2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ben 4+5 de keseyi gordm dunde klbini dydum sukur 6+4 de ama bnim ultrasina gore tam 6 sat a gore6+2 olmam gerekiodu 2 gun onden gdiomusm. Sukur ama gnelde 7de cgrio doktorlar 10da bile duyan var merak etne duyarsn gwrme kndni sdece bebisn etkilnr hyrli hberlerni bkliorm

gribe yakalandım 4 gündür uğraşıyorum ama geçmedi..limon kaynatıp içiyorum..Bir de mandalina,portakal başka önerisi olan var mı? Mide bulantılarımı bile unuttum...Benim hamileliğimde bir hafta geriden geliyor..Kalp atışlarını geçen hafta karından duyamadılar..Önümüzdeki hafta yeniden gideceğim..Ama diğer yoldan gördük kalp atışlarını..Yani olabiliyor..Endişe etmeyin..

Canim benim bende ayniyim ilk hamileligimde 4 ay yattim desem yalan olmaz:) ama unutuyosun hepsini onu kucagina ilk verdikleri anda:)zor ama sonu guzel bitiyo sadece biraz sabir gerekiyo allah hepimize kolaylik versin

Bn cikarmiorm sukur ama hep bi ogurme ve bulanti halindeyim

merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucam gözüküyor ama benim sezeryan olduğu için temmuz sonları olacak herhalde benim büyük oğlum ağustos,küçük oğlum eylül doğumlu bu da temmuz olacak hayırlısıyla.Mevlam hepimize bebeklerini kucağına almak nasip etsin inşallah.

normalde benm ayaklarım donuyor uyku sırasında birden oluyor aynen bende sığdıramıyorum biryere ama soğuk suyla yıkamaya da korkuyorum sancım olur diye :S

okurken tebessüm yaptım:) canım yazdığını okuyunca kendimi gördüm bende senin gibiyim bulantı ve öğürme var ama çıkarma yok :):)

Canimin cok cektigi bsi pisirilio pisene kdr bi yesem diorm onume glnce birden nasi tiksiniorm yerkn blnti ve ogurme bslio

Canimin cok cektigi bsi pisirilio pisene kdr bi yesem diorm onume glnce birden nasi tiksiniorm yerkn blnti ve ogurme bslio

bende yemek yemeye başlıyorum fazla geçmedem midem bulanıyor çıkarmak istiyorum ama midemden bişey gelmiyor hep bir bulantı hali var inşallah yarın güzel haberler alırım doktordan içim içime sığmıyor

Yrinmi kntrolun cnm ii hberlerle gel ins.kanaman ne durumda kc haftalik oluck yrn cnm

herkese iiakşamlaar iyi haberler alanlara gözaydın diliyorum benm tsh ii çıktı darısı haftaya bebişimi görmemdee

benim kadar tuhaf şeyler canı çeken var mıdır acaba reklamda gördüm gece vakti canım haribo altın ayıcık istedi :) gece gece çocuk gibi bakkal bakkal aradık bulduk eşimle çocuk gibi yedik :)

benim kadar tuhaf şeyler canı çeken var mıdır acaba reklamda gördüm gece vakti canım haribo altın ayıcık istedi :) gece gece çocuk gibi bakkal bakkal aradık bulduk eşimle çocuk gibi yedik :)

Afiyet olsun CANIM

Kızlar bende cuma gunü itibariyle 6+6 günlük hamileyim öğrendikten 3 gun sonra doktora gittim ama ultrasona sokmadı daha küçüktür dedi tabii yaklaşık bundan 2 buçuk hafta önce ultrasona gireceğim gun 7+2 günlük olacak ve ben cok korkuyorum daha önce sayısını bile hatirlamadigim dusuk yaptım bir cok tedavi oldum en son bioenerji uzmanına gittim şimdi yine hamileyim cok şükür bakalım bu sefer basarabilecekmiyim Allah'ın izniyle tabii. Lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin

günaydın ağustos anneleri ve bebişleri

Kizlar bulantilariniz ne alemde(((

benimde gün içinde bulantım oluyor ama çıkarma olmuyor bi kaç gündür başladı özellikle sabahları oluyor kahvaltımı yapıyorum geçiyor bide arab ile yolculuk sırasında oluyor umarım ilerlemez.Çok şükür yiyeceklere karşı midem bulanmıyor aksine bişeyler atıştırınca geçiyor bulantım.
aaa hadi hayırlı olsun canım ne mutlu aramızda ilk sen öğrendin sanırım çoğu dr zamanında bile söylemiyor şansın varmış seninkini erkenden söylemiş
Bnmde aksine donuo ayaklrm isitamoorm

aynen ya hiç ısıtamıyorum ayaklarımı bende 2 çift çorap giyiyorum peteğe tutuyorum ısıtamıyorum bi türlü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…