2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

açelya benim de ayak bileklerim şişiyor bir haftadır
bende yürüyebilsem iyi olur aslında.
ama işten eve dönünce öyle yorgun oluyorum ki hiç canım istemiyor

Canım çok zor geliyo bana da çıkmak 5,30 da evde oluyorum 7,00 da eşim geliyo yemeği yiyip 8 gibi çıkıyoruz. Hava o kadar güzel ki 2 gün çıksan 3. gün koşarak gidersin. Bence bi denemelisin.

Kızlar ben perşembe 2. doz tetenozu yaptırmıştım. Elevit ve ferrum bitmişti doktora yazdırmak için söyledim. Kan değerlerin ve yemen içmen iyiyse elevidi fazla kullanma demişti. 1 hafta önce kendi doktorum da öyle demişti. Ama ben bazen 2 günde bir içiyorum. Haftaya sağlık ocağınca kan değerlerime baktırıvam. Vitaminler iyi çıkarsa bırakıcam. Bence siz de doktorla görüşüp bırakın.

Bi arkadaşım anlattı. Annesi ona hamileyken kilo yapıyo diye verilen ilaçları bırakmış ve bebek küçük doğmuş. Nerdeyse 6 yaşına kadar kilo aldırmak için pekmez,balık yağı... denemedikleri kalmamış. Sonra 10 yaşında birden 10 kilo almış ve alış o alış şimdi 30 yaşında ama kilo veremiyo. Bana kesinlikle ilaçlarını ihmal etme diye özellikle anlattı.

Dikkatli olmalıyız tontişler :)) Kafamıza göre ilaçları bıraksammı demeyin sakın

Günaydınnn güzel anneler ve güzel melekleri

Banada doktorum tuzu kes dedi hemde hamileliginen basindan beri dikkat etmeye calisiyorum ama simdi erik cikti ve ben erige hic dayanamam heleki tuzla evde bulundurmamaya calisiyorum ama erik yazarken bile agzim sulaniyo :))

Allahtan eriği tuzsuz seviyorum :) bu sabah bile evden çıkmadan attım ağzıma hergün yarım kilo banko eriğim var

Canım hoşgeldin gözünaydın :) Korkma normal boyutları benimki de hemen hemen o kadardı. 25 cm 400 gr.

Tatlım Allah böyle şeyler peşinde koşanlara akıl fikir versin. Sen içini bozma kalbini temiz tut onların büyüleri tutmaz sizi. Küçük Ayetel kürsiler çıkar kağıda evinizin 4 köşesine görünmeyecek şekilde as. İçin rahatlasın en azından.

GÜNAYDINNN annişler we bebişler....

okuldaymm hawa süper....

bebişime bakıyım büyüyooo muu fıstığım....

kilolar cnmı sıkıooo

yürüyüşe başlamalıyım

Kızlar 5 dakika içinde sinir küpü oldum sakinleşmem lazım Kocacığım aradı babasının nakliye aracı motoru yakmış o araba eskiydi zaten hurdaya vereyimmi demiş bizimkine. Yeni model kamyon alacak işi için. Bende ilk başta çakamadım mevzuyu tabi dedim versin ya motoru yaptırsa arabanın parası kadar para verecek boşuna yaptırmasın alır dedim kredileri de bitti. Kredi çekmesemmi diyor dedi kocam. Hıı dedim binek arabaları da var onu mu satcak dedim. Neyse bi eve gidelim de akşam konuşuruz dedi. Sanırım bizden para istiyor yeni kamyon almak için:18: Bizim biraz birikimimiz var ben doğum izninden dönünce ev almayı düşünüyoruz. Kredi çekip üstünü tamamlayacaktık. Ne yapıcam ben ya eşim verelim derse O kadar sinir oluyorum ki offf

herkese günaydınlarr

canım kızım dün gecede bu sabahta çok oynamıyor tek tük keyifsiz tekmeler atıyor. yeri dar gelmeye başladı kuzumun. bide benimki başaşağı duruyor artık tuvaletımı fılan yaparken cok zorlanıyorum
suyum ne durumda acaba
:44:
ctesi yine kontrolum var iple çekiyoroum o günü...
ayakları sag bogrumde geceleri nasıl oraya calısıyor anlatamam artık can yakmaya da basladı

RED

yazdıkların çok ilginç geldi. öyle bişey için nas ve felak surelerını bol bol oku bide evinde çörek otu tütsüsü yap bence. eşin gelmeden yap oda koklamış olsun. dıardan geldı koku filan dersin. allahım korusun bole
ınsanlardan ya. içini yine de bozma da bunları da yap ne olur ne olmaz....

kızlar göbişleriniz ne durumda çatlıycak gibi gerildiniz mi sizde??

buarada çok sık toplanma sertleşme yaşayan arkadaslar varsa normal filan diye düşünmesinler dr.larıyla irtibatta olsunlar. ben riskli gebelik prof une gıdıyorum ve aynen bu sekilde yaklasıyor konuya. aklınızda olsun... kasılmalar herzaman agrılı olmak zorunda degılmıs...

Selamlar Güzel Anneler

Allahım bu ne sıcak... KEŞKE YAĞMUR YAĞSA ŞAKIR ŞAKIR....
Her yer miss gibi koksa...
Bu arada yarın tatil ve ben karnesini alacak çocuklar gibi mutluyum

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum

kızlar cok acıl bı sorum var...bnm dıs etlerım ıltıhap yapmıss zaten sısıyodu...o yuzden gargara yapıyodmm smdı baktm sısmıs her yerı ve kızarmıs...cenemın altına kadar sısmıs dıscıye gdıcem antıbıyotk verıcek buyuk ıhtımal...kendı doktorumu arayıo sorucam ama aranızda antıboytık kullanan varmıs..bebege zarar verıyomu

Canım ben idrar yollarım icin 10 gun kullandım. Mecbur kalmadıkca vermek istemiyorlar. Her antibiyotik kullanılmıyor. Doktorun vermediği hic bir ilacı kullanma. Doktor veriyor ise kullanmanda bir sakınca yoktur bence onlar risk analizi yapıp ona gore ilaç veriyor sonuçta .

yaa bende hala çocuklarından bişey bekleyen anne babalara sinir oluyorum yaaa, çocuğuna mı güveniyorsun yazık günah,onlar bi aile kurmuş artık, destek olacağın yerde köstek oluyorsunn
Allah yardımcın olsun canım yaa, inşallah vermezsiniz parayı

canlar günaydın ben daha bir saat oluyor uyanalı

iltihap antibiyotikten daha zararlı fıstığım korkma bence verirse doktoruna da sor ama verdiği ilacı

selam arkadaşlar yaşamayı seviyorum sende bizim gibi tayincisin demek bende tayini bekliyorum bebişime kıyafet harici hiç birşey almadım daha umarım bize zora sokmıycak yerler olurda bebişlerimizi rahat rahat büyütür dünyaya getiririz :)

canım çok zor bir durum yaaa eşin keşke biz para biriktirdik falan demeseydi daha önceden. sinirlenmekte telaş etmekte haklısın. eşine razı olmadığını söyle bence bir daha kredi çeksin onlarda yapacak birşey yok siz paranızı vermek zorunda değilsiniz ki hele birde ellerinde bir tane daha arabaları varken onu satsınlar

canım ne yap et eşini ikna et vermesin. o sizin garantiniz. sağlıkta herşeyde lazım oluyor. insanın güvencesi. bugün ani bişi olsa kayınpeder tak diye veremeyecek onu. niye böyle oluyor ya benimde kayınvalidem düğünden 1 hafta sonra düğün takılarımı istemişti borçlarım var diyerek vallahi vermedim eşimin de borcu var onları ödeyeceğiz dedim. bak eşim 2 ay işsiz kaldı ne sıkıntı çektik. yine düğünden kalanlar idare etti bizi biraz. sakın verme.

walla canım benım boy 1,76 66,7 ile hamıle kaldım 27. Haftadayım 76,1 çıktı dr demediğini bırakmadı boyun uzun göstermıyorsun dıye bu kadar kılo mu alınır falan dedi :'( eşimin yanında bıraz utandırdı benı ... çevremdekıler hep kılo almadın dedıler bende onemsemedim ama dr a gidince aklım başıma geldi...

Ya canım tam doğum üstü ne olacağı belli değil sonuçta bizim de paraya ihtiyacımız olabilir. Bunları düşünmeleri lazım ama nerde Üstelik eşim işsizken bir kere ihtiyacınız varmı diye sormamaları geliyor aklıma o yüzden de sinir oluyorum. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah bizim planlarımız ertelenmez tek dileğim o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…