- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.501
kızlar benim ayaklarımın altı bazı geceleri çok sıcak oluyor yanıyor resmen size de öyle şeyler oluyor mu?
slm arkadaslar bende geldim aranizaa...benim hamilelik 1 hafta geriden geliyor...6haftamin icindeyim suan yani...gecen cumartesi doktora gittik keseyi gorduk cok sukurr...
12 sinde tekrar gidecez insallh kalp atislarini duymayaa sizler duydunuz mu kacinci haftanizda duydunuz duyduydaiz eger...ben biraz fazla heyecan yapiyorum biraz korkuyorum...
Canim benim bende ayniyim ilk hamileligimde 4 ay yattim desem yalan olmaz:) ama unutuyosun hepsini onu kucagina ilk verdikleri anda:)zor ama sonu guzel bitiyo sadece biraz sabir gerekiyo allah hepimize kolaylik versin
cnm bende o dertten muzdarıpımm yatırmıyor benı ayaklarım yanıyor,sığınamıyorumoldugum yerde.. buz gıbı suyla bır kac kere yıkayıp yatıyorum ayaklarımı..bende uyutmayacak derecede o dert..sanırım hormonlarlan alakalı :/
Bn cikarmiorm sukur ama hep bi ogurme ve bulanti halindeyim
okurken tebessüm yaptım:) canım yazdığını okuyunca kendimi gördüm bende senin gibiyim bulantı ve öğürme var ama çıkarma yok :):)
Canimin cok cektigi bsi pisirilio pisene kdr bi yesem diorm onume glnce birden nasi tiksiniorm yerkn blnti ve ogurme bslio
bende yemek yemeye başlıyorum fazla geçmedem midem bulanıyor çıkarmak istiyorum ama midemden bişey gelmiyor hep bir bulantı hali var inşallah yarın güzel haberler alırım doktordan içim içime sığmıyor
aa görmemişim yazdığını ben de kalp atışını duyan var mı diye soruyorum:) çok güzel dimi ya
benim kadar tuhaf şeyler canı çeken var mıdır acaba reklamda gördüm gece vakti canım haribo altın ayıcık istedi :) gece gece çocuk gibi bakkal bakkal aradık bulduk eşimle çocuk gibi yedik :)
Afiyet olsun CANIM
aaaaa:)) ay benim kafa gitti ya hiç farkında değilim ya direk ağustosa odaklandım ben :))) hay Allah çok güldüm
günaydınlar ben pek sohbete katılamıyorum yakalayamıyorum ama burdaym hep okuyorum herşeyi...
Kizlar bulantilariniz ne alemde(((
aaa hadi hayırlı olsun canım ne mutluKızlarrr ben de pek keyifliyim bugün.İkili test yapıldı.Herşey normal çıktı.Veee çok şaşırdım ama doktor cinsiyetini bile söyledi.Oğlum olacakmışşşÇok şaşkın ve mutluyum.Ben içimden birşey geçirmiyordum ama bu kadar erken öğrenince otomatikman sevindirik oluyorsun. Rabbim herkese,hepimize,sonuna kadar güzel haberler almayı nasip etsin.
Bnmde aksine donuo ayaklrm isitamoorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?