2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

halı ve perde de alacagım canım kaç metrekare aldıgın halı fiyatı gayet güzelmiş hemde 6 taksit süper gle güle kullan canım
160X230 canım Royal halı. Pierre cardinin halıları da çok güzel ama benim aradığım modelin karmaşık olması gerekiyordu. Onu da royalde buldum. İyi ki de almışım tek bir tüy bile göstermiyor Daha önce nette de bir halı bulmuştum ama onu yakından göremediğim için almaya cesaret edemedim. Çok farkediyor nette görmekle yakından görmek.

kızlar bunuda şimdi tamamladım..kapı süsümüde bu renklerde kumasta ve kuşlarla yapacagım tam bir konsept içinde olacak hepsını bır arada resmını ceker yuklerım bıtırınce

kızlar biz yeni eve doğumdan sonra taşınabilcez...ev temmuz sonu ağustos başı anca bitermiş..taşınmamız eylül ekim olur anca...kırkı çıkmadan taşınamam...bu durumda oda yapamıycaz..park yatak almaktan başka çare yok bu durumda...ama hala bilemiyorum ben hangisi daha iyi olur...kafam öyle karışık ki...:/

daha çıkıp bakmışlığımız da yok hiç

ya bu park yataklar neden içime sinmiyor benim

hem görüntü hem kullanılış açısından...sanki çocuğu öyle çadır gibi emanet bi yere atmış gibi geliyor..ne yapsak bilemiyorum

canım çok güzel güle güle kullan çok beğendiiiiim

ya bu park yataklar neden içime sinmiyor benim

hem görüntü hem kullanılış açısından...sanki çocuğu öyle çadır gibi emanet bi yere atmış gibi geliyor..ne yapsak bilemiyorum

canım yakından hiç gördün mü bilmiyorum park yatağı açılmış haliyle. ben aldım çünkü bayıldık eşimle kocamaaaaan öyle naylondan dandik birşey değil yani iyisini alırsan

Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun

Evime gitmek istiyorrumm yaa ...

Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor

cnm dayamamıcan kdr kotuyse doktorunu ara....ama cok degılse dnlennce gcer..yoruldugn ıcn olabılırrr..gcmıs olsn tatlımm

Canim eve gidince ayaklarini duvara yada yerden koltuga dogru dikip yatarsin. En iyi dinlenme oyle oluyor.

canım ihmal etme bence seni rahatsız edecek kadar şiddetli olan her ağrıyı bence önemsemelisin mazallah birşey olmasın hiç olmazsa için rahat eder birşey yoksa

canım geçmiş olsun ya bugün bende senin gibiyim.. oramda bi sancı kasıklarıma vuruyor sanki bebek daha çok aşağıya baskı yapıyor ve canım acıyor.. eşime söylesem hemen doktorunu ara sor dicek diyede söylemiyorum. tuvaletim geldiğinde de dahada beter bir sancı alıyor niyese bende anlamadım.. daha çok artarsa ara doktorunu canım

cnm bnm gecmis olsun biyere uzansan birAz gecer ayaklarini havaya kaldirip dinlenirsen gecer insallah ,dinlendigin zmn baktin gecmedi dr ara tabi cnm...

Ben uzun zamandır yazamıyorum bu aralar çok yoğunluk var iş yerinde pek fırsatım olmuyor. Sizlere birşey sormak istiyorum benim ayaklarım çok şişmeye başladı bu gibi bir sorun yaşayan varmı? Benim doktorum normal olduğunu söyledi böyle sorunlar olabiliyormuş.
Benim şişliklerim 3.aydan sonra başladı doktor çok erken olduğunu söyledi ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Birşey daha var şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arasında yapılıyordu?

Şeker Yüklemesi 24. Haftalarda Yapılıyor Sanırım. Ayak Şişmesi Bende De Olmaya Başladı Yeni Yeni. Özellikle Yürüdüğümde O Kadar Şişiyor Ki Bileklerimde Lastik Varmış Gibi Boğum Boğum Oluyor

canım benim 1 ya da 2 kere çokk şişti.. şuan bi şişliğim yok çok şükür. birdaha olmadı okadar şişlik çok .çorap lastik izleri falan çıkıyor şuan.hafif var oda normaldir heralde.. senin erken başlama sebebi neymi,ş. bol su içip tuzu azaltmak belki işe yarar.. şeker yüklemesi 24 ile 28. hafta arası yapılıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…