2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustosa kadar ne yapacağız bilmiyorum bu sıcaklar korkutuyor beni ben sıcağa da gelemyiorum ki
valla kendimi deniz ayılarına benzetiyorum,hani böyle sıcağın altında yere uzanıp üstlerine sıkılan suyun keyfini çıkarıyorlar ya aynen öyle işte bende klimanın önünde uzanıcam sanırım.

cnm cok guzel hepsı tertemz hantal olmayan ferah bır oda olacak emınım...bı an bendemı bole yapsam dıye düşünmedimdeğil 2,5 3 bın bı odaya verene kadar ... gercı olede oda alsam bı gardorap bı sıfonyer alacagım bende bazalı yatak dusunuyorum kenarına korkuluk yaptırım dıorum bakalım nasıl olcak daha eşim hazıran sonu anca yapabılırız odasnı dıo maddı acıdan..

bu arada nisanın annesi sallanan sandalyeyı kaça aldınız çok hoşuma gitti

Canım 190 TL şifonyer 229 TL dolap. İnan hiç anlaşılmıyor, sadece üstü ışıktan parlamış. Sen demesen anımsamazdım inanki hiç gözüme gelmedi Gözle gördüğünde daha iyi belli oluyor arada farkın gözükmediği.

Merhaba arkadaşlar.Bu sabah aşımızın 2. dozunu olduk ama şimdiden ağrımaya başladı.1 ayda 3 kilo almışım.Çok fazla.Uffffff çok kötü bir durum.Eşimde badana yapıyor.Öğleden sonra yine temizlik var.Eşim izinli günlerinde sırayla odaları boyuyor.Badananın bitmesi bu yüzden uzun sürecek ama bebek olduktan sonra badana yapamazdık.

Çok teşekkür ederim canım.Bende şimdi eşime gösterdim.Haftaya gidip bakalım diyoruz.Siz ist.neresinde oturuyorsunuz?Kargo ücreti için soruyorum.

Son düzenleme:

cnm doktorumu aradm saglık ocagnda aıle hekımıne gıt dedı...bebege zarar vermıcek bı antıbıyotk verr dedı..gdıcemm bırazdan

Valla güzel taktikmiş canım benim bazen yemeklerime de karışıyor.şunu koy, bunu koyma, böyle yap falan diye.. ben de o zaman ama oğlun öyle sevmiyor yemiyor diyorum o zaman bir şey diyemiyor

evet canım hatırladım. biraz sabır göstermekten başka seçeneğimiz yok sanırım. hem zaten öyle zırt pırt uğramadıkları için çocuk olunca da çok rahatsız edeceklerini sanmıyorum. uyku düzenimiz belli olmayacak, belki müsait olmayacağız.bunları anlayışla karşılarlar. ama çok karışmaya da kalkarlarsa biraz hoşnutsuzluğum belli olur zaten yüzümüzden. kalplerni kırmadan laf söylemeden hoşnutsuzluğumuzu belli edeceğiz.sonuçta iyi niyetliler.. kırılmasını da asla istemem.onlar nasıl çocuk büyüttüyse biz de yapabiliriz sanırım :)

Selamm

Irmak'cım hayırlı olsun kararınız inş.herşey istediğiniz gibi olur.
Ben yapamazdım çünkü annemden ayrılamam.Birde en ihtiyacım olduğu dönem o yüzden hiç olmazsa bebiş kendini toplayana kadar beklerdim.

Kızlar sanırım bir çoğunuz park yataklarınızı aldınız.Peki kapalı bir şekildemi kaldırdınız yoksa kurulumunu yaptınızmı?
Şimdiden kurmak erken geliyor bana toz olur vs.diye.Ne dersiniz hoş ben daha almadım ama mayıs ayı içinde alıcam.

Amin canım inşallah hayırlısı olur! Rabbim pişman etmesin bizi :18:

cnm herseyı boş odada ust uste yıgılı duruyor bnm bebısın bır ay daha ole olacak sanırım acmadım toz olur yer kaplar sımdıden dıye hersyı bırıksın odası olsun hersyını o zmn acar kurarım dıye dusundum ..

benim de şansım olsa giderdim İstanbul'dan.. Belki ailelerinizin uzak oluşu biraz sorun olur sonuçta bir bebek büyürken aileye çok ihityaç oluyor ama İstanbul'un derdi bitmez.. Kaçın kurtulun anacım..

bende tam böyle düşünüyodum canım bir fırsatım olsa da kaçsam gitsem diyodum. şimdi fırsat çıktı cesaret yok
bebeğim ilk torun olacak. benim taraftada eşimin tarafta da o yüzden herkes heyecanla bekliyor. gitmemiz hepsini hayal kırıklığına uğrattı. ama biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız yeni bir hayat için.
üstelik ist'da kalırsam çalışmak zorundayım .bebeğimi kendim büyütemicem .
Ama Antalya 'ya gidersem çalışmıcam

yok mu hiç bilgisi olan yahu

Çok teşekkür ederim canım.Bende şimdi eşime gösterdim.Haftaya gidip bakalım diyoruz.Siz ist.neresinde oturuyorsunuz?Kargo ücreti için soruyorum.

Canım ben başakşehirdeyim bayrampaşaya ne kadar ters sen düşün istanbulun geneli için fiyatlar
1 Parça 20 TL
2 " 25 TL
3 " 30 TL
4 " 35 TL
5 " 40 TL

5 parçadan sonra her parça için 4,25 TL ödüyorsun.

Canım ikeada korkuluklu yataklar mevcut, emin ol ki gidince fikirler tamamen değişiyor. Bebek odası yerine böyle birşey istedim, sadece beşiği kalkacak yerine yatağı gelecek yaşı ilerleyince. Ben çok araştırdım 2000 TL den aşağıya oda yok, ben herşeyini kargo parasıyla 1200 TL verdim ve çok memnunum.

Sandalye sallanmayan modelinden, aynısının sallananı da mevcut. Ama yaslanınca acayip esniyor ve çok rahat. Fiyatı 199 TL.

Hemen git o zaman canımmm hiç düşünme bebeğini kendin büyütmek gibisi var mı ya... Elimde olsa en azından okul çağına gelene kadar kendim bakmak isterdim sonra çalışırım çünkü işe çok alışığım Anneannesi babaannesi çalışmıyordur zaten torunlarını özlerlerse gelirler arada.

evet canım annem gelicek tabiki yanımda olacak.
ayrıca bütün herkes tatil planları yapmaya başladı. bundan sonra herkes tatili bedavaya getirsin diye, bizi görmeye gelecek. benim biraz da korkum bu yüzden oraya gittiğimde milletin hizmetçisi olmak istemiyorum. yazlık olayını da bu yüzden hiç sevmem :18:
ben bıktığım için kaçıyorum ama peşimizi bırakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…