2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme canım gebeliğin ilerleyen haftalarında yok oluyormuş o kist canını sıkma

kızlaaarrr tabi herkesler uykuda bebişleriyle... benim yarın sabah kontrolüm var uyku tutmadı heyecandan bebişimi de uyutmuyorum yani... inşallah güzel haberlerle gelicem yarın

Kızlar hayatımda ılk defa mantar oldummm ayrıca gebelik mantarını daha önceden duyduğum için her zamankinden daha temkinli ve itinayı davranmıştımmm şimdi deli gibi kaşıntım var fitil falan kullanmak istemiyorum şu sirkeli suyu deneyen varmı??

herkeslere günaydınlaaarrr ağustosun güzel anneleri işte o gün geldi o gün bugün çok dua edin nolur bebeğimi ve kalp atışını duymak nasip olsun herşey yolunda olsun inşallah

herkeslere günaydınlaaarrr ağustosun güzel anneleri işte o gün geldi o gün bugün çok dua edin nolur bebeğimi ve kalp atışını duymak nasip olsun herşey yolunda olsun inşallah

lilyumcum inşallah bebeşinin pıt pıtlarını duyarsın

kızlar sadece kalp atışını mı dinletiyorlar dakikada kaç tane atıyor onuda söylüyorlar mı?birde normal ultrasyon cihazıyla duyuluyor mu?

Merhaba; ben de ağustos annesi olacağım tahmini doğum tarihi 27.08.2013 beni de kaydeder misiniz? Ben hala ultrasonda göremedim bebeğimizi çünkü doktora en erken 18 Ocak' ta randevu alabildim. Çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım... Benimle aynı tarihte olanlar varsa gördüler mi acaba?

kızlar sadece kalp atışını mı dinletiyorlar dakikada kaç tane atıyor onuda söylüyorlar mı?birde normal ultrasyon cihazıyla duyuluyor mu?

tatlım benim bildiğim normal ultrason cihazıyla kalbinin attığını gösteriyo dinlemiyorsun o ilerleyen haftalarda diye biliyorum ben benim bi arkadaşıma öyle yapmışlar doktordan doktora değişirmi bilemiyorum bende merak ettin bak şimdi

bilemedim şimdi ben sadece alttan ultrastonla baktırdım oda bende baktım ama anlamadım doktor kalbi atıyor dedi 2 hafta sonra gel dinleyelim dedi ayın 11 de gidecegim bakalım ne olacak ama duyan arkadaşlar var acaba neyle duydular farklı bir aletle mi?

ne zaman gitmiştin doktora yani o 2 hafta 10.haftana mı denk geliyor

günaydın hamişlerrrr...
benim kontrolumde de doktor kalp atışlarını gösterdi ama sesi duyamadık..bende sordum küçük oldugu içinmi kalp atışlarını duyamıyoruz dedim...buyukte olsa farketmez cunku bu cihazla kalp atışlarını duyamayız dedi..devlet hastanesinde gitmiştim yarın ozele gideceğim inşallah sağsalim duyarız..

birde benim anlamadığım birsey var..kalp atışlarına göre bebeğin gelişimi takip ediliyor.gelişmenin duzgun olup olmadığı..devlet hastanelerindeki cihazlar kalp atışını dışarı vermiyorsa nasıl anlaşıyor bebeğin sağlık durumu..

Son düzenleme:
günaydınnnnn kızlarrrr
devlet hastanelerindeki ultrason cihazında sesi dışarıya vermiyor doktor görerek söylüyor hani titreşim gibi oluyorya öyle anlıyor kendisi de sesini duymuyor

günaydınnnnn kızlarrrr
devlet hastanelerindeki ultrason cihazında sesi dışarıya vermiyor doktor görerek söylüyor hani titreşim gibi oluyorya öyle anlıyor kendisi de sesini duymuyor

peki bebeğin gelişimini kalbin sesini, ritmini duymadan nasıl anlıyor ki..

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben çarşamba gittim doktora normal ultrasonla kalp atışlarını hem gösterdi hemde sesli dinletti tam 8 haftalıktım

kalp atışlarını sizde duyabiliyorunuz kızlar artık hastanedeki cihazlar öyle...tık tık tık tık atıyor...RABBİM den bir ziyan olmazsa bende pazartesi dinlicem inş..6.haftaya girdiğim gün çok küçük olduğundan duyamamıştık doktorum 1 hafta sonraya gün verdi...

İlgin icn saol cnm evt duydm klbni cok sukur bde olmasi gerekndn 2gun onden gdiomus cok sukur cnm saol dusunp sordn icn allahim korusn minikleimizi

amin canım çok şükür çok sevindim biliyordum büyüyeceğini:)Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah yarın bende güzel haberler alırım dün gece sağ tarafımda inanılmaz bir kasık ağrısı oldu hmde rüyamda gördüm çok sancım oluyor sağ tarafım şişmiş kütküt atıyodu ama çok şükür kanamam düzeldi umarım birdaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…