2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, bende 20 haftama kadar beklemek zorunda kaldım. O bu bir sürü lafla kafamı karıştırdı, 21 haftalıkken gidip boyattım. Tıbben boyatmanın hiçbir zararı yok, ama vicdan muhasebesi yapmamak için bekledim işte :) Saç kesme boya yapma vs diyip dururlar ama neden yapma dediğimde tek açıklama iyi değil derler diye bilinçsiz bir açıklama olurdu. Boyatabilirsin canım.

valla doktora gitmeye korkar hale geldim bişe dicek die çok şükür gelişimi falan ii bu seferde bu çıktı tsh normal st4 düşük böle bişe olmaması lazım dediler tekrarlatcam bakalım tuzu baya kesmiştim acaba ondan mı oldu?

Poli ne diyim yaaa :) Rahat yok kuzum size doya doya uyutmayacaklar şu kalan 3 ayında da...

Hayatımsın süs her zamanki gibi süperrr

Durucuğum bebişinin cicilerine bayıldım çok güzeller.

Mavijiklet çok geçmiş olsun bol sıvı yüket canım. Çok halsiz düşürmüştür seni. Baya uzun sürmüş

herkese merhabalar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah haftasonu şehir dışındaydık.2 günlüğüne eşimin ailesinin yanına gittik yeşilliklerin arasında küçük bi ilçede yaşıyorlar bol temiz hava, güneş iyi geldi ama çok yorulmuşum açıkhavada çarptı biraz sanırım.yine bir pazartesi yogunum bugün fırsat buldukça geçmişe bakarım inşallah

Kestirmeyin diyenlerin açıklaması,bebeğin ömrü kısalırmış.Çok saçma düğünden sonra kesitircem zaten uçları kötü oldu.
Ama Boyanın mantıklı açıklaması var hani kimyasal sonuçta zarar verir diye. Uzman tv den filanda izledim boyatabilirsiniz diyor.Sonuçta Allah korusun riskli dönemi geçtik.

Ben de açıköğretimliyim canım neden girdim diyip duruyorum ama girmişim artık yarım bırakamam Aslında ben sınav bağımlısıyım hayatımda okul kurs sınav olmazsa yaşayamam

Kuzum biz Cesme'ye gitcez bi aksilik olmazsa. Belki bi gun iki koca gobus karsilasiriz,gobusleri tokustururuz. Hehe Sirinyer benim memleketim,umarim gorusuruz bi gun :))

Şirinyerde karşılaşmamız çok zor canım ya bi çıkıyorum forbeste adım başı hamile var

Aynı durumdayız canım alerjik bünye fena Bu sabah da yine her yıl tekrarlayan alerjik egzamalarımın başladığını gördüm. Doktoruma sorucam egzama için dönüşümlü olarak hem antibiyotik hem kortizonlu merhem kullanıyordum sanırım kullanamam

Benim göbeğim geçtiğimiz hafta mutasyona uğradı sivri bir göbeğim var artık çok yukarıda da değil. Cumartesi otobus teyzeleri bana da yorum yaptılar Oğlun mu olacak dedi teyzenin biri yok dedim kızım olacak. Allah allah aynı oğlan göbeği diyo

Çok çok çok ucuz canım sen onu kaçırma sıkı sıkı tut :)

Kizlar gobek cizginiz belirmeye basladimi:))

Benim ilk başlarda hiç yoktu şuan görüyorum artık var

Buda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersiniz Eki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865

Süper olmuş canım yine yeni yeniden :)

canım siteye baktım da inanamadım gerçekten çok çok ucuz hepsinin kalitesine nasıl güvenebilcez

canım ben mağazasına gittim haftasonu kocaman dükkanları var. bebitofun hastane cıkısı cok güsel tavsiye edrim. bebitofları güvenle alabılırsın.herşeyini begendım o markanın.
o söledığım puanlı badilerde yumusacık aldım.esniyorda kafa taraflarından rahat geçer bebişler.puanlıların yarım kollusu yok yalnız olsaydı kaçırmazdım
altlar yumusacık o 1,50 tl olanlar.
hele o demin yazdığım vikili badi taş gibi. şaştım kaldım :)
elime alıpta sert pamuksuz bişeye rastlamadım.
minidamla marka badiler biraz daha pahalı ama alabılrısın. o puanlı badiler yumuşacık görünce ben de çok şaşırmıstım.
şok şok şok:))

haklısın canım bizde hala onların küçük kızlarıyız hem bebişime bakıyor hemde bana..

hehehe tamm canım duruyorum artık toka yapmak içinde bissürü süs kestim amaa toka taç bulamadığım için onlar yarım şimdilik.. olsun şekerim sende başlarsın zaten başlayınca bırakasın gelmiyor ki

slm annişlerr... nasılsınızz? biz anasaglıgından gelıyoruzz oglusumla tetanoz aşımzıın ilk dozunu vurundukk, tam kan sayımı ıcınde kan verdık geldık mıniğimlee dier tetanozumuzun dozumuzda 6 hazıranda vurunacagızz..

kızlarr bilen var mı aranızda 32 haftalık çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi kullanabilir miyiz????

gece uykum kaçtı benim düşünmekten. sorun da şu; doğum izni bittikten sonra ücretsiz izin almayı düşünüyorum ben bi iki ay. ama o zaman da bu senenin yıllık izni yanıyor, bizde seneye devretmiyor. ben doğum izni bittikten sonra yıllık izin alıp sonra ücretsiz izin alabilir miyim acaba? bi arkadaş daha sormuş benzer bir soru. ahh şu izinler uzasa da uykumuz kaçmasa hesaplayacağız diye

kızlarr bilen var mı aranızda 32 haftalık çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi kullanabilir miyiz????

evet canım kullanılıyo doğumdan önce iki ay doğumdan sonra iki ay ya 32.haftadan itibaren o izini kullanmya hak kazanmış oluyorsun.

Evet daha uyanamamışım ben yıllık izin sorulmuş ben ne demişim pardon kızlar..

Son düzenleme:
Kızlarr acillll

Lierac krem siparişi vericem. Dermobakım dan mı almıştınız siz. Ürün orjinal mi. Bi sıkıntı olmaz değimli.
Sizin aldığınız site neresi

Dermoeczanem.com dan alanlar vardı canım memnunlardı. Benim aldığım yerde kalmamış bugün ordan sipariş vermeyi düşünüyordum hatta azönce baktım çok indirimli 2li paketi 84 TL benim aldığım fiyatla aynı. Daha önce bu kadar ucuza bulamamıştım.

geçmiş olsun canım, ishal salgını falan mı var acaba,
ben de sabahı sabah ettim bu gece,
endişelenmeli miyim?
yediğim bir şey yaptı diye düşünmüştüm ama aynısını eşimde yedi ona bir şey olmadı,
dikkat edelim...

yani çalışır raporumu alıcam ama 3 hafta yıllık izin kullancam 35 haftalıken de işgöremez raporuu alıcam ki o 3 haftam doğum sonrasına eklensin diye yani yasal olarak çalışır raporlu iken nasıl yıllık izin kullanırsın denmez dimi onu merak ettim de:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…