- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.121
Ben ben:)
bayilmistim o deterjanin kokusuna. Taile giderken susurluk dinlenme tesislerini siliyordu kadin bu ne defim mis gibi soyledi, dedim donuste aliriz . Donuste ugrayamadik istanbulda da bulamadim taa iki sene sonra gittim aldim ama hic hayal ettigim giibi degildi cuknu cok asiri yogun parfumu butun evi sardi. Tikadi nefesimizi. Simdiki formulunu bilmiyorum ama bence o ev ivin degil buyul yerler icin. Ben iayerine gondermistim . Ordada herkess begenmis
ama ama amaarkadaşımın evi çok güzel kokuyoduuuuuu :)))
Günaydın göbüşlü annikşer ve minnnak bebişleri :) Göbüşümüze bakan da kocaman bebeğimiz var sanır 600-700 gr deyince aaa hiç büyümemişmi diyolar :))
2 gündür çok dinçim. Çünki akşamları kocişle yürüyüş yaptık 40 dk kadar. Vücudumun şişleri bile azaldı 2 günde. Artık hep yüricez :))
Tavsiye ederim kıslarrrr...
:)) hangi sitee satiliyordu? Belki degismistir formulu. Belki sana dokunmaz. Biz alerjik bunyeliyiz ailecek. Gerckten benimde gordugum en guzel kokulu deterjandi.
oğlumu çok özledim... 32. haftada çağırdı dr ... daha çok var ıyıkı ıletişim kurabılıyorum onunla bana hep iyi geceler diliyor akşamları gün içinde hatırlatıyor kendını tekme atmıyor bence okşuyor :)
kızlar benimde dün gece müthiş bel ağrım vardı adet sancısı gibi. birde sanki böyle ıkınırken karnımız içimize kaçar ya aynı o şekilde içime içime kasıldı. çok korktum. sık oldu. neredeyse eşimi kaldıracaktım kalk birşeyler oluyor diye geçti kendiliğinden.. bunu yaşayan var mı? korkuyorum çünkü benim kardeşim 6.5 aylık 1.650 gr doğdu. mucize bir bebekti. ırsi olma ihtimali var mı?
tatlım bizim tarıhlerımız yakın sen kaç kılko aldın ben 10 kılo aldım doktor demediğini bırakmadı
kızlar tecrübe için nisan annelerinin sayfasını ziyaret ettim. çoğunun doğumdan sonra kayınvalidesiyle başı belaya girmiş. hele birinin sinirden sütü bile kesilmişaramızda bir okuma filan mı yapsak napsak.. benim şimdiden kayınvalidem ile başım belada kesin doğurunca bize taşınır. kayınvalidem normalde ç.kalede oturuyor. biz ne zaman evlenip istanbula taşındık o gün bugündür oda istanbulda yürüme mesafesi 10 dk yerde oturuyor. kocasıda ç.kalede en son geçen yaz gitti kocasının yanına. ben korkuyorum torun olunca ne yapacak. üstüne bile geçirmeye kalkar mazallah. ama sorun nerde biliyorum. sorun eşimin tek çocuk olması. erkek annelerinden rica ediyorum nolur tek çocuk ile kalmayın.. yoksa bundan 30 sene sonra bu sayfaya gelininiz girip benim söylediklerimi bizler hakkında söyler. her ne kadar iyi niyetli de olsak
Günaydın göbüşlü annikşer ve minnnak bebişleri :) Göbüşümüze bakan da kocaman bebeğimiz var sanır 600-700 gr deyince aaa hiç büyümemişmi diyolar :))
2 gündür çok dinçim. Çünki akşamları kocişle yürüyüş yaptık 40 dk kadar. Vücudumun şişleri bile azaldı 2 günde. Artık hep yüricez :))
Tavsiye ederim kıslarrrr...
poli ağzına sağlıkgünaydın kızlarrrr
bugün cuma gibi sanki keşke her haftada hafta içi 1 gün tatil olsa çok şey mi istiyorummm
çekirgeciğim geçmiş olsunn nasıl oldun iyi misin ????
açelya benim de ayak bileklerim şişiyor bir haftadır
bende yürüyebilsem iyi olur aslında.
ama işten eve dönünce öyle yorgun oluyorum ki hiç canım istemiyor
poli ağzına sağlık
ne güzel söyledin
her çarşamba tatil olsa ne güzel olurdu
2 çalışır 1 gün tatil yapardık
off tam da korktuğum şey :18: mazallah kayınvalidemle aram bozulursa eşimle de bozulur. annesine öyle düşkün ki kocacığım.. ve aynı binada oturuyoruzbenim kayınvalidem iyi niyetlidir sağolsun bana her konuda yardımcı olur kızlarından ayırmaz.öyle eime de uğramaz sürekli.rahatsız etmez.hasta olsam yemeğimi yapar getirir. ama ben kendime güvenmiyorum.. ben iyi niyetiyle bana çok karışmasından korkuyorum. tecrübelerine dayanarak bana çocuk yetiştirme konusunda , her hareketimde akıl vermeye kalkar, şunu şöyle yap bunu böyle yap, benim yaptığım işlere karışarak öyle yapma böyle yapma der diye korkuyorum. ben de biraz alevliyim hemen parlarım karşımdakine :18: şimdiden kendime telkin veriyorum. tamam annecim diyip kendi bildiğimi okuyacağım..başka yolu yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?