2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın güzel birgün diliyorum hepimiz için

kızlar benim oğluşum çok hareketli değil hareket ettiğinde belirgin güçlü tekmeleri var ama çok hareketli bi bebek değil bi sabahları kahvaltıdan sonra bide akşam yemeğinden sonra net bi şekilde tekmeliyor diger zamanlar çok nadir hareket eder inşallah bu durum sakin bi bebek olacagına işarettir başka türlü düşünmek istemiyorum benim durumumda olan var mı aranızda bide bugün ensem ve başımda bi agrı var kafamı öne eğince sanki bi basınç oluyor anlıma sinüzitim tuttu sanırım.

kızlar benim satla usg arasında epey fark var sata göre 27+5 usgye göre 29 hafta çıkıyor 8 günlük bir fark normal mi? ee ne zaman doğacak bu kız sata göremi usgye göre mi?

şeker yüksekliğin yoksa normaldir, benimki de 2 hft önden gidiyor, yarın şeker testi yaptırıcam kısmetse, normal gitse yaptırmıycaktım.

o şekeri içtikten sonra bebiş kuduruyor hareketten ,ilk gebeliğimde öyle olmuştu ondan korkuyorum ben

çok güçleniyorlar maşallah , ben yatarken tekmeyle sarsılıyorum bazen

Bence normal bir durum.Bende bir iki gün hareketlerini çok sık hissetmeyince panik olmuştum.Dr.sordum normal demişti.Tabi aklına çok takıldıysa sende paylaşmalısın doktorunla.

canım bu konuda annenin seni anlaması gerekir gelen giden bile lohusa bi kadın için çok yorucu olabilirken birde yatılı düşünemiyorum teyzenler yardımcı olmalarından daha çok gezmek isterler falan dedinya kim gezdirecek sen nasıl o halinle çıkacaksın dışarıya.birde bildiğim kadarıyla ilk bebeğin acemilikler ister istemez oluyor bide ruh halimizde karmakarışık eşler zaten o dönem birbirinden uzaklaşabiliyor insan tüm bu gel gitler içinde kimseyi görmek bile istemeyebiliyor annenle tatlı bi dille konuş anne ben seni düşünüyorum tüm yük üzerinde olacak falan dersin bebege 40 dan sonra mevlüt falan yapacaksan onu bahane edersiniz işte mevlüt yapacagız ozaman gelirsin daha güzel olur gibi aklıma başka bişiy gelmiyor canım eger sen annenle konuşamıyorsan kızkardeşin senin adına annenle konuşsun annende teyzenle

Günaydın cancişler :124:

Herkese güzel bir gün diliyorum öncelikle. Bugün eşimle tanışma yıldönümümüz ve ben gece için restorandan yer ayırttım. Onun parasıyla ona yemek ısmarlıycam Olsun ama düşünmem yeter di mi? Yarınki doğumgünü için de pasta yaptırıp iş yerine götürücem, akadaşlarıyla beraber kutlarız bir de hediye bakıcam bugün ama ne alsam bilemedim yaa.

Kızlar isim konusuna değinilmiş. İsmin Kuran'da geçmesi çocuğa ahirette torpil yapmaz:) İnsan yaptıklarıyla cenneti ya da cehennemi hakeder. Melek çağırıken senin ismin kötü sen gelme filan demez korkmayın Kuran Arabistana gönderildi diye Arapça sözcüklerle anlatışmıştır ve bizim Arapça sözcüklerden isim yapma gibi bir zorunluluğumuz yok. Önemli olan çocuğa güzel hitap etmeye çalışmaktır. Anlamının kötü olmaması kafidir

canım çok geçmiş olsun ben ilk hamileliğimde böyle oldum ama ben mikrop kapmıştım bebegin suyuda bayag azalmıştı çok şükür senin mikrop yokmuş ishal için haşlanmış patates muz pirinç lapası iyi geliyor birde bende hemen etki gösteren nişastalı su biraz koyuca yapıyorum bi çay bardağı onu içiyorum hemen tutuyordu canım

Saydıkların arasından Selim'i beğendim ben
bende selim ve emre arasında gidip geliyorum

mavi bende kerem ve emre arasında kararsız kaldım ikiside çok güzel :)
evet ya çok kararsızım :)

cnmm erkek ol sa ben bız denız koyucaktıkkk cok begenıyrm erkeklrde denız ısmını...
kızım baştan beri deniz istiyor ama eşim istemiyor deniz kıza daha çok yakışıyo diyor :)

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

durusel aynen bende de var o durum, aslında çok enerjik bir dönemden geçiyorum şu an, kolay kolay da yorulmuyorum ama
çok mutsuzum arada durgunlaşıyorum, işe gemek istemiyorum, hafakanlar basıyor işyerinde otururken ya da elime bir yazı aldığımda, çalışmamak için elimden geleni yapıyorum

dogru soyluyosn arastacmmm..onemlı olan bu ısın degıl yaptıgmız seylerr...

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

ya bende ortalama haftada 1 gün oluyor hamilelik psikolojisi, hormanlar fln çok farklı birşey. son derece takıntılı oluyorum bu mutsuz olduğum günlerde. mesela kayınvalidenin diğer 3 yaşında olan torununa zamanında oda takımı vs. alması fakat şimdi bizde suya sabuna dokunmaması ki çok zenginler, ama çocuk kayırdığı gibi torunda kayırıyor onu da anladık. bu konuyu çok şükür ihtiyacımız da yok, bunlar zaten hep böyle gibi gülerek, ti ye alarak fln yorumlarken, dün acayip sinirlendim ve kafaya taktım. yani elimde olmadan huzurum kaçıyor bazı günler ve takacak konu bulabiliyorum:) bugün yine umrumda değil o konu, ne halleri varsa görsünler...

teşekkür ederim canım
özellikle haftasonu çok kötüydüm dakka başı tuvalette
birde aöf sınavım vardı öldüm resmen
çok şükür atlattım gibi
birde çok halsiz kaldım ama bugün iyiym çok şükür gözüm açıldı :)

maşallah canım göbüşüne ,nazar değmesin , benimde kocaman oldu daha 10 hft var, nasıl olacak bilmiyorum

Sağol canım : Eşim diyo ki göbeğim yok göbeğim yok diyodun al sana göbek daha 3 ay var bakalım napacaksın diyo. Yani senin gibi düşünüyo. Kollarıma baksana incecik bacaklar da öyle sadece önde kocaman bi göbek oluştu. Top yutmuş gibi dedikleri bu olsa gerek

geçmiş olsun canım ya,inşallah tez zamanda iyileşirsin

bence de kerem ve emre güzel, hayırlısı olsun

Son düzenleme:
oncelikle cevap için thanks süt beyaz olmuyormu :) kahverengimsi birşey bende anlamadım ıkı taraftada var ..

ade benden şeffaf ya da hafif beyazımsı bir sıvı geliyor, gelirken de inanılmaz ağrı yapıyor,
hemen hemen her gün geliyor, ben de tam tersi sıkmayan sütyen kullanmaya başladım, sanki o zaman daha az geliyor,
acaba sende neden daha koyu renk, doktoruna sorsan, birde acaba tahriş falanmı vardı uçlarda o yüzden de olabilir miki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…