2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günadinnnnn....herkese bol tepikli güzel bir hafta dilerim meleklerinizle....bende birazdan doktoru arayacagim..yuruyus yapamiyorum...hemen kasiklarima agri yapiyor..kafasi hep asagidaymis gibime geliyor...tempoluda yurumuyorum aslinda,normal adim atar sekilde..6 kilo aldim...ödem olusmamasina da yardimci oldugunu bildigim icin yürümek istiyorum..ama kk da yaptigim arastirmalarda bazi doktorlar bebek kafasinin asagi pozisyonda oldugunu görürse istirahat veriyormus ve doguma kadar yuruyusu yasakliyormus ( insallah öyle bisey yoktur..patlarim valla ödem ve kilodan kesinnnn...cevap alinca yazarim...

Annesi miniğin güle güle güzel günlerde giysin inşallah.. Birde bunalrı yerleştirmesi varrr çok zevkli yaa.. bizde ciciklerini yıkadık ütüledik dolabına güzelce yerleştirdim.. üstüne bu hafta sonu annemle gene cickler aldık.. insanın aldıkça alası geliyor.. anneme onu diyorum şimdi anladım bayramalrda neden kendine almayıp bana aldığını.. insan önce evladım diyormuş.. gerçi en son aldıklarımızı dedesi ben ödücem dedi çarşıya çıkınca hep miniğime bakıyorum annem biyandan banada bakıyor boşver şimdi bana diyorum

teşekkür ederim cnm insallah hepimizinki güle güle giyer,evet yaa babası ayakkabıyı almış nasıl sevinçle gelio yanıma bunuda yürüyünce giyer dio kendimizi unuttuk annemde öle örgüleri teyzelerim yapmış tulumları nevresimi falan annem almış bana kızıodu alma çok die şimdi dio ki görünce dayanamıyorum dio Allahım hayırla giydirmeyi nasip etsin öbür ayada insallah beşiğini alacam

günaydın arkadaşlar bol tekmeli bir gün diliyorum :)
çok kötü bir haftasonu geçirdim.
geçen haftadan beri ishalim vardı ve haftasonu tavan yaptı resmen 5dk ya bi tuvalet
birde aöf sınavım vardı nasıl dayandım bilmem
cumartesi günü doktorumu aradım böyle böyle diye gel serum takılsın hamilelikle alakası yok bol sıvı al dedi
neyse sinir oldum ilgilenmediğine
evimin orda devlet hastanesi vardı kadın doğum oraya gittim serum takıldı
ebeye söylüyorum suyuma bakılsın kaç gündür ishalim çocuğa bişey olursa korkuyorum diyorum
nöbetçi kadın doğumcu hanfendi zahmet edipte gelmedi pazartesi gelsin bakalım diyo
e kadın hadi ozamana kadar bişey olursa çocuğa ne acayip bu hastaneler ya
en son yine geçmedi dün eczaneden reflor aldık ve geçti çok şükür
inş. olmam yine çok kötüydü kızlar aman dikkat edin kendinize
maşallah ama ne hareketliydi
kalbini dinlediler hastanede nasıl tekmeler atıyor kuzum

günaydın kızlar, son sayfaya baktım şöyle bir. bebişine ciciler alan arkadaşım güle güle giysin bebeşin onları.

aynı sorun bende de var zelda, 10 dakika yürüsem ağrıdan ölüyorum. oysa ki yürümek istiyorum az da olsa. cevap alınca buraya yazar mısın, merak ettim ben de...

geçmiş olsun canım, bu sorunun tersi de bende var ve çok çekiyorum bu ara. bilinen yöntemler bende işe yaranıyo üstelik. hayırlısıyla alsaydık yavrularımızı kucağımıza....

gunaaydınnnn kızlarrr...guzel bı gun olsun ıns hepımıze...hftasonu yptrdm seker yuklemesı..ama oyle cok ac degıldımm sabh bsıler yemıstımm ne actım ne tok bılmıyodm o gun seker yuklemesı yapılıcagını :) cok lezzetlı bsey olmasada ıctık bıttı...sonucları almaya gdıcem doktora gosterıcem bakalımmmm...herkes ıyıdr umarımmmm...duruselcmm bebısın cıcılerı cok tatlı...gule gule gıysnnn mınıgın :)

herkesee günaydınn güsel bir hafta olur inş...

bebişlerimis büyüsün göbişlerimis büyüsün ama kilo olmasın

duruselin bebişinin cicilerine bayıldım güle güle giysinn...

çrşyı bekliyorum bebişime kawuşcam :)

Günaydınlar herkeseeeeee biz geldik çok çok çok fazla yorucu bir hafta sonundan sonra yine işe geldik ... Evi kısmen temizledik yazlıklar çıktı (eski elbiselerime giremiyorum hepsini toplayıp kaldırdım yine ) Dün eşim ve eşimin kuzeniyle en dağınık olan küçük odamıza bir girdik ben dayanamadım yorgunluktan, onlar devam etti sonra bir baktım oda pırıl pırıl olmuş Perdeleri ve koltukları yıkamaya devam ediyorum yarın temizlikçi gelecek cam kapı duvar mutfak hepsi inecek bu temizlik bana çok iyi gelecek. Bu arada boğaz enfeksiyonu yine hortladı sabah sağlık ocağına gittim doktor yoktu öğlen tekrar uğrayacağım yine antibiyotik görünüyor bana

günaydııınnnn Ankarada berbat bi trafik var şimdi geldim işe İstanbulun adı çıkmış Ankaranın tadıı kaçmışş
oofff bu büyük şehir bizi yedi bitirdiiii anammm ne çektikk beeeee

Son düzenleme:
ayyaayyy bende yeni taşındım ekimde bir yıl olacak bir de yakın oturuyormuşuz bak sen ben güzelyalıdayım barajyolu. mehmet yıldırım doktorum

günaydın güzel anneler ve onların prens ve prensesleri umarım herşey gönlünüzce olur

canım çok sevindim çalışıyomusun ve bu doktorun hangi hastaneye bağlı aslında ilk defa duydum desem yeridir. bu arada misafirimol gel canım beklerim izinli bir günümde inşallah..............

teşekkür ederiz cnm daha iyileri senin minişine olsun

cumartesi günü doktordaydık kızımla. mışıl mışıl uyuyodu gene minik kelebeğim... 587 grammış, yarım kiloyu geçtik çok şükür, yeni hedefimiz 1 kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…