2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağından yeni geldim 3 haftada 2 kilo almışım moralim bozuldu birer birer alıyodum ayda ne güzel tetanozu da sonunda oldum daha 18 imdeyim diye tek doz yaptılar çift doza gerek yokmuş bebişimin kalp atışlarını duydum tıkır tıkır atıyor tıp tıp tıp ne güzel bi ses allahım o :)) biraz kansızmışım hemşire söyledi demir hapıda kullanıyorum ve normalde çok kanım vardı kansızlık problemide hissetmiyorum ama hiç. bu demir hapları çok kilo aldırıyormuş öyle duydum toplam 7 kilo almış oluyorum tatlıyı kesmem gerekcek sanırm oğluşum cok tatlı yediriyor bana :))

Haklısın canım. Çevrende alıp memnun olanlara danış. İnşaAllah bulursun.
Daha bereketli oluyor. süt+yoğurt+süzme yoğurt+kaymak+dondurma seri üretime geçtim ben :))

Evde kaymak nasıl yapılıyor ya ellerine sağlık ben hayatta beceremem yoğurt falan yapmayı :26:

Çok güzeller canım Güle güle kullansın minik prenses O avize de senin işin mi bakıyım hı?

canım sonuçlarımı almadım doktor aldı, telefonda konuştuk. o yüzden değerleri tam olarak bilmiyorum.
bende bir de romatizma var. iyice tetikledi hamilelikte. ilaç da kullanamıyorum.gece uyanıp ağlıyorum resmen.
napalım bebişlerimiz için herşeye katlanacağız.

Hepsi çok çok güzel lambaya ve dolabına bayıldım güle güle kullansın bıcırık Ama odayı çok daraltmış haklısın ...

bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....

oda takımınız çok güzelmiş canım tam da benim istediğim gibi. nerden aldın acaba? ben de oda takımı almak istiyorum ama sadece büyüyen karyolada kararsızım. sanki kullanışsızmış gibi geliyor, çok darmış gibi. büyük ihtimalle 2-3 yıl park yatakla idare edip sonra normal baza alıcam takımına. o yüzden uzun süre kullanabileceğimiz, çok bebeksi olmayan bi takım arıyorum.

canım bu haftalardan sonra hızlı bir büyüme sürecine girecek göbişin merak etmee ne güzel işte sevinmen gereken yerde yeriniyosun :) benim de 2 hafta öncesine kadar çok az bi çıkıntı gibi görünüyodu ama şimdi bildiğin hamileyim

Canım güle güle kullanın, çok güzeller. Senin yaptıklarınla daha da güzel bir oda olacak :)

maşallah göbişineeee arastacmm!

Teşekkür ederim Fundacım :)

bence de dikkat edelim canım bundan sonra. zaten doktor soruyor demir hapını kullanıyor musun diye, ben kem küm şey.. biraz düzensiz diyorum :26: vitamini hiç kullanmıyorum zaten. bir ay sonra doktora gittiğimizde bomba gibi olmalıyız.

Son düzenleme:
Hepsi çok çok güzel lambaya ve dolabına bayıldım güle güle kullansın bıcırık Ama odayı çok daraltmış haklısın ...

evet canım oda çok daraldı sanırım oturma odasını ayarlıcam.

teşekkürler. istanbul bostancı hellobaby den aldım takımı. ama dikkat et mağazada insanın gözüne çok küçük geliyor eve girince eşyalar şaşırıyorsun. büyüyen karyolaya bakıyorum da şimdi ben bile normal yatağa dönüşmüş haline sığarım. bazadan bir farkı olmayacak açıldığında yani,.

Canım güle güle kullanın, çok güzeller. Senin yaptıklarınla daha da güzel bir oda olacak :)

saol canım daha güzelleri senin olsun.

Son düzenleme:
bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....

Canım sıkma canını havalar çok güzel insanın içini açıyor bi kavanoz nutella al eline kaşık kaşık ye eylüşünde hareketlenir sana da iyi gelir sıkıntın geçer

Gençannecik sen hakikaten genç annecikmişsin boşver kiloyu 7 kilo hem çok değil hem de senin metabolizman daha çabuk yakar merak etme bebişin sağlıklı olsun

O zaman birsürü dondurma çikolata ye canım :) Mutluluk hormonların artsın sıkma canını

Canım ne oldu neye canın sıkkın ... Böyle olma ama valla ben de üzüldüm şimdi.. Şeker çıkmamış işte süper kendini sınırlamadan hayatına devam edeceksin bu arada çikolata falan nolur benim için de ye

benim karnımda 24. haftadan sonra birden çıktı anlamadım ben de şikayet edip duruyordum ne zaman hamile gibi görüneceğim diye ama bence hiç acele etmeye gerek yokmuş.zayıfken 5,6 aylık hamileyim demek daha havalıymış

Aslinda ben sadece besik ve yatagini istiyorum ama paket halindeymis ayri satmiyorlarmis

Kızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Kızdı bana öle eğinilmez dedi dikkat et dedi:?
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik

Canım oda takımın çok hoş hele o gardroba bayıldım. Çok seviyorum perdeli modelleri. Güle güle sağlıcakla kullansın prensesin...

Canım bencede çok hoş. Kullanışlı görünüyor. Mobilyası ne imiş fiyatı ne kadar?

Evde kaymak nasıl yapılıyor ya ellerine sağlık ben hayatta beceremem yoğurt falan yapmayı :26:

Canım sütü kaynatınca iyice soğuyana kadar bekle. Üzerinde kalan kısmı kaymak oluyo:)
Bide kaymağın çok olmasını istersen ağzı geniş tencere kullanacaksın. Ne hikmetse tencerenin ağzı büyüdükçe kaymak artıyo. Süt miktarı farketmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…