2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

topikteki gebelik haftası en küçük olanlardan biri olarak, sizlerde ne okusam bir müddet sonra aysını bende yaşıyorum:) bu sefer kramplardan yırttım galiba, bi de magnezyum içmeme gerek kalmayacak diye düşünürken, beklenen oldu:) bu gece 2 sefer bacağıma kramp girdi. artık yarın doktor muaynem ve şeker yuklemem var. bende yarın itibariyle magnezyumla tanışmış olurum:)

4 gunluk diyetdeki kilo durumum arkadaslr sabah ve aksam olmak uzere ; 65,5-66,6 65,5-66,5 65,2-66,1 bugun sabah ise 65,0 kiloyum vermeye basladm

oluyor canım bende aynı sen gibii hiii liyorum yada ayyy die bağrıyorum. o an orda öyle kalıyorum.. yürürken, oturduğum yerden kalkarken başıma çokkk geliyor. misal dün akşam oldu bacağım zaten kasık tam yerimden kalktı madım attım kalçam tuttuu. kocam yaşlandın sen diye gülüyorrr deli oluyorum

günaydın kızlar Allahım nasıl yorgun uyandım bilemezsiniz hiç bi iş de yapmadım işten sonra bi yemek koydum yattım akşamda biraz eşime sinirlendim küstüm erkenden uyudumaşırı sıcak zaten ensemi yakıo saçlarım sabaha kadar,ve garip kabuslar gördüm yine hayır olsun:44::44:

Canım benim bildiğim kadarıyla artık pudra filan kullanılmıyor.Pişik önleyici kremler var bir çok markanın.Bebeğin altını değiştirdikten sonra pişik kremini sürüp kapatacaksın her defasında böyle yaptığın için pişik olmazmış.
Hıı birde yeni doğduklarında sakın ıslak mendil kullanmayın deniliyor.Annem 40 gün yanımda kalacak su ve pamukla silicem,yıkayacağım dedi.Bende sonrası için unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım saf su ve pamuktan oluşuyor onu kullanacağım.

Buarada günaydınnnn herkese,herşey gönlünüzce olsun güzel hamişler ve onların biricik melekleri.
Benim oğluş geceleri inanılmaz hareketleniyor.Maşallah.Dün kociş çok şaşırdı çok hareketli diye :) birde dönüyor sanırım hani belli bir noktadan pıt pıt yapmıyorda karnımda kayıp geçiyor ::))) çok enteresan değilmi içimizde bir canlı var ve gün geçtikçe büyüyor.Allahım sen bize bağışla yavrularımızı ve sağlıkla kucağımıza almamızı nasip et inşşş.

kızlar isim konusunda eşimi ikna ettim 2 isim olacak ben selma ecrin istemiştim,ecrini istemiyo,sevmiyomuş,bana isim önerisi verin kızlar mümkünse kuran da geçsin ve anlamı güzel olsun

Canım kuranda geçen herşeyi koymayın diyolar bazen koyulan isimler ek oluyomuş hiç bi anlamı olmuyomuş diyanete sormuş bi arkadaşım anlamı güzel olmalı demişler.bu isim işi çok zor gerçekten ecrinin anlamı neymiş araştırdın mı?

evet canım aynen öyle yürürken oturduğun yerden kalkarken,doktora söylesek mi acaba :44:aynen canım maskara olduk benimkide öyle gülüyo hallerime bazen bi tarafıma yatıyorum dönecem yok dönemiyom yatağa yapışmış gibi kasılmış oluyorum döndür beni diyorum başlıyo gülmeye

Gunaydin dunyanın en guzel canlılarının guzel anneleri :)

Dün gece Abi'm geldi Antalya'dan yiyenimi aldı. Valla staj yaptım resmen sabah kaldır kahvaltı yaptir servise bindir yemeğini yetiştir ders çalıştır falan . Zor is yahu hamile iken daha bir zor . 2. Ya da sonraki Cocuklarını bekleyen anneler Allah size kolaylık versin.

herkese günaydıııııın öperim sizide bebişlerinizide

kızlar isim konusunda eşimi ikna ettim 2 isim olacak ben selma ecrin istemiştim,ecrini istemiyo,sevmiyomuş,bana isim önerisi verin kızlar mümkünse kuran da geçsin ve anlamı güzel olsun

canım yanlış anlama sakın benim düşüncem sadece ben isimlerin insan üzerinde karakterde etkili olduğuna inanıyorum ve anlamlı olması çok önemli herkes ecrinin hiç bir anlamık yok diyor hatta bir tvde koyulması manasız olan isim olarak söylediler ücret analmaına geliyor falan demişlerdi benimde bu isim oradan aklımda kalmıştı. çok güzel isimler var internette bile aratsan çıkıyor biz nisa koyacağız kızımızın ismini

canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım

günaydın anneler ve kocaman bebişler

üfff kızlar çok uykum var. uyanalı 2,5 saat oldu ama şimdi kafamı yastığa koysam hemen uyurum.

hamilelikte erken uyanmak hiç güzel değil

günaydın annişler

teşekkür ederim canım, ilk fırsatta deniycem ben de ve yerken kulaklarını çınlatıcam

bana da benzer şeyler söylemişti canım ama çok kısa yürüyüşler bunlar. atıyorum markette alışveriş yapıyoruz, 15 dakika yürüyorum reyondan reyona ama ölüyorum resmen. inşallah geçici bi durumdur, o zamana kadar dikkat edelim.

Kizlar ya ben sata gore 25.ci haftamdayim, ultrasona gore 24.cu haftamdayim...dogumumu doktorun ultrasona gore soyluyor sizdede oylemi? ha birde ben simdi kac aylik sayilirim kafam karisiyor :)

doktorumun söylediğine göre mesela benim satım ayın 30'undaydı, her ayın 30'unda bir ayımız daha bitmiş oluyor. 30 nisanda 6. ayımızı doldurduk, 6 aylığız. ayın 15'inde 6,5 aylık diyebilirim artık

Gunaydin minik kuzular ve anneleri.. bakalim benim kiz bi gun daha buyumus muneler diyor takvim
İsim konusu hakikaten zor bizde karasiziz sumeyye sena hosuma gitti ama tamdaicime sinmedi bakalim bulabilecekmiyiz

günaydın anneler ve kocaman bebişler

üfff kızlar çok uykum var. uyanalı 2,5 saat oldu ama şimdi kafamı yastığa koysam hemen uyurum.

hamilelikte erken uyanmak hiç güzel değil

mulberrycim benmde çok uykum var dün akşamda epey uyumama rağmen. boşuna dememişler uyku uykunun mayası diye.
buarada doktor idrar testimde iltihap çıktığını söyledi ve üromisin şase verdi tek kullanımlık içeriğinde de hamilelikte çok gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyo.ama koku ve sancı rahatsız ettiği için kullandım kullanıpta işe yarayan var mı?

ben kışın kullandım cnm idrar yolu iltihapı için kanamam olmuştu bide ve faydasını gördüm nasıl rahatlattıgeçmiş olsun

canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım

bizde öyle biliyorduk canım benim hatta ben duyunca çok şaşırdım çevremde o kadar çok koyan var ki bu ismi birde ceylini çok koyan vardı isim olarak arkadaş hatta cennet kapısı isimlerinde demişti sonra okullarındaki din öğretmeni arkadaş cennet kapısının 8 tane olduğunu bu isimlerin ise Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen, Zikir-ilim olduğunu ceylinin olmadığını söylemişti. aklıma gelen olursa yazarım muhakkak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…