2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konu her neyse sıkma canını. Biliyorsun bir sınavdayız ve her zaman kötü ya da güzel şeylerle karşılaşıyoruz. Gülüp geçmeyi öğrenmek lazım. Sanırım benim sinirlenince gülmem de bu mottodan dolayı oluyor. Gülüyorum ve geçiyorum. Can sıkınca konu çözüme ulaşmıyor zaten. Boşverrrrrrrrrr :)))

böyle hafiften belli olmaya başladı sanki ama bildiğin hamile gibi değilim su anda hafif etli butlu bi hanım kararında gibi gözüküyorum :)) bnapim özeniyom işte o topka karınlarınıza :)) ne güzel duruyor sağlık ocağındada gördüm bi hamiş bahçıvan giymiş bebişide nasıl belli ay nasıl hayran hayran baktım içim gitti anlatamam yani

aynen öyle yaa 23.haftanın içindeyken insanlar benim hamile olduğumu anlamıyorlardı 5.5 aylığım demek bile keyif veriyordu bu yüzden şimdi gayet anlaşılıyor ama zaten yazlık giyince de daha bi belli oluyor göbişler

hamileler için en doğru eğilme dizlerinin üstüne çökerek eğilmeymiş sn nasıl eğildin ki

Aslinda ben sadece besik ve yatagini istiyorum ama paket halindeymis ayri satmiyorlarmis
Bence iyice araştır öyle al canım

Canım eğilmek sakıncalı galiba ben de yere bir şey düşürdüğümde çevremde kim varsa koşup kaldırıyor ben eğilmeyim diye , yalnızsam da sırtım dik olarak çömelip alıyorum alacağımı zor oluyor kalkmak ama olsun

Kızlar sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum evimiz kendimizin ben evlenmeden önce bu dolabı yaptırmıştım çocuk odasına kızken kullandığım bazamıda bu odaya koyduk gelen misafir yatar diye.evleneli evleneli 7 ay oldu :) ben çocuk odası almayı düşünmüyorum onun yerine sadece bir karyola yaptırmayı düşünüyorum dolabın mobilyasından :) karyolayı ilk 1 sene kadar kendi odama koymayı planlıyorum sonrasında bebişimin odasına koyarız dedik 3 veya 4 yaşından sonrada bazasında yatar diye düşündük. sizce ? Bazam yeni bir kaç sene sonra yatağını değiştiririz kızımız için olur biter tekrar çocuk odası masrafı yapmayayım diyorum :)

Yani bencede doğal süt en iyisi ama keşke tanıdık birinden bulabilsem sütü . iyisimi ben bunu doktoruma sorayım teşekkürler cnm

çokk tatlı eşyalarınn maşallahh evet oda biraz küçülmüş eğer oturma odan oraya rahat sığıyorsa oraya geçirirsin sende

teşekkür ediyorum cnm

Onu alınca buzdolabına koyup donduruyor musun canım hani ekmeğin üstüne sürülen kaymaktan mı oluyor?

bencede masraf yapma derim bende zaten 2 sene sonra beşiklerinde yatamıyorlar zaten hatta biz anneler ayrı kalamadığızdan bebişlerimizden yatıramıyoruz bile :)) ben kirada oturuyorum evimdende ev sahibimden de memnunun 2+1 evim bü yüzdden ayrı oda yapamıycam bebişime oturma odamda bi köşe koltugum var birde yer minderlerim tv duvarda asılı bu oyun parklı beşiklerden almayı düşünüyorum tekerlekli olduğundan yatak odamada götürebilirim birde eşyaları için çekmece alıcam o kadar bence sende oyun parklı beşiklerden al onlar iki kademeli oluyorlar küçükken üstte yatırabliyosun sonra üstü çıkıyor bebek büyüdükçe kademeyi kaldırıp altı kullanıyorsun 4-5 yasına kadar kullanabliyor yatağında yeni büyüyüncede onda yatar benim fikrim :)

Canım harika bir fikir bence şimdiden hayırlı olsun

umarım yakarım olmadı tekrardan diyetisyen beni bekliyor :) allahtan eski kilomla hamile kalmadım 100 kilo doğururdm heralde 65 kilodan 6 ayda 50 ye indim ve hamile kaldım umarım eski kilomdan çok yukarda bi kiloyla doğum yapmam maalesef genc olmak yaramıyo metabolizmaya benim yavas metabolizmam boğazımı tutmam gerekiyo

ya benim bukadar büyümedi, bunun yarısı kadar nerdeyse. Kilo almadığım için mi ki? Sizlerin kilo alma durumları son durumda nasıl??

Canım 1 ay kadar önceki kontrolde yanlış hatırlamıyorsam 4.5 ya da 5.5 kilo civarı almıştım toplamda. Şuan durum ne bilmiyorum. Haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman öğrenicem. Bir de bebek 10 gün kadar boy olarak önde gidiyordu kilo olarak da biraz iriydi onla alakalı mı bilmiyorum. Belki de iç karnım dardır kimbilir. Şu göbek 2-3 hafta içinde bu kadar belirginleşti hatta herkes hani göbeğin nerde diye soruyodu.

Park beşiklerden de alacağız yazlığa filan gittiğimizde yatırmak için. Ama babamız çok beğenmiyor park yatakları o yüzden karyola yaptıralım dedi. Karyolamız bu şekil olacak ama araya bir kademe daha koyulacak ilk zamanlar rahatça alıp koymam için sonrasında çıkaracağız ilk kademeyi bu şekilde kullanacağız.

Onu alınca buzdolabına koyup donduruyor musun canım hani ekmeğin üstüne sürülen kaymaktan mı oluyor?

Dondurmana gerek yok canım saklama kabına koy direk buzdolabına kaldır. hemen bozulmaz. Sürülmesini üztiyosan süyünü iyice süz. Bide bal koy üstüne.

Fazla olduğunda biz biraz tuzlayıp saklarız tereyağı yerine kullanırız. Güzel olur.

merhaba kızlar size bir sorum olacak.. şeker yüklemenizi ne zaman yaptırdınız? benim randevu zamanım da bebeğim 26 hafta+5 günlüğe denk geliyor sizce çok mu geç ? yardım lütfen

hamileler için en doğru eğilme dizlerinin üstüne çökerek eğilmeymiş sn nasıl eğildin ki

canım öne doğru eğilme dizlerini kırıp belin dik olarak eğilmen gerekk :26:

ay böle gayet rahat koca göbeğimle öne doğru eğilmiştim sandalyeden ne bileyım boş bulundum .yazık yavruma kötü anne olmak istemiyorum

6 ayda 15 kilo çok çok iyi canım demekki azimlisin korkma verirsin. Bebiş de olacak haliyle hayatımız daha hareketli bir hal alacak :) Olmadı zaten yine bi topic açıp vericez hep beraber kiloları Bu arada benim kilom da az değil 62 kiloyum şuan boyum da 1,58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…