- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.181
valla kendimi deniz ayılarına benzetiyorum,hani böyle sıcağın altında yere uzanıp üstlerine sıkılan suyun keyfini çıkarıyorlar yaağustosa kadar ne yapacağız bilmiyorum bu sıcaklar korkutuyor beni ben sıcağa da gelemyiorum ki
Canım çok güzel güle güle kullanın.Dolap ve şifonyeri kaça aldınız acaba?Birde şifonyer lake dolap normal beyaz aralarında çok fark var mı?Aynı odada nasıl duruyorlar.Bende almayı düşünüyorumda birinin lake diğerinin beyaz olması kafamı karıştırdı.
Canım 190 TL şifonyer 229 TL dolap. İnan hiç anlaşılmıyor, sadece üstü ışıktan parlamış. Sen demesen anımsamazdım inanki hiç gözüme gelmediGözle gördüğünde daha iyi belli oluyor arada farkın gözükmediği.
Canım ben idrar yollarım icin 10 gun kullandım. Mecbur kalmadıkca vermek istemiyorlar. Her antibiyotik kullanılmıyor. Doktorun vermediği hic bir ilacı kullanma. Doktor veriyor ise kullanmanda bir sakınca yoktur bence onlar risk analizi yapıp ona gore ilaç veriyor sonuçta .
öyle yapınca çok ağlıyor de sürekli kuzenimin taktiği.kuzenimin kayınvaldiesi oğlunun yanında sürekli bebeği şöyle tut şöyle besle sen yapamıyorsun falan derdi. kuzenimde sürekli anne öyle dediğin gibi besledim çocuk boğuluyordu öyle tutunca ağlıyor böyle yedirincde kusuyor onun dediği herşeyi olumsuz olumsuz söylerdi sanki üzülürmüş gibi en sonunda kuzenimin kocası annesine birşey bildiğin yok karışma anne bari sus artık demişti. gıcıklığına yapıyordu çünkü komşulara bierek karışıyorum diyormuş. deli etmişti kuzenimi sonrada kuzenim onu
ahh canım seninle çok benzeşiyoruz kv konusunda daha önce de konusmuştuk hatırlarsan.. benimki de çok iyi niyetli eve zırt pırt gelmez karışmaz bişeyime.. temizliğime bile yardım eder ben pek etmediğim halde kendisine.. ama işte çocuk olunca ne olacak diye düşünüyorum hep.. altımda oturuyor ya hiç yalnız bırakmazsa bizi,herşeye karışmak isterse, şunu şöyle yap bunu böyle yap diye diretirse.. ben kendimi biliyorum çok sıkılırım böyle şeylerden. sürekli burun buruna olmak istemem.. ters düşmekten korkuyorum onunla.. sanırım zıtlaşmadan davranışlarımla belli ederm hoşnutsuz olduğum şeyleri..umarım korktuğumuz başımıza gelmez canım ne diyeyim..
canım eşin ne işle meşgul bilmiyorum muhakkak enine boyuna düşünmüşsünüzdür düzenli bir geliriniz olduktan sonra yeni bir yerde yaşamaya korkmayın derim sen ne biliyorsun dersen. eşim benim asker bak bende bu mayısta tyin öğrenip doğuma 2 ay kala ev taşıyacağım düşün halimi hiç bilmediğimiz bir yere gideceğiz. şimdiden ağırlaşmadan ıvır zıvır bir sürü şey topladım. eğer eşin ev bulur düzen kurarsa hemen taşın derim annen kayınvaliden gelsin yerleştirsin yardım etsin düzenin kurulsun yeniliklerden korkma inş hayırlı olur. antalya güzel bir yer sakin hiç olmazsa. geldiğiniz yeri aratmasın Allah
Selamm
Irmak'cım hayırlı olsun kararınız inş.herşey istediğiniz gibi olur.
Ben yapamazdımçünkü annemden ayrılamam.Birde en ihtiyacım olduğu dönem o yüzden hiç olmazsa bebiş kendini toplayana kadar beklerdim.
Kızlar sanırım bir çoğunuz park yataklarınızı aldınız.Peki kapalı bir şekildemi kaldırdınız yoksa kurulumunu yaptınızmı?
Şimdiden kurmak erken geliyor bana toz olur vs.diye.Ne dersiniz hoş ben daha almadım ama mayıs ayı içinde alıcam.
benim de şansım olsa giderdim İstanbul'dan.. Belki ailelerinizin uzak oluşu biraz sorun olur sonuçta bir bebek büyürken aileye çok ihityaç oluyor ama İstanbul'un derdi bitmez.. Kaçın kurtulun anacım..
Kızlar bu aralar çok aklıma takılan bir sorun var. Bizim 4 aylık doğum iznimizde bir sürü bayram tatili olacak (Şeker bayramı,30 Ağustos, Kurban bayramı, 29 Ekim) ve bunları hesapladım toplamda 9,5 gün kadar yapıyor. 16 haftalık iznimizin yaklaşık 2 haftası tatil. Dün işyerime sordum 16 hafta bittikten sonra bu ekleniyor mu diye, hayır onlar yanacak dediler. Boşuna 2 haftam gitmiş olacak yaniBunu düşündünüz mü hiç, işyerine soran veya ilk çocuğunda bunu tecübe eden anneler var mı aramızda? 16 haftanın 2 haftası boşa gidecek (
Çok teşekkür ederim canım.Bende şimdi eşime gösterdim.Haftaya gidip bakalım diyoruz.Siz ist.neresinde oturuyorsunuz?Kargo ücreti için soruyorum.
cnm cok guzel hepsı tertemz hantal olmayan ferah bır oda olacak emınım...bı an bendemı bole yapsam dıye düşünmedimdeğil 2,5 3 bın bı odaya verene kadar ... gercı olede oda alsam bı gardorap bı sıfonyer alacagım bende bazalı yatak dusunuyorum kenarına korkuluk yaptırım dıorum bakalım nasıl olcak daha eşim hazıran sonu anca yapabılırız odasnı dıo maddı acıdan..
bu arada nisanın annesi sallanan sandalyeyı kaça aldınız çok hoşuma gitti
bende tam böyle düşünüyodum canım bir fırsatım olsa da kaçsam gitsem diyodum. şimdi fırsat çıktı cesaret yok
bebeğim ilk torun olacak. benim taraftada eşimin tarafta da o yüzden herkes heyecanla bekliyor. gitmemiz hepsini hayal kırıklığına uğrattı. ama biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız yeni bir hayat için.
üstelik ist'da kalırsam çalışmak zorundayım .bebeğimi kendim büyütemicem .
Ama Antalya 'ya gidersem çalışmıcam
yok mu hiç bilgisi olan yahu
Herkesi, tüm çevreyi bırakıp gitmek eminim zor olur ama orada da çevre edinirsiniz. İstanbuldan çok çok sakin biyer hayırlısı olsun aileniz için bence yeni başlangıçlar hep güzeldirÜstelik bebiş de geliyor yalnız ilk başlarda annen falan gelecek mi yanına? Hepten yalnız kalıp bunalıma girme lohusalık döneminde oralarda?
yok mu hiç bilgisi olan yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?