2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arastaaa göbiş süper..benmki bide erkek iyice çıkık duruo siwrice bayda büyüdü sanki bu hafta....ee 6.5 aylık olduk sayılır..maşallahh

medvecezir oda süper olacaak :)) güle güle kullansın bebiş...

bende yemek yaptım kociş bekliyorum

Benim minik kızçemmm ondan bahsetmeye bayılıyorum kızlar ya hamile olmayanlara anlatmak hiç zevkli olmuyor burda hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için aynı heyecanı hissedebiliyoruz kimbilir doğunca nasıl olucaz bugün şunu yaptı bugün bunu yaptı bugün güldü bugün agu dedi ayyy sıkasım öpesim var bebeğimi

Böyle davranamazlar sana hemen şikayet et bence
bende kocişimle tanışınca topkulularlada tanıştım onun kafa hep eğik benim hep yukarda

Valla biz de öyle hele sokakta yürürken komik oluyordu o bir adım atarken ben iki adımda ona yetişmeye çalışıyordum hep koşturup yorulan ben oluyordum Şimdi artık dikkat ediyor benim hayatım yavaş yürüyor

ay bilirim bilirim aynı dertten muzdaribiz ben 2.5 adım atmak zorunda kalıyorum onun pergeller geniş benim dar yavaş diyorum o acele bişey olunca sen gelme diyo yada birlikteysek sen önden git diyorum sonra arkasından bakakalıyom

Kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben çıkıyorum akşama biraz zor olur gelmem 2 sepet ütüm var şimdi kayınvlideme ineyim akşam yemeği ne yapacağız onu sorayım bakalım :) birde markete gideceğiz kocişimle :) yemekten sonra :) hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Kızlar hala geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor. Pazartesiden nefret ediyorum, haftasonunun acısını çıkarıyorlar, 3 günlük çalışıyorum resmen. Yarın tiroid kontrolüm var hastaneye gidicem, girmişken rapor alıp bir hafta dinlensem mi diyorum :44:
Ama gelince de işler çok karışmış oluyor. Çok yooruldummmmmmmm bugün, sayfalar da bitmiyoooo size yetişemedim.

5N1Ke'cım Şu benim suyum gelme konusu vardı ya dr.la görüştüm onu sorun yok olabilir böyle şeyler dedi, devam etmiyorsa problem değil dedi. Bazı insanların sürekli oluyormuş mesela, benim ilk defa oldu.....
hem suyum gelse en geç 1-2 güne doğum başlar, o su bu su değil dedi
artık çok fazla ayakta durmayacakmışım, kendimi yormayacakmışım falan filan....
Mümkün mü anammmm, işyerinde oturunca para vermiyorlar ki insana

rabarbaa arasta tesekkur edermm..bn oyle kolay moral bozmam ama bozuncada boyle oluyrmm...evlılık yıldonummden bıle bsey anlamadımm...bn cıkıyrmm kndnıze ıyı bakınn

Biz de Arruş diyoruz çok komik oluyor buranın şivesiyle Yerim ben onları yerim benimki coştu ondan bahsedince karnımın bir altını bir üstünü tekmeliyor canavar
hahhaa arruş'a koptum canım ya seninle hemşeriyiz biz unutuyorum kaçtır söylemeyi. ama orada yaşamıyorum evlendikten sonra göçtüm memleketimden alluş vardır bilir misin şarkıyı o geldi aklıma sen arruş deyince bu arada aren ismine de bayıldım süper seçim

Ayy bilmem mi alluş uu aaa aşk olsun

Merhaba güzel anneler ve bebişleri.Bugün kontrole gittik.Kızımın 25 haftayı doldurması gerekiyormuş ama 24+2 gözüküyor.715 gr.olmuş.Benim şekerin sınırda çıktı.Dikkat etmezsem sonu şeker hastalığı olurmuş.Ve biraz fazla kilo almışım.Doktor kızartmayı, şerbetli tatlı, pirinçli yiyecekler,muz,üzüm,kavunu yasakladı.Makarna ve patateside çok az ye dedi.Kırmızı et, tavuk, balık ye dedi.

Nerye göçtün Antakyalı mısın sen de ?? İsim için teşekkür ederim canım sen ne düşünüyorsun bebeğine ?

biz hala bi isim bulamadık oğluşumuza aras ve buğra isimleri çok hoşuma gidiyor ama kocişimle bi türlü ortak noka bulamadık yahu siz nele koycaksınız isim bebişlerinze hamişlerrrr?

allahım yardım etsin kolaylık versin sana biraz tedbir o kadar ama kilosu çok iyi çkmış rabbim sağlıklı doğumlar versin

Canım yürüyüş yapabilirsen yapmaya çalış o da düşürüyor şekeri

bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....

canımcım neye üzüldün bilmiyorum ama ne olur sıkma canını bebeğin odaklan sen bak ne güzel şekern tertemiz çıkmış ohh feda olsun san çikolatalar

valla canim benim doktor rahat adamdi..ilk aylarda bile boyadim..hala da boyuyorum :) cok sukur bebegimde saglikli..doktorum kanitlanmis bi sonuc yok demisti..benim kuaforede kadin jinekologlar geliyor boyamaya hamile :)) ama ben bitkisel yaptiriyorum hep..yinede en son karar senin canim..icinin rahat olmasi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…