2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm bende deneyimsizim ilk bebişim.şu soğan olayını anlamsdım bebiş emmekten vazgeçer kokulu kokulu nasıl oluyor

slm cnm bende deneyimsizim ilk bebişim.şu soğan olayını anlamsdım bebiş emmekten vazgeçer kokulu kokulu nasıl oluyor

bebek acı tatlı anlamazki doğumdan sonra bebekler uyuyorlar zaten hemen kalkıp süt içmiyorlarki benim oğlum hiç uyanmadı uyandırıp süt içirene kadar canım çıktı ilk yarım saat süt emzirin diyorlarya sütün en kalitelisi ilk süt doğum yaptıkdan sonra odaya alınınca soğanı ikiye kesersin göğüs uçlarına suyunu sürersin eskilerin varmış bir bildiği diyorum işlem bu kadar o süre içinde zaten bebek uyuyor uyanınca yada uyanmazsa yarım saat sonra uyandırıp sütünü verirsin yani arada zaman var soğanı sürdükten sonra az zamanda olsa birşey olacağını sanmıyorum ben doğumdan sonra odama alınınca soğanı sürdüm bebeğim çok geç kalktı

kızlar uzun bı aradan sonra gerı donduk..esımın kongresı sebebyle salı gununden berı ankarada annemlerın yanında ıdık!!tabıkı bende ızınlıydım o kongredeyken..ılk gun annem ve babamla bırlıkte avmlre gıtık,optımım ve kc goksuya...aklımda alcaklarım vardı zaten...optımımdan yanyatıs yastıgını aldımm heryerde 25 lıra ıdı.toker bebeden 18 aldım...baska da ındırımlı bısey bulmadım ordan..sonra kc goksuya gıttık ordada cemre bebe de %50 ındırım varmıs..neler aldık neler kızıma...kurku bıle var kızımın,hemde kar beyazı..caprı kol uzerı bolerolu tulum,3 lu takım fermuarlı,3 tane pıjama takımı,2 tane aykkabı bırı altınsarısı rendınde,dıgerı pembe ama topukluu,(kızı olacaklara tavsıye ederım cok kokos))...bornaz setı terlıklerı havlusu..ertesı gun kızılaya gıtıtık kardesımle bırlıkte..Allah nasıp ederse dogum yaptıgımızda bebeıslerımızı yatıracagımız yataklar seffaf bı besık yaa.ona tutu seklınde ortu yapacagız..onun ıcın pembe beyaz tull aldık o tullerın uzerıne pembe beyaz papatyalar aldıkk...bana papatyalı tac,papatyalı toka aldık..bıde bebesle ttakım olalım dıye şalımın sağ tarfaına 3 tane papatya dıkıcem..bebesın sapkasına da 2 tane dıkıcemm...cuma gunude saman pazarına gıtıtk bebek sekerını,gecelıklerımı,bebk kuvetını fıla hallettık..60 tane bebek sekerı 48 mılyona geldı,,,(ankarada yasayanlara soyleyım suluhan super bır yer,emegım olsun,bırazda uygun olsun dıyorsanız her butceye gore seker var..bız ıcıne ne koyaacgımızıa kara veremedık,,buyuk bır ıhtımal bonıbon olucak kutunun ıcındekutunun ustunede pembe cekme tul,tulun kurdelesıne de emzık))en uygın en kullanıslıı bı seker olduu!bı kenara atılacak bısey degıll..sabahlıklı pıjama takımın ve gecelıgım bırbırınının aynısı!!!gecelıgı dogundan once gıyecekmısız yaaa uzerıne gecırıverırım..yarım kolluu odaa...hepsı 130 aldımm..gecelık sabahlık pıjama takımı...sabahlıgın sag tarfaına da 3 tane papatya dıkıcem keceden...hastenedekı konseptımız papatya....papatyalı oecete bıle aldım 2 paket..paptyalı havlu,nevresım bulursam da ne ala....:))annem pazenden pattanıye dıktırmıs..o kadar guzerlkıı....bır tarafı pembe ,dıger tarfaı mavii...benım anlatacaklarım bu kadar,,fıkır olurr...

yani birde eteğini koyu renk alırsan iyi olur lastikli basit koyu renk olabilir çok özel bir etek olmasına gerek yok gözden çıkaracağın tarzda ucuz bişey olabilir

eğer ben gecelik giycem öyle rahat ederim doğum yaparken diyorsan sen bilirsin nasıl rahar edersen ama doğum sırasında geceliğine yazık olur yeni birşey olmasın

pijamayıda zaten doğum bittikden sonra giyersin

haa kuvet hakında bayagı arstırma yapmıstım kızlar ,sızede soyleyımm..kansorojen madde ıcermeyen,kuvetın altında delıgı olan(delık ne ıse yarıyo demeyın gıderı acınca su kendınden bosalıyoo,))kuvetın ustundede fıskıye takılacak yerı varkendı basınıza yıkayabılıyprsunu...masrafası kovası ve fılesı ıle bırlıkte 50 ye alıdm..fıle dee kopuk kopuk olandan alınn..o en kullanıslı ve en saglıklı olanmışşş..dıgerlerı usutuyormus bebegıı...

Cnm cok saol bi tane basit uzun gecelik aldim bende kisa kollu lacivert pembe normal dusunuyorum bende tabi Allah nasip ederse.corap olayini hic dusunmemistim soganida bilmiyordum

Onum icinde 3lu genis pijama takimi alacagim insallah bebegede 2 hastane cikisi battaniye zibin falan aliyim diyorum yanimiza yeter demi beziniislak mendilini kremlerini falanda alirim.evet bardak falanda koyarim allahim hayirla kurtarir hepimizi insaallah bende özelde yapicam cnm calistigimdan izin problem
ve ancak haftasonlari gidebiliyorum.

Selam kızlar, Tracy Hogg yöntemini daha önce duyan var mı bilmiyorum. Ben de kk'da yeni doğum yapmış annelerin oluşturduğu ve tavsiyelerde bulunduğu topiklerde öğrendim. Bugün D&r dan aldım. Umarım öğrendiğim bilgileri uygulayabilirim. Kitabın resmimi de ekliyorum.

bende kontrollerime şimdi özele gidiyorum benimde zamanım yok devlete gidemiyorum doktorumdan memnunum ama doğuma devlete gideceğimi söyledim doktoruma sen bilirsin hem normal doğum yapıcaksın hemde para vereceksin özel hastaneye yani özelde adamların elinde sihirli değnek yokki o sancıları nerde olsa yaşayacaksın ama epidural normal doğum yaparım diyorsan özelde yapılıyo devletde yok sen kendini nerde rahat hissederim dersen orda yap psikolojin önemli her türlü duruma açık ol normal ümit edriz bir aksilik olursa sezeryen olur ne yapalım hiç birşey moralini bozmasın ama inşallah normal isteyenlerin herkesin normal olur kısa bir zaman dilimi diye düşün yaşaman gerken bir zaman dilimi atlatacağına inan bu kadar olumsuz duydugun hiç birşeye aldırma herkesin hikayesi farklı olur ölüm yok sonunda doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsun

bu mide yanması beni öldürecek kızlar yaaa...rennie içiyorum 3 en fazla 4 saat etki ediyor sonra yanma yeniden başlıyor,günde 2 kez içebiliyorum fazlasını yazmadı drum ama sabahları aç karnına içmem için pulcet verdi fakat gebelik kategorisi B , ben de içmek istemiyorum ama böyle acı çekince bebişim de etkileniyordur herhalde...

bir de bişey soracağım size hatunlar...
2 gündür alt karında ortada gün içinde 2-3 kez kasılma yaşıyorum böyle orası toplanıyor sertleşiyor büzüşüyor gibi...bu durumu yaşayan var mı acep? genelde geçmişten okuduğum kadarıyla aranızda bebeğin herhangi bir yeri olabildiği yorumunda bulunulmuş ama benim hissettiğim öyle bir topaklanma değil, bebeğin eli başı ayağı diyebileceğim tarzda değil yani...

şimdiden herkese iyi haftalaaarrr.yarın pazartesi yine tatil çabuk bitti.

İsim konusunda bana yardimci olurmusunuz karasiz kaldik kizimiza sumeyye ismini koymayi dusunuyoruz ama ikinci isim konusunda kararsiziz sumeyye sena nasil sizce?

çok teşekkür ederim kızlar haber vericeem inşallah bizim durumumuz biraz vahim Allah büyük o ,isterse olacak bu ay tüp bebeğe baslıoruz allah boşa cıkarmasın sizede sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

annesi güle güle sağlıcakla giysin inşallah. puantiyeli olandan bende aldım bayıldım giysinde eskitsin bizim bıcırlar.

çok teşekkürler bayılıyorum kitap tavsiyelerine. bi tane de ben tavsiye edeyim İLKİM ÖZ "ANNE BABA OLMA SANATI" 7 sene evvel okumuştum ve inanın bana her annenin babanın okuması gereken bir kitap.
canım çok geçmiş olsun ,ben gaviscon içiyordum düzeldi midem çok şükür. yalnız dün gece 2 defa sol bacağımın alt baldırına şiddetli kramp girdi.hayatımın ilk acılı krampını yaşadım ki ben sporcuyum sık sık karşılaşırım bu durumla ama acımaz. ne lanet bişeymiş 5 -6 sn sürüyor ama can alıyor resmen. magnezyuma dikkat
hepinize günaydın ve iyi haftalar

canım evet sekeri duydugmdan beri cok gergnm ama alışacam yapılack bişey yok ben nasıl sıska biriydm bi bilsen simdi kalk hamilelikte diyet yap aklım almadı gitti bide yumurta vs yok benm diyette bebegm beslenemzse diye cokkorkuyom ama bu bes gunlk diyet belki sonra degsr diye avutuym persmbe gidecm o zaman tekrar tazarm sana bide doktor balık happını bıraktırdı ve hiç balık yiyemym allah yardmcmz olsun inşallah yavrularmzı bize bagıslasın insallah

hahaahhahh cok güldürdün sabah sabah beni ya...allahta seni güldürsün..ne sicak karsilama oldu :))hosbulduk canim..istanbuldan katiliyorum,ilk cocugum,,benimde bir prensesim olacak kismetse...

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

canım ben hamileyim şimdi bi tane mi okuyacağaım yoksa 41 tane mi ben orasını anlayamadım. rabbim hayırlısıyla bi evlat nasip eder inş. sana da amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…