2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta sonunu evimde kızlarımla kocamla geçirmek istiyorum lütfen kayınvalidemin bi işi çıkmasın hısımlar söz nişan alışverişş yeter artıkkk Allahım yareppimmm süphaneke dinimiz aminnn

hani cuma günü dediydimyaaa dua ettiydimmm
pazar günü 12:00'da beklenen telefon geldi
kimmmm kimm
kayınvalidemm
kızım napıyosunuz
kahvaltı hazırlıyorum oğlun uyuyo
bu saatte bu havada ne uyumasıymış
geç yattık anne
naptınız kiii
seviştikkkk töbe töbeee demedim tabi
balkonda oturduk geç saate kadar
akşama mahmut abin davet ediyo mangala
tamam oğlun kalksın da konuşuruz...

ardan 2 saat geçerr

eee naptınız dahaaa hadiii
.................................................

Son düzenleme:
Günaydın,iyi haftalar dilerim.

Duru bebişine aldığın cicilere bayıldım çok güzel hepsi.
Hayatımsın emeğine sağlık çok güzel olmuş kapı süsün.

Selamlar herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir. Sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyordum çünkü çok yoğun bir işim var. Ben çalışan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. şimdi benim 2012 den kalan 20 gün yıllık iznim var ve bu yıl kullanmazsam yanacak, eğer doğum sonrasına aktarmak istesem yıl biteceği için yine yanacak. 32 haftadan sonra çalışabilir raporu alıp yıllık izin almak olur mu. ya da ben iznimi nasıl uzatabilirim. şimdiden stres bastı, ücretsiz izin almayı planlıyordum ama galiba eşim bir süre işsiz olacak. herkese güzel bir hafta dilerim.

slm canım bende böyle yapmayı düşünüyorum ama kafam karışık çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanılabilirmi onuu araştırıyorum şirketime sorucam.
burda bi arkadaş oluyo öyle yapabilirsin dedi ama bakalım.

Son düzenleme:

canım bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra ne yıllık izin ne rapor alabiliyorsun
şimdi kullan 20 gün işte :)

Gunaydinlar herkese ve miniklerinize bu sabah uyudum ohh be gunes erkenden vurmadi odaya sanirim ondan dolayi rahattim bakalim minik kusum ne durumda

günaydın kızlar;

her geçen gün heyecanım daha da artıyor. Hala inanamıyorum bir bebeğim olacağına
şu aylar geçse gitse de kavuşsak bir an önce koklasam kuzumu ya

Kızlar saçlarını boyatanınız varmı aramızda?
Rengim çok açıldı ve beyazlar doldu.Buay sonu yakınımın düğünü var böyle gitmek istemiyorum.
Dr.ilk 4ay kesinlike yasak demişti ama sonradan soramadım,kuaförümde boyatan çok kişi var dedi.
Ne yapsan,fikir verirmiisiniz bana.6,5 aylık oldum sorun olurmu acaba?

kızlar haftasonu alışveriş yaptım ve yaptığım yerde penyeler yumuşacık ve cok ucuzdu internet siteleride var.
1,50 tlye altlar o altlardan da aldım yumuşacık.2,5 tlye puantıyeli yumusacık çıtçılı badiler ben begendım istersenız bir göz atın.
Tavşan Desenli Atlet Badi.-.Indirimli Bebe

viki baby yarım kol çıtçıtlı badi de çok güsell

Son düzenleme:
cumartesi akşam yazdım ama pek kimse yoktu görmediniz herhalde kızlar yaa serbert t4üm 0.1 mg düşük çıktı ama tashım normal doktorlarda bi anlam veremedi tahlil tekrarlanacak böle bişe başına gelen varmı yani hipotroid gibi bi durum söz konusu deil ama t4 neden düştü acaba dahiliyeye da gösterdim çok ilginç tekrarlayalım tahlili dedi çok kaygılıyım bu hafta içibi gün devlete gidip tekrarlayım diyorum ama insallah bebişime bi zararı olmamıştırinternetten de araştırdım st4 düşük tsh yüksekse baya sıkıntı oluomuş ama tsh normal bendeinşallah labaratuvar hatasıdır:18:

Durucum testi tekrarla bakalım sonuç ne çıkacak.Kendini şimdiden strese sokma.
Benimde yükseki tsh değerim ilaç kullanıyorum hatta daha önce konuşulmuştu bu tiroid konusu.
Buaralar benimde tekrar bir kan vermem lazım bakalım ne kadar düşmüş.

canım siteye baktım da inanamadım gerçekten çok çok ucuz hepsinin kalitesine nasıl güvenebilcez

Aaa Gencannecik ayıp ediyorsun sen onlardan daha mı iyi bileceksin
canm bende 5 gun olcup gıdecem senin diyet iyimş bende sabah yumurta zeytin yok yemeklerde 4 kasık 1 kofte hem bu diyetleri yapmazsak ne olurmus doktor sana nasıl bi acıklama yaptı bide bana asla kilo almacan dedi
Canım bana kilo konusunda bir şey denmedi ama bu diyetten sonra kilo vermeye bile başladım daha önce bazı günler 80 i bile gördüğüm oluyordu bu sabah tartıldım 77.5 ve hiç aç da kalmıyorum ben bu işi sevdim
Çok sevindim canım çok şükür rahata erdin
Canım biz de evlendiğimizde kayınvalidem ben sana çarşaf yastık felan yaptırıyorum dedi ilk gün onları kullanırsın tamam dedim ... Ayyy düğünden çıktık eve geldik semsert bir çarşaf ve bomba niteliğinde yastıklar ,yastıklara yattığında oturur pozisyonda kalıyorsun o derece ,pamuğu en bolundan Hemen ertesi gün kaldırdım onları annemin yaptırdığı rahat yastıkları kullandık halen de kullanıyoruz
Insanlarin emri vaki ile is yaptirmasindan nefret ediyorum ya(((
Canım eminim kimse bundan hoşlanmıyor ama bazen herkese söz geçiremiyorsun

Minicik bir ağrı sancı bile yüreğimizi ağzımıza getiriyor ... Ayyy hayırlısıyla şu günlerimizi tamamlasak da kucağımıza alsak bu böcükleri
merhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))
Hoşgeldin canım
Canım boşver kimsenin dediğine aldırma keyfine bak Başarılar diliyorum sana :)
Ellerinize sağlık çalışkan anne fotoğraflarını bekliyoruz
Canım hepsi çok çok güzel güle güle kullanın el örgülerine bayıldım bu arada Batman li bady gözümden kaçmadı çok şirinnnnn
Amin canım hepimizde biraz kaybetme korkusu var kötü rüyaların sebebi bu fazla takılma üzülme de
Hepsi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kürkü merak ettim fotoğraflarını eklersin umarım belli çok süslü bir kızın olacak
Hayatımsın ben biliyorum ki koskocaman olsak da halen annemizin küçük kızıyız benim annem bazen öyle davranıyor ki bana çocukmuşum gibi, hemen uyarıyorum onu " anne eşşek kadar oldum" diye
Geçmiş olsun canım sabahları içebiliyorsan aç karna bir yemek kaşığı nar ekşisi iç o da ishali kesmeye yardımcı olur aklında bulunsun kendine dikkat et
İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım alır almaz haber bekliyoruz senden...
Buda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersiniz Eki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
Hayatımsııııınnnn kız bir durun artık yeter sözde ben de kapı süsü yapacaktım sadece keçe buldum bir de şablonları hazırladım daha elim makasa gitmedi bir türlü ay sizi gördükçe kendime tembelim diye kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…