- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.421
Günaydın kızlar :)
Geçmişi okuyorum, umarım bugün yetişirim size
Kızlar hala geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor. Pazartesiden nefret ediyorum, haftasonunun acısını çıkarıyorlar, 3 günlük çalışıyorum resmen. Yarın tiroid kontrolüm var hastaneye gidicem, girmişken rapor alıp bir hafta dinlensem mi diyorum :44:
Ama gelince de işler çok karışmış oluyor. Çok yooruldummmmmmmm bugün, sayfalar da bitmiyoooo size yetişemedim.
5N1Ke'cım Şu benim suyum gelme konusu vardı ya dr.la görüştüm onu sorun yok olabilir böyle şeyler dedi, devam etmiyorsa problem değil dedi. Bazı insanların sürekli oluyormuş mesela, benim ilk defa oldu.....
hem suyum gelse en geç 1-2 güne doğum başlar, o su bu su değil dedi
artık çok fazla ayakta durmayacakmışım, kendimi yormayacakmışım falan filan....
Mümkün mü anammmm, işyerinde oturunca para vermiyorlar ki insana
sabah msj yazdığım sayfaya daha yeni geldim, benden sonra 21 sayfa yazmışsınız maşallah
Nasıl bitecek bu sayfalar, çokta merak ediyorum ama mesai bile yetmedi bugün hızınza kızlar....
Neyse bugünlük iyi akşamlar hepinize, yarın görüşürüz.
Öpüyorum hepinizi
valla canim benim doktor rahat adamdi..ilk aylarda bile boyadim..hala da boyuyorum :) cok sukur bebegimde saglikli..doktorum kanitlanmis bi sonuc yok demisti..benim kuaforede kadin jinekologlar geliyor boyamaya hamile :)) ama ben bitkisel yaptiriyorum hep..yinede en son karar senin canim..icinin rahat olmasi sart
Nerye göçtün Antakyalı mısın sen de ?? İsim için teşekkür ederim canım sen ne düşünüyorsun bebeğine ?
Günaydın hanımlar ;
Biraz önce bir sürü bişey yazdım hepsi gitmiş.
Pazartesi sendromu çabucak geçsin , haftasonu hemen gelsin işallah yareppim amin diyorum :))
Haftasonu doktordaydık. 3 haftada 3 kilo almışım(Güya ekmeği falan çok yemiyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum) bebeğim biraz sıska kalmış. Doktor aynen böyle dedi. Yediklerim anca bana yaramış. Aslında dengeli beslenmeye çalışıyorum. Gün içinde 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 4 fındık, 4 badem, bal, pekmez ve bol meyve tüketiyorum. Yumurtayı anca haftasonları yiyorum onda da hafta içi yiyemiyorum diye 2 tane haşlıyorum kendime.
Bebeğinin kilosu önde giden arkadaşlarım siz neler yiyorsunuz??? Bebeğe ne kilo aldırıyor??? Sütü mü 2 bardak yapsam napsam bi el atıverin bana ...
Bir sorum daha var . haftasonu idil baby'nin 10'lu organik hastane çıkışını sordum 99 lira dediler. Normal mi sizce? Organikler pahalı oluyor tamam ama biraz fazla geldi bana. Ne dersiniz
merhaba annecikler ve bebecikler:)
antalyada bildiğiniz,gittiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı kızlar?
ben hala bir doktor bulamadım.doğumu antalyada yapmayı düşünüyorum ama antalyadan uzakta yaşıyorum.gidip araştırma imkanım yok....
varsa tavsiye edebileceğiniz birisi yardımcı olabilir misiniz?
biz hala bi isim bulamadık oğluşumuza aras ve buğra isimleri çok hoşuma gidiyor ama kocişimle bi türlü ortak noka bulamadık yahu siz nele koycaksınız isim bebişlerinze hamişlerrrr?
canım sonuçlarımı almadım doktor aldı, telefonda konuştuk. o yüzden değerleri tam olarak bilmiyorum.
bende bir de romatizma var. iyice tetikledi hamilelikte. ilaç da kullanamıyorum.gece uyanıp ağlıyorum resmen.
napalım bebişlerimiz için herşeye katlanacağız.
kısaca bi tarif etsen canım, ben bu konularda çok cahilim desütü kaynatıyor musun bi de bi kutu activia yetiyor mu 3 kilo süte, ha bi de mayaladığın kap nasıl bir kap olmalı? istediğin sorudan başlayabilirsin
Bence iyice araştır öyle al canım
Canım eğilmek sakıncalı galiba ben de yere bir şey düşürdüğümde çevremde kim varsa koşup kaldırıyor ben eğilmeyim diye , yalnızsam da sırtım dik olarak çömelip alıyorum alacağımı zor oluyor kalkmak ama olsun
Kızlar hala geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor. Pazartesiden nefret ediyorum, haftasonunun acısını çıkarıyorlar, 3 günlük çalışıyorum resmen. Yarın tiroid kontrolüm var hastaneye gidicem, girmişken rapor alıp bir hafta dinlensem mi diyorum :44:
Ama gelince de işler çok karışmış oluyor. Çok yooruldummmmmmmm bugün, sayfalar da bitmiyoooo size yetişemedim.
5N1Ke'cım Şu benim suyum gelme konusu vardı ya dr.la görüştüm onu sorun yok olabilir böyle şeyler dedi, devam etmiyorsa problem değil dedi. Bazı insanların sürekli oluyormuş mesela, benim ilk defa oldu.....
hem suyum gelse en geç 1-2 güne doğum başlar, o su bu su değil dedi
artık çok fazla ayakta durmayacakmışım, kendimi yormayacakmışım falan filan....
Mümkün mü anammmm, işyerinde oturunca para vermiyorlar ki insana
canım benim gönlünü ferah tut o sana yeter. beklebekle arkadaşımız da doğru bir konuya parmak basmış kaldı ki o 13. haftasından beri takip ediyor. bunu diyet olarak düşünme. diyet deyince insanın aklına hep zayıflamak için yapılıyor gibi geliyor. ya da şeker yiyince şeker hastası olunacak diye bir şey yok. ay tatlıyı abarttım acaba şeker hastası olur muyum diye de bir şey yok. bizim yaptığımız yada yapmaya çalıştığımız kontrollü ve dengeli beslenmek. ben diyetisyene gitmedim kendim dikkat ediyorum nerdeyse 2 haftadır ölçüyorum şekerimi ve gayet iyi gidiyor. ben de çarşamba günü bir uğrayacam. bizler bilinçli olduktan sonra başka şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Allah ın izniyle alacağız kucağımıza bebiklerimizibalık konusuna gelince ben hiç balık hapı kullanmadım arada balık yemeye çalışıyorum ama genelde cevizle tamamlamaya çalışıyorum omega eksiğimi.
kızlar yaa ben şeker yüklemesini henüz yaptırmadım tadı çok mu kötü ya içebilecekmiyim şimdi onun korkusu sardı :26:
canım o kadar da korkulacak bi tadı yok :) bol şekerli su iştesorun yaratan şey aç olmak ve biraz midenin bulanması.. kan verdikten sonra hemen tuzlu bişeyler ye tutuyor mideyi meraklanma
canm ceviz fındık yeme su donemde dedi cunku kalorili seylermş kilo olurmus kilo almamam aksine vermem gerekyomus persembe gidecem daha detaylı konusacam olayın sokuyla tam konsmadm belki ilk diyet için bunları soyledi sonra degişir belki canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?