2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sana ve göbişine :) ama benimde şuan çok yok göbişim iç karnım genişmiş.. 68 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum bu hafta kontrolüm var ve şeker yüklemem yapılacak :) ve benim bir kızım olacak senin bebişin ne ? erkek gibi duruyor :)

bu senin koyduğun beşiğinde modeli benziyo parklı modellere araya bi kademede yaptır bence senin için rahat olur ama çok ağır bi mobilyadan yaptırma ki rahat değiştirebil yerini

Sağol canım :) Ben 63 le kaldım şuan ne durumdayım bilmiyorum. Haftaya cumartesi öğrenicem. Doktor harici tartılmıyorum da Bebişim kız bu arada tıpkı seninki gibi .

bu kadar kilo aldırıyo oğluşum sonrada verdircek gibi duruyor maşallah şimdiden hareketli sen kaç kiloyla hamiş kaldın canım

ayhh ağzım sulandı ben o kaymakları başka türlü yapılıyor sanıyordum yahu hiç aklıma gelmemişti çok severim bal+kaymak+tereyağı Sonra gelsin kilolar...

ay böle gayet rahat koca göbeğimle öne doğru eğilmiştim sandalyeden ne bileyım boş bulundum .yazık yavruma kötü anne olmak istemiyorum

Canım ne kötü anne olması böyle konuşma bilmeden yaptığın bir şeydi bundan sonra yapmazsın olur biter , bilsen zaten yapmazdın ...

bu senin koyduğun beşiğinde modeli benziyo parklı modellere araya bi kademede yaptır bence senin için rahat olur ama çok ağır bi mobilyadan yaptırma ki rahat değiştirebil yerini

Tekerlekli düşünüyoruz bakalım henüz konuşmadık mobilyacımızla sadece resmi gösterdim istediklerimi söyledim olur dedi bakalım şuan erken diyorum İstanbula ailemin yanına gidip geleyim sonra yaptıracağız haziran gibi yani :)

merhaba kızlar size bir sorum olacak.. şeker yüklemenizi ne zaman yaptırdınız? benim randevu zamanım da bebeğim 26 hafta+5 günlüğe denk geliyor sizce çok mu geç ? yardım lütfen

geç değil canım merak etme genelde 24-28 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum ben yanlış biliyorsam da düzeltir arkadaşlar :))

Sağol canım :) Ben 63 le kaldım şuan ne durumdayım bilmiyorum. Haftaya cumartesi öğrenicem. Doktor harici tartılmıyorum da Bebişim kız bu arada tıpkı seninki gibi .

Maşallah hepimizin bebişlerine :) Benim aynı anasına benzicek galiba çok fena tepikliyor beni :) bende fenaymışım küçükken :) Ama çok şükür kızım üzmedi hiç annesini kusmalarım olmadı ilk üç ay ara ara oldu ama düşük riskim vardı yani üstüne görme denir ya onu yaşadım çok şükür geçti gitti şimdi bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum sağlıklı bir şekilde zamanında gelsin yeter :) Rabbim cümlemizin bebeğini zamanında kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Evlat hasreti çekenleri de tez vakitte evlat sahibi yapsın. Amin.

Merhaba koca göbüşdaşlarım :))

Çoook yorgunuuuum çoookkkkk. Hayırlısıyla bi taşınsaydım. Sabah çıktım yeni geldim eve ölüyorum bi duş alıp uzanacağım. size bakmadan edemedim. Öpüldünüzzzz.

vallahi burda görüyorum odalar felan hazırlamış hamiş arkadaşlarım bebişlerin cicikleri hazır ben oğluşuma bi bez aldım oda promosyonluydu bez biriktiriyom sonradan zor olucak ayda 2 paket 2 paket 4 tanede bady aldım onlarda denk geldi uygun diye ben biraz koca popolu kaldım sanırım daha ne hastane çıkışı ne tulumudur ne biberon ne hastane cantası ne beşik hiç bişey yok piyasada

ayyy ben de aynı şekilde ayakkabımı sildim az önce karnım sıkıştı tabi eğilince.aklımdan da geçti acaba bebeğim bu hareketime kızıyo mudur diye

Maşallah canım. Amin. Benim de mide bulantım hiç olmadı nerdeyse. 3. aydan sonra 1-2 defa oldu o kadar. Hiç kilo kaybım olmadı ilk aylar sabit bir kiloyla gittim. İştahım çok yerindeydi. Bir de sigarayı bıraktım öğrendiğimde ve bırakmak da 1-2 kilo fazladan aldırdı bana sanırım. Boyum uzun olduğu için kiloları göstermiyorum şuan. Sadece önde kocaman bir göbek

Ben de çok yorgunum ve yatıp dinlenecektim güya ama o kadar özlemişim ki hafta sonu burayı bırakıp gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…