- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.301
Haklısın canım. Çevrende alıp memnun olanlara danış. İnşaAllah bulursun.
Daha bereketli oluyor. süt+yoğurt+süzme yoğurt+kaymak+dondurma seri üretime geçtim ben :))
kızlar dayanamıcam eksik gedik eklicem kızçemin odasının resimlerini. mağazada gözüme küçük görünen mobilyalara odaya girince dev gibi kaldılar. hatta oda baya küçüldü malesef. belki oturma odamı feda edebilirim bebişim için. daha ferah daha geniş orası. neyse bitmemiş hali budurrrrr. bu arada lambasını da ben yaptım hihihih
Eki Görüntüle 704155 Eki Görüntüle 704156
Eki Görüntüle 704157 Eki Görüntüle 704158
Eki Görüntüle 704159 Eki Görüntüle 704160
kaç çıktı kan degerin canım? evet kansızlık acayip halsizlik yapıyor...bende de var,ben de 2 tane demir hapı içiyorum...şimdi son günlerde biraz daha toparladım çarşamba perşmbe fln tahlil yaptırıcam yine bakalım kaç çıkacak...en son 10.1 çıktı...ondan önce 9.8 di...doktorum da düşük değil diyor nasıl değil dedim hamile için özellikle çok düşük dedim ki normal insana bile düşük...yani kan vermelik fln değil diyor sanki ben bana kan verin dedimadam kendi kendine yorumlar yapıyor işin ilginci benim yorumummuş gibi davranıyor ve ne sorsam abarttığımı düşünüyor...her hastanın her hamilenin sorduğu şeyleri soruyorum oysa...
geceleri yatma işi bana da işkenceye döndü artık yavaş yavaş ki son aylarda daha kötü olacağız...
ben son 1 senedir hatta daha fazla belki kendim mayalıyorum yoğurdumu...günlük sütlerden alıyoruz..atatürk orman çiftliği ya da diğer pınarın,sek'in vs...3 kilodan mayalıyorum...maya olarakta activia kullanmanızı öneririm...
kısaca bi tarif etsen canım, ben bu konularda çok cahilim desütü kaynatıyor musun bi de bi kutu activia yetiyor mu 3 kilo süte, ha bi de mayaladığın kap nasıl bir kap olmalı? istediğin sorudan başlayabilirsin
Evde kaymak nasıl yapılıyor ya ellerine sağlık ben hayatta beceremem yoğurt falan yapmayı :26:
Çok güzeller canımGüle güle kullansın minik prenses O avize de senin işin mi bakıyım hı?
kızlar dayanamıcam eksik gedik eklicem kızçemin odasının resimlerini. mağazada gözüme küçük görünen mobilyalara odaya girince dev gibi kaldılar. hatta oda baya küçüldü malesef. belki oturma odamı feda edebilirim bebişim için. daha ferah daha geniş orası. neyse bitmemiş hali budurrrrr. bu arada lambasını da ben yaptım hihihih
tam bi hafta fazlasın benden artık bende istiyorum hamile gibi görünmek nasıl özeniyorum böyle top gibi karınları görünce anemde top gibiymiş ama sanırım benim içim geniş içi da olanların daha çok çıkıyormuş göbişleri sanırım bebeğimde haftasından 5 gün ilerde olmasına rağmen hamileymişim gibi durmuyor içim gidiyor valla :))
maşallah göbişineeee arastacmm!
canım ya benim de kan değerlerim düşük çıktı son kontroldezaten düşüktü diye demir vermişti ama bendeniz çok düzensiz kullandım hatta son zamanlarda iyice boşlamıştım :26: daha da düşük çıkınca kızdı doktor niye düzenli almıyosun diye :26:
yalnız bu konuda da benzeştik senle iyi midikkat edelim bundan sonra uyaralım birbirimizi
Hepsi çok çok güzel lambaya ve dolabına bayıldım güle güle kullansın bıcırıkAma odayı çok daraltmış haklısın ...
oda takımınız çok güzelmiş canım tam da benim istediğim gibi. nerden aldın acaba? ben de oda takımı almak istiyorum ama sadece büyüyen karyolada kararsızım. sanki kullanışsızmış gibi geliyor, çok darmış gibi. büyük ihtimalle 2-3 yıl park yatakla idare edip sonra normal baza alıcam takımına. o yüzden uzun süre kullanabileceğimiz, çok bebeksi olmayan bi takım arıyorum.
Canım güle güle kullanın, çok güzeller. Senin yaptıklarınla daha da güzel bir oda olacak :)
bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....
sağlık ocağından yeni geldim 3 haftada 2 kilo almışım moralim bozuldu birer birer alıyodum ayda ne güzel tetanozu da sonunda oldum daha 18 imdeyim diye tek doz yaptılar çift doza gerek yokmuş bebişimin kalp atışlarını duydum tıkır tıkır atıyor tıp tıp tıp ne güzel bi ses allahım o :)) biraz kansızmışım hemşire söyledi demir hapıda kullanıyorum ve normalde çok kanım vardı kansızlık problemide hissetmiyorum ama hiç. bu demir hapları çok kilo aldırıyormuş öyle duydum toplam 7 kilo almış oluyorum tatlıyı kesmem gerekcek sanırm oğluşum cok tatlı yediriyor bana :))
bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....
canım bu haftalardan sonra hızlı bir büyüme sürecine girecek göbişin merak etmeene güzel işte sevinmen gereken yerde yeriniyosun :) benim de 2 hafta öncesine kadar çok az bi çıkıntı gibi görünüyodu ama şimdi bildiğin hamileyim
Bizim baktığımız da her şeyi dahil 2 yan çevirme cibinlik nevresim takımı yastık yorgan filan 800 lira bana çok uygun geldi kv alacak beşiğini bakalım böyle her türlü parçasını da alacak mı bilmiyorum zaten her şeyini de isteyemem o da ayrı mesele
Tatlım ne güzel işte. İlerde göbeğin kalmayacak. Benim spor yapmam gerekecek sanırım :)
kızlar ben de ytak odamda yanımda yatırmak için bu beşiği düşünüyorum. sallanabiliyor ve korkuluğu asansörlü tam istediğim gibi fiyatı da uygun geldi bana. nasıl sizce? asansör yukarı kadar çıktığında bebek bir yaşına kadar kullanabilir değil mi? toplam uzunluğu 110 cm miş.Eki Görüntüle 704154
Evde kaymak nasıl yapılıyor ya ellerine sağlık ben hayatta beceremem yoğurt falan yapmayı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?