2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben vitale'de ali fuat şengör'e gidiyorum ama çokkkkk yoğun bi doktor, her randevuda bi iki saat beklemeyi göze alırsan tavsiye ederim çok süper bi doktor
bi arkadaş da erhan bey'i tavsiye etmiş ona da bi arkadaşım gidiodu o da çok memnun kaldı
kesinlikle öle,dizlerinin üstüneçömelerek alıcaksın yerden her ne alıosan, eğilmeyi bırak otururken bile kayarak oturuom sandalyeye fazla sıkıştırmamak lazım bebişleri
aynen yaa, izlemeye doyamıyorum
ben de öle yaptım bi kumbaraya ek sınavlardan vs.lerden gelen paraları attım o birikenleri harcadım hep şimdiye kadar. daha hala param var onlarla da kalanları halledicem.
tabi perdedir halıdır mobilyadır gibi büyük malzemeler diil
ben de sallamamayı düşünüyorumilk etapta, ama olur da uyumazsa mecbur sallıcaz napalım. o yüzden normal sallanan beşik alıcam ama ilk etapta sallamadan belki sırtından falan elimle pıtpıtlayarak uyutma planım var

bana ilk 3 ay yasak koymuştu doktorum, 3 aydan sonra ne o bişi söledi ne de biz sorabildik, uzun süre yapmadık anlıcağın, ama son bi aydır haftada 10 günde bir kaçamak yapıyoruz bizim de canımız var heralde dikkat edersek bişi olmaz bence

Merhaba kizlar!

Maalesef 1 haftadir uzak kaldim, gecmise goz atayim... Umarim guzel haberler alirim sadece sizlerden ve miniklerimizden...

Kızlar siz bebeğinizin hareketlerinden bebeğin başı ne tarafta, ayakları ne tarafta anlayabiliyor musunuz?

cnm benımkı heryerde bı assagıda bı yukarda bı sagda bı soldaa toplanıo demın neler oluyor dedım coook guclendıler masllah uzandıgım yerde aşşagı assagı tekme ındırıyordu ortalama 5 sanıye aralıkla saydım ya hıçkırırken tepık ındırıyordu yada bılmıyorum yasadıgım neydı.. korkuyorum bazenn haeketlerınden mınıgımın cok guclenıyorlar organlara tekme atıyor bazen sanırım:18::18: sizlerdede oluyormu canlarrrr

Evet artik cok guclendiler benimde heryerde secemiyorum nere neres diye az once tekmeler makatimi acitti korkuyorum boyle bisey normal mi acaba

banada dr hc bsy soylmdı ya bu knular pek konusulamyo maalesef n kanamam oldu bu zamana dek n de dusuk tehlıkem fln kmsye yasatmasn rabbm bebıslrmze de kndmzı kaptrıp kocişlerımızı boslamamak gerekyo bnce

kızlar benim satla usg arasında epey fark var sata göre 27+5 usgye göre 29 hafta çıkıyor 8 günlük bir fark normal mi? ee ne zaman doğacak bu kız sata göremi usgye göre mi?

Evet artik cok guclendiler benimde heryerde secemiyorum nere neres diye az once tekmeler makatimi acitti korkuyorum boyle bisey normal mi acaba

evet cnm ayni sekil ol bndede korkuyorum ole oldumu saydim bide esim karnima elini koydu o disardn hissediodu bn makatta baski hissediodim kuvvetli vuruodu ortalamasaydik 5sniyede bi korktum hickirinca oluo olblr die dusunduk ama bnde sorcm doktora

Günaydın kızlar, dün öğleden sonra bacağım kasıldı diz kapağımın arkası ayağımı sürükleyerek yürüdüm.. şuanda öyle işe zor geldim adım attıkça damarım kopacak gibi kasılıyor çok canım acıyor neden böyle durduk yere oldu ki anlamadım

günaydınn herkeseee güsel bi gün olsunn çabuk geçsin mesai :))

bende dün calsiyum magnezyum içmeme rağmen gece bacağıma kramp girdi feciydi...

demek ki iyice ağırlaşıyoruss hamileliğin zorluklarıyla başa çıkıcas

yatcas kalkcas hoop 3 ay bitcek bebişlerimis gelcek :)

herkese günaydın... tecrübeli anneler size bi sorum olacak. dünden beri aklıma takılıyo. bebişlerimiz doğunca her altını açtığımızda pudralama olayı oluyor mu, yoksa pişik oluncamı gerekli? yani ilk etapta pudra almaya gerek varmı? şimdiden teşekkürler cevaplar için.

bende her gece yatmadan önce içiyorum magnezyumu ama nezaman bacağımı uzatsam uykuda kramp giridi.. dün oturduğum yerde aniden oldu ve bacagım böyle kaldı. Eşimde doktoru ara die başımın etini yiyor ama arasam nolcak ki diyorum bende.. ah canım hayırlısı ise sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi..

Kızlar günaydın nasıl uykum var nasıl bi yorgunluk var zannedersin taş taşımışım akşamda saat 10 da yattığım halde böyleyim yaa sallana sallana geldim işe,2 gündür kalçamdan biri iğne sokuyomuş gibi aniden ağrı giriyo böyle anlık bi an hii diyorum zıplatıyo valla eşim dalga geçiyo onuda çocuğun üzerine atmıcan demi diyo bana mı oldu sizin başınızada geldi mi merak ettim..

bilmiyorm canm su kontrole bi gidelim olmazsa baska bi doktora giderm persembe yazacam inş sana guzel haberlerle gelicm inş

canm sekerli annelerin bebekleri genelde kilolu dogarmş ama fos şişmanlıkmış bu ve genelde sekerli anneler sezeryan yaparmş bebek kilolu oldugu için ve genelde 4 kilonun ustunde olurmus vs.... kac gundur arastryrm burda sekeri olan anneler var kac gundr sagolsunlar onlarla yazısıyorm inş sag saglim alırız miniklerimizi inş

persembe daha net bilgilerle gelecem inş daha öncevdediğim gibi olayn sokuyla kaldım oyle normalde herseyn ıncıgını gıncıgını sorarm malesef pimpirikli biriym her konuda

kızlar isim konusunda eşimi ikna ettim 2 isim olacak ben selma ecrin istemiştim,ecrini istemiyo,sevmiyomuş,bana isim önerisi verin kızlar mümkünse kuran da geçsin ve anlamı güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…