- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.401
Aaa pardon canım ya :) O zaman babasına benzesin boyu :)
senin kızçen mi olcak ondan :)
aşağı yukarı aynı doğumlar evet cücük olmasın anası gibi
Böyle davranamazlar sana hemen şikayet et benceslm kızlar bugün tetanoz aşısının 2.sı yapılacaktı okuldan çıktım gittim sağlık ocağına uyuz bir ebe vardı umrunda bile değil bekletiyor kapıda soruyorsun cevap vermiyor en son girdim içeri aşım vardı dedim elimizde aşı yok ya gidip alın gelin yapalım yada başka zaman gelin yaptırın dedi sinir oldum kadına
bende kocişimle tanışınca topkulularlada tanıştımonun kafa hep eğik benim hep yukarda
Böyle davranamazlar sana hemen şikayet et bence
Valla biz de öyle hele sokakta yürürken komik oluyordu o bir adım atarken ben iki adımda ona yetişmeye çalışıyordum hep koşturup yorulan ben oluyordumŞimdi artık dikkat ediyor benim hayatım yavaş yürüyor
Allah nasip ederse kızımız olacak ama bu hafta cuma kesin öğreneceğiz erkek ve kız dendi şimdi bakalım ne olacak :)
rabarbaa arasta tesekkur edermm..bn oyle kolay moral bozmam ama bozuncada boyle oluyrmm...evlılık yıldonummden bıle bsey anlamadımm...bn cıkıyrmm kndnıze ıyı bakınn
hahhaa arruş'a koptum canım yaBiz de Arruş diyoruz çok komik oluyor buranın şivesiyleYerim ben onları yerim benimki coştu ondan bahsedince karnımın bir altını bir üstünü tekmeliyor canavar
hahhaa arruş'a koptum canım yaseninle hemşeriyiz biz unutuyorum kaçtır söylemeyi. ama orada yaşamıyorum evlendikten sonra göçtüm memleketimden alluş vardır bilir misin şarkıyı o geldi aklıma sen arruş deyince bu arada aren ismine de bayıldım süper seçim
hahhaa arruş'a koptum canım yaseninle hemşeriyiz biz unutuyorum kaçtır söylemeyi. ama orada yaşamıyorum evlendikten sonra göçtüm memleketimden alluş vardır bilir misin şarkıyı o geldi aklıma sen arruş deyince bu arada aren ismine de bayıldım süper seçim
Merhaba güzel anneler ve bebişleri.Bugün kontrole gittik.Kızımın 25 haftayı doldurması gerekiyormuş ama 24+2 gözüküyor.715 gr.olmuş.Benim şekerin sınırda çıktı.Dikkat etmezsem sonu şeker hastalığı olurmuş.Ve biraz fazla kilo almışım.Doktor kızartmayı, şerbetli tatlı, pirinçli yiyecekler,muz,üzüm,kavunu yasakladı.Makarna ve patateside çok az ye dedi.Kırmızı et, tavuk, balık ye dedi.
Merhaba güzel anneler ve bebişleri.Bugün kontrole gittik.Kızımın 25 haftayı doldurması gerekiyormuş ama 24+2 gözüküyor.715 gr.olmuş.Benim şekerin sınırda çıktı.Dikkat etmezsem sonu şeker hastalığı olurmuş.Ve biraz fazla kilo almışım.Doktor kızartmayı, şerbetli tatlı, pirinçli yiyecekler,muz,üzüm,kavunu yasakladı.Makarna ve patateside çok az ye dedi.Kırmızı et, tavuk, balık ye dedi.
bnm seker sınırında altnda cıktı...cıkoltaya nıyebu kdr sardm smdı anlıyrm....bugun zaten hcbsey mutlu etmıyo bnm acayıp cnm skkn ..hcbısey yazasm bıle gelmıyo.....
Kızlar saçlarını boyatanınız varmı aramızda?
Rengim çok açıldı ve beyazlar doldu.Buay sonu yakınımın düğünü var böyle gitmek istemiyorum.
Dr.ilk 4ay kesinlike yasak demişti ama sonradan soramadım,kuaförümde boyatan çok kişi var dedi.
Ne yapsan,fikir verirmiisiniz bana.6,5 aylık oldum sorun olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?