2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar benim sat 20 kasım 27ağustosta bebiş gelecek inş. keseyi gördük ama daha kendisini ve kalp atışlarını göremedik haftaya gitsem erkenmi olur biraz daha beklesemmi çok aceleci davranıp farklı farklı dr.lara gidiyorum kendi dr.um haftaya çağırdı

senin bebeginde hayırlı olsun saglıkla büyüsün:)ben istanbuldayım burda bana göre cok sıcak oluyor gecen yaz ekim sonuna kadar klımayla uyuduk benım ev cok günes alıyor pişiyoruz özellıklede yatak odasında ondan baya sıkıntılı olcak galiba bana..gerci o günler gelsin onun için cekılılır sıcakda herseyde:)

6+5 günlük hamileyim özellikle gece bulanntılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum...siz ne yapıyorsunuz bulantılarınız için

hayırlı olsun bebegın..bulantı iyidir canım benım doktorum bulantın ne kadar varsa okadar saglam tutunuyodur bebegın demıstı:)ben süreklı birseyler yiyordum biskuvi tarzında o rahatlatır ilaç yoluna bence basvurma bence..

Yrinmi kntrolun cnm ii hberlerle gel ins.kanaman ne durumda kc haftalik oluck yrn cnm

çok şükür kanamam kesildi gbi hafta başından itibaren. gittim doktora bebiş iyi büyümeye devam ediyor geçen çarşamba 1.5cm idi bugün 2.2 olmuş 8.haftam bitti 9. haftamın içindeyim doktor iyi dedi kalp atışları da iyiymiş çok şükür herşey normal şimdilik Allah a şükür

gizzz meraba :)

Seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :)

Senin bulantıların ne zaman başladı canım ?

kızlar siz kola falan içiyormusunuz biz normalde cok içiyorduk ama esim bebegı ögrendıgınden berı ıçırmıyor zarar verır diye ama benım canım ıcmek istiyor siz içiyormusunuz

Çok teşekkürler cevap verdiğin için. Burası çok kalabalık. İnşallah birileri okur da bişeyler yazar diyordum ben de... Testlerimi yaptırdım. Bişey çıkmadı. Herşey normal dedi doktor. Su içemiyorum bulantıdan dolayı. tuttum biraz da eve gidip temiz temiz halledeyim diye. ondandır diye düşünüyorum artık. İyi düşünelim de iyi olsun dimi

Mide ağrısı ile beraber bulantı daha da kötü. Akşamları ağğrım artıyor. İnşallah benim de geçer. Demir oranım iyi çıktı tahlillerde. Geçen sene 6 ay demir hapı kullanmıştım. Aşırı düşüktü ve yükselmiyordu bir türlü. Hemoglobin de sıkıntı yoktu o zaman ferritin ve demir bağlama oranım yükselmiyordu. Bu sefer devlette onlara bakılmadı. Pazartesi kendi doktoruma rica edicem. Mantıklı geldi söylediğin onlara da bakılabilir. Teşekkür ederim cevapladığın için.

herkese merhaba kızlar keyifler nasıl, bulantılı olanların bulantısı geçsin, dinlenmesi gerekenler dikkat etsin rabbim meleklerini korusun, sürekli aşerenlerin kocalarına Allah sabır versin daha başka ne diyeyim ben sizlere.

nelere aşeriyosunuz gııııı:)
benim direk istediğim bişey olmuyo da ne görsem canım istiyo onu konuşmak bile yetiyo

tam aksi miğdem çok bulanıyo ama çıkmıyo yinede kilo alıyorum bu folik asitler kilo yapıyo sanırım.

kızlar benim gögüs hassasiyetim sürekli olmuyor bazen oluyor sizde de öyle oluyormu birde pek midem bulanmıyor ama tatlı seyler kesinlikle yiyemiyorum mesela sabah kahvaltıyı tatlıyla bitirirdim ama simdi agzıma süremiyorum sizce buda bir belirtimidir hamileligimin devam ettigine

çok çok çok sevindim.gözün aydın canım.kendini korumaya devam et mümkünse çok yorulcak şeyler yapma.allah bir daha yaşatmasın geçmiş gitmiş olsun inş..:)

kızlar siz kola falan içiyormusunuz biz normalde cok içiyorduk ama esim bebegı ögrendıgınden berı ıçırmıyor zarar verır diye ama benım canım ıcmek istiyor siz içiyormusunuz

sakın içme canım kolada kafein var ve kafein kana karışıp direk bebeğine geçiyor ve bebeğe çok zararlı..günde 200 mg dan fazlası zararlı.doktorlar günde 1 tane soda içebilirsiniz diyorlar.çok canın çekerse soda iç.

bu arada ayran ve taze meyve suları içebilirsin.ayrıca bunlarında çokda faydasını görürsün.

allah ın izniyle devam ediyordur hamileliğin canım.benimde bir gün bulandı midem arkasından kesildi çok korktum senin gibi acaba allah korusun kalbimi durdu falan diye.çok şükr 10 haftamıza girdik kalbi 140 kere atıyor dakikada maşallah.sıkma canını böyle şeylerle.bulantında yokmuş ne güzel tadını çıkar hamileliğinin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…