- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.561
ya bende ortalama haftada 1 gün oluyor hamilelik psikolojisi, hormanlar fln çok farklı birşey. son derece takıntılı oluyorum bu mutsuz olduğum günlerde. mesela kayınvalidenin diğer 3 yaşında olan torununa zamanında oda takımı vs. alması fakat şimdi bizde suya sabuna dokunmaması ki çok zenginler, ama çocuk kayırdığı gibi torunda kayırıyor onu da anladık. bu konuyu çok şükür ihtiyacımız da yok, bunlar zaten hep böyle gibi gülerek, ti ye alarak fln yorumlarken, dün acayip sinirlendim ve kafaya taktım. yani elimde olmadan huzurum kaçıyor bazı günler ve takacak konu bulabiliyorum:) bugün yine umrumda değil o konu, ne halleri varsa görsünler...
herkese günaydın güzel birgün diliyorum hepimiz için
kızlar benim oğluşum çok hareketli değil hareket ettiğinde belirgin güçlü tekmeleri var ama çok hareketli bi bebek değil bi sabahları kahvaltıdan sonra bide akşam yemeğinden sonra net bi şekilde tekmeliyor diger zamanlar çok nadir hareket eder inşallah bu durum sakin bi bebek olacagına işarettir başka türlü düşünmek istemiyorum benim durumumda olan var mı aranızda bide bugün ensem ve başımda bi agrı var kafamı öne eğince sanki bi basınç oluyor anlıma sinüzitim tuttu sanırım.
geçmiş olsun canım ya,inşallah tez zamanda iyileşirsin
bence de kerem ve emre güzel, hayırlısı olsun
Sağol canım : Eşim diyo ki göbeğim yok göbeğim yok diyodun al sana göbek daha 3 ay var bakalım napacaksın diyo. Yani senin gibi düşünüyo. Kollarıma baksana incecik bacaklar da öyle sadece önde kocaman bi göbek oluştu. Top yutmuş gibi dedikleri bu olsa gerek
ade benden şeffaf ya da hafif beyazımsı bir sıvı geliyor, gelirken de inanılmaz ağrı yapıyor,
hemen hemen her gün geliyor, ben de tam tersi sıkmayan sütyen kullanmaya başladım, sanki o zaman daha az geliyor,
acaba sende neden daha koyu renk, doktoruna sorsan, birde acaba tahriş falanmı vardı uçlarda o yüzden de olabilir miki?
Sağol canım : Eşim diyo ki göbeğim yok göbeğim yok diyodun al sana göbek daha 3 ay var bakalım napacaksın diyo. Yani senin gibi düşünüyo. Kollarıma baksana incecik bacaklar da öyle sadece önde kocaman bi göbek oluştu. Top yutmuş gibi dedikleri bu olsa gerek
olmazmııı canım bende 2 gündür öyleydim bugün iyim çok şükür
alışmalıyız bu dengesiz ruh hallerine :)
desenize iice dengesiz oldukoluyor yaaa.. o anımda kocamı bile görmek istemiyorum. ev yad aiş yeri üstüme üstüme geliyor.
Agustosta dogum yapacak anneler agustos annesi sayiliyor degil mi? Cok yeni bi uyeyim degecen yillarin anneleri cok duygulandirdi beni. ben de oglum kucagimdayken " hey yavrum heeyy cok yolunuz var tadini cikarin" demek istiyom ama :-( cok sabirsizlastim ben.
Agustosta dogum yapacak anneler agustos annesi sayiliyor degil mi? Cok yeni bi uyeyim degecen yillarin anneleri cok duygulandirdi beni. ben de oglum kucagimdayken " hey yavrum heeyy cok yolunuz var tadini cikarin" demek istiyom ama :-( cok sabirsizlastim ben.
cnm bnm kollarda ıncecık duruyo....gecen ablam dedı arkadan bakılınca hamıle oldugun bellı bıle degıl dıye....onde bı gobek var...aldı yurudu bde boyda yok bnde doguma yuvarlanarak gdıcem galıba :) allah nazarlardan saklasn hepımızn gobuslerını
boşver canım ya üzülmene bile değmez.
benimde öyle erkek torun da erkek torun
geçtim bişeyler almasını ki çöp bile almadı 7 aylık oldu çocuk
bi sormaz bile nasıl geçiyo bi istediğin varmı diye.
ama kendileri hasta olsa ilgi isterler
takacak olsam bende de çok şey varda
kaynanayı geçtim eşim bile bi çöp almadı daha
herşeyini tek başıma hallettim
boşver diyorum kendi kendime
4 gunluk diyetdeki kilo durumum arkadaslr sabah ve aksam olmak uzere ; 65,5-66,6 65,5-66,5 65,2-66,1 bugun sabah ise 65,0 kiloyum vermeye basladm
Canim ya cahilligime verin hickirdigini nerden anliyorsunuz. Ayni yerde art arda pitlamasimi hickirik oluyor.
Eki Görüntüle 704723
kızlar bana bi bakın ne kadar tombikim
Amin canım. Daha ne kadar büyür acaba yaaa şimdiden çok gergin hissediyorum. Benim de arkadan filan belli değil bir de dar kotlar giyiyorum zaten. Sanki hamile değilmişim de karnıma yastık koymuş gibi görünüyor
Amin canım. Daha ne kadar büyür acaba yaaa şimdiden çok gergin hissediyorum. Benim de arkadan filan belli değil bir de dar kotlar giyiyorum zaten. Sanki hamile değilmişim de karnıma yastık koymuş gibi görünüyor
Çok şirin görünüyorsun bence biraz tombiksin evet ama çok yakışmış kiiiEki Görüntüle 704723
kızlar bana bi bakın ne kadar tombikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?