- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.141
annesi güle güle sağlıcakla giysin inşallah. puantiyeli olandan bende aldım bayıldımgiysinde eskitsin bizim bıcırlar.
teşekkür ederim cnm inşallah güle güle hayırla giyerler:)
saol cnm aslında bende pek bişey almamıştım hediye gelenler oldu havlusunu battaniyesini hastane çıkışlarını vs ben aldım ama en son bu hafta sıcaktan bayılacak gibi oldum sabaha kadar uyuyamadım dolanınca anladım ki erkenden bitirmek lazım yazın ölürüz 1 ay olmadı alalı bunlarıdaÇok güzel aldıkların Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin ben henüz bir çorap dahi almadım :)
Bu arada günaydın kızlarr
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR PAZARTESİDEN NEFRET EDİYORUM DESEM YERİ:dd
Eki Görüntüle 703498 Eki Görüntüle 703503 Eki Görüntüle 703504 Eki Görüntüle 703505 Eki Görüntüle 703506 Eki Görüntüle 703507 Eki Görüntüle 703508 Eki Görüntüle 703509 Eki Görüntüle 703510 Eki Görüntüle 703511 Eki Görüntüle 703512 Eki Görüntüle 703513 Eki Görüntüle 703514 Eki Görüntüle 703515 Eki Görüntüle 703516 Eki Görüntüle 703517 Eki Görüntüle 703518 Eki Görüntüle 703519 Eki Görüntüle 703520
Annesi miniğin güle güle güzel günlerde giysin inşallah.. Birde bunalrı yerleştirmesi varrr çok zevkli yaa.. bizde ciciklerini yıkadık ütüledik dolabına güzelce yerleştirdim.. üstüne bu hafta sonu annemle gene cickler aldık.. insanın aldıkça alası geliyor.. anneme onu diyorum şimdi anladım bayramalrda neden kendine almayıp bana aldığını.. insan önce evladım diyormuş.. gerçi en son aldıklarımızı dedesi ben ödücem dediçarşıya çıkınca hep miniğime bakıyorum annem biyandan banada bakıyor boşver şimdi bana diyorum
günadinnnnn....herkese bol tepikli güzel bir hafta dilerim meleklerinizle....bende birazdan doktoru arayacagim..yuruyus yapamiyorum...hemen kasiklarima agri yapiyor..kafasi hep asagidaymis gibime geliyor...tempoluda yurumuyorum aslinda,normal adim atar sekilde..6 kilo aldim...ödem olusmamasina da yardimci oldugunu bildigim icin yürümek istiyorum..ama kk da yaptigim arastirmalarda bazi doktorlar bebek kafasinin asagi pozisyonda oldugunu görürse istirahat veriyormus ve doguma kadar yuruyusu yasakliyormus( insallah öyle bisey yoktur..patlarim valla ödem ve kilodan kesinnnn...cevap alinca yazarim...
geçmiş olsun canım, bu sorunun tersi de bende var ve çok çekiyorum bu ara.günaydın arkadaşlar bol tekmeli bir gün diliyorum :)
çok kötü bir haftasonu geçirdim.
geçen haftadan beri ishalim vardı ve haftasonu tavan yaptı resmen 5dk ya bi tuvalet
birde aöf sınavım vardı nasıl dayandım bilmem
cumartesi günü doktorumu aradım böyle böyle diye gel serum takılsın hamilelikle alakası yok bol sıvı al dedi
neyse sinir oldum ilgilenmediğine
evimin orda devlet hastanesi vardı kadın doğum oraya gittim serum takıldı
ebeye söylüyorum suyuma bakılsın kaç gündür ishalim çocuğa bişey olursa korkuyorum diyorum
nöbetçi kadın doğumcu hanfendi zahmet edipte gelmedi pazartesi gelsin bakalım diyo
e kadın hadi ozamana kadar bişey olursa çocuğa ne acayip bu hastaneler ya
en son yine geçmedi dün eczaneden reflor aldık ve geçti çok şükür
inş. olmam yine çok kötüydü kızlar aman dikkat edin kendinize
maşallah ama ne hareketliydi
kalbini dinlediler hastanede nasıl tekmeler atıyor kuzum
günaydın kızlar, son sayfaya baktım şöyle bir. bebişine ciciler alan arkadaşım güle güle giysin bebeşin onları.
teşekkür ederiz cnm
ayyaayyy bende yeni taşındım ekimde bir yıl olacakbir de yakın oturuyormuşuz bak sen ben güzelyalıdayım barajyolu. mehmet yıldırım doktorum
herkesee günaydınn güsel bir hafta olur inş...
bebişlerimis büyüsün göbişlerimis büyüsün ama kilo olmasın
duruselin bebişinin cicilerine bayıldım güle güle giysinn...
çrşyı bekliyorum bebişime kawuşcam :)
gunaaydınnnn kızlarrr...guzel bı gun olsun ıns hepımıze...hftasonu yptrdm seker yuklemesı..ama oyle cok ac degıldımm sabh bsıler yemıstımm ne actım ne tok bılmıyodm o gun seker yuklemesı yapılıcagını :) cok lezzetlı bsey olmasada ıctık bıttı...sonucları almaya gdıcem doktora gosterıcem bakalımmmm...herkes ıyıdr umarımmmm...duruselcmm bebısın cıcılerı cok tatlı...gule gule gıysnnn mınıgın :)
Buda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersinizEki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?