2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :)

Güne saçma ama yine de kafamı bozan bi soruyla başlayabilir miyim

Herkesin imzasında bebeğinin boyu ağırlığı varken bende neden yok. Boşlukta yer kaplamıyo mu benim bebeğim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)

Güne saçma ama yine de kafamı bozan bi soruyla başlayabilir miyim

Herkesin imzasında bebeğinin boyu ağırlığı varken ben de neden yok. Boşlukta yer kaplamıyo mu benim bebeğim

Benim ufaklık 1 gr olduğuna göre seninki de 3 gün sonra 1 gr ağırlığa ulaşacak herhalde :)

peki bebeğin gelişimini kalbin sesini, ritmini duymadan nasıl anlıyor ki..

bilmem onlar anlıyodur orda hızı vs gösteriyodur işte ne biliyim adam gibi bi ultrason cihazı alamıyolar mı gerçi belki bazı hastanelerde vardır bilmiyorum ama devlet zaten uğraşmaz böle tatlı tatlıı" bak kızımmm bu senin bebişinin kalbinin sesi" demez hangi biriyle uğraşsın sırada birsürü hasta oluyo adam otomatiğe bağlamış gibi
gir yat karnını aç çık tartıl otur kalk çık hahahaha nerdeee öyleee muamele

kızlarr çok şükür bebğimi gördüm kalbini de dinledik gümbür gümbür doktor yolunda herşey dedi çok mutluyum dün gece uyuyamamıştım şimdi uyuyabilirim huzurluca...

1 gr olmadıysa daha yazmıyodur anaaa 1 gr ne komik demi yaa minicik şeylerin kalbinin atması Allahım sen ne büyüksün

Hayır kuşum ya daha 4 haftalık olanlarda bile yazıyo sıfır nokta bilmem kaç milimetre, bilmem kaç gram diye

Bana bi kastı var bu imzanın. puh

1 gram için amma tantana yaptım

Son düzenleme:
kızlar merhaba...beni dün sağlık ocağından aradılar 5. ve 6. ayda aşı yapılıyormuş tetenoz.birde bazı sorular sordular.devle hastanesinden bilgilerime ulaşmışlar.sizde bilgi verin bence onlar da takip ediyorlar.bir de ben bu ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum...siz ne düşünüyorsunuz?

kızlarr çok şükür bebğimi gördüm kalbini de dinledik gümbür gümbür doktor yolunda herşey dedi çok mutluyum dün gece uyuyamamıştım şimdi uyuyabilirim huzurluca...

ayyy darısı başımıza inşallah bende saatleri sayıyorum Allahın izniyle bende görsem de rahatlasam

canım benimde geç döllenme oldu normalde ilk tahlilim sağlık ocağındaydı negatifti 5 gün sonra pozitif çıktı tahlilim ama ona rağmen aradılar çok şaşırdım kaldı ki bu sağlık ocağı ya helal olsun dediler lillum hanım çocuk düşündüğünüzü not etmişiz gebelik varmı evet var dedim yarına çağırdılar gebelik kartı çıkartmaları gerekiyomuş güzel bişey ikili testi bende düşünmüyorum yaptırmayı Rabbim'e emanet yavruum ama doktorum ne der bilemiyorum bakalım ona güveniyorum tahminimce o da yaptırmalısınız çok gerekli çok önemli demeyecektir hayırlısı bakalım bugün pıt pıtlarını görcez inşallah

aynen oylee:))) gercekten anlattığın gibi oluyo..daha ustunu doğru duzgun giyenemeden hemen diğer hastayı alıyorlar.

kızlar merhaba, bende gecen hafta gıttım saglık ocagına, aile hekimi gebe kalırsan bize bildirmen gerekiyor demişti ama bir baktım ki saglık ocagını yıkmışlar :)
bu kaydı yaptırmasak ne oluyor ki :)
birde tesadüf mü bilmiyorum hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta ALO 171 sigarayı bırakma hattında mesaj geldi bana. Sigara içilen ortamlarda bebeğin ani ölüm riski vardır diye. Sigarayı bırakmak için burdan destek alabilirsiniz diye. Ama ben çok şükür bıraktım. çift çizgiyi gördüğüm an bitti hersey ......

Günümüz hayır olsun

Bugun herkez iyidir umarım...

Kontrole gidenlerin gözleri aydın olsun darısı bize inşallaahh
1 hafta sonra kontrolüm-ikinci bebek olmasına ragmen heyecan had safhada
Hadi hayırlısı bakalım....

İkili-üçlü testi konuşmuşsunuz-bende yaptırmayı düşünmüyorum çok gereksiz buluyorum..
Rabbim korusun bebeklerimizi saglıkla sıhhatle gelsınler ınsallah-dua edicez bol bol-gerisi takdiri ilahi....

Canım kist benimde bildigim ve annemden de şahit oldugum kadarı ıle korkulacak birşey degil hamileliklerde-çünkü dogumda gidiyor kayboluyor genelde... Sıkma canını

kaydı mutlaka yaptır canım bir sağlık ocağına..senin kontrolleriini takip edecekler,gerekli aşılarını yapacaklar,seni bilgilendirecekler..
sigara demişken bu konuda çok muzdaribim..ben sigara içmiyorum fakat işyerinde çok içiliyor patronlar birini yakıp diğerini söndürüyor.içme de diyemiyorsun..eve geliyorum saçım kıyafetim sigara kokuyor..inşallah bebişim çok etkilenmiyordur..Allah a emanet yavrularımız...

Kızlar haberiniz var mı bakın ne buldum ?

İkinci ya da bilmem kaçıncı baskı yaptıysam özür dilerim ama belki bilmeyenlerimiz vardır diye düşündüm. inşallah bizlere yetişir bu kanun

Buyrun
Kanun Teklifi Bilgileri
Kanun Teklifinin Metni
Dönemi ve Yasama Yılı 24/3
Esas Numarası 2/911
Başkanlığa Geliş Tarihi 10/10/2012
Teklifin Başlığı Devlet Memurları Kanunu ile İş Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
Teklifin Özeti Teklif ile, kadın memurlar ile kadın işçilerin mevcut durumda doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere toplam 16 hafta olan analık izninin, doğumdan önce 12 ve doğumdan sonra 12 olmak üzere toplam 24 haftaya çıkarılması hedeflenmektedir.
Teklifin Son Durumu KOMİSYONDA

Merhaba kizlar oncelikle tebriklerr allahin izni ile hepimiz kucakagimiza alacagiz bebislerimizi ins. Goruyorum ki hepiniz ultrasondan gecmissiniz ben 7 haftalik hamileyim fransada yasiyorum burda sadece 12 24 ve 36. Haftalarda ultrasona girebiliyorsun aksi bir durum olmadigi surece.neden diye dr sordugumda gerek yok her ay girmeye dedi ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…