2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrr ay ben sizi okumayınca özlüyorum yahu durun bir geçmişi okuyayım size yetişeyim önce

bu arada dün kızçemin mobilyaları geldi, kuruldu teyzeleri. kocaman oda kaldı kuş kadar mağazada gördüğünüze aldanmayın bize minicik geliyorlar ama kocamanlar şimdi açtım tüm çekmeceleri kapıları boya kokusu gitsin diye. boya kokusu da gitsin cicilerini yıkar ütüler yerleştiririm yavaş yavaş. Allah ım ne tatlı heyecanlar bunlar şükürler olsun. odasına bakıp bakıp sırıtıyorum. kendisine kırmızı rugan pabuç ve bayramlık alınmış küçük bir kız çocuğu gibiyim sanki.

tabiki keçe vb çalışmalarına devam ediyorum bir yandan. şuan lohusa tacı, bebek saç bandı ve baba broşu üzerinde çalışıyorum. bittiğinde eklerim

benımde daha önce başıma gelmişti ama o zamanlar hamıle değildim tabi 1 ay falan çekmiştim sonra kendiliğinden geçiverdi şimdi sen bı dışkı testi yaptır doktor ıster mutlaka o zaman bağırsağında herhangı bı mıkrop varmı ona bakılır yoksa zaten gerçer bi kaç güne içini ferah tut suyunu bol iç muz ye

Sağolun kızlar;

Bundan sonra proteie daha dikkat edeceğim. Aslında çalıştğım yerde her öğlen et yiyoruz. Bazen şikayet ediyordum hiç sesimi çıkarmayayım en iyisi. Erken uyandığım günler de yumurtamı yiyeyim. Doktorun 25-30 gr'ı hesap edip sadece sana yaramış demesiydi canımı sıkan. Onu da kafama takmıyorum artık.

Arastacım aldığın içine sindiyse en güzelini yapmışsın. Ben de o kadar keçe almamış olsaydım hemen hazırını sipariş edecektim.

boşver canım bak benimkiyle seninkinin arası sadece 4 gün farkediyor ve benm ufaklığım henüz 600 gr bile değil. sağlıklı olmaları önemli.ayrıca bende bu ay 3 kilo almışım doktora çok almışım sanırım dedim. yoo iyi gidiyorsun dedi. saolsun hiç moralimi bozmuyor. bebek zayıf galiba diyorum yok haftasıyla uyumlu sorun yok diyor. bu doktorlar arası bakış açısı farklılığı var sanırım :)

ya bilmiyorumki geçen çarşambadan beri devam ediyor
umarım geçer
gidicem birazdan hastaneye bakalım

merhaba annecikler ve bebecikler:)
antalyada bildiğiniz,gittiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı kızlar?
ben hala bir doktor bulamadım.doğumu antalyada yapmayı düşünüyorum ama antalyadan uzakta yaşıyorum.gidip araştırma imkanım yok....
varsa tavsiye edebileceğiniz birisi yardımcı olabilir misiniz?

Canım sonuçlarından haberdar et. İnşaAllah birşey çıkmaz. Bol bol su iç. Çok geçmiş olsun.

Allah korusun canım ya inşallah kötü bişey değildir bebeğine zarar vermez.
Bu kadar süren ishal seni de halsiz bırakmıştır yalnız gitme

canım benim gönlünü ferah tut o sana yeter. beklebekle arkadaşımız da doğru bir konuya parmak basmış kaldı ki o 13. haftasından beri takip ediyor. bunu diyet olarak düşünme. diyet deyince insanın aklına hep zayıflamak için yapılıyor gibi geliyor. ya da şeker yiyince şeker hastası olunacak diye bir şey yok. ay tatlıyı abarttım acaba şeker hastası olur muyum diye de bir şey yok. bizim yaptığımız yada yapmaya çalıştığımız kontrollü ve dengeli beslenmek. ben diyetisyene gitmedim kendim dikkat ediyorum nerdeyse 2 haftadır ölçüyorum şekerimi ve gayet iyi gidiyor. ben de çarşamba günü bir uğrayacam. bizler bilinçli olduktan sonra başka şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Allah ın izniyle alacağız kucağımıza bebiklerimizi balık konusuna gelince ben hiç balık hapı kullanmadım arada balık yemeye çalışıyorum ama genelde cevizle tamamlamaya çalışıyorum omega eksiğimi.

mavi
aklına kötü bişey getirme cnm
bugün git güzel güzel tahlillerini yaptır mikrop falan varsa çıksın ortaya
sende leblebi ye biraz

haa bir de muz yemeyi unutma
hem enerji verir
hem de ishali keser

Allah korusun canım ya inşallah kötü bişey değildir bebeğine zarar vermez.
Bu kadar süren ishal seni de halsiz bırakmıştır yalnız gitme

inşallah canım
çok halsizim hemde
alabilirsem 1 hafta rapor almayı düşünüyorum bakalım

mavi
aklına kötü bişey getirme cnm
bugün git güzel güzel tahlillerini yaptır mikrop falan varsa çıksın ortaya
sende leblebi ye biraz

haa bir de muz yemeyi unutma
hem enerji verir
hem de ishali keser

saol canım benim

kızlar bugün bir uyudum bir uyudum sormayın 12de uyandım gece dön dön zor aldım sabah uykumu hafta sonu eşimlede gezdik tozduk çok güzel geçti. benimde oda dışında süt pompasındna emzirme önlüğüne kadar bütüüüüün eksiklerim bitti odamızıda seçtik tayin yerine gidince gelecek inşallah hemen.havalar hemen çarpıyor azıcık terli dışarıda kalsak dikkat edin kendinizede

canım çok çok geçmiş olsun sen yinede evde hastahaneye gidene kadar bol sıvı tüket haşlama patates muz falan iyi derler ishale ama bilemedim şimdi yaaa dikkat et muhakkak git doktora bizide haberdar et

şahsen bende uğraşamıyorum becerebilmeyi çok şsterdim ama sıkılıyorum ince işlerle uğraşırken birde el becerisi mi yoktur nedir bene istediğim gibide olmuyor

Buda bızdığımın dış kapı süsü, sanki fena olmadı nedersiniz Eki Görüntüle 703864 Eki Görüntüle 703865
çok güzel olmuş ama buuuuuuuuuuuuu :)) eline sağlık minik kuşuna öpücükler

canım ya nedense sen vardın birkaç gündür aklımda. gördüm rahatladım. ne tuhaf tanımadığım birini merak edebilmek bu arada en kısa zamanda bekliyoruz resimleriii bakarsın ben hemen yapıveririm hihihihi

Olmaz meraktan çatlarım ben Ne zaman çıkarıp asarsan canım sıkıntı yok kusur mu olur hiç :)

Anlayışın için teşekkür ederim. Senin için en kısa zamanda eklemeye çalışıcam bebiş

Arastacım aldığın içine sindiyse en güzelini yapmışsın. Ben de o kadar keçe almamış olsaydım hemen hazırını sipariş edecektim.

Çok sindi canım. Eşim de çok beğendi. O zaman içime daha da sinmiş oldu :)

Evet canım haklısın. sağlıklı olması önemli. bebeğin kilosunu çok takmıyorum sanırım ben kilom konusunda laf etmesine takıldım. Anca sana yaramış demesi moralimi bozdu. Kilo konusunda takığım birazcık. Hiç hoşlanmam ezelden beri birinin kilom hakkında konuşmasından.

banada her gittiğimde aynı şeyi söylüyor "çok kilo almışsın"
11 kilo aldım
10da hamilelikten önce almıştım
etti bana 21 kilo sanırım bi 5-6 kilo daha alırım
nasıl vericem bu kadar kiloyu şimdi onu düşünüyorum
neyse sağlıklıca kucağımıza alalımda veririz inş.

Şirin şey seniiiiiiiii:)) Günebakan'a da sözüm var zaten en kısa zamanda koyacağım canım. Gördüğünde yapabileceğine şüphem yok zaten. Telleri alıp kerpetenle kıvırdın mı tamamdır. İsimlik için ağaç oymacılığı yapman lazım ama senden kaçmaz

Şimdi medvecezirin alıntısında gördüm canım. Kapı süsün harika olmuş. Ellerine, emeğine sağlık. İmrenerek bakıyorum sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…