- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.361
vallahi burda görüyorum odalar felan hazırlamış hamiş arkadaşlarım bebişlerin cicikleri hazır ben oğluşuma bi bez aldım oda promosyonluydu bez biriktiriyom sonradan zor olucak ayda 2 paket 2 paket4 tanede bady aldım onlarda denk geldi uygun diye ben biraz koca popolu kaldım sanırım daha ne hastane çıkışı ne tulumudur ne biberon ne hastane cantası ne beşik hiç bişey yok piyasada
aynen öyle yaa 23.haftanın içindeyken insanlar benim hamile olduğumu anlamıyorlardı 5.5 aylığım demek bile keyif veriyordu bu yüzdenşimdi gayet anlaşılıyor ama zaten yazlık giyince de daha bi belli oluyor göbişler
Merhaba koca göbüşdaşlarım :))
Çoook yorgunuuuum çoookkkkk. Hayırlısıyla bi taşınsaydım. Sabah çıktım yeni geldim eve ölüyorum bi duş alıp uzanacağım. size bakmadan edemedim. Öpüldünüzzzz.
Maşallah canım. Amin. Benim de mide bulantım hiç olmadı nerdeyse. 3. aydan sonra 1-2 defa oldu o kadar. Hiç kilo kaybım olmadı ilk aylar sabit bir kiloyla gittim. İştahım çok yerindeydi. Bir de sigarayı bıraktım öğrendiğimde ve bırakmak da 1-2 kilo fazladan aldırdı bana sanırım. Boyum uzun olduğu için kiloları göstermiyorum şuan. Sadece önde kocaman bir göbek
hele açık renk giyince göbek deliği belli oluyor ya ayy çok tuhaf görünüyor. eskiden öyle görünce başkalarını kötü olurdumhiç hoşlanmazdım,şimdi dikkat ediyorum ben de :)
Merak etme bende henüz hiç bir şey almadım daha bir çorabı yok kızımın annem almış örmüş birkaç bir şey bakalım daha alacakmış sen gelince alırız dedi senin beğendiklerin olsun dedi bakalım. Sen en azından bez almışsın ben onu bile almadım :) Kısmetse hazirandan sonra alacağım temmuzda dışarı çıkamam daha sıcak olur ağustos doğum zaten :)
Bende 1.70 im kiloyu da çok şükür her yerimden alıyorum kimse inanmıyorum 74 olduğuma ve hamile olduğuma :)
Gribeyaz ben soldaki gibi bir model beğendim kataloğu bulursam fotoğrafını eklerim hem sallanması için yanda ayakları var , istersen o ayakları kaldırıp tekerlekleri devreye sokabiliyorsun hem de bebek 5 yaşına falan geldiğinde katlayıp (katlanınca incecik oluyor şu katlanan masalar gibi) kaldırabiliyorsun bence çok kullanışlı bu da öyle görünüyor
Bende 1.70 im kiloyu da çok şükür her yerimden alıyorum kimse inanmıyorum 74 olduğuma ve hamile olduğuma :)
en iyisi bende çıkıp bebişime alışveriş yapmak için can atıyorum drum çarşıya yakın randevudan sonra artık alıcam bi kaç parça yavaş yavaş hepsini birden almakta zorluyor insanı biraz
benim göbişte çıkmadı henüz kilo alıncada kızıyorum nereye gidiyor diye şanslısınız neyse ki boyunuz uzun ben cücüğüm ya157 boyum
Boy çoğu zaman avantaj oluyor. Ama ben hep topuklu giyenlere özenmişimdir. 1.65 civarlarında olmayı istiyorum bazen, özellikle gece eğlencelerinde filan çok şık duruyor. 1.75 olunca bir de topuklu giyince dev gibi oluyorum ve hoş durmuyor bence
Boy çoğu zaman avantaj oluyor. Ama ben hep topuklu giyenlere özenmişimdir. 1.65 civarlarında olmayı istiyorum bazen, özellikle gece eğlencelerinde filan çok şık duruyor. 1.75 olunca bir de topuklu giyince dev gibi oluyorum ve hoş durmuyor bence
Canım şeker yüklemesi tam olarak kaçıncı haftalar arasında pek bilmiyorum ama 24. haftada başladığını biliyorum . Ben 22. haftamda yaptırdım çünkü bebek ilerde gidiyordu doktorum buna istinaden testleri istedi kadın biliyor işte şeker çıktı bende
Canım aynen kardeşim gibisin o da 1.75 ben 1.60Bizimki biraz süslü topuklu giyemiyor diye kriz geçiriyor eşiyle aynı boydalar çünkü hatta düğünlerinde kardeşime babet almıştık Yazık halen babet giyiyor
Canım aynen kardeşim gibisin o da 1.75 ben 1.60Bizimki biraz süslü topuklu giyemiyor diye kriz geçiriyor eşiyle aynı boydalar çünkü hatta düğünlerinde kardeşime babet almıştık Yazık halen babet giyiyor
arkadaşlar bu bahsettiğiniz şeker testi nasıl bir şey, bir de sanırım gizli şekere de bakılıyormuş.
bana burda kimse öyle bir testten bahsetmedi. yaptırmasam sorun olur mu?
bir de atıyorum eğer şeker çıkarsa bir hamile de bunun bir tedavisi var mı? yoksa sadece diyetle mi dikkat etmemiz lazım.
ben oldum olası tatlı, şekerli sevmem. yılda bir kez çikolata bile yemem doğru düzgün, zaten çay kahve de içmiyorum, haliyle onlardanda şeker almıyorum.
zaten doğal olarak bir şeker diyeti içerisindeyim, acaba yaptırmasam sorun olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?