- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.341
Canım 1 ay kadar önceki kontrolde yanlış hatırlamıyorsam 4.5 ya da 5.5 kilo civarı almıştım toplamda. Şuan durum ne bilmiyorum. Haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman öğrenicem. Bir de bebek 10 gün kadar boy olarak önde gidiyordu kilo olarak da biraz iriydi onla alakalı mı bilmiyorum. Belki de iç karnım dardır kimbilir. Şu göbek 2-3 hafta içinde bu kadar belirginleşti hatta herkes hani göbeğin nerde diye soruyodu.
Park beşiklerden de alacağız yazlığa filan gittiğimizde yatırmak için. Ama babamız çok beğenmiyor park yatakları o yüzden karyola yaptıralım dedi. Karyolamız bu şekil olacak ama araya bir kademe daha koyulacak ilk zamanlar rahatça alıp koymam için sonrasında çıkaracağız ilk kademeyi bu şekilde kullanacağız.
Bende bugün vurdurdum ikinci dozunu ilki acımamıştı ama bu acıyorcuma günü yapıldı benim şeker yüklemem de korktuğum kadar zor olmadı 75 lik yükledi bana sıkıntı çıkmadı. Ama kanım düşük çıktı ve idrarımda protein çıktı +2 . Ürolağa gittim sap böbreğimde genişleme varmış ağrım olursa ameliyat ediceklermiş protein de enfeksiyondan olabilir dedi bi ilaç verdi iki günlük yarın tekrar vereceğim idrar tahlili Allah'a. Emanet yawrum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar[/QUO,,,
inş bişey çıkmaz canım ya ilk aşım baya ağrılıydı sanırım buda öle olucak hafiften ağrımaya başladı napalım katlanıcaz mecbur el mahkum
Maşallah sana ve göbişine :) ama benimde şuan çok yok göbişim iç karnım genişmiş.. 68 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum bu hafta kontrolüm var ve şeker yüklemem yapılacak :) ve benim bir kızım olacak senin bebişin ne ? erkek gibi duruyor :)
6 ayda 15 kilo çok çok iyi canım demekki azimlisin korkma verirsin. Bebiş de olacak haliyle hayatımız daha hareketli bir hal alacak :) Olmadı zaten yine bi topic açıp vericez hep beraber kilolarıBu arada benim kilom da az değil 62 kiloyum şuan boyum da 1,58
Dondurmana gerek yok canım saklama kabına koy direk buzdolabına kaldır. hemen bozulmaz. Sürülmesini üztiyosan süyünü iyice süz. Bide bal koy üstüne.
Fazla olduğunda biz biraz tuzlayıp saklarız tereyağı yerine kullanırız. Güzel olur.
ay böle gayet rahat koca göbeğimle öne doğru eğilmiştim sandalyedenne bileyım boş bulundum .yazık yavruma kötü anne olmak istemiyorum
bu senin koyduğun beşiğinde modeli benziyo parklı modellere araya bi kademede yaptır bence senin için rahat olur ama çok ağır bi mobilyadan yaptırma ki rahat değiştirebil yerini
merhaba kızlar size bir sorum olacak.. şeker yüklemenizi ne zaman yaptırdınız? benim randevu zamanım da bebeğim 26 hafta+5 günlüğe denk geliyor sizce çok mu geç ? yardım lütfen
Bende bugün vurdurdum ikinci dozunu ilki acımamıştı ama bu acıyorcuma günü yapıldı benim şeker yüklemem de korktuğum kadar zor olmadı 75 lik yükledi bana sıkıntı çıkmadı. Ama kanım düşük çıktı ve idrarımda protein çıktı +2 . Ürolağa gittim sap böbreğimde genişleme varmış ağrım olursa ameliyat ediceklermiş protein de enfeksiyondan olabilir dedi bi ilaç verdi iki günlük yarın tekrar vereceğim idrar tahlili Allah'a. Emanet yawrum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar[/QUO,,,
inş bişey çıkmaz canım ya ilk aşım baya ağrılıydı sanırım buda öle olucak hafiften ağrımaya başladı napalım katlanıcaz mecbur el mahkum
bana tek doz vurdular aşıyı ilk bi saat ağrıdı ama şu an geçti aşıyı vurma şeklide ağrı olayını arttryomuş sanırım umarım sonradan bi ağrı olmaz yaparken aşıyı yaktı ama su an bişeyim yok çok şükür banada su an seker yuklemesi yapılmadı 27. haftamda kontrolüm geç olmaz değil mi drumu aradım bugun izinli olduğundan ulaşamadım da
bu kadar kilo aldırıyo oğluşum sonrada verdircek gibi duruyor maşallah şimdiden hareketli sen kaç kiloyla hamiş kaldın canım
ayhh ağzım sulandı ben o kaymakları başka türlü yapılıyor sanıyordum yahu hiç aklıma gelmemişti çok severim bal+kaymak+tereyağıSonra gelsin kilolar...
Sağol canım :) Ben 63 le kaldım şuan ne durumdayım bilmiyorum. Haftaya cumartesi öğrenicem. Doktor harici tartılmıyorum daBebişim kız bu arada tıpkı seninki gibi .
Tekerlekli düşünüyoruz bakalım henüz konuşmadık mobilyacımızla sadece resmi gösterdim istediklerimi söyledim olur dedi bakalım şuan erken diyorum İstanbula ailemin yanına gidip geleyim sonra yaptıracağız haziran gibi yani :)
Kızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Kızdı bana öle eğinilmez dedi dikkat et dedi:?
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik
Maşallah hepimizin bebişlerine :) Benim aynı anasına benzicek galiba çok fena tepikliyor beni :) bende fenaymışım küçükken :) Ama çok şükür kızım üzmedi hiç annesini kusmalarım olmadı ilk üç ay ara ara oldu ama düşük riskim vardı yani üstüne görme denir ya onu yaşadımçok şükür geçti gitti şimdi bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum sağlıklı bir şekilde zamanında gelsin yeter :) Rabbim cümlemizin bebeğini zamanında kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Evlat hasreti çekenleri de tez vakitte evlat sahibi yapsın. Amin.
57-58 kilo arası bişeydi canım sağlık ocağında 57 çıkmıştım doktorun muayenehanesinde 58 çıkmıştım :)
bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....
Merhaba koca göbüşdaşlarım :))
Çoook yorgunuuuum çoookkkkk. Hayırlısıyla bi taşınsaydım. Sabah çıktım yeni geldim eve ölüyorum bi duş alıp uzanacağım. size bakmadan edemedim. Öpüldünüzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?