2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bıdıkların annişleri Allahım ne kadar sıcak yandım işe gelene kadar sabahtan böleyse öğlen hayatta çıkmam dışarı gece benim bıdık hiç uyutmadı tam dalıyorum tekmelio annişini inliyomuşum sesime uyanıoz eşimle haftasonu ilk defa eli veya ayağını hissettim elim üstündeydi vuruo ama minnacık gelio elimin içine gitgide hareketleri değişio minikler büyüyo

ama ama ama arkadaşımın evi çok güzel kokuyoduuuuuu :)))

oğlumu çok özledim... 32. haftada çağırdı dr ... daha çok var ıyıkı ıletişim kurabılıyorum onunla bana hep iyi geceler diliyor akşamları gün içinde hatırlatıyor kendını tekme atmıyor bence okşuyor :)

Günaydın göbüşlü annikşer ve minnnak bebişleri :) Göbüşümüze bakan da kocaman bebeğimiz var sanır 600-700 gr deyince aaa hiç büyümemişmi diyolar :))

2 gündür çok dinçim. Çünki akşamları kocişle yürüyüş yaptık 40 dk kadar. Vücudumun şişleri bile azaldı 2 günde. Artık hep yüricez :))
Tavsiye ederim kıslarrrr...

Günaydın hanımlar;

Bugün yine yoğun geçecek ben yine sizin muhabbetinizi özlerim. Güzel bir gün olsun inşallah. Yarın tatil. En azından erken kalkmak zorunda olmayacağız. Herkese kolay gelsin.

Redcim canım üzülme olur mu? Aklına da erken doğumu getirme lütfen. Benim aklıma gelen başıma gelir her zaman. En kötüsünü çağırıyorum hep diye düşünüyorum bazen. VEFK'i hiç duymamıştım. Ama böyle şeylere inanıyorum ben de. Allahım evinizin huzurunu bozmasın. Lütfen gün içinde bol bol felak nas surelerini oku. (Ben unutuyorum sürekli ne yazık ki)Allahım kötülerin şerrinden korusun. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun. Eşler tartışınca saçmalayabiliyorlar bazen. Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. O anda mantıklı düşünmeyi bırakıp, karşısındakinin karısı olduğunu unutup sırf karşısındakini üzmek, kırmak, gıcık etmek için söyleyebiliyorlar. O yüzden eşini de çok takma. Sen kendine dikkat et tatlım.

tatlım bizim tarıhlerımız yakın sen kaç kılko aldın ben 10 kılo aldım doktor demediğini bırakmadı

:)) hangi sitee satiliyordu? Belki degismistir formulu. Belki sana dokunmaz. Biz alerjik bunyeliyiz ailecek. Gerckten benimde gordugum en guzel kokulu deterjandi.

TAMPABEYAZMARKET.COM l Tm Tampa Beyaz rnleri
Bu arada benim tüm temizlik ürünlerine alerjim var ama bu tıkamadı beni. Zaten başkasında olunca ii geliyo herşey, alınca sanki hoş olmuyo o kadar. az daha bekliim bakalım

canım bence artık ellerimizi kavrıyor.dokunduğumuzu hissediyorlar. ben de elimi karnıma koyunca resmen avucumun içine öyle uzatıyor ki ayağını avucumun içinde hissediyorum. ürküyorum biraz.karnım öyle dalgalanıyor hopluyor ki.. elimi koyduğumda karnımın her yerinde gezindiğini görüyorum. minik tekmeleri aştık artık.. off çok özlüyorum minnoşumu :93:

ben de her an hissettiğim için artık doktora gidesim gelmiyor nedense. doktor en son beni ayrıntılıya göndermişti sonra da şu tarihte gel dememişti. ben de sormadım.. bakalım canım ne zaman isterse giderim artık Rabbim bir terslik vermesin yeter ki..

cnm ırsı olup olmadıgı net bısey degıl..ama bende erken dogmusm ablamda 32 hftalk dogum yaptı...o yuzden doktorum bana onlem amaclı ıgne basladı her hfta 1 tanbu durumu oluyorm...sende bu durumu doktorunla paylas bnce cnm

kızlar tecrübe için nisan annelerinin sayfasını ziyaret ettim. çoğunun doğumdan sonra kayınvalidesiyle başı belaya girmiş. hele birinin sinirden sütü bile kesilmiş aramızda bir okuma filan mı yapsak napsak.. benim şimdiden kayınvalidem ile başım belada kesin doğurunca bize taşınır. kayınvalidem normalde ç.kalede oturuyor. biz ne zaman evlenip istanbula taşındık o gün bugündür oda istanbulda yürüme mesafesi 10 dk yerde oturuyor. kocasıda ç.kalede en son geçen yaz gitti kocasının yanına. ben korkuyorum torun olunca ne yapacak. üstüne bile geçirmeye kalkar mazallah. ama sorun nerde biliyorum. sorun eşimin tek çocuk olması. erkek annelerinden rica ediyorum nolur tek çocuk ile kalmayın.. yoksa bundan 30 sene sonra bu sayfaya gelininiz girip benim söylediklerimi bizler hakkında söyler. her ne kadar iyi niyetli de olsak

tatlım bizim tarıhlerımız yakın sen kaç kılko aldın ben 10 kılo aldım doktor demediğini bırakmadı

Canım 4. ayımda 2 kilo almıştım doktor 5. ay bitene kadar kilo alma dedi.(70 ile amile kaldım) ben 5. ayı 4 kilo alarak bitirdim.
Şimdi 6 kilo almışım 2 haftadır çok şükür artış yok.
Sen kaç ile hamile kaldın

Ben de 52 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. ama herkes hiç kilo almamışsın diyor. 8 fazla ama tam ideal oldum gibi geliyor bana da.göstermiyorum. kendime 65'e kadar izin verdim bakalım aşacak mıyım

off tam da korktuğum şey :18: mazallah kayınvalidemle aram bozulursa eşimle de bozulur. annesine öyle düşkün ki kocacığım.. ve aynı binada oturuyoruz benim kayınvalidem iyi niyetlidir sağolsun bana her konuda yardımcı olur kızlarından ayırmaz.öyle eime de uğramaz sürekli.rahatsız etmez.hasta olsam yemeğimi yapar getirir. ama ben kendime güvenmiyorum.. ben iyi niyetiyle bana çok karışmasından korkuyorum. tecrübelerine dayanarak bana çocuk yetiştirme konusunda , her hareketimde akıl vermeye kalkar, şunu şöyle yap bunu böyle yap, benim yaptığım işlere karışarak öyle yapma böyle yapma der diye korkuyorum. ben de biraz alevliyim hemen parlarım karşımdakine :18: şimdiden kendime telkin veriyorum. tamam annecim diyip kendi bildiğimi okuyacağım..başka yolu yok sanırım

günaydın kızlarrrr
bugün cuma gibi sanki keşke her haftada hafta içi 1 gün tatil olsa çok şey mi istiyorummm
çekirgeciğim geçmiş olsunn nasıl oldun iyi misin ????

Son düzenleme:
Herkese günaydın,

Bizim banyo alt kata dü aktıyormuş. Bugün tamirat var bütün banyoyu yıkıyorlar. Tuvaletsiz kaldım anlayacağınız.neyseko üst komşu anahtarını verdi sıkıştıkca oraya çıkarım artık.

Birde ev sahibinin bizim bademden haberi yoktu yani komşular daha once haber ucurmadiysa tabi. Sabah tanıştılar bad ortalığı yıktı kim bu evdeki yabancılar diye. Şimdi alıştı şükür adam köpekleri seviyormuş galiba okşadı falan . Sonradan sorun cıkarmaz umarım

açelya benim de ayak bileklerim şişiyor bir haftadır
bende yürüyebilsem iyi olur aslında.
ama işten eve dönünce öyle yorgun oluyorum ki hiç canım istemiyor

günaydın kızlarrrr
bugün cuma gibi sanki keşke her haftada hafta içi 1 gün tatil olsa çok şey mi istiyorummm
çekirgeciğim geçmiş olsunn nasıl oldun iyi misin ????
poli ağzına sağlık
ne güzel söyledin
her çarşamba tatil olsa ne güzel olurdu
2 çalışır 1 gün tatil yapardık

heheheh mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri

senin eşin annene yine düşkünmüş. şimdi öyle bi kaynana düşün ki öz oğluyla bile anlamayan kavga eden. geline ne yapmasın. yine de annesi diyorum susuyorum. çünkü ne olursa olsun ilerde benim annem benim yanıma geldiğinde eşimde anneme aynı şeyi yapmasın diye. olur ya hatırlatma yapar sende benim anneme böyle demiştin istememiştin ben niye istiyeyim diye. demez biliyorum ama zamanın ne getirceğini bilemeyiz. canım anneme laf gelmesin diye lafları yutuyorum.. yuta yuta bademciklerim şişmiş. rahatsız etmiyorsa ne mutlu sana. köpeğimin yemeğine bile karışıyor benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…