2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şeker yemenle içmenle şeker hastalığının alakası yok. Şeker vücudun ürettiği bişeydir ve dışardan almak ekstra birşey oluyor. Sakın yemiyorum içmiyorum bende olmaz diye düşünme bu yüzden. Yaptırman şart !

ayyy ben de aynı şekilde ayakkabımı sildim az önce karnım sıkıştı tabi eğilince.aklımdan da geçti acaba bebeğim bu hareketime kızıyo mudur diye

Evde is yaparken ister istemez unutup egiliyorum ve benim kizim cok kiziyor karnim sertlesiyor aciyor ya da kizim bi tarafa topluyo kendini anasi gibi hic sikintiya gelemicek hemen tepkisini verecek minik kuzum benim

neyse ki şanslıyım topuklulara bayılıyorum hamişlik yüzünden giymiyorum ama içim gidiyor :) ben157 kocişim 180 istediğim kadar giyiyom topklu geçmeyi bırak nasılsa hiç yetişemicem

Ayyy aynı sayılırız bizimki de 1.90 ben de o kadar yüksek topuk giyerdim ki hamile kalmadan önce ona yetişemezdim

Biz de idoş demeye başladık biliyor musun İnşallah tatlı olur teyzesi ve ben de onu yer yer bitiririm

Biz de Arruş diyoruz çok komik oluyor buranın şivesiyle Yerim ben onları yerim benimki coştu ondan bahsedince karnımın bir altını bir üstünü tekmeliyor canavar

merhaba kızlar size bir sorum olacak.. şeker yüklemenizi ne zaman yaptırdınız? benim randevu zamanım da bebeğim 26 hafta+5 günlüğe denk geliyor sizce çok mu geç ? yardım lütfen

ben de 26. haftanın başında gitmiştim canım, bence geç değil.

keşke ben de almamış olsaydım da yeniden alsaydım, çok zevkli

kızlar bu arada bize 4000 dedikleri oda takımını tanıdık bi mobilyacıya sorduk, maliyeti 600 TL civarındaymış. hatta daha iyi malzemeler de varmış. yarı yarıya mal edebileceğiz sanırım.

devir kar devri 4000 nereee 600 nereee ne kazıkçılar yaf yarı yarıya değil 4 te 1 nerdeyse

Biz de Arruş diyoruz çok komik oluyor buranın şivesiyle Yerim ben onları yerim benimki coştu ondan bahsedince karnımın bir altını bir üstünü tekmeliyor canavar

Aynen Meksika dalgası yapıyor şuan sanki. Günleri de aynı zaten eminim tekme şiddetini eşit hissediyoruzdur.

Evde is yaparken ister istemez unutup egiliyorum ve benim kizim cok kiziyor karnim sertlesiyor aciyor ya da kizim bi tarafa topluyo kendini anasi gibi hic sikintiya gelemicek hemen tepkisini verecek minik kuzum benim

Benimki de esnerken gerinirken ya da yükseğe uzanmaya çalışırken sert tepkiler veriyo Bi tekme atıyo tam esnerken hık diye kalıyorum

slm kızlar bugün tetanoz aşısının 2.sı yapılacaktı okuldan çıktım gittim sağlık ocağına uyuz bir ebe vardı umrunda bile değil bekletiyor kapıda soruyorsun cevap vermiyor en son girdim içeri aşım vardı dedim elimizde aşı yok ya gidip alın gelin yapalım yada başka zaman gelin yaptırın dedi sinir oldum kadına

devir kar devri 4000 nereee 600 nereee ne kazıkçılar yaf yarı yarıya değil 4 te 1 nerdeyse

valla canım yaa, ne kadar çok kar koymuşlar üzerine.

bu arada tecrübeli anneler, ben bebeğimi sallamaya alıştırmak istemiyorum ama sallamak zorunda kalırmıyım acaba? sallanmayan bi yatak alsam pişman olmaktan korkuyorum.

ben pek tecrübeli değilim ama sallanan yatakların çoğu sabitlenebiliyor diye biliyorum hem sallanan olabiliyor hem sallanmayan bende alıştırmak istemiyorum sallamaya hatta koyaym kendi kendine uyusun istiyom çok zor hele bide ayaklarında sallamak ölüm bu yüzden istemiyorum inş üzmez bebişimde uyumayı becerir kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…