2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

böylesi çok zor bir durum. İçmediğin halde içilen ortamda olmak daha beter. Nasıl dayanıyorsu allah sabır versin. ben eşim evde balkonda bile içmiyor artık saolsun. kokusuna bile tahammülüm kalmadı çok tiksiniyorum. Doktorum bana bırakmış olman yetmez içilen ortamlarda bile durmayacaksın dedi. Ama öncelikle allaha emanet tabi bebişlerimiz. Allah hepimizin bebeğini korusun inşallah.

merhaba hatunlar nasılsınız bugün bakalım. ben çok sık yazamyorum ama takipteyim. yaa ben şimdiden şiştim böyle gidersem işim zor psikolojim bozulmaya başladı bile sizlerde durumlar nasıl sabah bulantılarım yavaş yavaş azalıyor. sadece çok acıkırsam kötü oluyorum.

bugun doktora gıttım bebegımı gordm ama genede tatmın olamadım devlet hastanesıne gıdıyorum bır ıkı haftaya ozele gıdıyım soyle ayrıntılı uzun uzun bakalım ayrıca cd de verıyrlar goruntuyu ızlerım canım sıkıldıkca

6+6 cıktı gec dollenmıs

adetıme gore 10 haftalık olmam lazım nerdeyseeeeeeeeeeee

Benimde bugün Dr. kontrolüm vardı. Bebeğim 6hafta 1günlükmüş. Kalp atımını da Allaha şükürler olsun ki duyduk. Sorun yok herşey yolunda dedi doktorum. Bir dahaki kontrolüm 2 hafta sonra.

kızlar ben bugün kontrole gittim herşey normal kalbimiz gümbür gümbür 3 hafta sonra tekrar gideceğim ense kalınlığını radyolojide kan idrar hormon testlerim normal elevit verdi dr. darısı diğer hamişleri başına gelişmelerden haberdar ederim sizileri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

kızzzzzlaaarrr sanki ben bebeğimi hissetmeye başladım :) çok heyecanlandım ya. böyle kıpır kıpır sanki bişey oldu. Mümkün mü bu daha çok erken değil mi ? beni ilk hamileliğim o yüzden emin olamadım. belki de başka birşeydi. ama içim öyle tuhaf oldu ki anlatamam. ağlamak istiyorum sevinçten :)

Canim kac haftalik hamilesin en erken 13 yada 14. Haftada hissedebilirsin

çok kötü mide bulantım var......şimdiye kadar yoktu,ne güzel.....kendi kendimi nazar ettim.....iğrenç bir durummuş.....sabahtan beri yataktayım,ayağa kalkmaya mutfağa gitmeğe korkuyorum.....düşüncelerden bile midem bulanıyor....bu mide bulantıları kaç hafta sürer...çok sıkıcı berbat geçiyor günler....günlerdir yatıyorum.....rezillik vallahi....temizlik,yemek eşim sağolsun yapıyor ama erkek işte beceremiyor,içime sinmiyor....gurur yapıp kimseye de gel yardım et demiyorum.....öffff ne olacak benim halim....hamilelik ne zormuş ya öffffff

Ya benim cok garip herseyi yemek istiyorum hic bir sey yiyemiyorummm surekli bi gegirme arkasindan bulanti kusma sabahlari sari safra kotuyum ya((

Kızlarrr ben de pek keyifliyim bugün.İkili test yapıldı.Herşey normal çıktı.Veee çok şaşırdım ama doktor cinsiyetini bile söyledi.Oğlum olacakmışşş Çok şaşkın ve mutluyum.Ben içimden birşey geçirmiyordum ama bu kadar erken öğrenince otomatikman sevindirik oluyorsun. Rabbim herkese,hepimize,sonuna kadar güzel haberler almayı nasip etsin.

Canim benim bende ayniyim ilk hamileligimde 4 ay yattim desem yalan olmaz:) ama unutuyosun hepsini onu kucagina ilk verdikleri anda:)zor ama sonu guzel bitiyo sadece biraz sabir gerekiyo allah hepimize kolaylik versin

benımde masallah sabah bulantılarım bırde aksamları cok oluyordu bayagı azaldı ara ara hafıf oluyor gecıyorrr
hadı hayırklısı olsun canım gozun aydın bende oğlumun cınsıyetını 11. haftada ogrenmıstım erkekler hemen gosterıyor sanırım
aile hekımını kaydını yaptırmıssın yaa canım ası ıcınde arayacakalar senı bende dun yaptırdım 20. hafta bıttıgınde bız senı arıcaz geluıp tetenoz asını olucaksın bırde tahlıllerını getır burda yaparız emıstı aıle hekımının hemsıresı ılgılenıyor
benımde trıoıdım var cnm hemde 6 senedır var oğlumdan oncede var ogluma hamıle kaldım sımdı tekrar hamıleyım ılacını duzenlı aldıgın surece sorun olmuyor
Günaydın kızlar :)

Güne saçma ama yine de kafamı bozan bi soruyla başlayabilir miyim

Herkesin imzasında bebeğinin boyu ağırlığı varken bende neden yok. Boşlukta yer kaplamıyo mu benim bebeğim

daha cok kucukturde ondandır annesı

Benimde bu ara iştahsızlığım üstümde başlarda hiçbişey yoktu fakat şimdi zorla yiyorum mutfaga giresim gelmiyo Ama bugün çoook mutlu etti bizi bebişimiz :) kalp atışı için ultrasona girdim cok güzel bi duyguyduu kocişimle bana fotosunu verdiler kocişim cebinden cıkarıp cıkarıp bakıo fotosuna :)) allahım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

3 ağustos bugün...kalp atışını dinlemeye gidecek anneler vardı? burdalar mı acabaa? ben gittim Allah herkese nasip etsin hem harika bir duygu hem de gerçek değilmiş gibi geliyor o sesler bir garip hissediyor insan

aa görmemişim yazdığını ben de kalp atışını duyan var mı diye soruyorum:) çok güzel dimi ya

Ben de 7+1 den beri felket mide bulantılarıyla uğraşıyorum. tabi hafifletmek için neler yapabilirim diye araştırdım biraz. sizlerle paylaşayım:

sabah yataktan kalkmadan kraker yemek

kuru incir

yemekten sonra en az 2 saat yatmamak(mide asitlerinin yükselmemesi için)

baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak durmak

susamlı, asitli yiyeceklerden uzak durmak

yemekle beraber çorba ve su içmemek bunları öğün aralarına dağıtmak

sık ama azar azar yemek ( 6 öğün )

bulatı hissettikçe leblebi yemek bir iki tane

şimdilik bunları yapmak beni az da olsa iyi ediyor. yoksa hayatım çekilmez bir halde bulantıdan. umarım sizlere de faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…