- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.281
Canım ben her hafta 5lt açık süt alıp mis gibi yoğurdumu yapıyorum. Bence hazırlar daha zararlı bir sürü korutucu madde içeriyor. Sğtğ haynattığın için bi sıkıntı olmaz. Sütte sıkıntı varsa zaten kaynarken belli olur çökelekleşmeye başlar. Tabi kendine güvenilir sütçü bulmalısın.
Maşallah ya 2 hafta fazlasın benden ama benim sanki kendi göbişim gibi bebek belli olmuyor hiç kimse hamile bile sanmıyor
Canım emin ol bundan 2+3 hafta önceye kadar benim de çok belirgin değildi. Birden atağa geçti ben bile şaşırdım.
Haklısın ben günlük süttende denedim ama tadı yoktu hiç ben biraz ekşi severim oysa o şekerli gibi olmuştu.
Ama İstanbulda güvenilir sütcü bulmak çok zor malesef
Selam güzel bayanlar.. haftasonu doktora gittik biz de. bebeğim 25+3 te 850 gr olmuş maşallah. şeker yüklemem yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür. ama kan değerlerim çok düşükmüş. zaten doğru düzgün almıyordum demir hapımı doktor günde 2 ye çıkardı. bundan sonra daha dikkat edeceğim. kızlar çok çabuk yoruluyorum sebebi kansızlık olabilir mi?
geceleri uyumak da tam bir işkence. bel ve kalça ağrısından ölüyorum. yandan yana dönemiyorum yatarken.
kilo konusunu hiç takmam diye düşünüyordum. hep zayıf olduğum için çok kilo alabileceğim de aklıma gelmemişti ama sanırım moralim bozuluyor artık. eski resimlerime bakınca içim gidiyor. sadece karnım büyümedi genel olarak bir kilo aldığım için canım sıkıldı sanırım. tabki en başta bebeğimin sağlığı. o iyi ya yeter bana..
biran gözümde testereyle buz heykel yaparkenki halim canlandı hahaha. o kadar manyaklaşabilirmiyim acabaodasını düzenleyince eklicem canım
Haklısın ben günlük süttende denedim ama tadı yoktu hiç ben biraz ekşi severim oysa o şekerli gibi olmuştu.
Ama İstanbulda güvenilir sütcü bulmak çok zor malesef
Gribeyaz ben soldaki gibi bir model beğendim kataloğu bulursam fotoğrafını eklerim hem sallanması için yanda ayakları var , istersen o ayakları kaldırıp tekerlekleri devreye sokabiliyorsun hem de bebek 5 yaşına falan geldiğinde katlayıp (katlanınca incecik oluyor şu katlanan masalar gibi) kaldırabiliyorsun bence çok kullanışlı bu da öyle görünüyor
tam bi hafta fazlasın benden artık bende istiyorum hamile gibi görünmek nasıl özeniyorum böyle top gibi karınları görünce anemde top gibiymiş ama sanırım benim içim geniş içi da olanların daha çok çıkıyormuş göbişleri sanırım bebeğimde haftasından 5 gün ilerde olmasına rağmen hamileymişim gibi durmuyor içim gidiyor valla :))
Cok sevinirim eklersen. Bu besigin hersey icinde 700 lira yatak uyku seti cibinlik iki kademe icinde ayri ayri yan korumalar
Kızlar sizler yoğurdunuzu hazır mı alıyorsunuz? bana en son ablam açık süt alıp yoğurt mayaladı çok hoşuma gitti şimdi hazır yoğurdu beğenmiyorum.. doktorumda bana açık sütlerden emin olmadığımız için sen günlük şişe süt alıp yoğurdunu yap demişti..
Sizce açık sütten bi zarar gelir mi hani inek hasta falan olursa :26:
Selam güzel bayanlar.. haftasonu doktora gittik biz de. bebeğim 25+3 te 850 gr olmuş maşallah. şeker yüklemem yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür. ama kan değerlerim çok düşükmüş. zaten doğru düzgün almıyordum demir hapımı doktor günde 2 ye çıkardı. bundan sonra daha dikkat edeceğim. kızlar çok çabuk yoruluyorum sebebi kansızlık olabilir mi?
geceleri uyumak da tam bir işkence. bel ve kalça ağrısından ölüyorum. yandan yana dönemiyorum yatarken.
kilo konusunu hiç takmam diye düşünüyordum. hep zayıf olduğum için çok kilo alabileceğim de aklıma gelmemişti ama sanırım moralim bozuluyor artık. eski resimlerime bakınca içim gidiyor. sadece karnım büyümedi genel olarak bir kilo aldığım için canım sıkıldı sanırım. tabki en başta bebeğimin sağlığı. o iyi ya yeter bana..
yani çalışır raporumu alıcam ama 3 hafta yıllık izin kullancam 35 haftalıken de işgöremez raporuu alıcam ki o 3 haftam doğum sonrasına eklensin diye yani yasal olarak çalışır raporlu iken nasıl yıllık izin kullanırsın denmez dimi onu merak ettim de:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?