- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.441
günaydın kızlar ben çarşamba gittim doktora normal ultrasonla kalp atışlarını hem gösterdi hemde sesli dinletti tam 8 haftalıktım
Günaydın kızlar :)
Güne saçma ama yine de kafamı bozan bi soruyla başlayabilir miyim
Herkesin imzasında bebeğinin boyu ağırlığı varken ben de neden yok. Boşlukta yer kaplamıyo mu benim bebeğim
peki bebeğin gelişimini kalbin sesini, ritmini duymadan nasıl anlıyor ki..
Benim ufaklık 1 gr olduğuna göre seninki de 3 gün sonra 1 gr ağırlığa ulaşacak herhalde :)
Günaydın kızlar :)
Güne saçma ama yine de kafamı bozan bi soruyla başlayabilir miyim
Herkesin imzasında bebeğinin boyu ağırlığı varken ben de neden yok. Boşlukta yer kaplamıyo mu benim bebeğim
canım sen girdinmi ki bebeğinin doğum trihini takvim için ?
eneeeee takvimde mi kayboldu
Çoktaaan girdim de poliannacım bebeğin ağırlığı boyu falan yazıyor herkeste, bende o yok baksana
1 gr olmadıysa daha yazmıyodur anaaa 1 gr ne komik demi yaa minicik şeylerin kalbinin atması Allahım sen ne büyüksün
kızlarr çok şükür bebğimi gördüm kalbini de dinledik gümbür gümbürdoktor yolunda herşey dedi çok mutluyum dün gece uyuyamamıştım şimdi uyuyabilirim huzurluca...
kızlar merhaba...beni dün sağlık ocağından aradılar 5. ve 6. ayda aşı yapılıyormuş tetenoz.birde bazı sorular sordular.devle hastanesinden bilgilerime ulaşmışlar.sizde bilgi verin bence onlar da takip ediyorlar.bir de ben bu ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum...siz ne düşünüyorsunuz?
bilmem onlar anlıyodur orda hızı vs gösteriyodur işte ne biliyim adam gibi bi ultrason cihazı alamıyolar mı gerçi belki bazı hastanelerde vardır bilmiyorum ama devlet zaten uğraşmaz böle tatlı tatlıı" bak kızımmm bu senin bebişinin kalbinin sesi" demez hangi biriyle uğraşsın sırada birsürü hasta oluyo adam otomatiğe bağlamış gibi
gir yat karnını aç çık tartıl otur kalk çık hahahaha nerdeee öyleee muamele
benim bebeğimin yanında gebelikle beraber oluşan bir de kistim var en son 3 cm di(6.haftada) genellikle batmalarım falan oluyor normal olarak. ancak geçenlerde felaket kasık sancım başladı ama öyle dayanılacak gibi değildi şükür kanamam yoktu. endişelendim acaba kistten dolayı mı böyle oldu. bir de benim gibi kisti olan var mı ? doktor tehlikeli değil takip ederiz doğumda gider flan dedi ama ne biliyim içime kurt düştü =(
kızlar merhaba, bende gecen hafta gıttım saglık ocagına, aile hekimi gebe kalırsan bize bildirmen gerekiyor demişti ama bir baktım ki saglık ocagını yıkmışlar :)
bu kaydı yaptırmasak ne oluyor ki :)
birde tesadüf mü bilmiyorum hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta ALO 171 sigarayı bırakma hattında mesaj geldi bana. Sigara içilen ortamlarda bebeğin ani ölüm riski vardır diye. Sigarayı bırakmak için burdan destek alabilirsiniz diye. Ama ben çok şükür bıraktım. çift çizgiyi gördüğüm an bitti hersey ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?