- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.541
merhaba canım hayırlı olsun bebişin.Yaşadığın şehire göre değişiyor aslında havanın durumu ben bursada oturuyorum ağustos sonu sıcaklar bunaltmadığı için doğum güzel bi zamana denk geliyor diye seviniyorum açıkcası da hamileliğin zorlu dönemleri sıcaklara denk geliyor o biraz benide endişelendiriyor.Artık dikkat edeceğiz hayırlısı ile o günleri görelim inşallah
6+5 günlük hamileyim özellikle gece bulanntılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum...siz ne yapıyorsunuz bulantılarınız için
Yrinmi kntrolun cnm ii hberlerle gel ins.kanaman ne durumda kc haftalik oluck yrn cnm
hayırlı olsun bebegın..bulantı iyidir canım benım doktorum bulantın ne kadar varsa okadar saglam tutunuyodur bebegın demıstı:)ben süreklı birseyler yiyordum biskuvi tarzında o rahatlatır ilaç yoluna bence basvurma bence..
Çok teşekkürler cevap verdiğin için. Burası çok kalabalık. İnşallah birileri okur da bişeyler yazar diyordum ben de... Testlerimi yaptırdım. Bişey çıkmadı. Herşey normal dedi doktor. Su içemiyorum bulantıdan dolayı. tuttum biraz da eve gidip temiz temiz halledeyim diye. ondandır diye düşünüyorum artık. İyi düşünelim de iyi olsun dimiaramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun öncelikle mide ağrısı bende oldu biara ama sonra geçti.
bişey sorucam idrarımı zor yaptım demişsin adrar testi vs yaptırmışmıydın idrar yollarında iltihap falan mı var acaba Allah korusun bu ilk testler önemli eğer yaptırmadıysan yaptır.
Günaydın arkadaşım
Mide ağrısı bendede çok oluyo, sürekli bişeyler yersem geçecekmiş gibi hissediyodum. Şimdiyse ağrım geçti ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor. Yediklerimi sindiremiyomuş gibi hissediiyorum. Mide ağrısıyla ilgili okuduğum yazılarda normal olduğunu, hamile kadınlarda olabileceğini yazıyolar. Umarım seninkide geçer. Az ve sık yemeye çalış, sindirimi kolay şeyler buda işe yarayabilir. Daralmanda Kan ve demir oranlarınla alakalıdır belki çünkü benim demir oranım aşırı düşük ve gerçekten hareket etmekte zorlanıyorum. Umarım sıkıntıların geçer. Biraz sabretmemiz lazım. İçimizde bir mucize büyüyor. Ona ulaşmamız pek kolay olmuyo, inan bizden çok daha zor durumda olanlarda var. Sağlıklı bir şekilde inşallah beneklerimizi kucağımıza alırız.
gizzz meraba :)
Seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :)
Senin bulantıların ne zaman başladı canım ?
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Daha bi heyecanlandım. :)
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Daha bi heyecanlandım. :)
çok şükür kanamam kesildi gbi hafta başından itibaren. Gittim doktora bebiş iyi büyümeye devam ediyor geçen çarşamba 1.5cm idi bugün 2.2 olmuş 8.haftam bitti 9. Haftamın içindeyim doktor iyi dedi kalp atışları da iyiymiş çok şükür herşey normal şimdilik allah a şükür
ben daha hic ultrasona girmedim pazartesi ilk defa gidecegim ins ben de duyarım(cünkü seninle günümüz aynı sanırım canım...
kızlar siz kola falan içiyormusunuz biz normalde cok içiyorduk ama esim bebegı ögrendıgınden berı ıçırmıyor zarar verır diye ama benım canım ıcmek istiyor siz içiyormusunuz
sakın içme canım kolada kafein var ve kafein kana karışıp direk bebeğine geçiyor ve bebeğe çok zararlı..günde 200 mg dan fazlası zararlı.doktorlar günde 1 tane soda içebilirsiniz diyorlar.çok canın çekerse soda iç.
kızlar benim gögüs hassasiyetim sürekli olmuyor bazen oluyor sizde de öyle oluyormu birde pek midem bulanmıyor ama tatlı seyler kesinlikle yiyemiyorum mesela sabah kahvaltıyı tatlıyla bitirirdim ama simdi agzıma süremiyorum sizce buda bir belirtimidir hamileligimin devam ettigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?