- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.481
bende her gece yatmadan önce içiyorum magnezyumu ama nezaman bacağımı uzatsam uykuda kramp giridi.. dün oturduğum yerde aniden oldu ve bacagım böyle kaldı. Eşimde doktoru ara die başımın etini yiyor ama arasam nolcak ki diyorum bende.. ah canım hayırlısı ise sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi..
Sana verilen diyet ister istemez zayıflamana yol açar. Çok değil ama belki yarım kilo kadar :) Çünkü verilen diyet az ve sık sık yemen şeklindedir yanlış mıyım? bu da vücudun daha sonra yakmak üzere şeker ve yağ depolamasını engeller. Çünkü vücuduna sürekli besin girdiği için
vücudun böyle bir gereksinim duymaz. Fındık, ceviz, badem hacmi küçük kalorisi yüksek yiyeceklerdir ve kilo yapar.Şeker sorunu olmayanlar için çok faydalıdır ama şeker varsa bunlar yenirken daha dikkat edilmesi gerekir.
Kızlar günaydın nasıl uykum var nasıl bi yorgunluk var zannedersin taş taşımışım akşamda saat 10 da yattığım halde böyleyim yaa sallana sallana geldim işe,2 gündür kalçamdan biri iğne sokuyomuş gibi aniden ağrı giriyo böyle anlık bi an hii diyorum zıplatıyo valla eşim dalga geçiyo onuda çocuğun üzerine atmıcan demi diyo bana mı oldu sizin başınızada geldi mi merak ettim..
herkese günaydın... tecrübeli anneler size bi sorum olacak. dünden beri aklıma takılıyo. bebişlerimiz doğunca her altını açtığımızda pudralama olayı oluyor mu, yoksa pişik oluncamı gerekli? yani ilk etapta pudra almaya gerek varmı? şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Haklısın canım doktorun ifadesi önemli. Arkadaş o panikle yanlış anlamış olabilir :)[/QUOTEdoktor soyle dedi kilonu kontrol edecksin almayacaksın hatta sen vereceksin ama bebek kilo alacak ona yarayacak
kızlar isim konusunda eşimi ikna ettim 2 isim olacak ben selma ecrin istemiştim,ecrini istemiyo,sevmiyomuş,bana isim önerisi verin kızlar mümkünse kuran da geçsin ve anlamı güzel olsun
oluyor canım bende aynı sen gibii hiii liyorumyada ayyy die bağrıyorum. o an orda öyle kalıyorum.. yürürken, oturduğum yerden kalkarken başıma çokkk geliyor. misal dün akşam oldu bacağım zaten kasık tam yerimden kalktı madım attım kalçam tuttuu. kocam yaşlandın sen diye gülüyorrr deli oluyorum
kızlar isim konusunda eşimi ikna ettim 2 isim olacak ben selma ecrin istemiştim,ecrini istemiyo,sevmiyomuş,bana isim önerisi verin kızlar mümkünse kuran da geçsin ve anlamı güzel olsun
herkese günaydıııııın öperim sizide bebişlerinizide
canım yanlış anlama sakın benim düşüncem sadece ben isimlerin insan üzerinde karakterde etkili olduğuna inanıyorum ve anlamlı olması çok önemli herkes ecrinin hiç bir anlamık yok diyor hatta bir tvde koyulması manasız olan isim olarak söylediler ücret analmaına geliyor falan demişlerdi benimde bu isim oradan aklımda kalmıştı. çok güzel isimler var internette bile aratsan çıkıyor biz nisa koyacağız kızımızın ismini
geçmiş olsun canım...valla neler çekilmiyor ki bu süreçte...benim de kuyruk sokumu ağrım fenaa...çok ayakta durunca da oluyor oturunca da ...ne yapacağımı şaşırdım yani..inanılmaz bir ağrı...
canım sütü kaynatmaya gerek olmuyor günlük sütler zaten pastörize...br taşım kaynatıyorum sadece ya da ısıtıyorum diyelim...sonra soğumaya bırakıyorum karıştırmadan kendi haline...sıcaklığı 50 derece falan olacak...bunu anlamak için de eski usulu parmak yöntemi:) serçe parmağını süte batır 4-5 e kadar sayabilecek durumda olacak..yani 5 dedin mi parmağın yanacak :) 1 kutu activia yeterli...ben 2 kilodan yapmıştım ilk ona da 1 kutu koymuştum..sonra ondan devam ettim...3 kiloya 3 kaşık maya şeklinde...bu arada maya soğuk olmasın oda sıcaklığında olacak..ve mayayı iyice çırp önce aç yani yoğurdu...ve kesinlikle tahta kaşık kullan süte karıştırırken...iyice ve hızla karıştır...
ben çelik tencerede mayalıyorum...üstüne kapak kapatma,tülbentle kapat önce sonra kapağı kapat sonra da evin sıcaklığına göre tencereyi sarıp sarmalıyosun şimdi havalar sıcak çok sarmaya da gerek yok...bu şekilde 6-6,5 saat beklet sonra dolaba kaldır..taş gibi yoğurdum oluyor
doktora sordum canim yururken kasigima saplanan agriyi..tempolu degil adim atar vaziyette yururkende oluyor dedim...fazla yorma kendini dedi..daha cok dinlen yavas yurusen bile uzun yurume dedi..erken dogum riski olabilirmi dedim,sanmiyorum dedi :))) dedim ya rahat bi doktor...tatmin olmadim ama yapacak biseyim yok..cok yürümeyecegim artik..ben ev icinde de cok hareketliyim gün icinde..sanirim yoruyorum melegimidaha az hareket etmeye dikkat edecegim,sen de öyle yap canimcim....
Kizlar ya ben sata gore 25.ci haftamdayim, ultrasona gore 24.cu haftamdayim...dogumumu doktorun ultrasona gore soyluyor sizdede oylemi? ha birde ben simdi kac aylik sayilirim kafam karisiyor :)
günaydın anneler ve kocaman bebişler
üfff kızlar çok uykum var. uyanalı 2,5 saat oldu ama şimdi kafamı yastığa koysam hemen uyurum.
hamilelikte erken uyanmak hiç güzel değil
mulberrycim benmde çok uykum var dün akşamda epey uyumama rağmen. boşuna dememişler uyku uykunun mayası diye.
buarada doktor idrar testimde iltihap çıktığını söyledi ve üromisin şase verdi tek kullanımlık içeriğinde de hamilelikte çok gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyo.ama koku ve sancı rahatsız ettiği için kullandım kullanıpta işe yarayan var mı?
canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?