- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.161
Buda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersinizEki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
bu hafta sonunu evimde kızlarımla kocamla geçirmek istiyorum lütfen kayınvalidemin bi işi çıkmasın hısımlar söz nişan alışverişş yeter artıkkk Allahım yareppimmm süphaneke dinimiz aminnn
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Selamlar herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir. Sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyordum çünkü çok yoğun bir işim var. Ben çalışan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. şimdi benim 2012 den kalan 20 gün yıllık iznim var ve bu yıl kullanmazsam yanacak, eğer doğum sonrasına aktarmak istesem yıl biteceği için yine yanacak. 32 haftadan sonra çalışabilir raporu alıp yıllık izin almak olur mu. ya da ben iznimi nasıl uzatabilirim. şimdiden stres bastı, ücretsiz izin almayı planlıyordum ama galiba eşim bir süre işsiz olacak. herkese güzel bir hafta dilerim.
Günaydın,iyi haftalar dilerim.
Duru bebişine aldığın cicilere bayıldım çok güzel hepsi.
Hayatımsın emeğine sağlık çok güzel olmuş kapı süsün.[/Q
günaydın cnm teşekkür ederiz
Selamlar herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir. Sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyordum çünkü çok yoğun bir işim var. Ben çalışan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. şimdi benim 2012 den kalan 20 gün yıllık iznim var ve bu yıl kullanmazsam yanacak, eğer doğum sonrasına aktarmak istesem yıl biteceği için yine yanacak. 32 haftadan sonra çalışabilir raporu alıp yıllık izin almak olur mu. ya da ben iznimi nasıl uzatabilirim. şimdiden stres bastı, ücretsiz izin almayı planlıyordum ama galiba eşim bir süre işsiz olacak. herkese güzel bir hafta dilerim.
oyyyyyyyy yesinler o meleğin süsünü çok tatlı annesi :)))
fena mı süper olmuş cnm maşallah
Günaydın,iyi haftalar dilerim.
Duru bebişine aldığın cicilere bayıldım çok güzel hepsi.
Hayatımsın emeğine sağlık çok güzel olmuş kapı süsün.
temizlikçi var evde ama bugün sancımda var otursam olmuyor oturmasam olmaz
kızlar haftasonu alışveriş yaptım ve yaptığım yerde penyeler yumuşacık ve cok ucuzdu internet siteleride var.
1,50 tlye altlar o altlardan da aldım yumuşacık.2,5 tlye puantıyeli yumusacık çıtçılı badiler ben begendım istersenız bir göz atın.
Tavşan Desenli Atlet Badi.-.Indirimli Bebe
viki baby yarım kol çıtçıtlı badi de çok güsell
Aaa Gencannecik ayıp ediyorsun sen onlardan daha mı iyi bileceksinbiri bide bu haplar ne kadar buyuk hamile birine bu kadar buyuk hap verilir mi bn kuçucuk pembemsi bi hap içiyorum diye insanı boşu boşuna panik yaptırıyorlar neden boyle bu insanlar anlamıyorum. aşada diyede erken doğum yapcan galba diyolar bide son dedikodumuzda kaynanamla görümcen sen arkandan kilo oldun kızın olcak heralde diyolar ama biz oğluşumuzunkini gördükheralde düşcek kopcak degil ya
Canım bana kilo konusunda bir şey denmedi ama bu diyetten sonra kilo vermeye bile başladım daha önce bazı günler 80 i bile gördüğüm oluyordu bu sabah tartıldım 77.5 ve hiç aç da kalmıyorum ben bu işi sevdimcanm bende 5 gun olcup gıdecem senin diyet iyimş bende sabah yumurta zeytin yok yemeklerde 4 kasık 1 kofte hem bu diyetleri yapmazsak ne olurmus doktor sana nasıl bi acıklama yaptı bide bana asla kilo almacan dedi
Çok sevindim canım çok şükür rahata erdinbu kasılma olayı veya bebeğin toplanması gün içerisinde kaç kez olduğuyla ilgili olarak yourmlanabiliyor. gün içersinde atıyorum 10 -15 se dr.nuzla yeniden konuşulması gerekilen bir durum....
buarada allahıma bin şükür dün gittik kontorlumuze vee suyumun miktarı artmışşş nasıl bir hafiflik yaşıyorum anlatamam inşallah hep böyle devam eder........
Canım biz de evlendiğimizde kayınvalidem ben sana çarşaf yastık felan yaptırıyorum dedi ilk gün onları kullanırsın tamam dedim ... Ayyy düğünden çıktık eve geldik semsert bir çarşaf ve bomba niteliğinde yastıklar ,yastıklara yattığında oturur pozisyonda kalıyorsun o derece ,pamuğu en bolundandün kayınvaldem aradı eşimi akşam alışverişten gelmiştik bizde eşim dedi bebişe bişeler alıp duruoz falan, dio ki benim almadığımı ne biliosunuz sanki buna sen bişe almadın dedik bugün yorganını yastığını yaptırdım yünden yarında nevresim yaptırcam dio, çeyizimede vermişti yün yorgan kızlar misafirim gelince üzerine veriorum herkes ertesi sabah battaniye istio öyle ağırrrr yaptırmışkiii yastıklarda aynı taşşşş gibi,biz daha bi gün yatmadık zaten burasıda evimizde aşırı sıcak oluo elyaf bile fazla gelio dedim yün falan istemem ben dedim bosa yaptırma dedim laf verdim ordan bozuldu onada ii bari buraya gelince yatsın dedi yaa yaptırmadan bi sor demi kızım yaptırımı de her fırsatta yünlerde hiç yatmadığımızı sölüyorum ki ya tüğ ya pamuk alacam araştırıyorum.sanki bundan bişe isteyen var arkamdan konuşmayında başka bişe istemembenim annemde gider nerde kaliteli güzel bişe var onu alır çok merak ediyorum bunun aldıklarını ki öyle yok yoksulda değiller yani istese en iisni alır.gerçi bana gölge etmesinler millete çocuğu olmuo die dert yanmasınlarda başka bişe istemem ne ondan ne görümcemden,Allaha şükür ben kızımın herşeyini alırım.allahım hiçbirimizi kimseye muhtaç etmesin
Canım eminim kimse bundan hoşlanmıyor ama bazen herkese söz geçiremiyorsunInsanlarin emri vaki ile is yaptirmasindan nefret ediyorum ya(((
Minicik bir ağrı sancı bile yüreğimizi ağzımıza getiriyor ... Ayyy hayırlısıyla şu günlerimizi tamamlasak da kucağımıza alsak bu böcüklerioff kızlar dün gece hiç uyuyamadım yaa sağ dön sola dön bi sıkıntı bi sıcak geldi uyku haram oldu yani...bide bi ağrı oldu afadersiniz orda geçmek bilmedi hafif ama aklım çıktı eşimide uyandırmadım panik yapar die(insanın aklına hap en kötüsü gelio acaba bebeğime bişemi oluyo acaba erken doğum belirtişimi derken derken iyice uykum kaçt :44:ı.... sabaha karşı geçti Allaha şükür...sonrada uyuyup kalmışım ((üşütmüşte olabilirm inş öyle bişidir:44:
Hoşgeldin canımmerhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))
Canım boşver kimsenin dediğine aldırma keyfine bakkızlar karnımı her gören günün yakın herhalde diyor. oysa daha 3 ayımız var neredeyse. toplam 10 kg aldım. sadece göbek yaptım. diğer yerlerde pek bi değişiklik olmadı. son ayları düşünemiyorum. şu anda bile bel, kalça ağrısı hat safhada. neyse şu çarşambayı bi atlatsam rahat edicem, tez izlemem var. bu koca göbekle hocaların karşısında sınav vermek garip oluyorperşembe günü aranızdayım tekrar inşallah. herkese bol tekmeli günler...
Ellerinize sağlık çalışkan anne fotoğraflarını bekliyoruzKızlar bir kaç hafta evvel beyaz sprey boya ile pc masasını boyama girişimim olmuş ancak sprey boya çok gidince yarım kalmıştı. Bugün kırmızı yağlı boya ve rulo fırça aldırdım eşime. Sprey boya gibi ağzıma burnuma kaçmadığı için çok rahat boyadım,ayrıca rulo fırça kullanmak cidden çok rahat. Kahverengi çift kapılı dolabı bile kırmızıya boyadım.
Boyayı 2 kat vurdum ancak önce ilk kat kurudu sonrasında 2. Katı sürdüm. 6 yaşındaki kızımda bana yardım etti,çok eğlendikCanım benim zaten ressam ruhlu şimdi çok yorgunum fotolarını yüklicem en kısa zamanda.
Canım hepsi çok çok güzel güle güle kullanın el örgülerine bayıldım bu arada Batman li bady gözümden kaçmadı çok şirinnnnnEki Görüntüle 703498 Eki Görüntüle 703503 Eki Görüntüle 703504 Eki Görüntüle 703505 Eki Görüntüle 703506 Eki Görüntüle 703507 Eki Görüntüle 703508 Eki Görüntüle 703509 Eki Görüntüle 703510 Eki Görüntüle 703511 Eki Görüntüle 703512 Eki Görüntüle 703513 Eki Görüntüle 703514 Eki Görüntüle 703515 Eki Görüntüle 703516 Eki Görüntüle 703517 Eki Görüntüle 703518 Eki Görüntüle 703519 Eki Görüntüle 703520
Amin canım hepimizde biraz kaybetme korkusu var kötü rüyaların sebebi bu fazla takılma üzülme deselam güzel annişler .. keyifler nasıl ? umarım herkes iyidir.. ben cuma günü çok kötü bir kabus gördümelim varmıyor yazmaya ama bebeğim 6 aylıkken doğuyo ve bir kez emzirdikten sonra kaybediyorum çok fena bir şekilde uyandım moralim çok bozuldu. aşkıma anlatayım dedim anlattırmadı bile dayanamam söyleme dedi.. bende içime attım rüyayı ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim en azından... sonra cumartesi günü randevumuz vardı doktora gittik çok şükür ki herşey yolunda bebeğimiz oldukça sağlıklı ve kıpır kıpır .. doktor hep güzel şeyler söyledi moralim düzeldi neyse ki ... ama gerçekten çok korkutucu bir duygu Rabbim kimseye rüyada bile bu acıyı yaşatmasın.... Aminnn........
Hepsi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kürkü merak ettim fotoğraflarını eklersin umarım belli çok süslü bir kızın olacakkızlar uzun bı aradan sonra gerı donduk..esımın kongresı sebebyle salı gununden berı ankarada annemlerın yanında ıdık!!tabıkı bende ızınlıydım o kongredeyken..ılk gun annem ve babamla bırlıkte avmlre gıtık,optımım ve kc goksuya...aklımda alcaklarım vardı zaten...optımımdan yanyatıs yastıgını aldımm heryerde 25 lıra ıdı.toker bebeden 18 aldım...baska da ındırımlı bısey bulmadım ordan..sonra kc goksuya gıttık ordada cemre bebe de %50 ındırım varmıs..neler aldık neler kızıma...kurku bıle var kızımın,hemde kar beyazı..caprı kol uzerı bolerolu tulum,3 lu takım fermuarlı,3 tane pıjama takımı,2 tane aykkabı bırı altınsarısı rendınde,dıgerı pembe ama topukluu,(kızı olacaklara tavsıye ederım cok kokos))...bornaz setı terlıklerı havlusu..ertesı gun kızılaya gıtıtık kardesımle bırlıkte..Allah nasıp ederse dogum yaptıgımızda bebeıslerımızı yatıracagımız yataklar seffaf bı besık yaa.ona tutu seklınde ortu yapacagız..onun ıcın pembe beyaz tull aldık o tullerın uzerıne pembe beyaz papatyalar aldıkk...bana papatyalı tac,papatyalı toka aldık..bıde bebesle ttakım olalım dıye şalımın sağ tarfaına 3 tane papatya dıkıcem..bebesın sapkasına da 2 tane dıkıcemm...cuma gunude saman pazarına gıtıtk bebek sekerını,gecelıklerımı,bebk kuvetını fıla hallettık..60 tane bebek sekerı 48 mılyona geldı,,,(ankarada yasayanlara soyleyım suluhan super bır yer,emegım olsun,bırazda uygun olsun dıyorsanız her butceye gore seker var..bız ıcıne ne koyaacgımızıa kara veremedık,,buyuk bır ıhtımal bonıbon olucak kutunun ıcındekutunun ustunede pembe cekme tul,tulun kurdelesıne de emzık))en uygın en kullanıslıı bı seker olduu!bı kenara atılacak bısey degıll..sabahlıklı pıjama takımın ve gecelıgım bırbırınının aynısı!!!gecelıgı dogundan once gıyecekmısız yaaa uzerıne gecırıverırım..yarım kolluu odaa...hepsı 130 aldımm..gecelık sabahlık pıjama takımı...sabahlıgın sag tarfaına da 3 tane papatya dıkıcem keceden...hastenedekı konseptımız papatya....papatyalı oecete bıle aldım 2 paket..paptyalı havlu,nevresım bulursam da ne ala....:))annem pazenden pattanıye dıktırmıs..o kadar guzerlkıı....bır tarafı pembe ,dıger tarfaı mavii...benım anlatacaklarım bu kadar,,fıkır olurr...
Hayatımsın ben biliyorum ki koskocaman olsak da halen annemizin küçük kızıyız benim annem bazen öyle davranıyor ki bana çocukmuşum gibi, hemen uyarıyorum onu " anne eşşek kadar oldum" diyeAnnesi miniğin güle güle güzel günlerde giysin inşallah.. Birde bunalrı yerleştirmesi varrr çok zevkli yaa.. bizde ciciklerini yıkadık ütüledik dolabına güzelce yerleştirdim.. üstüne bu hafta sonu annemle gene cickler aldık.. insanın aldıkça alası geliyor.. anneme onu diyorum şimdi anladım bayramalrda neden kendine almayıp bana aldığını.. insan önce evladım diyormuş.. gerçi en son aldıklarımızı dedesi ben ödücem dediçarşıya çıkınca hep miniğime bakıyorum annem biyandan banada bakıyor boşver şimdi bana diyorum
Geçmiş olsun canım sabahları içebiliyorsan aç karna bir yemek kaşığı nar ekşisi iç o da ishali kesmeye yardımcı olur aklında bulunsun kendine dikkat etgünaydın arkadaşlar bol tekmeli bir gün diliyorum :)
çok kötü bir haftasonu geçirdim.
geçen haftadan beri ishalim vardı ve haftasonu tavan yaptı resmen 5dk ya bi tuvalet
birde aöf sınavım vardı nasıl dayandım bilmem
cumartesi günü doktorumu aradım böyle böyle diye gel serum takılsın hamilelikle alakası yok bol sıvı al dedi
neyse sinir oldum ilgilenmediğine
evimin orda devlet hastanesi vardı kadın doğum oraya gittim serum takıldı
ebeye söylüyorum suyuma bakılsın kaç gündür ishalim çocuğa bişey olursa korkuyorum diyorum
nöbetçi kadın doğumcu hanfendi zahmet edipte gelmedi pazartesi gelsin bakalım diyo
e kadın hadi ozamana kadar bişey olursa çocuğa ne acayip bu hastaneler ya
en son yine geçmedi dün eczaneden reflor aldık ve geçti çok şükür
inş. olmam yine çok kötüydü kızlar aman dikkat edin kendinize
maşallah ama ne hareketliydi
kalbini dinlediler hastanede nasıl tekmeler atıyor kuzum
İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım alır almaz haber bekliyoruz senden...gunaaydınnnn kızlarrr...guzel bı gun olsun ıns hepımıze...hftasonu yptrdm seker yuklemesı..ama oyle cok ac degıldımm sabh bsıler yemıstımm ne actım ne tok bılmıyodm o gun seker yuklemesı yapılıcagını :) cok lezzetlı bsey olmasada ıctık bıttı...sonucları almaya gdıcem doktora gosterıcem bakalımmmm...herkes ıyıdr umarımmmm...duruselcmm bebısın cıcılerı cok tatlı...gule gule gıysnnn mınıgın :)
Hayatımsııııınnnn kız bir durun artık yeter sözde ben de kapı süsü yapacaktım sadece keçe buldum bir de şablonları hazırladım daha elim makasa gitmedi bir türlü ay sizi gördükçe kendime tembelim diye kızıyorumBuda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersinizEki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?