- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.021
medcezir ellerine sağlık ne güzel şeyler bunlar bayıldım maşallah ne çok hamaratlı annemiz var bu topicte azıcık banada bulaşsa
160X230 canım Royal halı. Pierre cardinin halıları da çok güzel ama benim aradığım modelin karmaşık olması gerekiyordu. Onu da royalde buldum. İyi ki de almışım tek bir tüy bile göstermiyorhalı ve perde de alacagım canım kaç metrekare aldıgın halı fiyatı gayet güzelmiş hemde 6 taksit süper gle güle kullan canım
Eki Görüntüle 698643 Eki Görüntüle 698644
kızlar bunlar benim lohusa pijamalarım iki resimdeki pembe olanları sipariş ettim evde de zaten 2 tane ekru geceliğim vardı normalde kullandığım nasıl sizce lohusa sepeti.comdan aldım bir arkadaş da sipoariş vermişti apartmanımda çok kaliteli pamuk geldi hepsi bende ona güvenerek aldım
160X230 canım Royal halı. Pierre cardinin halıları da çok güzel ama benim aradığım modelin karmaşık olması gerekiyordu. Onu da royalde buldum. İyi ki de almışım tek bir tüy bile göstermiyorDaha önce nette de bir halı bulmuştum ama onu yakından göremediğim için almaya cesaret edemedim. Çok farkediyor nette görmekle yakından görmek.
Eki Görüntüle 698663
ya bu park yataklar neden içime sinmiyor benim
hem görüntü hem kullanılış açısından...sanki çocuğu öyle çadır gibi emanet bi yere atmış gibi geliyor..ne yapsak bilemiyorum
Eki Görüntüle 698680
kızlar bunuda şimdi tamamladım..kapı süsümüde bu renklerde kumasta ve kuşlarla yapacagım tam bir konsept içinde olacak hepsını bır arada resmını ceker yuklerım bıtırınce
ya bu park yataklar neden içime sinmiyor benim
hem görüntü hem kullanılış açısından...sanki çocuğu öyle çadır gibi emanet bi yere atmış gibi geliyor..ne yapsak bilemiyorum
Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun
Evime gitmek istiyorrumm yaa ...
Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor
Offf kızlar ya kasıklarımda bir ağrı var saatlerdir mahvoldum, sanki bıçak saplanıyor gibi malum yere
yürüyorum bira daha kötü oluyorum bacağıma giriyor o bıçak sanki bu defa. Offfffff mesaide bitmedi yaaa, işlerde yoğun
Kızlar ne yapsam acaba, doktoru mu arasam, yada evde dinlensem geçermi, kendimi çok kötü hissediyorum. Otururken bile canım acıyor
Ben uzun zamandır yazamıyorum bu aralar çok yoğunluk var iş yerinde pek fırsatım olmuyor. Sizlere birşey sormak istiyorum benim ayaklarım çok şişmeye başladı bu gibi bir sorun yaşayan varmı? Benim doktorum normal olduğunu söyledi böyle sorunlar olabiliyormuş.
Benim şişliklerim 3.aydan sonra başladı doktor çok erken olduğunu söyledi ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Birşey daha var şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arasında yapılıyordu?
Ben uzun zamandır yazamıyorum bu aralar çok yoğunluk var iş yerinde pek fırsatım olmuyor. Sizlere birşey sormak istiyorum benim ayaklarım çok şişmeye başladı bu gibi bir sorun yaşayan varmı? Benim doktorum normal olduğunu söyledi böyle sorunlar olabiliyormuş.
Benim şişliklerim 3.aydan sonra başladı doktor çok erken olduğunu söyledi ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Birşey daha var şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arasında yapılıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?