- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.461
canım benimde geç döllenme oldu normalde ilk tahlilim sağlık ocağındaydı negatifti 5 gün sonra pozitif çıktı tahlilim ama ona rağmen aradılar çok şaşırdım kaldı ki bu sağlık ocağı ya helal olsun dediler lillum hanım çocuk düşündüğünüzü not etmişiz gebelik varmı evet var dedim yarına çağırdılar gebelik kartı çıkartmaları gerekiyomuş güzel bişey ikili testi bende düşünmüyorum yaptırmayı Rabbim'e emanet yavruum ama doktorum ne der bilemiyorum bakalım ona güveniyorum tahminimce o da yaptırmalısınız çok gerekli çok önemli demeyecektir hayırlısı bakalım bugün pıt pıtlarını görcez inşallah
Merhaba kizlar oncelikle tebriklerr allahin izni ile hepimiz kucakagimiza alacagiz bebislerimizi ins. Goruyorum ki hepiniz ultrasondan gecmissiniz ben 7 haftalik hamileyim fransada yasiyorum burda sadece 12 24 ve 36. Haftalarda ultrasona girebiliyorsun aksi bir durum olmadigi surece.neden diye dr sordugumda gerek yok her ay girmeye dedi ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum:S
kızlar merhaba...beni dün sağlık ocağından aradılar 5. ve 6. ayda aşı yapılıyormuş tetenoz.birde bazı sorular sordular.devle hastanesinden bilgilerime ulaşmışlar.sizde bilgi verin bence onlar da takip ediyorlar.bir de ben bu ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum...siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar haberiniz var mı bakın ne buldum ?
İkinci ya da bilmem kaçıncı baskı yaptıysam özür dilerim ama belki bilmeyenlerimiz vardır diye düşündüm. inşallah bizlere yetişir bu kanun
Buyrun
Kanun Teklifi Bilgileri
Kanun Teklifinin Metni
Dönemi ve Yasama Yılı 24/3
Esas Numarası 2/911
Başkanlığa Geliş Tarihi 10/10/2012
Teklifin Başlığı Devlet Memurları Kanunu ile İş Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
Teklifin Özeti Teklif ile, kadın memurlar ile kadın işçilerin mevcut durumda doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere toplam 16 hafta olan analık izninin, doğumdan önce 12 ve doğumdan sonra 12 olmak üzere toplam 24 haftaya çıkarılması hedeflenmektedir.
Teklifin Son Durumu KOMİSYONDA
slm arkadaslar bende geldim aranizaa...benim hamilelik 1 hafta geriden geliyor...6haftamin icindeyim suan yani...gecen cumartesi doktora gittik keseyi gorduk cok sukurr...
12 sinde tekrar gidecez insallh kalp atislarini duymayaa sizler duydunuz mu kacinci haftanizda duydunuz duyduydaiz eger...ben biraz fazla heyecan yapiyorum biraz korkuyorum...
heberlerde gördüm bende bu konuyu umarım hemen yürürlüğe girerde bizde faydalanırız bu yasadan
seninle aynıyız canım bende 6.haftası içindeyim ve ayın 12sinde dr kalp atışlarını duyabiliriz dedi bende çok heyecanlığım.Araştırdım birazda 6+3 te duyanda var 8.haftada duyanda var bende kararsız kaldımkorkma canım stres yapma hayırlısı ile güzellikle kucağımıza alacağımız günleride görelim inşallah
merhaba bende 2013 agustos annesı olucam inşsizlerle birlikte gecircez bu ayları ama beni yaz olması cok korkutuyor hem hamılelıgın sonu icin hemde bebek dogdugu zaman icin inş kolay atlatırız:100:
a a evet ayniyiz canim yaa insanin elinde oluyorki insallh duyariz baksana ayni gun gidecez doktora hayirlisi insallh yaaa cok merak ediyorum gunler gecmek bilmiyor birturlu...
insalllh saglikla kucagimiza aliriz hepimiz bebislerimizi
amin inşallahbende gün sayıyorum hayırlı haberler ile döneriz inşallah canım.
hamileliğin nasıl geçiyor bulantın oluyor mu ağrın falan
insallh canimmm aminnn
bulantim yok canim benim yaaa cok sukur cok hafif kasiklarim agriyor arada belim de agriyor o kadar...bir de cok sik idrara cikiyorum ben patlayacak gibi hissediyorum kendimi baska birseyim yok...
senin nasil gidiyorr canim...keseni gormussundur herhalde...gorduysen ne zaman gordun...
keseyi pazartesi günü 5+3 te gördük canım.Folik asit ve vitamin ilacı verdi dr.
Ağrım ve bulantım olmadı benimde çok şükür.Gazım oluyor şişkinlik yapıyor onun dışında sıkıntım yok şükür.
biraz fazla soru sordum ama meraktan canim
peki kesenin icin de bebegi gordunuz mu?ben gittigim de 4.5haftaliktim sadece keseyi gorduk ama doktorum hic olumsuz birsey demedi iyi guzel dedi...
sorucaksın tabiki canım hepimiz öyleyiz rahat ol
kesenin içinde 5 mm halka şeklinde yolc sac gözüktüğünü 1 hafta sonra bebeği görebilir kalp atışlarını duyabiliriz dedi
olumsuz bişey olmaması güzel canım maşallah12sinde görebiliriz inşallah bebişlerimizi
kızlar benim ayaklarımın altı bazı geceleri çok sıcak oluyor yanıyor resmen size de öyle şeyler oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?