- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.421
benim bebeğimin yanında gebelikle beraber oluşan bir de kistim var en son 3 cm di(6.haftada) genellikle batmalarım falan oluyor normal olarak. ancak geçenlerde felaket kasık sancım başladı ama öyle dayanılacak gibi değildi şükür kanamam yoktu. endişelendim acaba kistten dolayı mı böyle oldu. bir de benim gibi kisti olan var mı ? doktor tehlikeli değil takip ederiz doğumda gider flan dedi ama ne biliyim içime kurt düştü =(
yarın kontrole gideceğim çok heyecanlıyım
herkeslere günaydınlaaarrr ağustosun güzel anneleri işte o gün geldi o gün bugün çok dua edin nolur bebeğimi ve kalp atışını duymak nasip olsun herşey yolunda olsun inşallah
kızlar sadece kalp atışını mı dinletiyorlar dakikada kaç tane atıyor onuda söylüyorlar mı?birde normal ultrasyon cihazıyla duyuluyor mu?
tatlım benim bildiğim normal ultrason cihazıyla kalbinin attığını gösteriyo dinlemiyorsun o ilerleyen haftalarda diye biliyorum ben benim bi arkadaşıma öyle yapmışlar doktordan doktora değişirmi bilemiyorum bende merak ettin bak şimdi
bilemedim şimdi ben sadece alttan ultrastonla baktırdım oda bende baktım ama anlamadım doktor kalbi atıyor dedi 2 hafta sonra gel dinleyelim dedi ayın 11 de gidecegim bakalım ne olacak ama duyan arkadaşlar var acaba neyle duydular farklı bir aletle mi?
ne zaman gitmiştin doktora yani o 2 hafta 10.haftana mı denk geliyor
tatlım benim bildiğim normal ultrason cihazıyla kalbinin attığını gösteriyo dinlemiyorsun o ilerleyen haftalarda diye biliyorum ben benim bi arkadaşıma öyle yapmışlar doktordan doktora değişirmi bilemiyorum bende merak ettin bak şimdi
günaydınnnnn kızlarrrr
devlet hastanelerindeki ultrason cihazında sesi dışarıya vermiyor doktor görerek söylüyor hani titreşim gibi oluyorya öyle anlıyor kendisi de sesini duymuyor
İlgin icn saol cnm evt duydm klbni cok sukur bde olmasi gerekndn 2gun onden gdiomus cok sukur cnm saol dusunp sordn icn allahim korusn minikleimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?