2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kapı süsü ve isimlik konusunda pes ettim. Gittim hazır aldım:18: Yapamayacağım şeyler konusunda kendimi bu kadar strese sokmıyayım dedim. El becerim yok maalesef. Kapı süsü diye aldığım şeyi odasının duvarına asmaya karar verdim. Metal çünkü kapıyı açıp kapadıkça tangır tungur edecek. Kapıya başka bişey bulup asarım artık.

bence bebeğinin kilosunda problem yok yavaş yavaş kilo alması daha iyi birden kilo alırsa ilerki zamanlarda kilo alamaz sen dert etme kndie bünyeden bünyeye değişiyor ben henüz 5 kilo alabildim sadece ki bünyem kiloya çok müsait bi bünye biliyorum

yahu yumurta neden olmasın? hata etmişler bence.. aylardır buna dikkat eden biri olarak sallama o listeyi diyorum. Sen ölç yeter.

Canım hangi şehirdesin sen?

Aldığın nasıl bişey canım merak ettim fotosunu koyar mısın? :26: Olsun denedin en azından içine sinmediyse yapıcak bişey yok

Policim yıllık izninin çalışabilir olmakla ilgisi yok o senin yasal hakkın yıllık izinlerimizi çalışamadığımız için almıyoruz tatil için dinlenmek için alıyoruz çoğu zaman ama sen önce yıllık iznini kullan bitti ardından doktordan kaçıncı haftada isen çalışamaz raporu alıp doğum iznine ayrılırsın aynı şeyi geçen sene arkadaşım yaptı

herkese selamlar hamişler sabah tatonoz aşımın 2. dozunuda vuruldum yarında şeker yüklemesine çağırdı sağlık ocağım ay inş bişey çıkmaz ya tatlıyı seviyorum ama abartmıyorum umarım bişey olmaz vee bugün hıdrellez ya pikniğe gidiyoruzzz kızımı biraz gezdireyim

selam kızlar
ben haileliğin başından beri 10 kilo aldım en son 1 ay önce doktora gittiğimde doktor hızlı gidiyosun bundan sonra ayda en çok 2 kılo al son 3 ayı öle kapatalım dedi bende çok dikkat etmeye başladım 1 aydır sadece 600 gr aldım :2::2::2: ama şimdide üzülüyorum bebeğim ne kadar kilo aldı acaba yanlışmı yapıyorum diye bu cumartesi kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş miniğim

Aldığın nasıl bişey canım merak ettim fotosunu koyar mısın? :26: Olsun denedin en azından içine sinmediyse yapıcak bişey yok

Canım benim tabiki koyarım. Lakin şuan kolilerden birinde. Odası daha gelmediği için bişey olmasın diye koliletmiştim. Malum köpeğim var poşet karıştırmaya çok meraklı Açtığım zaman mutlaka koyucam. Biraz bekletirsem kusuruma bakmazsın di mi :)

Canım seninle günlerimiz aynı ben geçen cuma gittiğimde 680 gramdı tam 24 haftaydık o gün hatta ultrasona göre iki gün önde gidio dedi on, onbeş granın hesabını yaptırolar bize ben canım ne istiyorsa onu yiyiorum özellikle dikkat etmiyorum süt belki bir aydır içmedim akşam yemeklerinde yoğurt tüketiyorum et çok seviyorum ve tüketiyorum fındık fıstık ceviz hiç yemiyorum eğer gelişmede bi gerilik olursa sıkıntı takma kafana zayıf bebek iyidir ben 4300 gram doğmuşum hiç gelişmemişim 7 yaşındayken 15 kgdım en önemli şey su suyunu bol iç bol bol süt yapsın doğduktan sonra tombolak olsun bebeişlerimiz

metroda tatlım. evet çalışıyorum kısmet olursa isterim tanışmayı nasip.

Bende bugün vurdurdum ikinci dozunu ilki acımamıştı ama bu acıyor cuma günü yapıldı benim şeker yüklemem de korktuğum kadar zor olmadı 75 lik yükledi bana sıkıntı çıkmadı. Ama kanım düşük çıktı ve idrarımda protein çıktı +2 . Ürolağa gittim sap böbreğimde genişleme varmış ağrım olursa ameliyat ediceklermiş protein de enfeksiyondan olabilir dedi bi ilaç verdi iki günlük yarın tekrar vereceğim idrar tahlili Allah'a. Emanet yawrum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar

geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz da ameliyat olmak zorunda kalmazsın

selam kızlar
benim ishalim hala geçmedi
korkuyorum bebeğim susuz kalıcak diye
doktorumu aradım dahiliyeden randevu alsın demiş yanındaki sekretere
adama bak ya bide özele gidiyoruz telefona gelmeye tenezzül etmiyo
bende gitmiycem artık ona
devlet hastanesine gidicem 1 saat sonra
tahlil falan yapsınlar internette okuduğuma göre 2 günden fazla sürüyorsa bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş kolera falan gibi Allah korusun dua edin bana
inşallah bebeğime bi zarar vermez

Olmaz meraktan çatlarım ben Ne zaman çıkarıp asarsan canım sıkıntı yok kusur mu olur hiç :)

Geçmiş olsun canım inşallah ağrın olmaz ve tahlillerin temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…