- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.321
canım bu haftalardan sonra hızlı bir büyüme sürecine girecek göbişin merak etmeene güzel işte sevinmen gereken yerde yeriniyosun :) benim de 2 hafta öncesine kadar çok az bi çıkıntı gibi görünüyodu ama şimdi bildiğin hamileyim
benim karnımda 24. haftadan sonra birden çıktı anlamadımben de şikayet edip duruyordum ne zaman hamile gibi görüneceğim diye ama bence hiç acele etmeye gerek yokmuş.zayıfken 5,6 aylık hamileyim demek daha havalıymış
Kızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Kızdı bana öle eğinilmez dedi dikkat et dedi:?
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik
Bence iyice araştır öyle al canımAslinda ben sadece besik ve yatagini istiyorum ama paket halindeymis ayri satmiyorlarmis
Kızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik
Canım benim eşim sütlerin separe edildiği ve pastörize edildiği makineleri üreten bi firmada servis mühendisi sütaş oldun yorsan olsun teksüt olsun büyük ve güvenilir dediğimiz bütün firmalara gidiyor hepsinin prosesini bildiği için açık süt kullanmamı yarın öbür gün çocuğa da hazır yoğurt Yada hazır süt içirmemem konusunda çok hassas ne yaparsan yap fabrikasyon ürünlerden çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyor. Fabrikalarda koca koca makinelerden tonlarda süt geçiyor biz evde 3 kilo 5 kilo kaynatıyoruz bi tencere de yinede herkesin kendi tercihi tabiki
kızlar dayanamıcam eksik gedik eklicem kızçemin odasının resimlerini. mağazada gözüme küçük görünen mobilyalara odaya girince dev gibi kaldılar. hatta oda baya küçüldü malesef. belki oturma odamı feda edebilirim bebişim için. daha ferah daha geniş orası. neyse bitmemiş hali budurrrrr. bu arada lambasını da ben yaptım hihihih
Eki Görüntüle 704155 Eki Görüntüle 704156
Eki Görüntüle 704157 Eki Görüntüle 704158
Eki Görüntüle 704159 Eki Görüntüle 704160
ben son 1 senedir hatta daha fazla belki kendim mayalıyorum yoğurdumu...günlük sütlerden alıyoruz..atatürk orman çiftliği ya da diğer pınarın,sek'in vs...3 kilodan mayalıyorum...maya olarakta activia kullanmanızı öneririm...
kaç çıktı kan degerin canım? evet kansızlık acayip halsizlik yapıyor...bende de var,ben de 2 tane demir hapı içiyorum...şimdi son günlerde biraz daha toparladım çarşamba perşmbe fln tahlil yaptırıcam yine bakalım kaç çıkacak...en son 10.1 çıktı...ondan önce 9.8 di...doktorum da düşük değil diyor nasıl değil dedim hamile için özellikle çok düşük dedim ki normal insana bile düşük...yani kan vermelik fln değil diyor sanki ben bana kan verin dedimadam kendi kendine yorumlar yapıyor işin ilginci benim yorumummuş gibi davranıyor ve ne sorsam abarttığımı düşünüyor...her hastanın her hamilenin sorduğu şeyleri soruyorum oysa...
geceleri yatma işi bana da işkenceye döndü artık yavaş yavaş ki son aylarda daha kötü olacağız...
canım öne doğru eğilme dizlerini kırıp belin dik olarak eğilmen gerekk :26:Kızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik
Canım oda takımın çok hoş hele o gardroba bayıldım. Çok seviyorum perdeli modelleri. Güle güle sağlıcakla kullansın prensesin...
Canım bencede çok hoş. Kullanışlı görünüyor. Mobilyası ne imiş fiyatı ne kadar?
Canım sütü kaynatınca iyice soğuyana kadar bekle. Üzerinde kalan kısmı kaymak oluyo:)
Bide kaymağın çok olmasını istersen ağzı geniş tencere kullanacaksın. Ne hikmetse tencerenin ağzı büyüdükçe kaymak artıyo. Süt miktarı farketmez
Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum evimiz kendimizin ben evlenmeden önce bu dolabı yaptırmıştım çocuk odasına kızken kullandığım bazamıda bu odaya koyduk gelen misafir yatar diye.evleneli evleneli 7 ay oldu :) ben çocuk odası almayı düşünmüyorum onun yerine sadece bir karyola yaptırmayı düşünüyorum dolabın mobilyasından :) karyolayı ilk 1 sene kadar kendi odama koymayı planlıyorum sonrasında bebişimin odasına koyarız dedik 3 veya 4 yaşından sonrada bazasında yatar diye düşündük. sizce ? Bazam yeni bir kaç sene sonra yatağını değiştiririz kızımız için olur biter tekrar çocuk odası masrafı yapmayayım diyorum :)
Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum evimiz kendimizin ben evlenmeden önce bu dolabı yaptırmıştım çocuk odasına kızken kullandığım bazamıda bu odaya koyduk gelen misafir yatar diye.evleneli evleneli 7 ay oldu :) ben çocuk odası almayı düşünmüyorum onun yerine sadece bir karyola yaptırmayı düşünüyorum dolabın mobilyasından :) karyolayı ilk 1 sene kadar kendi odama koymayı planlıyorum sonrasında bebişimin odasına koyarız dedik 3 veya 4 yaşından sonrada bazasında yatar diye düşündük. sizce ? Bazam yeni bir kaç sene sonra yatağını değiştiririz kızımız için olur biter tekrar çocuk odası masrafı yapmayayım diyorum :)
Gençannecik sen hakikaten genç annecikmişsin boşver kiloyu 7 kilo hem çok değil hem de senin metabolizman daha çabuk yakar merak etme bebişin sağlıklı olsun
O zaman birsürü dondurma çikolata ye canım :) Mutluluk hormonların artsın sıkma canını
ya benim bukadar büyümedi, bunun yarısı kadar nerdeyse. Kilo almadığım için mi ki? Sizlerin kilo alma durumları son durumda nasıl??
bencede masraf yapma derim bende zaten 2 sene sonra beşiklerinde yatamıyorlar zaten hatta biz anneler ayrı kalamadığızdan bebişlerimizden yatıramıyoruz bile :)) ben kirada oturuyorum evimdende ev sahibimden de memnunun 2+1 evim bü yüzdden ayrı oda yapamıycam bebişime oturma odamda bi köşe koltugum var birde yer minderlerim tv duvarda asılı bu oyun parklı beşiklerden almayı düşünüyorum tekerlekli olduğundan yatak odamada götürebilirim birde eşyaları için çekmece alıcam o kadar bence sende oyun parklı beşiklerden al onlar iki kademeli oluyorlar küçükken üstte yatırabliyosun sonra üstü çıkıyor bebek büyüdükçe kademeyi kaldırıp altı kullanıyorsun 4-5 yasına kadar kullanabliyor yatağında yeni büyüyüncede onda yatar benim fikrim :)
Onu alınca buzdolabına koyup donduruyor musun canım hani ekmeğin üstüne sürülen kaymaktan mı oluyor?
Canım harika bir fikir bence şimdiden hayırlı olsun
hamileler için en doğru eğilme dizlerinin üstüne çökerek eğilmeymiş sn nasıl eğildin ki
bence iyice araştır öyle al canım
Canım eğilmek sakıncalı galiba ben de yere bir şey düşürdüğümde çevremde kim varsa koşup kaldırıyor ben eğilmeyim diye , yalnızsam da sırtım dik olarak çömelip alıyorum alacağımı zor oluyor kalkmak ama olsun
canım öne doğru eğilme dizlerini kırıp belin dik olarak eğilmen gerekk :26:
umarım yakarım olmadı tekrardan diyetisyen beni bekliyor :) allahtan eski kilomla hamile kalmadım 100 kilo doğururdm heralde65 kilodan 6 ayda 50 ye indim ve hamile kaldım umarım eski kilomdan çok yukarda bi kiloyla doğum yapmam maalesef genc olmak yaramıyo metabolizmaya benim yavas metabolizmam boğazımı tutmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?