2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :)

Geçmişi okuyorum, umarım bugün yetişirim size

sabah msj yazdığım sayfaya daha yeni geldim, benden sonra 21 sayfa yazmışsınız maşallah
Nasıl bitecek bu sayfalar, çokta merak ediyorum ama mesai bile yetmedi bugün hızınza kızlar....
Neyse bugünlük iyi akşamlar hepinize, yarın görüşürüz.
Öpüyorum hepinizi

mühim birşey olmaması güzel birşey suyun gelme konusunda tiroid içinde geçmiş olsun canım. doktor verirse al vallahi canım ya dinlen biraz

Canım ya çok yoruldun geçmişle boğuşmaktan ... Hafızam iyi olsaydı sana özet geçerdim bu kadar yorulmazdın ama ne mümkün

bende boyatmayı çok istiyorum Allahtan şu adna saçlarım tek renk kendi rengine boyatmıştım hamilelik öncesi.....ama çok sıkıldım bakıra boyatmak istiyorum inşaşşah doğumdan sonra çünkü kuaför açıcı kullanacağı için kokusu seni rahatsız eder falan dedi önermedi birde bakım çok istiyor bakır rengi hele bir bebek doğsun sen dışarı çıkabiliyor hala gel bbekle öyle boyayalım dedi bekliyorum dört gözle değişikliği hiç denemediğim bir renk ve bütün herkes bakıra boyat diyor bakalım artık

Ben de çıkıyorum kızlar nihayet bitirdik bugünü akşama arkadaşımın doğum günü onlara davetliyiz , yarına da temizlik var ev kalkıp oturacak , çarşamba da doktora gidiyoruz bebişimi görecemmm hepinizi öptükkk

bende gidiyorum ve uzun süre yokum anemde internet var kendi evimde yok o yzden sdce burda girebiliyorum mutlu günler hamiştaşlarım :) görüsene dek siz ve bebekleriniz sağlıklı kalınn ...

ben bugun idil baby e gittim canim..20 li aldim 170 tl ye..evet biraz pahalilar..ama 10 lular uygun bence..

Canım Antalya Anadolu Hastanesinde Erhan Muluk var, ben ona gidiyorum ve de çok çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hastane de çok güzel zaten, ilgi alaka temizlik yönünden, bir araştır istersen.

biz hala bi isim bulamadık oğluşumuza aras ve buğra isimleri çok hoşuma gidiyor ama kocişimle bi türlü ortak noka bulamadık yahu siz nele koycaksınız isim bebişlerinze hamişlerrrr?

Aynen bizde bir türlü netleşemedi isim mevzusu ben eskiden beri Nezih isterdim onu kimse beğenmedi :) eşim alpaslan diyor iğğğ birde Seha geldi aklıma bizdede belli değil malesef

geçmiş olsun canım...valla neler çekilmiyor ki bu süreçte...benim de kuyruk sokumu ağrım fenaa...çok ayakta durunca da oluyor oturunca da ...ne yapacağımı şaşırdım yani..inanılmaz bir ağrı...

canım sütü kaynatmaya gerek olmuyor günlük sütler zaten pastörize...br taşım kaynatıyorum sadece ya da ısıtıyorum diyelim...sonra soğumaya bırakıyorum karıştırmadan kendi haline...sıcaklığı 50 derece falan olacak...bunu anlamak için de eski usulu parmak yöntemi:) serçe parmağını süte batır 4-5 e kadar sayabilecek durumda olacak..yani 5 dedin mi parmağın yanacak :) 1 kutu activia yeterli...ben 2 kilodan yapmıştım ilk ona da 1 kutu koymuştum..sonra ondan devam ettim...3 kiloya 3 kaşık maya şeklinde...bu arada maya soğuk olmasın oda sıcaklığında olacak..ve mayayı iyice çırp önce aç yani yoğurdu...ve kesinlikle tahta kaşık kullan süte karıştırırken...iyice ve hızla karıştır...

ben çelik tencerede mayalıyorum...üstüne kapak kapatma,tülbentle kapat önce sonra kapağı kapat sonra da evin sıcaklığına göre tencereyi sarıp sarmalıyosun şimdi havalar sıcak çok sarmaya da gerek yok...bu şekilde 6-6,5 saat beklet sonra dolaba kaldır..taş gibi yoğurdum oluyor

Seyyah sen hangi sehirdesin besigi nerden alacaksin

çok sevindim cnm ya bende ctesı gıttım ve gıtmeden once bana da aynen anlattıgın oldu
çok tırstım zaten az suyum denılıyordu neysekı dr a gıdıcne sordum akıntı ve anlattıgım sey olurmus helekı bende ıyıce olurmus...rahım agzı dıkıldı benım o sebepten....
bır de bahsettıgı durum bırden gelen su ıcın gecerlı sızıntı seklınde gelen amnıyon sıvısıda oluyormus ve herzaman sonu dogumla bıtmıyor malesef.
allah hepımızın bebeğini korusunnn

sayfalarcok hızlı ılerlıyor hızınıza yetısmek zorr

canm ceviz fındık yeme su donemde dedi cunku kalorili seylermş kilo olurmus kilo almamam aksine vermem gerekyomus persembe gidecem daha detaylı konusacam olayın sokuyla tam konsmadm belki ilk diyet için bunları soyledi sonra degişir belki canm

kızlar yaa ben şeker yüklemesini henüz yaptırmadım tadı çok mu kötü ya içebilecekmiyim şimdi onun korkusu sardı :26:

kızlar yaa ben şeker yüklemesini henüz yaptırmadım tadı çok mu kötü ya içebilecekmiyim şimdi onun korkusu sardı :26:

canım o kadar da korkulacak bi tadı yok :) bol şekerli su işte sorun yaratan şey aç olmak ve biraz midenin bulanması.. kan verdikten sonra hemen tuzlu bişeyler ye tutuyor mideyi meraklanma

canım o kadar da korkulacak bi tadı yok :) bol şekerli su işte sorun yaratan şey aç olmak ve biraz midenin bulanması.. kan verdikten sonra hemen tuzlu bişeyler ye tutuyor mideyi meraklanma

şu işide bi atlatsama hayırlısıyla sağol cnm :) 2 defa kan alınıyor sanırım koldan mı parmaktan mı alıyolar ?

canım üzerine alınma sakın ama senin doktorun alkollü falanmıydı???? hamile bir kadına zayıflama diyeti yaptırılır mı? çok afedersin dengesiz mi bu doktor? sen en güzeli başka bir doktora daha görün ben senin doktorundan şüpheye düştüm şimdi kilonu koru diyeceği yerde zayıfla demesi çok ilginç. tüm diğer doktorları tenzih ederim arkadaşlar ama bana çok saçma geldi bu durum yoksa ben mi fazla tepki veriyorum? etrafımdaki hiçbir hamile kadına kilo vermen lazım diyen veya zayıflama diyeti veren bir doktor görmedim... şeker koruma diyeti başka birşey zayıflama diyeti başka bir şey ben mi yanılıyorum?

kızlar çıkıcaktım bi türlü çıkamadım yav size bişey sorucam biraz özel olucak ama bebişlerimiz için kimseyede soramıyorum :S eşlerinizle aranız nasıl? yani yakınlığınız bi problem teşkil ediyor mu bebişlerimiz için

doktora sordum canim yururken kasigima saplanan agriyi..tempolu degil adim atar vaziyette yururkende oluyor dedim...fazla yorma kendini dedi..daha cok dinlen yavas yurusen bile uzun yurume dedi..erken dogum riski olabilirmi dedim,sanmiyorum dedi :))) dedim ya rahat bi doktor...tatmin olmadim ama yapacak biseyim yok..cok yürümeyecegim artik..ben ev icinde de cok hareketliyim gün icinde..sanirim yoruyorum melegimi daha az hareket etmeye dikkat edecegim,sen de öyle yap canimcim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…