- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.121
canım bende ilkinde almışımda almışım şimdi 2.ye kısmet oldu yeter bence daha getirirlerde hediye falan getirmeselerde fazlasıyla yeter hemde 2. olursa ona kaldırırsın ben kadın doğumda mersinde doğum yaptım öğretmenim. çok memnun kaldım devletden .normal doğum istedim ordaki ebeler çok tecrübeliler hertürlü farklı problemle karşılaşıyorlar pratikler yani hemde bebek için küvez falan gerekirse daha iyi olur diye düşündüm burası hem kadın hem çocuk hastanesiydi.normal doğum yapacaksan herhangibir kadın doğum hastanesinde devletde yani bol bir etek giy üstünede uygun rahat bişey normal doğumda hastane kıyafeti giydirmiyorlar sezeryanda giyiyorsun ameliyat elbisesi.
çantanda terliğin havlun ıslak mendilin çorabını sakın unutma insan üşüyor hava çok sıcak olcak doğumlarımızda ama lohusa olacağız farkında olmadan hastalanabiliriz sıcakda olsa giyçorabını hatta ben yedek çorapta koymuştum orda doğum yapan bir kadına verdim ikrama geçti üşümüştü çünkü
birde sana tavsiyem çantana bir kuru soğan koy bebeğini emzirmeden soğanı kesip göğüs uçlarına sür yara olmasın ben tavsiye üzerine sürdüm işe yaradı yine koyacam unutmazsam
su bardağı koyarsın pijama bir tane yetiyor sen bilirsin bol rahat pijama daha kullanışlı gecelikten ziyade
slm cnm bende deneyimsizim ilk bebişim.şu soğan olayını anlamsdım bebiş emmekten vazgeçer kokulu kokulu nasıl oluyor
teşekkür ederim cnm çoğu hediye geldi zaten annemden,örgüler teyzelerimden tulumlar ve zıbınların geneli 6-9 aylık bende bilemiyorum yetermi die ilk olunca insan nasıl acemi oluo cnm bide bişe sorcam tecrübenden sancı çekerken gecelik giyilir demi hastanede o önlük tarzı şeyleri mi giydiriyorlar,bide hastane çantasına neler koymalıyım gecelik olarak bi gecelik bi pijama takımı yetermi önümde ne ablam oldu ne kuzenim ilk bebek benim olacak ancak böle araştıra araştıra alıorum
Cnm cok saol bi tane basit uzun gecelik aldim bende kisa kollu lacivert pembe normal dusunuyorum bende tabi Allah nasip ederse.corap olayini hic dusunmemistim soganida bilmiyordumcanım bende ilkinde almışımda almışım şimdi 2.ye kısmet oldu yeter bence daha getirirlerde hediye falan getirmeselerde fazlasıyla yeter hemde 2. olursa ona kaldırırsın ben kadın doğumda mersinde doğum yaptım öğretmenim. çok memnun kaldım devletden .normal doğum istedim ordaki ebeler çok tecrübeliler hertürlü farklı problemle karşılaşıyorlar pratikler yani hemde bebek için küvez falan gerekirse daha iyi olur diye düşündüm burası hem kadın hem çocuk hastanesiydi.normal doğum yapacaksan herhangibir kadın doğum hastanesinde devletde yani bol bir etek giy üstünede uygun rahat bişey normal doğumda hastane kıyafeti giydirmiyorlar sezeryanda giyiyorsun ameliyat elbisesi.
çantanda terliğin havlun ıslak mendilin çorabını sakın unutma insan üşüyor hava çok sıcak olcak doğumlarımızda ama lohusa olacağız farkında olmadan hastalanabiliriz sıcakda olsa giyçorabını hatta ben yedek çorapta koymuştum orda doğum yapan bir kadına verdim ikrama geçti üşümüştü çünkü
birde sana tavsiyem çantana bir kuru soğan koy bebeğini emzirmeden soğanı kesip göğüs uçlarına sür yara olmasın ben tavsiye üzerine sürdüm işe yaradı yine koyacam unutmazsam
su bardağı koyarsın pijama bir tane yetiyor sen bilirsin bol rahat pijama daha kullanışlı gecelikten ziyade
yani birde eteğini koyu renk alırsan iyi olur lastikli basit koyu renk olabilir çok özel bir etek olmasına gerek yok gözden çıkaracağın tarzda ucuz bişey olabilir
eğer ben gecelik giycem öyle rahat ederim doğum yaparken diyorsan sen bilirsin nasıl rahar edersen ama doğum sırasında geceliğine yazık olur yeni birşey olmasın
pijamayıda zaten doğum bittikden sonra giyersin
Cnm cok saol bi tane basit uzun gecelik aldim bende kisa kollu lacivert pembe normal dusunuyorum bende tabi Allah nasip ederse.corap olayini hic dusunmemistim soganida bilmiyordum
Onum icinde 3lu genis pijama takimi alacagim insallah bebegede 2 hastane cikisi battaniye zibin falan aliyim diyorum yanimiza yeter demi beziniislak mendilini kremlerini falanda alirim.evet bardak falanda koyarim allahim hayirla kurtarir hepimizi insaallah bende özelde yapicam cnm calistigimdan izin problem
ve ancak haftasonlari gidebiliyorum.
annesi güle güle sağlıcakla giysin inşallah. puantiyeli olandan bende aldım bayıldımEki Görüntüle 703498 Eki Görüntüle 703503 Eki Görüntüle 703504 Eki Görüntüle 703505 Eki Görüntüle 703506 Eki Görüntüle 703507 Eki Görüntüle 703508 Eki Görüntüle 703509 Eki Görüntüle 703510 Eki Görüntüle 703511 Eki Görüntüle 703512 Eki Görüntüle 703513 Eki Görüntüle 703514 Eki Görüntüle 703515 Eki Görüntüle 703516 Eki Görüntüle 703517 Eki Görüntüle 703518 Eki Görüntüle 703519 Eki Görüntüle 703520
çok teşekkürler bayılıyorum kitap tavsiyelerine. bi tane de ben tavsiye edeyim İLKİM ÖZ "ANNE BABA OLMA SANATI" 7 sene evvel okumuştum ve inanın bana her annenin babanın okuması gereken bir kitap.Selam kızlar, Tracy Hogg yöntemini daha önce duyan var mı bilmiyorum. Ben de kk'da yeni doğum yapmış annelerin oluşturduğu ve tavsiyelerde bulunduğu topiklerde öğrendim. Bugün D&r dan aldım. Umarım öğrendiğim bilgileri uygulayabilirim. Kitabın resmimi de ekliyorum. Eki Görüntüle 703671
canım çok geçmiş olsun ,ben gaviscon içiyordum düzeldi midem çok şükür. yalnız dün gece 2 defa sol bacağımın alt baldırına şiddetli kramp girdi.hayatımın ilk acılı krampını yaşadım ki ben sporcuyum sık sık karşılaşırım bu durumla ama acımaz. ne lanet bişeymiş 5 -6 sn sürüyor ama can alıyor resmen. magnezyuma dikkatbu mide yanması beni öldürecek kızlar yaaa...rennie içiyorum 3 en fazla 4 saat etki ediyor sonra yanma yeniden başlıyor,günde 2 kez içebiliyorum fazlasını yazmadı drum ama sabahları aç karnına içmem için pulcet verdi fakat gebelik kategorisi B , ben de içmek istemiyorum ama böyle acı çekince bebişim de etkileniyordur herhalde...
bir de bişey soracağım size hatunlar...
2 gündür alt karında ortada gün içinde 2-3 kez kasılma yaşıyorum böyle orası toplanıyor sertleşiyor büzüşüyor gibi...bu durumu yaşayan var mı acep? genelde geçmişten okuduğum kadarıyla aranızda bebeğin herhangi bir yeri olabildiği yorumunda bulunulmuş ama benim hissettiğim öyle bir topaklanma değil, bebeğin eli başı ayağı diyebileceğim tarzda değil yani...
şimdiden herkese iyi haftalaaarrr.yarın pazartesi yine tatil çabuk bitti.
canım evet sekeri duydugmdan beri cok gergnm ama alışacam yapılack bişey yok ben nasıl sıska biriydm bi bilsen simdi kalk hamilelikte diyet yap aklım almadı gitti bide yumurta vs yok benm diyette bebegm beslenemzse diye cokkorkuyom ama bu bes gunlk diyet belki sonra degsr diye avutuym persmbe gidecm o zaman tekrar tazarm sana bide doktor balık happını bıraktırdı ve hiç balık yiyemym allah yardmcmz olsun inşallah yavrularmzı bize bagıslasın insallahcanım öncelikle gebelik şekerinin ya da şeker yükselmesinin direkt tatlı yemekle pek bir alakası yok. ben de tatlı delisi değilim ama malesef yüksek çıktı işte.
ilk mesajımda da yazdığım gibi kardeşim sağlıkçı ona danıştım ve kendi diyetimi kendim uyguluyorum ve şekerimi kontrol altında tutuyorum onun tavsiyesiyle. çünkü diyetisyenlerin verdiği diyet listeleri kişiye özel değil cırt cırt yırtıp herkese aynı diyeti veriyorlar. ben şekerimi arttırabilecek gıdaları tüketmiyorum. ha nedir bunlar diyecek olursan; beyaz unla yapılmış herşeyi kestim, patates, makarna, pirinç vb gibi bünyesinde nişasta barındıran gıdaları bıraktım. protein ağırlıklı besleniyorum peynirimi yoğurdumu tam tahıllı ekmeğimi eksik etmiyorum. kısacası sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
canım mesajlarından çok gerilmiş olduğunu hissediyorum. belki de bana öyle geliyor bilemiyorum. ancak şekerden ziyade bu gerginlik ve üzgünlüğün bebeğine daha zararlı. öncelikle sakin ol, kalbini ferah tut. çok az bir vaktimiz kaldı onu da kendini harap ederek geçirme. grip konusunda da malesef ilaç içemiyoruz bol bol dinlenmeye çalış yapacak pek bir şey yok malesef. zaten ilaçlada 1 hafta ilaçsız da 1 hafta dedikleri bir hastalık bu grip illeti.
selam canım hoş geldin aramıza yarışmaya nerden katılıyorsun dermişim şaka şaka ......
burası gerçekten güzel bir adres insan kendine arkadaş arıyor özelllikle hamileyken burda herkes sorunlarını paylaşıyor benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlarla tanışıyorsun .......
hem paylaşım yapıyor hem sitres atıyorsun benim 2. hamileliğim 5 yaşında bir oğlum var şimdide kızım olacak kısmet olursa inşallah................
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
HOŞGELDİN CNM ARAMIZA:d
hosbulduk bitanem :))) tesekkurler...
Eki Görüntüle 703498 Eki Görüntüle 703503 Eki Görüntüle 703504 Eki Görüntüle 703505 Eki Görüntüle 703506 Eki Görüntüle 703507 Eki Görüntüle 703508 Eki Görüntüle 703509 Eki Görüntüle 703510 Eki Görüntüle 703511 Eki Görüntüle 703512 Eki Görüntüle 703513 Eki Görüntüle 703514 Eki Görüntüle 703515 Eki Görüntüle 703516 Eki Görüntüle 703517 Eki Görüntüle 703518 Eki Görüntüle 703519 Eki Görüntüle 703520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?