2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım takma kafana kiloyu bu kadar ben 10 kilo almışım dikkat ediyorum ama yapıcak birşey yok hamileykende diyete giremem

Selam kızlar idrarda bakteri çıktı benim sonuçlarım bugün çıkıcak inşallah ilaç kullanmam :S

bol su iç bende de çıktı az miktarda her 45 dkda bir bardak su içtim yarına geçmişti bütün sıkıntılaım tek dert sadece sürekli tuvalaete gidiyorsun yarım saatte bir

canım bence dert etme artık bundan sonra dikkat edersen bir problem olmaz tatlı hamur işinden uzak dur kepekli ekmek tüket mevsimide geldi bol salata meyve ye bence. ben 6 kilo aldım 51 kiloyum şu anda zayıf hamile kalmıştım çünkü ama dikkat ediyorum tatlıdan poğaçadan falan uzak duruyorum

merhabalar göbüşler,
adana yanıyor çooook sıcak. biz dersimize girdik geldik artık gün bizim. hepinizi çoook seviyorum

Tünaydın annelerrrrrr
Dün ikea'ya gittik herşeyimizi aldık, planladığımın dışında dolap ve komidin seçtim ama içime çok sindi. % 20 indirim vardı, boyamızda gelmiş tabi boyada başka gelmiş ama onunda rengi iyi sıkıntı olmadı. Bir tek yatak ve baş koruyucusu almadım. Yatakları resmen sünger, 1 yaşında bastığı yer çöker diye başka yere sipariş verdik. Çok şirin şeker pembesi kuş tüyü yastığım bile oldu Yerleşince sade ama ferah bir oda istiyorum. Kargoya mobilyalar verildi, yarın elimizde olacak inşaallah. 6 parça ürün 45 TL tuttu gayet uyguna getiriyorlar, yani arabam yok nasıl getircez diyenler için sıkıntı ortadan kalkmış durumda. Bunlarda aldıklarımın bir kısmı, artık yerleşince tamamını gösterebilicem

güle güle kullansın kızımın adaşı

Merhaba annecikler!!!!
benim eşim bugün Antalya'ya gitti. Eşim'e oradan bir iş teklifi gelmişti. bizde ikimiz oturduk düşündük taşındık,karar verdik.
Galiba ist'dan Antalya'ya taşınıcaz. Doğum üstü olduğu için çok korkuyorum nasıl başa çıkarım bukadar şeyle diye.

benim ailemde,eşimin aileside ist'da Antalya 'da kimsemiz yok. bütün aile kıyamet kopardı taşınma kararı aldık diye.
ama biz hepsinden kaçmak istiyoruz. sorunlardan bıktım artık ist'dan da bıktım.
eşim oğlum ve ben yepyeni bir sayfa açıp yeni bir hayat kurucaz kendimize.
doğru mu yanlış mı bir karar verdik bilemiyorum. eşim önceden gitti.işe başlayıp evi falan ayarlayacak. ben doğuma kadar oraya yerleşmeyi planlıyorum.
ist 'da doğup büyüdük ikimizde tüm çevremiz akrabamız herkes ist 'da , ya sonra pişman olursam diye çok korkuyorum. napcam bilmiyorum :18:

canım eşin ne işle meşgul bilmiyorum muhakkak enine boyuna düşünmüşsünüzdür düzenli bir geliriniz olduktan sonra yeni bir yerde yaşamaya korkmayın derim sen ne biliyorsun dersen. eşim benim asker bak bende bu mayısta tyin öğrenip doğuma 2 ay kala ev taşıyacağım düşün halimi hiç bilmediğimiz bir yere gideceğiz. şimdiden ağırlaşmadan ıvır zıvır bir sürü şey topladım. eğer eşin ev bulur düzen kurarsa hemen taşın derim annen kayınvaliden gelsin yerleştirsin yardım etsin düzenin kurulsun yeniliklerden korkma inş hayırlı olur. antalya güzel bir yer sakin hiç olmazsa. geldiğiniz yeri aratmasın Allah

Bugün oğlum maratona hazırlanırcasına hareketli Şaşırtıyor beni bazen..

Paylaşımlara biraz baktım da..neleer yapılmış neler. Valla kıskanıyorum,maşallah. Bende hiç bir hareket yok. Zamanla olur heralde. Bu sırada kızlar KİLOLARA DİKKAAAT!! Çok kilo almak sağlıklı bebek anlamına gelmiyor. Lütfen unutmayalım. Azcıcık dikkat!!

benim de şansım olsa giderdim İstanbul'dan.. Belki ailelerinizin uzak oluşu biraz sorun olur sonuçta bir bebek büyürken aileye çok ihityaç oluyor ama İstanbul'un derdi bitmez.. Kaçın kurtulun anacım..

Kızlar bu aralar çok aklıma takılan bir sorun var. Bizim 4 aylık doğum iznimizde bir sürü bayram tatili olacak (Şeker bayramı,30 Ağustos, Kurban bayramı, 29 Ekim) ve bunları hesapladım toplamda 9,5 gün kadar yapıyor. 16 haftalık iznimizin yaklaşık 2 haftası tatil. Dün işyerime sordum 16 hafta bittikten sonra bu ekleniyor mu diye, hayır onlar yanacak dediler. Boşuna 2 haftam gitmiş olacak yani Bunu düşündünüz mü hiç, işyerine soran veya ilk çocuğunda bunu tecübe eden anneler var mı aramızda? 16 haftanın 2 haftası boşa gidecek (

Kızlar merhaba
ben kilolu hamile kaldım ve bundan dolayı bebeğimin hareketlerini çok geç hissettim.geçtiğimiz pazar gününe kadar arasıra pıt pıt vuran bebeğimi pazar gününden itibaren çok net bir şekilde hissetmeye başladım.bu bana ilk başlarda çok keyif verirken hamilelik takviminde aniden bebek hareketlerinin artması halinde doktora başvurmam gerektiğini yazmış araştırdım başka kaynakta böyle birşey bulamadım.ancak araştırırken bebek toplanması diye birşey okudum.şimdi bende zaman zaman bebek sanki karnımın üst tarafına doğru çıkıyor gibi hissediyorum ve orası taş gibi sert oluyor göbeğim sanki şekil değiştiriyor ama hiç bir ağrım sızım falan yok.internette okuduğum yazıda bu olaydan kasılma diye bahsediyor ve herzaman ağrılı olmayacağını erken doğum riskinden bahsediyor.benim perşembe günü doktor randevum var fakat o güne kadar sabretmek zor olacağını bildiğimden size danışmak istedim sizlerde durum nasıl seyrediyor acaba? Sizdede böyle şeyler oluyor mu?

Canım çok güzel güle güle kullanın.Dolap ve şifonyeri kaça aldınız acaba?Birde şifonyer lake dolap normal beyaz aralarında çok fark var mı?Aynı odada nasıl duruyorlar.Bende almayı düşünüyorumda birinin lake diğerinin beyaz olması kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:

Üff sorma canım onların ailede herkes herkesin mal varlığını biliyor ne yazık ki... Akşam konuşalım bakalım inşallah vermeyiz ya gönlüm hiç razı değil

Ah canım biz de çektik aynı şeyleri eşimin kendi işyeri vardı kapatmak zorunda kaldı işsiz kaldı bir dönem iş aradı. Benim aldığım parayla geçindik. Çok şükür rahata erdik ne hayaller kuruyoruz sanki bilmiyorlar ev almak istediğimizi of

Herkesi, tüm çevreyi bırakıp gitmek eminim zor olur ama orada da çevre edinirsiniz. İstanbuldan çok çok sakin biyer hayırlısı olsun aileniz için bence yeni başlangıçlar hep güzeldir Üstelik bebiş de geliyor yalnız ilk başlarda annen falan gelecek mi yanına? Hepten yalnız kalıp bunalıma girme lohusalık döneminde oralarda?

ahh canım seninle çok benzeşiyoruz kv konusunda daha önce de konusmuştuk hatırlarsan.. benimki de çok iyi niyetli eve zırt pırt gelmez karışmaz bişeyime.. temizliğime bile yardım eder ben pek etmediğim halde kendisine.. ama işte çocuk olunca ne olacak diye düşünüyorum hep.. altımda oturuyor ya hiç yalnız bırakmazsa bizi,herşeye karışmak isterse, şunu şöyle yap bunu böyle yap diye diretirse.. ben kendimi biliyorum çok sıkılırım böyle şeylerden. sürekli burun buruna olmak istemem.. ters düşmekten korkuyorum onunla.. sanırım zıtlaşmadan davranışlarımla belli ederm hoşnutsuz olduğum şeyleri..umarım korktuğumuz başımıza gelmez canım ne diyeyim..

canım bence de yeniliklerden korkma.. taze bir nefes gibi gelecektir size.. madem ailelerden kaçmak istiyorsunuz hiç durmayın daha sonra neden gitmedik diye pişman olmayın.. zaten hayat mottom budur benim.. yaptığın bişeyden değil yapmadığından pişman ol keşke benim de elime böyle bir fırsat geçse..inan hiç düşünmeden giderdim.

herkese güzel mi güzel bi gün diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…