- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.441
canım üzerine alınma sakın ama senin doktorun alkollü falanmıydı???? hamile bir kadına zayıflama diyeti yaptırılır mı? çok afedersin dengesiz mi bu doktor? sen en güzeli başka bir doktora daha görün ben senin doktorundan şüpheye düştüm şimdikilonu koru diyeceği yerde zayıfla demesi çok ilginç. tüm diğer doktorları tenzih ederim arkadaşlar ama bana çok saçma geldi bu durum yoksa ben mi fazla tepki veriyorum? etrafımdaki hiçbir hamile kadına kilo vermen lazım diyen veya zayıflama diyeti veren bir doktor görmedim... şeker koruma diyeti başka birşey zayıflama diyeti başka bir şey ben mi yanılıyorum?
kızlar çıkıcaktım bi türlü çıkamadım yav size bişey sorucam biraz özel olucak ama bebişlerimiz için kimseyede soramıyorum :S eşlerinizle aranız nasıl? yani yakınlığınız bi problem teşkil ediyor mu bebişlerimiz için
Canım doktoru doğru söylemiş. Kilo almaması gerekiyor çünkü kilo şekeri tetikler. Şekerin yükselmesi bebeğe ciddi hasarlar verebilir. Zaten şekerli bir gebede bebek ister istemez kilo alır. Başka doktora gitmesine gerek yok.
valla canim biz kardes olduk nerdeyse :)) gecen gün bi yakinlasalim dedim cok aci oluyor artik..rahatsiz etti beni..son bir ay kala erken dogum riskine karsi yasakliyorlar zaten sanirim..bu aylardan sonra yakinlasma pozisyonlarida önemli diye okumustum..internette var canim aciklamalar doktorlar tarafindan yapilan...
canım kilo almaması gerekiyor ayrı bir şey, zayıfla demesi ayrı bir şey. ben de almamaya çalışıyorum kiloma dikkat ediyorum şekerim yüzünden ama zayıflamak için rejim yapmıyorum. bence burda tezat bir durum var.
Sana verilen diyet ister istemez zayıflamana yol açar. Çok değil ama belki yarım kilo kadar :) Çünkü verilen diyet az ve sık sık yemen şeklindedir yanlış mıyım? bu da vücudun daha sonra yakmak üzere şeker depolamasını engeller. Çünkü vücuduna sürekli besin girdiği için
vücudun böyle bir gereksinim duymaz. Fındık, ceviz, badem hacmi küçük kalorisi yüksek yiyeceklerdir ve kilo yapar.Şeker sorunu olmayanlar için çok faydalıdır ama şeker varsa bunlar yenirken daha dikkat edilmesi gerekir.
okudumda içim rahat etmedi drumada sormaya çekiniyorum açıkçası acı duymuyorum ama endişeleniyoruz bebeğimiz için ama kardeşte olamadık henüz :) hep söylenir ya hamileyken yakınlaşılmaz diye
yok be gülüm rahat oldugun sürece yasa istedigin kadar,,,olma kardes tabi daha erken :))) son bir aya kadar devam...doktorlarda yasaklamiyor...su an bebeginde de bi sikinti olmadigina göre normal hayatina devam et bence...
algılama da farklılık yaşıyoruz. bu da tamamen yazımsal bir ortamda olmamızdan kaynaklanıyor.
şekerin yüksek ise kilo alırsın doğru, yemene içmene dikkat etmen gerekir. ama kilo alman şekerinin yüksek çıkmasının müsebbibi de değildir. kısacası tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar sorunsalına kayıyoruz.
ikimiz de farklı doğruları savunmuş gibi olduk. ama benim mantığım şekeri kontrol altına almak yönünde, şekeri düşürmek için zayıflamak yönünde değil. sanırım anlam kargaşasını doktorun tam olarak nasıl ifade ettiği düzeltir.
Haklısın canım doktorun ifadesi önemli. Arkadaş o panikle yanlış anlamış olabilir :)
Kizlar ya ben sata gore 25.ci haftamdayim, ultrasona gore 24.cu haftamdayim...dogumumu doktorun ultrasona gore soyluyor sizdede oylemi? ha birde ben simdi kac aylik sayilirim kafam karisiyor :)
kizlar slm.sizlere bisey saoracagim seker yuklemesi testi yaptiracagim ozeller yapiomus sonuclariniz ne kadar zamanda cikti ve ne kadar tuttu test ucretleriniz.?
kizlar slm.sizlere bisey saoracagim seker yuklemesi testi yaptiracagim ozeller yapiomus sonuclariniz ne kadar zamanda cikti ve ne kadar tuttu test ucretleriniz.?
iskenderun canım tekirdağda yaşıyoruz eşimin memleketi burası. biz de kısmetse arda diye düşünüyoruz bakalım
Canım aramızda bir gün var ben 24+3 üm şuan sende 24+4 oluyorsun sata göre ultrason kilo ölçümüne göre gün ve hafta belirlio. Bu arada 6 aylık sayılıyoruz şuan :)
Canım aramızda bir gün var ben 24+3 üm şuan sende 24+4 oluyorsun sata göre ultrason kilo ölçümüne göre gün ve hafta belirlio. Bu arada 6 aylık sayılıyoruz şuan :)
kızımı ziyarete gelen minik ablaları için tokacıklarabileri için kalem çalışması daha yapıyorum bıyığı siyahtan yapacağım ama denemek amaçlı gri yaptm. arabada yapacağım kısmetse veee kızımlaa benim taçlık keçemiz... henüz taç ve tokaları yok ama olsun sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 704365 Eki Görüntüle 704371 Eki Görüntüle 704373 Eki Görüntüle 704377
Masallah hepsi com guzel ellerine saglik Masal'in annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?