- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.241
selam kızlar
benim ishalim hala geçmedi
korkuyorum bebeğim susuz kalıcak diye
doktorumu aradım dahiliyeden randevu alsın demiş yanındaki sekretere
adama bak ya bide özele gidiyoruz telefona gelmeye tenezzül etmiyo
bende gitmiycem artık ona
devlet hastanesine gidicem 1 saat sonra
tahlil falan yapsınlar internette okuduğuma göre 2 günden fazla sürüyorsa bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş kolera falan gibi Allah korusun dua edin bana
inşallah bebeğime bi zarar vermez
canım doktor 650 gr'ı geçmiş olması lazım dedi. sonra ölçümde 625 gr çıktı. Aslında ultrasından, bebeğin durusundan falan farkedebilir dedi. Biraz benim fazla kilo almama taktı sanırım. Aslında çok takılmıyorum sağlıklı olsun kilo çok önemli değil. Ama bu kadar dikkatli yiyip doktordan "Yediklerin anca sana yaramış" gibi laflar duymak canımı sıktı.
Aslında evet akşamları yumurta yiyebilirim ama akşamları da hiç canım istemez ki... Hep bahane hep bahane diyor şu anda iç sesim
Organiklik konusunda haklısın canım. Aslında sertifikasını kontrol etmek gerekiyor galiba
benımde daha önce başıma gelmişti ama o zamanlar hamıle değildim tabi 1 ay falan çekmiştim sonra kendiliğinden geçiverdi şimdi sen bı dışkı testi yaptır doktor ıster mutlaka o zaman bağırsağında herhangı bı mıkrop varmı ona bakılır yoksa zaten gerçer bi kaç güne içini ferah tut suyunu bol iç muz ye
geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz da ameliyat olmak zorunda kalmazsın
selam kızlar
tahlil falan yapsınlar internette okuduğuma göre 2 günden fazla sürüyorsa bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş kolera falan gibi Allah korusun dua edin bana
selam kızlar
canım evet sekeri duydugmdan beri cok gergnm ama alışacam yapılack bişey yok ben nasıl sıska biriydm bi bilsen simdi kalk hamilelikte diyet yap aklım almadı gitti bide yumurta vs yok benm diyette bebegm beslenemzse diye cokkorkuyom ama bu bes gunlk diyet belki sonra degsr diye avutuym persmbe gidecm o zaman tekrar tazarm sana bide doktor balık happını bıraktırdı ve hiç balık yiyemym allah yardmcmz olsun inşallah yavrularmzı bize bagıslasın insallah
selam kızlar
Canım sonuçlarından haberdar et. İnşaAllah birşey çıkmaz. Bol bol su iç. Çok geçmiş olsun.
Allah korusun canım ya inşallah kötü bişey değildir bebeğine zarar vermez.
Bu kadar süren ishal seni de halsiz bırakmıştır yalnız gitme
mavi
aklına kötü bişey getirme cnm
bugün git güzel güzel tahlillerini yaptır mikrop falan varsa çıksın ortaya
sende leblebi ye biraz
haa bir de muz yemeyi unutma
hem enerji verir
hem de ishali keser
selam kızlar
Kızlar kapı süsü ve isimlik konusunda pes ettim. Gittim hazır aldım:18: Yapamayacağım şeyler konusunda kendimi bu kadar strese sokmıyayım dedim. El becerim yok maalesef. Kapı süsü diye aldığım şeyi odasının duvarına asmaya karar verdim. Metal çünkü kapıyı açıp kapadıkça tangır tungur edecek. Kapıya başka bişey bulup asarım artık.
çok güzel olmuş ama buuuuuuuuuuuuu :)) eline sağlık minik kuşuna öpücüklerBuda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersinizEki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
Kızlar kapı süsü ve isimlik konusunda pes ettim. Gittim hazır aldım:18: Yapamayacağım şeyler konusunda kendimi bu kadar strese sokmıyayım dedim. El becerim yok maalesef. Kapı süsü diye aldığım şeyi odasının duvarına asmaya karar verdim. Metal çünkü kapıyı açıp kapadıkça tangır tungur edecek. Kapıya başka bişey bulup asarım artık.
Olmaz meraktan çatlarım benNe zaman çıkarıp asarsan canım sıkıntı yok kusur mu olur hiç :)
Arastacım aldığın içine sindiyse en güzelini yapmışsın. Ben de o kadar keçe almamış olsaydım hemen hazırını sipariş edecektim.
boşver canım bak benimkiyle seninkinin arası sadece 4 gün farkediyor ve benm ufaklığım henüz 600 gr bile değil. sağlıklı olmaları önemli.ayrıca bende bu ay 3 kilo almışım doktora çok almışım sanırım dedim. yoo iyi gidiyorsun dedi. saolsun hiç moralimi bozmuyor. bebek zayıf galiba diyorum yok haftasıyla uyumlu sorun yok diyor. bu doktorlar arası bakış açısı farklılığı var sanırım :)
Evet canım haklısın. sağlıklı olması önemli. bebeğin kilosunu çok takmıyorum sanırım ben kilom konusunda laf etmesine takıldım. Anca sana yaramış demesi moralimi bozdu. Kilo konusunda takığım birazcık. Hiç hoşlanmam ezelden beri birinin kilom hakkında konuşmasından.
canım ya nedense sen vardın birkaç gündür aklımda. gördüm rahatladım. ne tuhaf tanımadığım birini merak edebilmekbu arada en kısa zamanda bekliyoruz resimleriii bakarsın ben hemen yapıveririm hihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?