ayaklamı duvara dikip yatacağım dediğiniz gibi, sonra ılık bir duş alıırm geçer inşallah...

Bu arada siparişlerim geldi az önce, gözüm açıldı birazcık
Birkaç sayfa önceki sevi bebenin yan yatış ve boğulmayı önleyici yatağını bende sipariş etmiştim, sonra süt pompası, yeni doğan biberonu, süt saklama poşetleri, göğüs pedi, tek kullanımlık alt açma örtüleri, lansiloh göğüs kremi falan hepsi geldi. Eksik bir şeyim kalmadı sanırım.... :44::44::44:

o organlarm sıkısıyomus hıssı bnde cok fazla ....

kızlar inşallah bu son 3 ayıda çok iyi atlatırız hiç bir problem yaşamadan geçer şu son günlerde. bende de ara ara bir sertleşme oluyor karnımda doktor şunu söyledi yatarken karnınızda sertleşme olduğunda pozisyon değiştirin dedi eğer geçerse sorun yok ayrıca ayağa kalkıp bir kaç dakika yürüyün dedi bütün pozisyon değişiklşiklerine rağmen geçmezse ve günde 7-8 kereden fazla olup her kasılmada 30 saniyeden fazla sürerse gel demişti

o organlarm sıkısıyomus hıssı bnde cok fazla ....

offf bende de yaa. hele o biyerde toplanması ile ilgili bi yazı okudum hepten moralim bozuldu.. erken doğum belirtileri arasında varmış.. kasığımın orlarada sancı girdikçe aklım çıkıyor. rabbim hayırlısıyla gününde doğumunu nasip etsin kızımın.. valla birşeyler okudukça daralıyorum. mesaim bitiyor. daha fazla bırkalamadan ben kaçar Size iyi muhabbetler kızlar çok şükür bugünde bitti...

hadi güle güle kullan canım dikkat et kendinede dinlen bol bol

Kızlar bütün sayfaları okuyamadım çok gerilerde kaldım bugün işlerim çok yoğundu çıkıyorum artık çok şükür...

Ama ama ben bu şişe işine bayıldım bulabilirmiyim acaba izmirde bi araştırayım yapmak istiyorum Hep özendiriyosunuz ya olmuyo böyle hangisiyle başedicem

Ellerine sağlık şekerim maşallah birbirimizden özenip düzüyoruz çeyizleri çok zevkli

içim içime sığmıyorrr hamile olmayı çokk sevdim ben ya :)) BERKEmi karnımdan çıkarıp öpmek istiyorumm. kocamıda eskisinden daha çok seviyorum :)keşke hep hamile kalsamm :)))

Tasinana kadar yaninda yatirsan? Yeni evini bebisine gore ayarlarsin icine sine sine..

yanımda yatırcam zaten cnm ama park yatak mı yoksa başka bişey mi almalıyım onu bilemedim... zaten ayrı odası bile olsa yanımda yatıracaktım en azından 1,1-5 yasına kadar...

cnm korkma önemli bişey değildir...benim de bugün aşağlara vuruyor hep kızım kuzum :) böyle sanki yumurtalıklarımda sancı yapıyor vurdukça...bi de kendimi yoruyorum ben sanırım farkında olmadan...çamaşır asarken toz alırken vs..eğilip kalktıkça karnım zorlanıyor

canım beşik al koy yanına içine de sinsin. ben de park yatağa ısınamadım bir türlü. ama gün gelir lazım olur bilemem şimdiden.

beşik derken canım? işte o küçük beşikleri diyosan onlarda uzun süre kullanılmıyor diye almak istemiyorum..6 ay ya da 4-5 ay kullanacağı şeye para vermek gereksiz geliyor...evet park yatak lazım da olabilir işte :)

içim içime sığmıyorrr hamile olmayı çokk sevdim ben ya :)) BERKEmi karnımdan çıkarıp öpmek istiyorumm. kocamıda eskisinden daha çok seviyorum :)keşke hep hamile kalsamm :)))

ne güzel yaa :)) ben bu zamana kadar hiç öyle hissedemedim ama son günlerde bi pozitiflik oluşmaya başladı sanki bende de...hani hamile olmayı sevmekle ilgili olarak.....ama bi yandan da zaman çabucak geçse de kızımı görsem kucağıma alsam istiyorummm

Banada doktorum tuzu kes dedi hemde hamileliginen basindan beri dikkat etmeye calisiyorum ama simdi erik cikti ve ben erige hic dayanamam heleki tuzla evde bulundurmamaya calisiyorum ama erik yazarken bile agzim sulaniyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…