2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etme bende henüz hiç bir şey almadım daha bir çorabı yok kızımın annem almış örmüş birkaç bir şey bakalım daha alacakmış sen gelince alırız dedi senin beğendiklerin olsun dedi bakalım. Sen en azından bez almışsın ben onu bile almadım :) Kısmetse hazirandan sonra alacağım temmuzda dışarı çıkamam daha sıcak olur ağustos doğum zaten :)

hele açık renk giyince göbek deliği belli oluyor ya ayy çok tuhaf görünüyor. eskiden öyle görünce başkalarını kötü olurdumhiç hoşlanmazdım,şimdi dikkat ediyorum ben de :)

Bende 1.70 im kiloyu da çok şükür her yerimden alıyorum kimse inanmıyorum 74 olduğuma ve hamile olduğuma :)

hele açık renk giyince göbek deliği belli oluyor ya ayy çok tuhaf görünüyor. eskiden öyle görünce başkalarını kötü olurdumhiç hoşlanmazdım,şimdi dikkat ediyorum ben de :)

ay benimde belli olsunda kapamak için çabalayayım :)) göbek deliğimde çok hafif gerlme dısında fırlama olmadı doğum çizgimde yok henüz ama bebişim hareket edince göbişimin bi oyana bi buyana şekil değişmesine bayılıyorum ya hatta sürekli göbişimi izleyesim var kocişim kızıyo üşütcen bebişimizi kapa göbeğini diye

en iyisi bende çıkıp bebişime alışveriş yapmak için can atıyorum drum çarşıya yakın randevudan sonra artık alıcam bi kaç parça yavaş yavaş hepsini birden almakta zorluyor insanı biraz

Seyyahcım o model de katlanabiliyor. Sendeki başka markanın beşiği değil mi? Markasını falan yazsan da biz de baksak. Ben de babytech ile ikea arasında kaldım. Bi de seninkini göreyim istiyorum

arkadaşlar bu bahsettiğiniz şeker testi nasıl bir şey, bir de sanırım gizli şekere de bakılıyormuş.
bana burda kimse öyle bir testten bahsetmedi. yaptırmasam sorun olur mu?
bir de atıyorum eğer şeker çıkarsa bir hamile de bunun bir tedavisi var mı? yoksa sadece diyetle mi dikkat etmemiz lazım.
ben oldum olası tatlı, şekerli sevmem. yılda bir kez çikolata bile yemem doğru düzgün, zaten çay kahve de içmiyorum, haliyle onlardanda şeker almıyorum.
zaten doğal olarak bir şeker diyeti içerisindeyim, acaba yaptırmasam sorun olurmu ki?

Bende 1.70 im kiloyu da çok şükür her yerimden alıyorum kimse inanmıyorum 74 olduğuma ve hamile olduğuma :)

Boy çoğu zaman avantaj oluyor. Ama ben hep topuklu giyenlere özenmişimdir. 1.65 civarlarında olmayı istiyorum bazen, özellikle gece eğlencelerinde filan çok şık duruyor. 1.75 olunca bir de topuklu giyince dev gibi oluyorum ve hoş durmuyor bence

Canım şeker yüklemesi tam olarak kaçıncı haftalar arasında pek bilmiyorum ama 24. haftada başladığını biliyorum . Ben 22. haftamda yaptırdım çünkü bebek ilerde gidiyordu doktorum buna istinaden testleri istedi kadın biliyor işte şeker çıktı bende

en iyisi bende çıkıp bebişime alışveriş yapmak için can atıyorum drum çarşıya yakın randevudan sonra artık alıcam bi kaç parça yavaş yavaş hepsini birden almakta zorluyor insanı biraz

Evet kesinlikle parça parça alınca göze batmıyor alınanların fiyatı ama toplu alınınca para çok gidiyor gibi geliyor ama ben küçük bir kumbara yapmıştım her gün kocişimden bozukları alıp topluyordum biraz birikmişim var kıyafetleri, battaniyesi, alt açma vs için o yeter ama karyola ve uyku seti nevresimi filan için babamız bize para verecek :)

Canım aynen kardeşim gibisin o da 1.75 ben 1.60 Bizimki biraz süslü topuklu giyemiyor diye kriz geçiriyor eşiyle aynı boydalar çünkü hatta düğünlerinde kardeşime babet almıştık Yazık halen babet giyiyor

Ben giyiyorum topuklu boyum uzun oluyor ama olsun eşim 1.82 :) topuklu ile onunla hemen hemen aynı gibi oluyoruz :)

Aren çok tatlı olacak da ondan çıktı canım sende. Benim de 20. haftada yapıldı ama şeker çıkmadı. 24. haftada başlanıyor dediğin gibi.

Ahahaha kardeşine söyle de doğumdan sonra içelim dertleşelim onla biraz

neyse ki şanslıyım topuklulara bayılıyorum hamişlik yüzünden giymiyorum ama içim gidiyor :) ben157 kocişim 180 istediğim kadar giyiyom topklu geçmeyi bırak nasılsa hiç yetişemicem

yaptır bence seker alımıyla alakalı bi konu değil çünkü yediğimiz herseyin içinde şeker var sağlık ocaklarında bile yapıyolar düzenli olarak gitmen gerekiyorsağlık ocagına zaten orda 50 mglk yapıyolar bende henüz yaptrmadm ama dr kontrlumu bekliyorum sende mutlaka sor druna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…