2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gribeyaz ben soldaki gibi bir model beğendim kataloğu bulursam fotoğrafını eklerim hem sallanması için yanda ayakları var , istersen o ayakları kaldırıp tekerlekleri devreye sokabiliyorsun hem de bebek 5 yaşına falan geldiğinde katlayıp (katlanınca incecik oluyor şu katlanan masalar gibi) kaldırabiliyorsun bence çok kullanışlı bu da öyle görünüyor

Haklısın ben günlük süttende denedim ama tadı yoktu hiç ben biraz ekşi severim oysa o şekerli gibi olmuştu.
Ama İstanbulda güvenilir sütcü bulmak çok zor malesef

Arasta 41 kere maşallah sana ve göbişine :)
Benimde baya çıktı ama öne doğru değil daha çok genişlemesine gibi geliyor bana :)

Bugün canım hiçbirşey yapmak istemiyor,başım ağırıyor.Uzansam yok,kalksam yok,dışarı çıkmam lazım onada hevesim yok.
(((((((

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. muhtemel doğum tarihimiz 8.8.2013 kızım olacak.

Sizlere bir sorum olacak, daha önceden soran oldu mu bilemiyorum. Yazışmalar oldukça uzundu, hepsine bakamadım doğrusu.

Sıcaklar aniden bastırdığından mıdır durdurulamaz iştahım yüzünden midir yoksa normal midir bilemedim ama bende bir nefes darlığıdır gidiyor. İki adım yürüyeyim hemen yoruluyorum. Sanki akciğerlerimin üstüne bir şey bastırılıyor gibi bir his. Elim ayağım şişti. Alyansı falan çıkardım. Ayakkabılarıma da sığmıyorum.

Bu ikinci hamileliğim, bir oğlum var Allah nazarlardan esirgesin. Onda hamileliğimin uzunca bir kısmı ve son kısmı kışa denk gelmişti. Böyle şeyler yaşadığımı hiç hatırlamıyorum.

Benim gibi sorun yaşayanlar varsa bana tavsiye verebilirler mi? Şimdiden hepinizin evlatlarına Allah sağlık, afiyet versin, ömürlerini uzun etsin. Hamile arkadaşlara da rahat bir doğum olmasını dilerim.

Canım emin ol bundan 2+3 hafta önceye kadar benim de çok belirgin değildi. Birden atağa geçti ben bile şaşırdım.

tam bi hafta fazlasın benden artık bende istiyorum hamile gibi görünmek nasıl özeniyorum böyle top gibi karınları görünce anemde top gibiymiş ama sanırım benim içim geniş içi da olanların daha çok çıkıyormuş göbişleri sanırım bebeğimde haftasından 5 gün ilerde olmasına rağmen hamileymişim gibi durmuyor içim gidiyor valla :))

Haklısın ben günlük süttende denedim ama tadı yoktu hiç ben biraz ekşi severim oysa o şekerli gibi olmuştu.

Canım benim eşim sütlerin separe edildiği ve pastörize edildiği makineleri üreten bi firmada servis mühendisi sütaş oldun yorsan olsun teksüt olsun büyük ve güvenilir dediğimiz bütün firmalara gidiyor hepsinin prosesini bildiği için açık süt kullanmamı yarın öbür gün çocuğa da hazır yoğurt Yada hazır süt içirmemem konusunda çok hassas ne yaparsan yap fabrikasyon ürünlerden çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyor. Fabrikalarda koca koca makinelerden tonlarda süt geçiyor biz evde 3 kilo 5 kilo kaynatıyoruz bi tencere de yinede herkesin kendi tercihi tabiki

canım ya benim de kan değerlerim düşük çıktı son kontrolde zaten düşüktü diye demir vermişti ama bendeniz çok düzensiz kullandım hatta son zamanlarda iyice boşlamıştım :26: daha da düşük çıkınca kızdı doktor niye düzenli almıyosun diye :26:
yalnız bu konuda da benzeştik senle iyi mi dikkat edelim bundan sonra uyaralım birbirimizi

biran gözümde testereyle buz heykel yaparkenki halim canlandı hahaha. o kadar manyaklaşabilirmiyim acaba odasını düzenleyince eklicem canım

Hahahaha yaparsın sen canım sanat aşkı bu Bu arada baba broşu fikrine bayıldım hiç görmemiştim :) Yapayım bari kocacığıma hoşuna gider

Haklısın canım. Çevrende alıp memnun olanlara danış. İnşaAllah bulursun.
Daha bereketli oluyor. süt+yoğurt+süzme yoğurt+kaymak+dondurma seri üretime geçtim ben :))

Cok sevinirim eklersen. Bu besigin hersey icinde 700 lira yatak uyku seti cibinlik iki kademe icinde ayri ayri yan korumalar

Tatlım ne güzel işte. İlerde göbeğin kalmayacak. Benim spor yapmam gerekecek sanırım :)

Cok sevinirim eklersen. Bu besigin hersey icinde 700 lira yatak uyku seti cibinlik iki kademe icinde ayri ayri yan korumalar

Bizim baktığımız da her şeyi dahil 2 yan çevirme cibinlik nevresim takımı yastık yorgan filan 800 lira bana çok uygun geldi kv alacak beşiğini bakalım böyle her türlü parçasını da alacak mı bilmiyorum zaten her şeyini de isteyemem o da ayrı mesele

kızlar dayanamıcam eksik gedik eklicem kızçemin odasının resimlerini. mağazada gözüme küçük görünen mobilyalara odaya girince dev gibi kaldılar. hatta oda baya küçüldü malesef. belki oturma odamı feda edebilirim bebişim için. daha ferah daha geniş orası. neyse bitmemiş hali budurrrrr. bu arada lambasını da ben yaptım hihihih

Son düzenleme:

ben son 1 senedir hatta daha fazla belki kendim mayalıyorum yoğurdumu...günlük sütlerden alıyoruz..atatürk orman çiftliği ya da diğer pınarın,sek'in vs...3 kilodan mayalıyorum...maya olarakta activia kullanmanızı öneririm...

kaç çıktı kan degerin canım? evet kansızlık acayip halsizlik yapıyor...bende de var,ben de 2 tane demir hapı içiyorum...şimdi son günlerde biraz daha toparladım çarşamba perşmbe fln tahlil yaptırıcam yine bakalım kaç çıkacak...en son 10.1 çıktı...ondan önce 9.8 di...doktorum da düşük değil diyor nasıl değil dedim hamile için özellikle çok düşük dedim ki normal insana bile düşük...yani kan vermelik fln değil diyor sanki ben bana kan verin dedim adam kendi kendine yorumlar yapıyor işin ilginci benim yorumummuş gibi davranıyor ve ne sorsam abarttığımı düşünüyor...her hastanın her hamilenin sorduğu şeyleri soruyorum oysa...

geceleri yatma işi bana da işkenceye döndü artık yavaş yavaş ki son aylarda daha kötü olacağız...

kızlar ben de ytak odamda yanımda yatırmak için bu beşiği düşünüyorum. sallanabiliyor ve korkuluğu asansörlü tam istediğim gibi fiyatı da uygun geldi bana. nasıl sizce? asansör yukarı kadar çıktığında bebek bir yaşına kadar kullanabilir değil mi? toplam uzunluğu 110 cm miş.Eki Görüntüle 704154

Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var ya doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz 32.haftada doktora gidip çalışabilir raporu alırsınız 37. Haftada da doğum iznine çıkarsınız böylece doğumdan sonra 13 hafta izinli olursunuz bu 13 haftanın bitmesine yakın gidip 3 haftalık yıllık izin kullanacağınızı işyerinize bildirirsiniz doğum izniniz bittikten sonra yıllık izninizi kullanmaya başlarsınız böylece doğumdan sonra 16 hafta kullanmış olursunuz o zaman siz işe başlayana kadar bebek 4 aylık olur :) ele avuca gelir kuzucuk iyi de olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…