- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.261
Şirin şey seniiiiiiiii:)) Günebakan'a da sözüm var zaten en kısa zamanda koyacağım canım. Gördüğünde yapabileceğine şüphem yok zaten. Telleri alıp kerpetenle kıvırdın mı tamamdır. İsimlik için ağaç oymacılığı yapman lazım ama senden kaçmaz
selam kızlarrrrr ay ben sizi okumayınca özlüyorum yahudurun bir geçmişi okuyayım size yetişeyim önce
bu arada dün kızçemin mobilyaları geldi, kuruldu teyzeleri. kocaman oda kaldı kuş kadarmağazada gördüğünüze aldanmayın bize minicik geliyorlar ama kocamanlar şimdi açtım tüm çekmeceleri kapıları boya kokusu gitsin diye. boya kokusu da gitsin cicilerini yıkar ütüler yerleştiririm yavaş yavaş. Allah ım ne tatlı heyecanlar bunlar şükürler olsun. odasına bakıp bakıp sırıtıyorum. kendisine kırmızı rugan pabuç ve bayramlık alınmış küçük bir kız çocuğu gibiyim sanki.
tabiki keçe vb çalışmalarına devam ediyorum bir yandan. şuan lohusa tacı, bebek saç bandı ve baba broşu üzerinde çalışıyorum. bittiğinde eklerim
hahahah deli hatun geç dalganıtamam tamam bişi demedim hahahaha
Kıslarrr çok mutlu olsum sizlede paylaşayım .Sabah poli sormuştu sanırım.
Ben memurum memleketten yaklaşık araçla 20 saat uzaktayım. 1 yıl olduk geleli hiç izne gitmedim. Ailemle zaman geçirmek için doğumu orda yapıcam. Doğum öncesi 1 ay doğum sonrası 1 ay memleketteyim. Eşim de yıllık izinlerini kullanmadı. Doğumdan 1 hafta önce gelecek.
Doğum öncesi 8 haftayı aktarmayı düşünmüyordum. Çalışabilir raporu alınca yıllık izin vermiyorlar diye. Şimdi personel müd. Yrd. ile konuştum. Yıllık izin senin hakkın istediğin zaman kullanabilirsin dedi
17 gün yanacak iznim vardı. Çok sevindim bebişimle +5 hafta fazla zaman geçiricem. Bi de şu doğum izni yasası çıkarsa demeyin keyfime
Maşallah odanız geldiğinde eklersin dimi :) bu günümüze şükürler olsun bizde 6 yıl sonra kavuşabildik meleğimize ..
lohusa tacı ve baba broşu hakkında tüyo istiyorum senden merak ettim :)
Canım ben iyiyim çok şükür bir şekerim de düzenli gidiyor doktorun verdiği diyeti uyguluyorum rahat ediyorum bir de bizim ev sahibimiz baharatçı dün bana yaprak tarçın verdi şekere iyi gelir dedi tadı muhteşem günde bir yaprak kemiriyorumBen de sizleri özledim canım. Geçmişi de bu yüzden okumaya başlamadım aslında. Burda biraz daha vakit geçirebileyim diye. Aren'in güzel annesi nasılmış bakalım? Şekerle ilgili sıkıntı yok di mi ?
Canım hamileliktendir baş dönmesi korkma uykusuzluk da yapar dinlenmeye çalışBaşım dönüyor hatunlar neden acaba ?
Bebeşim iyi maşallah hareketli.
Dün geç yattım dinlenmedım ondan mı acaba
Haklısın şekerim ben de merak ettim İda'nın süsünü fotoğrafını bekliyorumKızlar kapı süsü ve isimlik konusunda pes ettim. Gittim hazır aldım:18: Yapamayacağım şeyler konusunda kendimi bu kadar strese sokmıyayım dedim. El becerim yok maalesef. Kapı süsü diye aldığım şeyi odasının duvarına asmaya karar verdim. Metal çünkü kapıyı açıp kapadıkça tangır tungur edecek. Kapıya başka bişey bulup asarım artık.
selam kızlar
benim ishalim hala geçmedi
korkuyorum bebeğim susuz kalıcak diye
doktorumu aradım dahiliyeden randevu alsın demiş yanındaki sekretere
adama bak ya bide özele gidiyoruz telefona gelmeye tenezzül etmiyo
bende gitmiycem artık ona
devlet hastanesine gidicem 1 saat sonra
tahlil falan yapsınlar internette okuduğuma göre 2 günden fazla sürüyorsa bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş kolera falan gibi Allah korusun dua edin bana
inşallah bebeğime bi zarar vermez
Ne dalga geçicem be. Benim senden gözüm korktu her şeyi yapabilirsin sen. He bu arada odayı bekliyoruz merakla
Kızlar sizler yoğurdunuzu hazır mı alıyorsunuz? bana en son ablam açık süt alıp yoğurt mayaladı çok hoşuma gitti şimdi hazır yoğurdu beğenmiyorum.. doktorumda bana açık sütlerden emin olmadığımız için sen günlük şişe süt alıp yoğurdunu yap demişti..
Sizce açık sütten bi zarar gelir mi hani inek hasta falan olursa :26:
Allah tamamına erdirsin. bitmemiş halini ekleyeyim ancak daha içime sinmedi harfleri yapamadım güzel biraz üstünde düşünmem lazım. bittiğinde eklerim. mobilyalar zaten geldi ama şuan kapı pencere açıklar kokusu çıksın diye bekliyoruz odası tamamlanınca onu da eklerimEki Görüntüle 704106
Selam güzel bayanlar.. haftasonu doktora gittik biz de. bebeğim 25+3 te 850 gr olmuş maşallah. şeker yüklemem yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür. ama kan değerlerim çok düşükmüş. zaten doğru düzgün almıyordum demir hapımı doktor günde 2 ye çıkardı. bundan sonra daha dikkat edeceğim. kızlar çok çabuk yoruluyorum sebebi kansızlık olabilir mi?
geceleri uyumak da tam bir işkence. bel ve kalça ağrısından ölüyorum. yandan yana dönemiyorum yatarken.
kilo konusunu hiç takmam diye düşünüyordum. hep zayıf olduğum için çok kilo alabileceğim de aklıma gelmemişti ama sanırım moralim bozuluyor artık. eski resimlerime bakınca içim gidiyor. sadece karnım büyümedi genel olarak bir kilo aldığım için canım sıkıldı sanırım. tabki en başta bebeğimin sağlığı. o iyi ya yeter bana..
Kızlar sizler yoğurdunuzu hazır mı alıyorsunuz? bana en son ablam açık süt alıp yoğurt mayaladı çok hoşuma gitti şimdi hazır yoğurdu beğenmiyorum.. doktorumda bana açık sütlerden emin olmadığımız için sen günlük şişe süt alıp yoğurdunu yap demişti..
Sizce açık sütten bi zarar gelir mi hani inek hasta falan olursa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?