2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar ;
Biraz önce bir sürü bişey yazdım hepsi gitmiş.
Pazartesi sendromu çabucak geçsin , haftasonu hemen gelsin işallah yareppim amin diyorum :))
Haftasonu doktordaydık. 3 haftada 3 kilo almışım (Güya ekmeği falan çok yemiyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum) bebeğim biraz sıska kalmış. Doktor aynen böyle dedi. Yediklerim anca bana yaramış. Aslında dengeli beslenmeye çalışıyorum. Gün içinde 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 4 fındık, 4 badem, bal, pekmez ve bol meyve tüketiyorum. Yumurtayı anca haftasonları yiyorum onda da hafta içi yiyemiyorum diye 2 tane haşlıyorum kendime.

Bebeğinin kilosu önde giden arkadaşlarım siz neler yiyorsunuz??? Bebeğe ne kilo aldırıyor??? Sütü mü 2 bardak yapsam napsam bi el atıverin bana ...

Bir sorum daha var . haftasonu idil baby'nin 10'lu organik hastane çıkışını sordum 99 lira dediler. Normal mi sizce? Organikler pahalı oluyor tamam ama biraz fazla geldi bana. Ne dersiniz

Canim kac gr bebegin.

canım ben hiç süt içmiyorum.. yumurtayıda hafta içi sabah yemediğim için kocam akşam yumurtanı ye die saat gibi çalıyor başımda.. ben cevizi sayıyla yemiyorum avuç avuç yiyorum diyebilirim. Bebeğimin kilosu önde mi gidiyor onu bilmiyor doktorum ii diyor sadece..

Organik ürünler evet biraz daha pahalı ama organik olduğu ne malum ki.. gerçi idil baby kaliteli canım ama okonuda bir bilgim yok..

Huu huuu biz geldik :)))

Hafta sonu deli gibi gezdim yine ve her yerim dökülüyor şuan. Yataktan zor kalktım. Bişeyler atıştırdım ve yine birazdan yatıcam sanırım. Yarın ve öbür gün için enerjik olmam lazım. Yarın eşimle 10. tanışma yıldönümümüz ve Çarşamba günü de doğum günü:) Bu 2 gün için bişeyler organize etmem gerekiyor.

Sizler iyisinizdir umarım kızlar. Geçmişi okumadım, üşendim bu kez. Halim yok ben yaşlı ve hamile bir kadınım

hoş geldinizz ohh gezenti anne seni

Organizasyondan bizide haberdar edersin fikir olur benimde kocamın haziranın 5 inde doğum günü o hafta hem babalar günü hem doğum günü ne yapacağım bilemiyorum..

Canım benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor ama o da şekerden kaynaklıymış kontrol altında tutacak doktor diyet yapıyorum işte şimdi ... Ben her gün 3 ceviz 8 badem 8 fındık yiyorum ara öğün olarak sabahları mutlaka mutlaka yumurta yiyorum bebekler proteinle besleniyor yumurta et süt tüket balık ye ben haftada bir balık yiyorum önceleri haftada iki yiyordum ama biraz tiksindim ... Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne durumdayız bebişimle İdil baby çok kaliteli ben de çıtçıtlı badylerini falan ordan aldım bir de organik olduğu için fiyatı normal canım ...

Hoşgeldin tatlım azıcık görseydik seni yahu özlemişim ...

hoş geldinizz ohh gezenti anne seni

Organizasyondan bizide haberdar edersin fikir olur benimde kocamın haziranın 5 inde doğum günü o hafta hem babalar günü hem doğum günü ne yapacağım bilemiyorum..

Hoşbulduk tatlım Valla ben de şimdi yattığım yerden düşünücem bakalım napabilirim diye. Çok zor bu işler :) Ama 10. yıl özel bizim için ve özel birşeyler bulmam lazım. Doğum gününü bir şekilde atlatırım da. O da bişeyler düşünüyorsa planlar çakışmaz umarım O bişey yapar ben başka bişey yaparım işler .oka sarmaz inşallah hihihihih

Hoşgeldin tatlım azıcık görseydik seni yahu özlemişim ...

Ben de sizleri özledim canım. Geçmişi de bu yüzden okumaya başlamadım aslında. Burda biraz daha vakit geçirebileyim diye. Aren'in güzel annesi nasılmış bakalım? Şekerle ilgili sıkıntı yok di mi ?

canım benimkide sıska sanırım kaç kilkoydu senin ufaklık?

40 süper yaa... biz 110 veriyoruz off offf

Canim kac gr bebegin.
canım doktor 650 gr'ı geçmiş olması lazım dedi. sonra ölçümde 625 gr çıktı. Aslında ultrasından, bebeğin durusundan falan farkedebilir dedi. Biraz benim fazla kilo almama taktı sanırım. Aslında çok takılmıyorum sağlıklı olsun kilo çok önemli değil. Ama bu kadar dikkatli yiyip doktordan "Yediklerin anca sana yaramış" gibi laflar duymak canımı sıktı.

Aslında evet akşamları yumurta yiyebilirim ama akşamları da hiç canım istemez ki... Hep bahane hep bahane diyor şu anda iç sesim
Organiklik konusunda haklısın canım. Aslında sertifikasını kontrol etmek gerekiyor galiba

Merhaba kızlarrr iki gündüz makatımda ağrı var sanki netten araştırdım aşağıdaki yazıyı buldum benim gibi ağrı çeken var mı birde masa başı çalışıyorum o daha kötü oluyor ama mecbur (

Gebelikte Hemoroit tehlikelimidir?
Basur dediğimiz hemoroit, makat (anüs) bölgesinde gebeliğin büyümesi ile oluşan baskı onucu genişlemiş damarlardır. Dışta olduğu gibi içte de olabilir. Hemoroit acı verebilir, bazen kanayabilir. Hemoroit olan kısımlar ılık su tutulur ya da oturma banyosu yapılabilir. Soğutulmuş pamuk ile kompreste yapılabilir. Rahatlama olmaz ise doktora başvurmak gerekir. Doğumdan sonra baskı azalacağı için, yok olma olasılığı yüksektir..

Canım protein bakımından zengin şeyler yemen gerekiyor. Süt ve yoğurt kemikleri için onlar kilo yapmaz bebeğe. Et ve yumurta yemelisin sık sık.

Başım dönüyor hatunlar neden acaba ?
Bebeşim iyi maşallah hareketli.
Dün geç yattım dinlenmedım ondan mı acaba

Mrb nisanin annesi nasilsiniz? hangi hastaneye gidiyorsunuz diye sormustum ama gormediniz sanirim

memurlar.nette bununla ilgili bir yazı gördüm onlar yönetmeliği yorumlayıp, fiilen çalışma gerektiğinden 32. haftadan sonra yıllık izin alınmaz sonucuna varmışlar. ben bugün bizim personel şubeyi aradım o da alabilirsin sıkıntı olmaz dedi. açıkçası iznimi yakmaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…