- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.541
kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:
kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum
kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo
kızlar benim satla usg arasında epey fark var sata göre 27+5 usgye göre 29 hafta çıkıyor 8 günlük bir fark normal mi? ee ne zaman doğacak bu kız sata göremi usgye göre mi?
cnm benımkı heryerde bı assagıda bı yukarda bı sagda bı soldaa toplanıo demın neler oluyor dedım coook guclendıler masllah uzandıgım yerde aşşagı assagı tekme ındırıyordu ortalama 5 sanıye aralıkla saydım ya hıçkırırken tepık ındırıyordu yada bılmıyorum yasadıgım neydı..korkuyorum bazenn haeketlerınden mınıgımın cok guclenıyorlar organlara tekme atıyor bazen sanırım:18::18: sizlerdede oluyormu canlarrrr
herkese günaydın güzel birgün diliyorum hepimiz için
kızlar benim oğluşum çok hareketli değil hareket ettiğinde belirgin güçlü tekmeleri var ama çok hareketli bi bebek değil bi sabahları kahvaltıdan sonra bide akşam yemeğinden sonra net bi şekilde tekmeliyor diger zamanlar çok nadir hareket eder inşallah bu durum sakin bi bebek olacagına işarettir başka türlü düşünmek istemiyorum benim durumumda olan var mı aranızda bide bugün ensem ve başımda bi agrı var kafamı öne eğince sanki bi basınç oluyor anlıma sinüzitim tuttu sanırım.
kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum
kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo
bende selim ve emre arasında gidip geliyorumSaydıkların arasından Selim'i beğendim ben
evet ya çok kararsızım :)mavi bende kerem ve emre arasında kararsız kaldım ikiside çok güzel :)
kızım baştan beri deniz istiyor ama eşim istemiyor deniz kıza daha çok yakışıyo diyor :)cnmm erkek ol sa ben bız denız koyucaktıkkk cok begenıyrm erkeklrde denız ısmını...
kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:
Günaydın cancişler :124:
Herkese güzel bir gün diliyorum öncelikle. Bugün eşimle tanışma yıldönümümüz ve ben gece için restorandan yer ayırttım. Onun parasıyla ona yemek ısmarlıycamOlsun ama düşünmem yeter di mi? Yarınki doğumgünü için de pasta yaptırıp iş yerine götürücem, akadaşlarıyla beraber kutlarız bir de hediye bakıcam bugün ama ne alsam bilemedim yaa.
Kızlar isim konusuna değinilmiş. İsmin Kuran'da geçmesi çocuğa ahirette torpil yapmaz:) İnsan yaptıklarıyla cenneti ya da cehennemi hakeder. Melek çağırıken senin ismin kötü sen gelme filan demez korkmayınKuran Arabistana gönderildi diye Arapça sözcüklerle anlatışmıştır ve bizim Arapça sözcüklerden isim yapma gibi bir zorunluluğumuz yok. Önemli olan çocuğa güzel hitap etmeye çalışmaktır. Anlamının kötü olmaması kafidir
canım çok geçmiş olsun ben ilk hamileliğimde böyle oldum ama ben mikrop kapmıştım bebegin suyuda bayag azalmıştı çok şükür senin mikrop yokmuş ishal için haşlanmış patates muz pirinç lapası iyi geliyor birde bende hemen etki gösteren nişastalı su biraz koyuca yapıyorum bi çay bardağı onu içiyorum hemen tutuyordu canım
maşallah canım göbüşüne ,nazar değmesin, benimde kocaman oldu daha 10 hft var, nasıl olacak bilmiyorum
selam kızlar
benim ishalim hala geçmedi
korkuyorum bebeğim susuz kalıcak diye
doktorumu aradım dahiliyeden randevu alsın demiş yanındaki sekretere
adama bak ya bide özele gidiyoruz telefona gelmeye tenezzül etmiyo
bende gitmiycem artık ona
devlet hastanesine gidicem 1 saat sonra
tahlil falan yapsınlar internette okuduğuma göre 2 günden fazla sürüyorsa bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş kolera falan gibi Allah korusun dua edin bana
inşallah bebeğime bi zarar vermez
oncelikle cevap için thankssüt beyaz olmuyormu :) kahverengimsi birşey bende anlamadım ıkı taraftada var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?