- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.381
arkadaşlar bu bahsettiğiniz şeker testi nasıl bir şey, bir de sanırım gizli şekere de bakılıyormuş.
bana burda kimse öyle bir testten bahsetmedi. yaptırmasam sorun olur mu?
bir de atıyorum eğer şeker çıkarsa bir hamile de bunun bir tedavisi var mı? yoksa sadece diyetle mi dikkat etmemiz lazım.
ben oldum olası tatlı, şekerli sevmem. yılda bir kez çikolata bile yemem doğru düzgün, zaten çay kahve de içmiyorum, haliyle onlardanda şeker almıyorum.
zaten doğal olarak bir şeker diyeti içerisindeyim, acaba yaptırmasam sorun olurmu ki?
ayyy ben de aynı şekilde ayakkabımı sildim az önce karnım sıkıştı tabi eğilince.aklımdan da geçti acaba bebeğim bu hareketime kızıyo mudur diye
Olsun canım ya boşver boyu kiloyu sağlıklı doğsunlar birde bizleri emsinler yeter kilolar gider bir şekilde :)
Aren çok tatlı olacak da ondan çıktı canım sende. Benim de 20. haftada yapıldı ama şeker çıkmadı. 24. haftada başlanıyor dediğin gibi.
neyse ki şanslıyım topuklulara bayılıyorum hamişlik yüzünden giymiyorum ama içim gidiyor :) ben157 kocişim 180 istediğim kadar giyiyom topklu geçmeyi bırak nasılsa hiç yetişemicem
Hepimizin ki tatlı olacak canım . Ben İdoşu da çok merak ediyorum oğlumun arkadaşı olacak :))
Ben giyiyorum topuklu boyum uzun oluyor ama olsun eşim 1.82 :) topuklu ile onunla hemen hemen aynı gibi oluyoruz :)
Biz de idoş demeye başladık biliyor musun İnşallah tatlı olur teyzesi ve ben de onu yer yer bitiririm
merhaba kızlar size bir sorum olacak.. şeker yüklemenizi ne zaman yaptırdınız? benim randevu zamanım da bebeğim 26 hafta+5 günlüğe denk geliyor sizce çok mu geç ? yardım lütfen
vallahi burda görüyorum odalar felan hazırlamış hamiş arkadaşlarım bebişlerin cicikleri hazır ben oğluşuma bi bez aldım oda promosyonluydu bez biriktiriyom sonradan zor olucak ayda 2 paket 2 paket4 tanede bady aldım onlarda denk geldi uygun diye ben biraz koca popolu kaldım sanırım daha ne hastane çıkışı ne tulumudur ne biberon ne hastane cantası ne beşik hiç bişey yok piyasada
Ayyy aynı sayılırız bizimki de 1.90 ben de o kadar yüksek topuk giyerdim ki hamile kalmadan önce ona yetişemezdim
ben de 26. haftanın başında gitmiştim canım, bence geç değil.
keşke ben de almamış olsaydım da yeniden alsaydım, çok zevkli
kızlar bu arada bize 4000 dedikleri oda takımını tanıdık bi mobilyacıya sorduk, maliyeti 600 TL civarındaymış. hatta daha iyi malzemeler de varmış. yarı yarıya mal edebileceğiz sanırım.
Biz de Arruş diyoruz çok komik oluyor buranın şivesiyleYerim ben onları yerim benimki coştu ondan bahsedince karnımın bir altını bir üstünü tekmeliyor canavar
Evde is yaparken ister istemez unutup egiliyorum ve benim kizim cok kiziyor karnim sertlesiyor aciyor ya da kizim bi tarafa topluyo kendinianasi gibi hic sikintiya gelemicek hemen tepkisini verecek minik kuzum benim
ay bi an üzüldüm kocişime yayazık benim aşkıma gözü hep aşağılarda olcak sen 170 kocan 182 bide bize bak ben 157 kocam 180. ahaha
Bebişin babasına benzerse yandı topuklu giyemiyecek :)
Benimki de esnerken gerinirken ya da yükseğe uzanmaya çalışırken sert tepkiler veriyoBi tekme atıyo tam esnerken hık diye kalıyorum
devir kar devri 4000 nereee 600 nereee ne kazıkçılar yafyarı yarıya değil 4 te 1 nerdeyse
babasına benzesin kesinlikle zaten hiç bi zaman giyemicek topuklu sansı yok oğluşumun
valla canım yaa, ne kadar çok kar koymuşlar üzerine.
bu arada tecrübeli anneler, ben bebeğimi sallamaya alıştırmak istemiyorum ama sallamak zorunda kalırmıyım acaba? sallanmayan bi yatak alsam pişman olmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?