2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyden önce pozitif düşün iyi şeyler düşün hiç stres yapma bol bol dua ve şükür et
Rabbimin izni ile kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi

günaydın kızlar dün bebeğimi gördük ve kalp atışını da gördük maşallah herşey yolunda dedi doktor ama muayeneden sonra annemin doğum günü için bütün hediye işlerine ben koşturdum ve çok yoruldum dünden beri öle bi sancım var ki gaz sancısı gibi değil böle hem geriliyomuş gibi hem de bıçak saplaması gibi dün akıntımda biraz renkli geldi bana progestanı 2 tane kullandım dün gece ama o sancı hala devam ediyo çok tedirginim Allahım bebeğimle sana emanetiz sen koru Ya Rabbim

günaydın lilyum sevindim senin adına darısı benim başıma ve duymayanlara inşallah:))bende kedimi yorsam hemen belim agrıyor dikkat et yorma kendini dinlen benimde bu hafta kasık batmam oluyor ama anlık giriyor çıkıyor

evet anlık ama şiddetli senin de ölemi oluyor ??? yani bikaç saniye sürüyo daha uzun sürse dayanılcak gibi değil yani inşallah sende görürsün kalbinin pıt pıt attığını tarif edilemez bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah

evet canım aynı tarif ettiğin gibi belkide normaldir çünkü ben bu aralar sürekli yatıyorum yorgunluktan olamaz inşallah duyarım çok sabırsızlanıyorum:))

Günaydın kızlar ben de 7+2 günlük hamileyim aynı batmalar bende de var,özellikle sol kasığımda oluyor benim.Birazdan da doktora gidicem,ona da sorarım normal olup olmadığını.Çok heyecanlıyım

güzel anne adayları hepinize merhaba

aranıza ben de katılayım ağustos ayına kadar olan yolculukta yalnız kalmayayım dedim ve geldim

ben sanırım psikopatlaşmaya başladım herşeye ağlıyorum bazen mutluluk basıyor. Allah a şükür hiç kusmam vs olmadı ama deli gibi uyuyorum:44: kafamı kaldıramıyorum bazen o kadar halsizim ki. Bir de geçen hafta ufak bir kanamam oldu ve progestana başladım çok da moralim bozuldu ama umutluyum. Bu benim ilk hamileliğim ve herşeyin çok güzel olacağına inancım tam.

Bu arada sanki son hafta hareketlerini hissetmeye başladım evet daha erik boyutunda kendisi ama ne bileyim sanki elimi karnıma götürdüğümde kalp atışını hissediyorum. Belki de hayal ediyorum bilemiyorum.

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı ve mutlu bir aile olmamızı nasip eder inşallah.

Günaydın kızlar ben de 7+2 günlük hamileyim aynı batmalar bende de var,özellikle sol kasığımda oluyor benim.Birazdan da doktora gidicem,ona da sorarım normal olup olmadığını.Çok heyecanlıyım

hemen bizede haber ver dün ben doktora sordum gaz sancısı gb ağrılar normal dedi ama bu öle değil ki çok korkuyorum o yüzden de

günaydın güzel anneler.bugün herkes iyidir inşallah. ben çok iyiyim allaha şükür. bebeğimi rüyamda gördüm bugün. (hayırlara gitsin inş.)
sizde görüyormusunuz kızlar? ben daha öncede görmüştüm. elini yüzünü herşeyini görüyorum. odasını yatağını hatta yatağına isim yazmısız onu bile görüyorum :) bunların hiçbirini hayal edip planlamadım henüz, erken diye. ama rüyamda görüyorum, çok net. Acaba bu iyi birşey mi kötümü birşey mi bilmiyorum. Ama çok mutluyum :)

hemen bizede haber ver dün ben doktora sordum gaz sancısı gb ağrılar normal dedi ama bu öle değil ki çok korkuyorum o yüzden de

kızlar 7 - 8 . haftalarda bende de oluyordu ve çok korkuyordum. elimi bile dokunduramıyordum, batmalar falan oluyordu. Doktora sordum çok normal dedi. hatta 2 ayrı doktara sordum ikiside normal dedi. rahim büyüdüğü için kaslar geriliyormuş. zamanla hafifleyecek dedi. şimdi daha az kasılma ve acı var. sizde korkmayın ve hep iyi şeyler düşünün. biliyorum çok zor ama hemen en kötüyü aklınıza getirmeyin.

Günaydın Arkadaşlar;

Lütfen beni de aranızza alın 7 haftalık hamileyim ben de. 7+0 olarak gözüküyor SAT'a göre. Doktora gittim ama daha kalp atışlarını duymayız dedi. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim. Doğumu da o yaptırsın istiyorum. Acaba o zaman duyulur mu kalp atışları?????

Bir sorum daha var???? Benim acayip midem ağrıyor. 24 saat resmen. akşamları daha kötü oluyorum. Garip bir his. Sabah bulantım fazla akşamları hafif hafif oluyor. Ama ağrı çok kötü. Bişey yiyemiyorum. Sürekli geğirmek hissi. Ama kusacakmışım gibi de. bilmiyorum ya. Bi de iki göğsümün ortasına taş oturdu sanki. Zor nefes alıyorum. Ayva yemişim de tıkanmışım gibi. Aranızda benim gibi olan var mı?

Düne kadar mide ağrısından başka şikayetim yoktu. Mide bulantısı bende ara ara normalde de olur. Alışkınım yani. Ama dün işten çıktığım da akıntım olduğunu farkettim. İdrarımı zor yaptım. Bi de kasık ağrılarım var.

İşte bu kadar. Buradan faydalanmayı çok istiyorum. Hepimiz birbirimize destek olalım. Sağlıklı hamilelikler doğumlar geçirelim inşallah.

evet canım rahim kaslarının gerildiğini duymuştum ama dünkü yorgunluktan sonra başlaması beni korkuttu akıntının rendini de biraz değişik görünce kötü düşünmücem kötüyü çağırmıcam Rabbim sen koru bebeklerimizi sana emanetiz

aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun öncelikle mide ağrısı bende oldu biara ama sonra geçti.
bişey sorucam idrarımı zor yaptım demişsin adrar testi vs yaptırmışmıydın idrar yollarında iltihap falan mı var acaba Allah korusun bu ilk testler önemli eğer yaptırmadıysan yaptır.

Günaydın arkadaşım
Mide ağrısı bendede çok oluyo, sürekli bişeyler yersem geçecekmiş gibi hissediyodum. Şimdiyse ağrım geçti ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor. Yediklerimi sindiremiyomuş gibi hissediiyorum. Mide ağrısıyla ilgili okuduğum yazılarda normal olduğunu, hamile kadınlarda olabileceğini yazıyolar. Umarım seninkide geçer. Az ve sık yemeye çalış, sindirimi kolay şeyler buda işe yarayabilir. Daralmanda Kan ve demir oranlarınla alakalıdır belki çünkü benim demir oranım aşırı düşük ve gerçekten hareket etmekte zorlanıyorum. Umarım sıkıntıların geçer. Biraz sabretmemiz lazım. İçimizde bir mucize büyüyor. Ona ulaşmamız pek kolay olmuyo, inan bizden çok daha zor durumda olanlarda var. Sağlıklı bir şekilde inşallah beneklerimizi kucağımıza alırız.

Canımmm çok geçmiş olsun bi kaç hafta sürer heralde. üzme tatlı canını. Bu da bebeğinin sana minik şakaları :) Bu sıkıntıları çekmezsek nası bilcez onların kıymetini. Seni dokuz ay karnımda taşıdım puuu ayıp sana dersin yarın bigün. atarsın havanı

daha cok kucukturde ondandır annesı

yaaa gamze benden 1 gün büyük olanlarda da yazıyo ama

Ayy canım benim de başıma geldi. 5-6 gündür hala çekiyorum sayılır. Çok ağır geçti. Yatak istirahati yap. Ağrın çoksa Parol alabilirsin. Doktorumuza gittik o söyledi parol alabilirsin gündü 2 tane diye. Çok geçmiş olsun. Vücut direnci düştüğü için bu kadar ağır oluyomuş..

Gözünaydın canım.. İnşallah bişeyciği yoktur bebeğinin. iyi düşün lütfen.

Son düzenleme:

ay canım bende 7+3 üm kalp atışlarını duydun mu?

6+5 günlük hamileyim özellikle gece bulanntılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum...siz ne yapıyorsunuz bulantılarınız için

ben varım canım . benimde iki kese gözüktü iki hafta sonra kalp atışları iiçin gidicem.

maşallah...13. haftada mısın?üçlü teste gerek olacak mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…