- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.521
Kızlar bende cuma gunü itibariyle 6+6 günlük hamileyim öğrendikten 3 gun sonra doktora gittim ama ultrasona sokmadı daha küçüktür dedi tabii yaklaşık bundan 2 buçuk hafta önce ultrasona gireceğim gun 7+2 günlük olacak ve ben cok korkuyorum daha önce sayısını bile hatirlamadigim dusuk yaptım bir cok tedavi oldum en son bioenerji uzmanına gittim şimdi yine hamileyim cok şükür bakalım bu sefer basarabilecekmiyim Allah'ın izniyle tabii. Lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlardün bebeğimi gördük ve kalp atışını da gördük maşallah herşey yolunda dedi doktor ama muayeneden sonra annemin doğum günü için bütün hediye işlerine ben koşturdum ve çok yoruldum dünden beri öle bi sancım var ki gaz sancısı gibi değil böle hem geriliyomuş gibi hem de bıçak saplaması gibi dün akıntımda biraz renkli geldi bana progestanı 2 tane kullandım dün gece ama o sancı hala devam ediyo çok tedirginim Allahım bebeğimle sana emanetiz sen koru Ya Rabbim
günaydın lilyum sevindim senin adına darısı benim başıma ve duymayanlara inşallah:))bende kedimi yorsam hemen belim agrıyor dikkat et yorma kendini dinlen benimde bu hafta kasık batmam oluyor ama anlık giriyor çıkıyor
evet anlık ama şiddetli senin de ölemi oluyor ??? yani bikaç saniye sürüyo daha uzun sürse dayanılcak gibi değil yani inşallah sende görürsün kalbinin pıt pıt attığını tarif edilemez bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar ben de 7+2 günlük hamileyim aynı batmalar bende de var,özellikle sol kasığımda oluyor benim.Birazdan da doktora gidicem,ona da sorarım normal olup olmadığını.Çok heyecanlıyım
hemen bizede haber ver dün ben doktora sordum gaz sancısı gb ağrılar normal dedi ama bu öle değil ki çok korkuyorum o yüzden de
kızlar 7 - 8 . haftalarda bende de oluyordu ve çok korkuyordum. elimi bile dokunduramıyordum, batmalar falan oluyordu. Doktora sordum çok normal dedi. hatta 2 ayrı doktara sordum ikiside normal dedi. rahim büyüdüğü için kaslar geriliyormuş. zamanla hafifleyecek dedi. şimdi daha az kasılma ve acı var. sizde korkmayın ve hep iyi şeyler düşünün. biliyorum çok zor ama hemen en kötüyü aklınıza getirmeyin.
Günaydın Arkadaşlar;
Lütfen beni de aranızza alın7 haftalık hamileyim ben de. 7+0 olarak gözüküyor SAT'a göre. Doktora gittim ama daha kalp atışlarını duymayız dedi. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim. Doğumu da o yaptırsın istiyorum. Acaba o zaman duyulur mu kalp atışları?????
Bir sorum daha var???? Benim acayip midem ağrıyor. 24 saat resmen. akşamları daha kötü oluyorum. Garip bir his. Sabah bulantım fazla akşamları hafif hafif oluyor. Ama ağrı çok kötü. Bişey yiyemiyorum. Sürekli geğirmek hissi. Ama kusacakmışım gibi de. bilmiyorum ya. Bi de iki göğsümün ortasına taş oturdu sanki. Zor nefes alıyorum. Ayva yemişim de tıkanmışım gibi. Aranızda benim gibi olan var mı?
Düne kadar mide ağrısından başka şikayetim yoktu. Mide bulantısı bende ara ara normalde de olur. Alışkınım yani. Ama dün işten çıktığım da akıntım olduğunu farkettim. İdrarımı zor yaptım. Bi de kasık ağrılarım var.
İşte bu kadar. Buradan faydalanmayı çok istiyorum. Hepimiz birbirimize destek olalım. Sağlıklı hamilelikler doğumlar geçirelim inşallah.
Günaydın Arkadaşlar;
Lütfen beni de aranızza alın7 haftalık hamileyim ben de. 7+0 olarak gözüküyor SAT'a göre. Doktora gittim ama daha kalp atışlarını duymayız dedi. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim. Doğumu da o yaptırsın istiyorum. Acaba o zaman duyulur mu kalp atışları?????
Bir sorum daha var???? Benim acayip midem ağrıyor. 24 saat resmen. akşamları daha kötü oluyorum. Garip bir his. Sabah bulantım fazla akşamları hafif hafif oluyor. Ama ağrı çok kötü. Bişey yiyemiyorum. Sürekli geğirmek hissi. Ama kusacakmışım gibi de. bilmiyorum ya. Bi de iki göğsümün ortasına taş oturdu sanki. Zor nefes alıyorum. Ayva yemişim de tıkanmışım gibi. Aranızda benim gibi olan var mı?
Düne kadar mide ağrısından başka şikayetim yoktu. Mide bulantısı bende ara ara normalde de olur. Alışkınım yani. Ama dün işten çıktığım da akıntım olduğunu farkettim. İdrarımı zor yaptım. Bi de kasık ağrılarım var.
İşte bu kadar. Buradan faydalanmayı çok istiyorum. Hepimiz birbirimize destek olalım. Sağlıklı hamilelikler doğumlar geçirelim inşallah.
çok kötü mide bulantım var......şimdiye kadar yoktu,ne güzel.....kendi kendimi nazar ettim.....iğrenç bir durummuş.....sabahtan beri yataktayım,ayağa kalkmaya mutfağa gitmeğe korkuyorum.....düşüncelerden bile midem bulanıyor....bu mide bulantıları kaç hafta sürer...çok sıkıcı berbat geçiyor günler....günlerdir yatıyorum.....rezillik vallahi....temizlik,yemek eşim sağolsun yapıyor ama erkek işte beceremiyor,içime sinmiyor....gurur yapıp kimseye de gel yardım et demiyorum.....öffff ne olacak benim halim....hamilelik ne zormuş ya öffffff
daha cok kucukturde ondandır annesı
gribe yakalandım 4 gündür uğraşıyorum ama geçmedi..limon kaynatıp içiyorum..Bir de mandalina,portakal başka önerisi olan var mı? Mide bulantılarımı bile unuttum...Benim hamileliğimde bir hafta geriden geliyor..Kalp atışlarını geçen hafta karından duyamadılar..Önümüzdeki hafta yeniden gideceğim..Ama diğer yoldan gördük kalp atışlarını..Yani olabiliyor..Endişe etmeyin..
günaydın kızlardün bebeğimi gördük ve kalp atışını da gördük maşallah herşey yolunda dedi doktor ama muayeneden sonra annemin doğum günü için bütün hediye işlerine ben koşturdum ve çok yoruldum dünden beri öle bi sancım var ki gaz sancısı gibi değil böle hem geriliyomuş gibi hem de bıçak saplaması gibi dün akıntımda biraz renkli geldi bana progestanı 2 tane kullandım dün gece ama o sancı hala devam ediyo çok tedirginim Allahım bebeğimle sana emanetiz sen koru Ya Rabbim
Günaydın kızlar ben de 7+2 günlük hamileyim aynı batmalar bende de var,özellikle sol kasığımda oluyor benim.Birazdan da doktora gidicem,ona da sorarım normal olup olmadığını.Çok heyecanlıyım
hayir dua eden herkesden Allah razi olsun:) 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi suan 6.haftadaymisim. cuma gunu kendi doktoruma gitcem acaba ben mi soylicem doktora kalp atisini duyup duyamayaagimi?yoksa ultrasona girince kendiliginden duyuluyormu? baska ikiz anneleri varmi acaba aramizda???
Kızlarrr ben de pek keyifliyim bugün.İkili test yapıldı.Herşey normal çıktı.Veee çok şaşırdım ama doktor cinsiyetini bile söyledi.Oğlum olacakmışşşÇok şaşkın ve mutluyum.Ben içimden birşey geçirmiyordum ama bu kadar erken öğrenince otomatikman sevindirik oluyorsun. Rabbim herkese,hepimize,sonuna kadar güzel haberler almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?