- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.161
walla canım benım boy 1,76 66,7 ile hamıle kaldım 27. Haftadayım 76,1 çıktı dr demediğini bırakmadıboyun uzun göstermıyorsun dıye bu kadar kılo mu alınır falan dedi :'( eşimin yanında bıraz utandırdı benı ... çevremdekıler hep kılo almadın dedıler bende onemsemedim ama dr a gidince aklım başıma geldi...
Selam kızlar idrarda bakteri çıktı benim sonuçlarım bugün çıkıcak inşallah ilaç kullanmam :S
Selam kızlar idrarda bakteri çıktı benim sonuçlarım bugün çıkıcak inşallah ilaç kullanmam :S
canım bence dert etme artık bundan sonra dikkat edersen bir problem olmaz tatlı hamur işinden uzak dur kepekli ekmek tüket mevsimide geldi bol salata meyve ye bence. ben 6 kilo aldım 51 kiloyum şu anda zayıf hamile kalmıştım çünkü ama dikkat ediyorum tatlıdan poğaçadan falan uzak duruyorumwalla canım benım boy 1,76 66,7 ile hamıle kaldım 27. Haftadayım 76,1 çıktı dr demediğini bırakmadıboyun uzun göstermıyorsun dıye bu kadar kılo mu alınır falan dedi :'( eşimin yanında bıraz utandırdı benı ... çevremdekıler hep kılo almadın dedıler bende onemsemedim ama dr a gidince aklım başıma geldi...
şikayetin varmıydı?
merhabalar göbüşler,
adana yanıyor çooook sıcak. biz dersimize girdik geldik artık gün bizim. hepinizi çoook seviyorum
Tünaydın annelerrrrrr
Dün ikea'ya gittik herşeyimizi aldık, planladığımın dışında dolap ve komidin seçtim ama içime çok sindi. % 20 indirim vardı, boyamızda gelmiş tabi boyada başka gelmiş ama onunda rengi iyi sıkıntı olmadı. Bir tek yatak ve baş koruyucusu almadım. Yatakları resmen sünger, 1 yaşında bastığı yer çöker diye başka yere sipariş verdik. Çok şirin şeker pembesi kuş tüyü yastığım bile olduYerleşince sade ama ferah bir oda istiyorum. Kargoya mobilyalar verildi, yarın elimizde olacak inşaallah. 6 parça ürün 45 TL tuttu gayet uyguna getiriyorlar, yani arabam yok nasıl getircez diyenler için sıkıntı ortadan kalkmış durumda. Bunlarda aldıklarımın bir kısmı, artık yerleşince tamamını gösterebilicem
Merhaba annecikler!!!!
benim eşim bugün Antalya'ya gitti. Eşim'e oradan bir iş teklifi gelmişti. bizde ikimiz oturduk düşündük taşındık,karar verdik.
Galiba ist'dan Antalya'ya taşınıcaz. Doğum üstü olduğu için çok korkuyorum nasıl başa çıkarım bukadar şeyle diye.
benim ailemde,eşimin aileside ist'da Antalya 'da kimsemiz yok. bütün aile kıyamet kopardı taşınma kararı aldık diye.
ama biz hepsinden kaçmak istiyoruz. sorunlardan bıktım artık ist'dan da bıktım.
eşim oğlum ve ben yepyeni bir sayfa açıp yeni bir hayat kurucaz kendimize.
doğru mu yanlış mı bir karar verdik bilemiyorum. eşim önceden gitti.işe başlayıp evi falan ayarlayacak. ben doğuma kadar oraya yerleşmeyi planlıyorum.
ist 'da doğup büyüdük ikimizde tüm çevremiz akrabamız herkes ist 'da , ya sonra pişman olursam diye çok korkuyorum. napcam bilmiyorum :18:
Merhaba annecikler!!!!
benim eşim bugün Antalya'ya gitti. Eşim'e oradan bir iş teklifi gelmişti. bizde ikimiz oturduk düşündük taşındık,karar verdik.
Galiba ist'dan Antalya'ya taşınıcaz. Doğum üstü olduğu için çok korkuyorum nasıl başa çıkarım bukadar şeyle diye.
benim ailemde,eşimin aileside ist'da Antalya 'da kimsemiz yok. bütün aile kıyamet kopardı taşınma kararı aldık diye.
doğru mu yanlış mı bir karar verdik bilemiyorum. eşim önceden gitti.işe başlayıp evi falan ayarlayacak. ben doğuma kadar oraya yerleşmeyi planlıyorum.
ist 'da doğup büyüdük ikimizde tüm çevremiz akrabamız herkes ist 'da , ya sonra pişman olursam diye çok korkuyorum. napcam bilmiyorum :18:
Tünaydın annelerrrrrr
Dün ikea'ya gittik herşeyimizi aldık, planladığımın dışında dolap ve komidin seçtim ama içime çok sindi. % 20 indirim vardı, boyamızda gelmiş tabi boyada başka gelmiş ama onunda rengi iyi sıkıntı olmadı. Bir tek yatak ve baş koruyucusu almadım. Yatakları resmen sünger, 1 yaşında bastığı yer çöker diye başka yere sipariş verdik. Çok şirin şeker pembesi kuş tüyü yastığım bile olduYerleşince sade ama ferah bir oda istiyorum. Kargoya mobilyalar verildi, yarın elimizde olacak inşaallah. 6 parça ürün 45 TL tuttu gayet uyguna getiriyorlar, yani arabam yok nasıl getircez diyenler için sıkıntı ortadan kalkmış durumda. Bunlarda aldıklarımın bir kısmı, artık yerleşince tamamını gösterebilicem
canım çok zor bir durum yaaa eşin keşke biz para biriktirdik falan demeseydi daha önceden. sinirlenmekte telaş etmekte haklısın. eşine razı olmadığını söyle bence bir daha kredi çeksin onlarda yapacak birşey yok siz paranızı vermek zorunda değilsiniz ki hele birde ellerinde bir tane daha arabaları varken onu satsınlar
canım ne yap et eşini ikna et vermesin. o sizin garantiniz. sağlıkta herşeyde lazım oluyor. insanın güvencesi. bugün ani bişi olsa kayınpeder tak diye veremeyecek onu. niye böyle oluyor ya benimde kayınvalidem düğünden 1 hafta sonra düğün takılarımı istemişti borçlarım var diyerek vallahi vermedim eşimin de borcu var onları ödeyeceğiz dedim. bak eşim 2 ay işsiz kaldı ne sıkıntı çektik. yine düğünden kalanlar idare etti bizi biraz. sakın verme.
Merhaba annecikler!!!!
off tam da korktuğum şey :18: mazallah kayınvalidemle aram bozulursa eşimle de bozulur. annesine öyle düşkün ki kocacığım.. ve aynı binada oturuyoruzbenim kayınvalidem iyi niyetlidir sağolsun bana her konuda yardımcı olur kızlarından ayırmaz.öyle eime de uğramaz sürekli.rahatsız etmez.hasta olsam yemeğimi yapar getirir. ama ben kendime güvenmiyorum.. ben iyi niyetiyle bana çok karışmasından korkuyorum. tecrübelerine dayanarak bana çocuk yetiştirme konusunda , her hareketimde akıl vermeye kalkar, şunu şöyle yap bunu böyle yap, benim yaptığım işlere karışarak öyle yapma böyle yapma der diye korkuyorum. ben de biraz alevliyim hemen parlarım karşımdakine :18: şimdiden kendime telkin veriyorum. tamam annecim diyip kendi bildiğimi okuyacağım..başka yolu yok sanırım
Merhaba annecikler!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?