2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu konularda çok netim zaten lohusa insanın evine misafir gitmesi yatılı benim hiç haz etiğim birşey değildir. şahsen benim böyle bir gelme durumu olsa akrabamın buna ne ben ne de eşim müsaade eder kimseyle uğraşıp birde bebekle ilgilenirlkne misafir çekemem zaten o dönem insnaın bakıma ihtiyacı oluyor bir bebek sürekli ilgi isteyip yeni düzenine alışmaya çalışıp uykusuz kalıyorsun iki. kendin eşin ve en fala yanında birinci derece yakınından başka kimseyi kaldıracak psikolojide olmuyorsun bu da üç.net bir şekilde ben toparlandıktan sonra gelin de . rahatını bozmanında alemi yok. annen bence sana gönül koyacağına surat yapacağına bu yüzden teyzene gönül koysun gezme misafirliğe gitme zamanı olmuyor hamilelik sonrası maalesef.bu benim bakış aççım tabi ben kendimi rahatsız ettirmekten hoşlanmıyorum açıkçada söylüyorum kırılanın keyfi bilir umursamam da

Son düzenleme:
günaydın annişler ben geldim
dün önce kadın doğumcuya gittim suyuna baktırdım bebeğin
doktor normal dedi sonra normal devlet hastanesinde enfeksiyon bölümü varmış oraya gönderdi tahlil için
oraya gittim kaka ve idrar tahlili verdim
sabah 9 gibi aldım sonuçları biraz önce gösterdim
anormal bişey çıkmadı herşey normal dedi
ya üşütmüşsün yada yediğin bişey dokunmuş olmalı dedi
ama yinede 3 gün daha devam ederse hastaneye yatırırız dedi
ama bugün sanki biraz daha düzelmiş gibiyim karnımda ağrımıyor

canım o kiloya hiç girmeyelim 2 gün önce 66 kiloydum bu sabah 68 çıktı ohaa oldum dün akşam ayaklarım falan çok şişti ama bukadarda kilo etkıleyemezdı heralde.. 2 gündür karnım tokken bile ye yeee sen hamilesin ye yeee diye akşamları zorlayanalr olduuu.. ondanmıdır nedir çok sinirlerim bozuldu sabahtan beri.. umarım şişkinliğimdir..

misifarilerine gelince senin bişey soylemenı beklemeden onalrın düşünmesi gerekiyor aslında.. sen yeni doğum yapmışsın gelenin gidenin olacak zaten ziyaret için.. ama bazı insanlarımız maalesef bunu düşünmez.. sonra nolur senin eşinle aran açılır. adam o kalabalıkta çocugunu alıp sevmeye fırsat bulamaz ya.. nasıl dersin bilemiyorum canım ama bişekilde güzelce önce annene anlat istersen allah yardımcın olsun valla

kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum

kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo

iyi bunu duyduğuma sevindim. inşallah bebişe de bi etkisi olmaz. aslında suyuda çok içiyorum ama bilmem ki ne yapmalı bi daha olmaması için

inşallah cnm sen bol bol su içmeye devam et.

cnm bence annen desin uygun bi dille sonra gelin desin benimde pek hevesli teyzemler 1-2 günlüğüne gelebilirler benim annem dio gelin ben paniklerim dio,kaynana anne teyze kardeş kimi nereye sığdırcaksam amaaann napım ben odama geçerim kim napıosa yapsın onları düşüncek halim olmaz.ama tek bildiğim ramazan olacağından gelmezler diorum eşimde ilk 15 gün falan annen gelsin benimki sonradan gelsin dio tam bi muamma valla

ya öyleymiş bazı isimlerin hiçbir anlamı yokmuş, aleyna ilayda mesela , bağlaç gibi şeylermiş. bizimki gayet basit ve net, Ali olacak kısmetse. İki isimi kızımda istemiştim bende ama eşim sınavlarda zorluk çeker diye istemedi. bir de isimler karakteri çok etkiliyor hakkaten , kızımın adı nedeniyle nazdan öldürüyor bizi

bu arada hamilelik rüyaları ile başım dertte benimde, bihterle behlülü gördüm rüyamda, aşkı memnuya yeni bir son yazdı benim beynim nasıl bir bilinçaltıdır anlamadım ki

nisa ismi çok güzel canım, beğenirim bende , eşim izin verseydi kızıma nazlı nisa koymak istedim ama nazlı kaldı

Son düzenleme:
kıslaaar benimkini hıçkırık tuttu aynı yerde pıt pıt oluyor :) çok şükür rabbime bunları hissetmek çok güzel hele benim gibi nadir hisseden birisi için.

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

kıslaaar benimkini hıçkırık tuttu aynı yerde pıt pıt oluyor :) çok şükür rabbime bunları hissetmek çok güzel hele benim gibi nadir hisseden birisi için.

Canim ya cahilligime verin hickirdigini nerden anliyorsunuz. Ayni yerde art arda pitlamasimi hickirik oluyor.

Aslında bu düşündüklerinin hepsini onların düşünmesi lazım lohusa kadın belki yatıp kalkman gerekecek e annen zaten seninle ve bebekle ilgilenecek,bence önce annene söyle canım güzel bir dille danış ne yapalım uygun bi dille söyleyelimmi teyzemlere de,eğer annen de hayır illa gelsinler derse hiç karışma kendine ve bebeğine bak kalkıp onlara hizmet edecek değilsin..

angysangel şeker testi yaptırıken mutlaka aç gitmeliydin açlık kan şekerini ölçüyorlar önce
bana dr.aç gelmen gerekiyor dedi hatta sabahın körüne ilk randevuyu ben aldım ki uzarsa açlıktan fena olmayayım diye hatta öyle ki ikinci kanı 1 saat sonra veriyorsun o arada bile hiçbirşey yiyp içmeyin diyorlar.

helenas gerçekten zor bir durum ama kendine bu kadar stres yapma şimdiden
annenle konuş uygun bir dille,hani benim bakıma ihtiyacım var,onlarla ilgilenmezsem de içim rahat etmez o yüzden daha uygun bir zamanda gelsinler de bence
bende yaşamayıseviyorum gibi düşünüyorum önce benim rahatım gelir yani bu sebepten kırılacaksalarda kırılsınlar

aaaa.. kuzum ama özellikle açsın dimi diye soruyorlar. sana sormadılar mı? yada baştan aç geliceksin demediler mi?

seker yuklemesı yapılacagını bılmıyodm o gun..khvltı yptm ama saatlercede sıra bkledm ne actım ne toktum yanı...doktor farketmez dedı....91 cıktı sınırında altnda...bnmkıde farklı bı boyuttt

cnm bna doktor soyledı ılla ac olmam gerekmedıgını...zaten tok degıldm..ıctıkten snra 1 sa ıcınde su bıle ıcmedm....

pudra kullanılmıyor artık canım , sadece pişik kremi koruyucu olarak kullanabilirsin, sebamedin filan güzel kremleri var, hametan diye bir krem var çok ucuz,reçeteyle de yazılıyor, basit bişey diye güvenmiyordum ben pek ama çok faydasını gördüm. bir de ıslak mendil çok kullanmamak lazım , benim oğlumda alerji ve pişik yapıyordu 1 kez bile sürsek. yararlı bakterileri de öldürdüğü için mantar oluşmasını sağlıyor. alkolsüz hassas ciltler için olanları kullanılabilir belki

günYDINNNN

ben de eşimden destek alarak kalkıom hep kalkıcağımı frkeder etmez kolunu uzatıo zaten, daha şimdiden yaşlı teyzelere benzedik
canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım
pikocum naber

ecrinin anlamını falan bilmiom ama söylenmesi de zor gelio bana zaten

arkadaşlarım bu konuda hep diyanete danıştılar en doğru şeyi onlar sölüo sen de bulduğun isimleri not alıp ara sor bence
utku çok güzel bi isim
zor bi durum cidden canım teyzenleri huyu nasıl bilmiom ama lohusa bi insanın evine geliosun belki dikişli olcaksın bikaç gün yerinden bile kalkamıcaksın bu durumda senden hizmet gezme beklememeleri lazım zaten.
acaba kardeşine söylesen annenin ya da teyzenin ağzını arasa ne kadar kalıcaklarmış:26:

aynen hiç bi zaman iki isim taraftarı olmadfım kendim de bu dertten çektiğim için.
iki ismimi de seviyorum hangisini söylerlerse farketmez ama yine de karışıklık ve fazlalık bence de, bunu yaşayan bilir

bugün çok güzel bi rüyayla uyandım hamileliğimin bu zamanlarıymış ama oğlum doğuo, nası güzel minnacık bi bebek, gayet de sağlıklı, çok şükr sütüm de gelmiş emziriorum uyuyakalıo hemen oğlum falan.doyamadım yaa bir an önce kavuşmak istiyorum artık oğluma, nası bi duyguymuş bu allahımm

inş.hiçbir zaman pişik olmaz kuzularımz ama yaz bebekleri oldukları için olabilir diye duyuyorum ben
eğer olursa Hametan bactroban travazol ucunu karistirip sürünce inanılmaz fayda edip hemen geçiriyormuş aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…