2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah deli hatun geç dalganı tamam tamam bişi demedim hahahaha

Kıslarrr çok mutlu olsum sizlede paylaşayım .Sabah poli sormuştu sanırım.

Ben memurum memleketten yaklaşık araçla 20 saat uzaktayım. 1 yıl olduk geleli hiç izne gitmedim. Ailemle zaman geçirmek için doğumu orda yapıcam. Doğum öncesi 1 ay doğum sonrası 1 ay memleketteyim. Eşim de yıllık izinlerini kullanmadı. Doğumdan 1 hafta önce gelecek.

Doğum öncesi 8 haftayı aktarmayı düşünmüyordum. Çalışabilir raporu alınca yıllık izin vermiyorlar diye. Şimdi personel müd. Yrd. ile konuştum. Yıllık izin senin hakkın istediğin zaman kullanabilirsin dedi
17 gün yanacak iznim vardı. Çok sevindim bebişimle +5 hafta fazla zaman geçiricem. Bi de şu doğum izni yasası çıkarsa demeyin keyfime

Maşallah odanız geldiğinde eklersin dimi :) bu günümüze şükürler olsun bizde 6 yıl sonra kavuşabildik meleğimize ..
lohusa tacı ve baba broşu hakkında tüyo istiyorum senden merak ettim :)

ne mutlu sana canım. off şu izin çıksın artık beklemekten sıkıldım. nedense hiç umudum yok..

Maşallah odanız geldiğinde eklersin dimi :) bu günümüze şükürler olsun bizde 6 yıl sonra kavuşabildik meleğimize ..
lohusa tacı ve baba broşu hakkında tüyo istiyorum senden merak ettim :)

Allah tamamına erdirsin. bitmemiş halini ekleyeyim ancak daha içime sinmedi harfleri yapamadım güzel biraz üstünde düşünmem lazım. bittiğinde eklerim. mobilyalar zaten geldi ama şuan kapı pencere açıklar kokusu çıksın diye bekliyoruz odası tamamlanınca onu da eklerim

Ben de sizleri özledim canım. Geçmişi de bu yüzden okumaya başlamadım aslında. Burda biraz daha vakit geçirebileyim diye. Aren'in güzel annesi nasılmış bakalım? Şekerle ilgili sıkıntı yok di mi ?
Canım ben iyiyim çok şükür bir şekerim de düzenli gidiyor doktorun verdiği diyeti uyguluyorum rahat ediyorum bir de bizim ev sahibimiz baharatçı dün bana yaprak tarçın verdi şekere iyi gelir dedi tadı muhteşem günde bir yaprak kemiriyorum
Başım dönüyor hatunlar neden acaba ?
Bebeşim iyi maşallah hareketli.
Dün geç yattım dinlenmedım ondan mı acaba
Canım hamileliktendir baş dönmesi korkma uykusuzluk da yapar dinlenmeye çalış
Haklısın şekerim ben de merak ettim İda'nın süsünü fotoğrafını bekliyorum

Canım gelince sonuçları bildir bize de merakta bırakma geçmiş olsun ...

Kızlar sizler yoğurdunuzu hazır mı alıyorsunuz? bana en son ablam açık süt alıp yoğurt mayaladı çok hoşuma gitti şimdi hazır yoğurdu beğenmiyorum.. doktorumda bana açık sütlerden emin olmadığımız için sen günlük şişe süt alıp yoğurdunu yap demişti..

Sizce açık sütten bi zarar gelir mi hani inek hasta falan olursa :26:

mecburen canım hazır alıyorum ben ama yıllarca doğal yoğurtla sütle büyüdüğüm için hazır yoğurdu yemek zor geliyor keşke bende temzi bulabilsem

Sağol cnm hepimizi...

Çok şirinler maşallah dur ben şu işi ablama bi danışayım yaparsa o yapar ancak :)) ellerine sağlık hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşş

Selam güzel bayanlar.. haftasonu doktora gittik biz de. bebeğim 25+3 te 850 gr olmuş maşallah. şeker yüklemem yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür. ama kan değerlerim çok düşükmüş. zaten doğru düzgün almıyordum demir hapımı doktor günde 2 ye çıkardı. bundan sonra daha dikkat edeceğim. kızlar çok çabuk yoruluyorum sebebi kansızlık olabilir mi?

geceleri uyumak da tam bir işkence. bel ve kalça ağrısından ölüyorum. yandan yana dönemiyorum yatarken.

kilo konusunu hiç takmam diye düşünüyordum. hep zayıf olduğum için çok kilo alabileceğim de aklıma gelmemişti ama sanırım moralim bozuluyor artık. eski resimlerime bakınca içim gidiyor. sadece karnım büyümedi genel olarak bir kilo aldığım için canım sıkıldı sanırım. tabki en başta bebeğimin sağlığı. o iyi ya yeter bana..

Canım demir eksikliği yorgunluk halsizlik dalgınlık yapar ben günde 2 tane alıyorum buna rağmen yine de çabuk yoruluyorum

Canım ben her hafta 5lt açık süt alıp mis gibi yoğurdumu yapıyorum. Bence hazırlar daha zararlı bir sürü korutucu madde içeriyor. Sğtğ haynattığın için bi sıkıntı olmaz. Sütte sıkıntı varsa zaten kaynarken belli olur çökelekleşmeye başlar. Tabi kendine güvenilir sütçü bulmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…