- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.461
ben vitale'de ali fuat şengör'e gidiyorum ama çokkkkk yoğun bi doktor, her randevuda bi iki saat beklemeyi göze alırsan tavsiye ederim çok süper bi doktormerhaba annecikler ve bebecikler:)
antalyada bildiğiniz,gittiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı kızlar?
ben hala bir doktor bulamadım.doğumu antalyada yapmayı düşünüyorum ama antalyadan uzakta yaşıyorum.gidip araştırma imkanım yok....
varsa tavsiye edebileceğiniz birisi yardımcı olabilir misiniz?
kesinlikle öle,dizlerinin üstüneçömelerek alıcaksın yerden her ne alıosan, eğilmeyi bırak otururken bile kayarak oturuom sandalyeye fazla sıkıştırmamak lazım bebişleriKızlar işyerındeyım bitane müştri geldı bayan doktormuş ,benım o sırada tlfnum yere düştü eğilip aldım.
Kızdı bana öle eğinilmez dedi dikkat et dedi:?
Eğinilmez mi acaba??
Yavruma acıdım şimdik
aynen yaa, izlemeye doyamıyorumay benimde belli olsunda kapamak için çabalayayım :)) göbek deliğimde çok hafif gerlme dısında fırlama olmadı doğum çizgimde yok henüz ama bebişim hareket edince göbişimin bi oyana bi buyana şekil değişmesine bayılıyorum yahatta sürekli göbişimi izleyesim var kocişim kızıyo üşütcen bebişimizi kapa göbeğini diye
ben de öle yaptım bi kumbaraya ek sınavlardan vs.lerden gelen paraları attım o birikenleri harcadım hep şimdiye kadar. daha hala param var onlarla da kalanları halledicem.Evet kesinlikle parça parça alınca göze batmıyor alınanların fiyatı ama toplu alınınca para çok gidiyor gibi geliyor ama ben küçük bir kumbara yapmıştım her gün kocişimden bozukları alıp topluyordum biraz birikmişim var kıyafetleri, battaniyesi, alt açma vs için o yeter ama karyola ve uyku seti nevresimi filan için babamız bize para verecek :)
ben de sallamamayı düşünüyorumilk etapta, ama olur da uyumazsa mecbur sallıcaz napalım. o yüzden normal sallanan beşik alıcam ama ilk etapta sallamadan belki sırtından falan elimle pıtpıtlayarak uyutma planım varvalla canım yaa, ne kadar çok kar koymuşlar üzerine.
bu arada tecrübeli anneler, ben bebeğimi sallamaya alıştırmak istemiyorum ama sallamak zorunda kalırmıyım acaba? sallanmayan bi yatak alsam pişman olmaktan korkuyorum.
kızlar çıkıcaktım bi türlü çıkamadım yav size bişey sorucam biraz özel olucak ama bebişlerimiz için kimseyede soramıyorum :S eşlerinizle aranız nasıl? yani yakınlığınız bi problem teşkil ediyor mu bebişlerimiz için
Merhaba kizlar!
Maalesef 1 haftadir uzak kaldim, gecmise goz atayim... Umarim guzel haberler alirim sadece sizlerden ve miniklerimizden...
Kızlar siz bebeğinizin hareketlerinden bebeğin başı ne tarafta, ayakları ne tarafta anlayabiliyor musunuz?
cnm benımkı heryerde bı assagıda bı yukarda bı sagda bı soldaa toplanıo demın neler oluyor dedım coook guclendıler masllah uzandıgım yerde aşşagı assagı tekme ındırıyordu ortalama 5 sanıye aralıkla saydım ya hıçkırırken tepık ındırıyordu yada bılmıyorum yasadıgım neydı..korkuyorum bazenn haeketlerınden mınıgımın cok guclenıyorlar organlara tekme atıyor bazen sanırım:18::18: sizlerdede oluyormu canlarrrr
Evet artik cok guclendilerbenimde heryerde secemiyorum nere neres diye az once tekmeler makatimi acitti korkuyorum boyle bisey normal mi acaba
günaydınn herkeseee güsel bi gün olsunn çabuk geçsin mesai :))
bende dün calsiyum magnezyum içmeme rağmen gece bacağıma kramp girdi feciydi...
demek ki iyice ağırlaşıyoruss hamileliğin zorluklarıyla başa çıkıcas
yatcas kalkcas hoop 3 ay bitcek bebişlerimis gelcek :)
canım üzerine alınma sakın ama senin doktorun alkollü falanmıydı???? hamile bir kadına zayıflama diyeti yaptırılır mı? çok afedersin dengesiz mi bu doktor? sen en güzeli başka bir doktora daha görün ben senin doktorundan şüpheye düştüm şimdikilonu koru diyeceği yerde zayıfla demesi çok ilginç. tüm diğer doktorları tenzih ederim arkadaşlar ama bana çok saçma geldi bu durum yoksa ben mi fazla tepki veriyorum? etrafımdaki hiçbir hamile kadına kilo vermen lazım diyen veya zayıflama diyeti veren bir doktor görmedim... şeker koruma diyeti başka birşey zayıflama diyeti başka bir şey ben mi yanılıyorum?
Canım doktoru doğru söylemiş. Kilo almaması gerekiyor çünkü kilo şekeri tetikler. Şekerin yükselmesi bebeğe ciddi hasarlar verebilir. Zaten şekerli bir gebede bebek ister istemez kilo alır. Başka doktora gitmesine gerek yok.
canım kilo almaması gerekiyor ayrı bir şey, zayıfla demesi ayrı bir şey. ben de almamaya çalışıyorum kiloma dikkat ediyorum şekerim yüzünden ama zayıflamak için rejim yapmıyorum. bence burda tezat bir durum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?