- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.221
Kizlar gobek cizginiz belirmeye basladimi:))
ne yapmalıyım bennnnnnn
Günaydın hanımlar ;
Biraz önce bir sürü bişey yazdım hepsi gitmiş.
Pazartesi sendromu çabucak geçsin , haftasonu hemen gelsin işallah yareppim amin diyorum :))
Haftasonu doktordaydık. 3 haftada 3 kilo almışım(Güya ekmeği falan çok yemiyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum) bebeğim biraz sıska kalmış. Doktor aynen böyle dedi. Yediklerim anca bana yaramış. Aslında dengeli beslenmeye çalışıyorum. Gün içinde 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 4 fındık, 4 badem, bal, pekmez ve bol meyve tüketiyorum. Yumurtayı anca haftasonları yiyorum onda da hafta içi yiyemiyorum diye 2 tane haşlıyorum kendime.
Bebeğinin kilosu önde giden arkadaşlarım siz neler yiyorsunuz??? Bebeğe ne kilo aldırıyor??? Sütü mü 2 bardak yapsam napsam bi el atıverin bana ...
Bir sorum daha var . haftasonu idil baby'nin 10'lu organik hastane çıkışını sordum 99 lira dediler. Normal mi sizce? Organikler pahalı oluyor tamam ama biraz fazla geldi bana. Ne dersiniz
canım evet sekeri duydugmdan beri cok gergnm ama alışacam yapılack bişey yok ben nasıl sıska biriydm bi bilsen simdi kalk hamilelikte diyet yap aklım almadı gitti bide yumurta vs yok benm diyette bebegm beslenemzse diye cokkorkuyom ama bu bes gunlk diyet belki sonra degsr diye avutuym persmbe gidecm o zaman tekrar tazarm sana bide doktor balık happını bıraktırdı ve hiç balık yiyemym allah yardmcmz olsun inşallah yavrularmzı bize bagıslasın insallah
kızlar haftasonu alışveriş yaptım ve yaptığım yerde penyeler yumuşacık ve cok ucuzdu internet siteleride var.
1,50 tlye altlar o altlardan da aldım yumuşacık.2,5 tlye puantıyeli yumusacık çıtçılı badiler ben begendım istersenız bir göz atın.
Tavşan Desenli Atlet Badi.-.Indirimli Bebe
viki baby yarım kol çıtçıtlı badi de çok güsell
Kızlar kapı süsü ve isimlik konusunda pes ettim. Gittim hazır aldım:18: Yapamayacağım şeyler konusunda kendimi bu kadar strese sokmıyayım dedim. El becerim yok maalesef. Kapı süsü diye aldığım şeyi odasının duvarına asmaya karar verdim. Metal çünkü kapıyı açıp kapadıkça tangır tungur edecek. Kapıya başka bişey bulup asarım artık.
AYni durumdayız arkadasım :)
Kızlarr acillll
Lierac krem siparişi vericem. Dermobakım dan mı almıştınız siz. Ürün orjinal mi. Bi sıkıntı olmaz değimli.
Sizin aldığınız site neresi
Aldığın nasıl bişey canım merak ettim fotosunu koyar mısın? :26: Olsun denedin en azından içine sinmediyse yapıcak bişey yok
canım doktor 650 gr'ı geçmiş olması lazım dedi. sonra ölçümde 625 gr çıktı. Aslında ultrasından, bebeğin durusundan falan farkedebilir dedi. Biraz benim fazla kilo almama taktı sanırım. Aslında çok takılmıyorum sağlıklı olsun kilo çok önemli değil. Ama bu kadar dikkatli yiyip doktordan "Yediklerin anca sana yaramış" gibi laflar duymak canımı sıktı.
Aslında evet akşamları yumurta yiyebilirim ama akşamları da hiç canım istemez ki... Hep bahane hep bahane diyor şu anda iç sesim
Organiklik konusunda haklısın canım. Aslında sertifikasını kontrol etmek gerekiyor galiba
günaydın güzel anneler ve onların prens ve prensesleri umarım herşey gönlünüzce olur
canım çok sevindim çalışıyomusun ve bu doktorun hangi hastaneye bağlı aslında ilk defa duydum desem yeridir. bu arada misafirimol gel canım beklerim izinli bir günümde inşallah..............
metroda tatlım. evet çalışıyorum kısmet olursa isterim tanışmayınasip.
herkese selamlar hamişler sabah tatonoz aşımın 2. dozunuda vuruldum yarında şeker yüklemesine çağırdı sağlık ocağım ay inş bişey çıkmaz ya tatlıyı seviyorum ama abartmıyorum umarım bişey olmaz vee bugün hıdrellez ya pikniğe gidiyoruzzz kızımı biraz gezdireyim
Bende bugün vurdurdum ikinci dozunu ilki acımamıştı ama bu acıyorcuma günü yapıldı benim şeker yüklemem de korktuğum kadar zor olmadı 75 lik yükledi bana sıkıntı çıkmadı. Ama kanım düşük çıktı ve idrarımda protein çıktı +2 . Ürolağa gittim sap böbreğimde genişleme varmış ağrım olursa ameliyat ediceklermiş protein de enfeksiyondan olabilir dedi bi ilaç verdi iki günlük yarın tekrar vereceğim idrar tahlili Allah'a. Emanet yawrum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar
Canım benim tabiki koyarım. Lakin şuan kolilerden birinde. Odası daha gelmediği için bişey olmasın diye koliletmiştim. Malum köpeğim var poşet karıştırmaya çok meraklıAçtığım zaman mutlaka koyucam. Biraz bekletirsem kusuruma bakmazsın di mi :)
Bende bugün vurdurdum ikinci dozunu ilki acımamıştı ama bu acıyorcuma günü yapıldı benim şeker yüklemem de korktuğum kadar zor olmadı 75 lik yükledi bana sıkıntı çıkmadı. Ama kanım düşük çıktı ve idrarımda protein çıktı +2 . Ürolağa gittim sap böbreğimde genişleme varmış ağrım olursa ameliyat ediceklermiş protein de enfeksiyondan olabilir dedi bi ilaç verdi iki günlük yarın tekrar vereceğim idrar tahlili Allah'a. Emanet yawrum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?