2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri

Bazı arkadaşlarımızın bacağına kalçasından ağrı giriyormuş bende de oldu ama geçti çok şükür doktoruma sorduğumda siyatik dedi hatta bel fıtığı olabilir filan dedi şuan yok ağrım geçti kendiliğinden inşallah sizinkilerde geçer. Yinede doktorlarınıza sorun :)
benim 1 haftadır sağ kaburgamın en son kemiğinde ağrı oluyor ama durup dururken değil sağıma yatayım bir 10 -15 dk acı ile soluma dönüyorum sonra geçiyor yatınca tekrar başlıyor :) bu hafta doktora gidince soracağım.

Şimdi bebişimi doyurma zamanı kızlar daha sonra gelirim inşallah :)

ben kışın kullandım cnm idrar yolu iltihapı için kanamam olmuştu bide ve faydasını gördüm nasıl rahatlattıgeçmiş olsun

iyi bunu duyduğuma sevindim. inşallah bebişe de bi etkisi olmaz. aslında suyuda çok içiyorum ama bilmem ki ne yapmalı bi daha olmaması için

benim hamileliğin çok başında 8. haftada fln sanırım iltihap tespit edilmişti. tek kullanımlık 1 şase verdi doktor ama adını hatırlamıyorum şuan. bol su içmen gerekiyor ayrıca en basit tedavisi bu. 5 gün sonra yapılan tahlilde temiz çıktı. bol suyla birlikte işe yarıyor cnm...

ben kullandım canım ama maalesef bende işe yaramad. bir sonraki testte yeniden orta derece çıktı. doktor tekrar vermek istemedi ilaç onun yerine bol bol su iç dedi.

Herkes isimden bahsetmiş bende sorayım o zaman tek isim mi çift isimmi konusunda kararsızım açıkçası en başda taha istiyordum ben sonra arda geldi aklıma acaba arda taha mı koysak dedim en sonda utku koyalım dedik utkuyu sizce tek başına mı koymalıyım yoksa yanına bulsammı bişey dünde aklıma kemal utku geldi bi el atıverin canlarbu arada utkunun anlamı bir çok emek ve zorluktan sonra kazanılmış zafer anlamında bakarsınız 30 ağustosda doğururum şaka bi tarafa oğluşum gerçekten bir çok zorluktan sonra geliverdi

Günaydın hanımlar;
Bugün keyifsizim. cuma gününden beri toplamda 4 günde 1 kilo daha almışım Nasıl oluyor ben anlamıyorum. Aklım ermedi bir türlü. Şişlik var mı diye kontrol ettim o da yok. Bildiğiniz kilo yani.

Aslında canımı sıkan ve size danışmak istediğim bir konu daha var. Doğumda annem gelecek yanıma. Kayınvalidemler de 40'ı çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Rahattım açıkçası. Dün kardeşim haber verdi. Teyzemlerde memleketten doğuma yanıma gelmek istiyorlarmış. Açıkçası ben o halde bi de misafirle uğraşmak istemiyorum. Her ne kadar yardıma geldik deseler de kesinlikle ve kesinlikle gezmek isterler, yemeği var , yatırması, ilgilenmesi var. Annem kendine ve bana zor bakacak bi de onlarla uğraşsın istemiyorum. Toparlanalım sonra gelsinler illa geleceklerse. Annem ne desin hiç bişey diyememiş. Bana söyleyecekmiş yakında. Kardeşim "abla huyunu biliyorum ilk duyunca şok olup ters bi laf edersin diye önceden söylüyorum" dedi. Bir yanım ;Allahtan hayırlısını iste zamana bırak, gelip kalsalar ne kadar kalırlar zaten, bir hafta kalır giderler herhalde diyor. O sırada eşimle ben birbirimize girmiş oluruz heralde zaten. Ben iyice depresyona girerim. Bir yanım da uygun bi dille söylesek mi diyor. Onda da alınır gücenirler diye korkuyorum. Annem onların alınmasını hayatta istemez. Anneme laf ederler.Annem surat asar geldiğinde 40 gün boyunca. Affetmez beni. Huyu böyle çünkü. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşime daha söylemedim. Stres oldum valla. Kendimi o kadar sıkmışım ki tüm gün gece yorgunluktan bayılmışım resmen. Ya benim tüm özel zamanlarımda illa bişey çıkacak, mutlulukla hatırlanması gereken günleri ben hayatta hatırlamak istemeyeceğim. şimdiye kadar böyle oldu. Şimdiden sonra da böyle olacak. Bi insanın kaderi nasılsa öyle devam edip gidiyor. Değiştiremiyorsun galiba.

Sizce ne yapmalıyım kızlar, Onlara bişey söylerken ya da anneme söylerken nasıl söyliyim ki kimse darılmasın gücenmesin. ?????

utku ısmı bnce cok guzel...bnm kuzenımn esının adı utku ve 30 agustosta dogmusss...soylenmesıde anlamıda cok guzellll

canım benim belim gebe kaldığımdan beri oluyordu. doktorum gebelik öncesi bel agrın oluyormuydu dedi evet dedim.. onunda büyük etkisi oluyormuş.. Onlar herşeyimize gülüyorr yaaa kasılmalarımı söylediğimde biraz erken başlamış demişti.. ama şuan bacağım kasık diye arayıp söylemedim dünden beri hiç geçmedi. böyle kalmaz inş..

canım o kadar da korkulacak bi tadı yok :) bol şekerli su işte sorun yaratan şey aç olmak ve biraz midenin bulanması.. kan verdikten sonra hemen tuzlu bişeyler ye tutuyor mideyi meraklanma

bana doktorum kahvaltını yap birkaç saat sonra gel dedi.
aç gel demedi

hepiniz aç karnına mı yaptırdınız kızlar

canım ben de hamileliğin başında ilthiap sorunu yaşamamıştım. 2 kutu antibiyotik içmek zorunda kalmıştım. geçti çok şükür
üromisin hiç kullanmadım. bir zararı yoktur eminim. yoksa doktorun vermezdi di mi

geçmiş olsun

oncelikle cevap için thanks süt beyaz olmuyormu :) kahverengimsi birşey bende anlamadım ıkı taraftada var ..

Hamilelik sırasında memeden gelen sıvı süte veya kolostruma benzemiyorsa, pembe, kahverengi, kanlı gibi görünüyorsa mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekir.internette buldum şimdi kahverengi gelen sıvıyı tehlikeli buluyomuş çoğu doktor bir doktoruna sor istersen benim ya da çevremde kimseden lahverengi gelmedi çünkü beaz falan oluyo bende genelde

kardesin senin haberin yokmus gibi uygun bi dille söylesn yani biraz zaman gecsinde gidelim bebekte büyümüş vs olur gibi mesela genelde kız tarafı kocaya batar malesef

ben ac degıldım khvltı yapıp gıtmıstım

canım ben açıkçası 2 isim taraftarı değilim. benim 2 ismim var vee bazı durumlarda isyan ediyordum. sınavlarda form doldururken tek tek uzun uzun isim kodlamak ee soyadında var.. millet sorular başlıcak sen hala isim kodluyorsun ee sonra ben 2. ismimi kullanıyorum onu seviyorum 1. ismimim söyleyenlere gıcık olurum hatta dönüp bakmam bile bazen.. bankadan ararlar size hangi isminizle hitap edelim derler... vs yani daha anlatsam roman olur.. ben kızıma masal ismini koyacağım ama kulağına 2 isim okutacağım. çünkü masal kuranda geçen bir isim değil.. kısmetse ayşe masal diye okutacağım. arada da adının ayşe olduğunu ona söylememiz gerekirmiş.. ahirette çağrıldıgında kendisini tanıması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…