2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

boşver canım ya üzülmene bile değmez.
benimde öyle erkek torun da erkek torun
geçtim bişeyler almasını ki çöp bile almadı 7 aylık oldu çocuk
bi sormaz bile nasıl geçiyo bi istediğin varmı diye.
ama kendileri hasta olsa ilgi isterler
takacak olsam bende de çok şey varda
kaynanayı geçtim eşim bile bi çöp almadı daha
herşeyini tek başıma hallettim
boşver diyorum kendi kendime

Agustosta dogum yapacak anneler agustos annesi sayiliyor degil mi? Cok yeni bi uyeyim de gecen yillarin anneleri cok duygulandirdi beni. ben de oglum kucagimdayken " hey yavrum heeyy cok yolunuz var tadini cikarin" demek istiyom ama :-( cok sabirsizlastim ben.

günaydın canım...benim oğluşumda öyle..üstelik bugün 27 haftamı tamamladım...ama gün içinde mutlaka hareket ediyor..gece yatarken ve sabaha karşı özellikle...fakat çok hareketli değil....sakin bir bebek olsun,sağlıklı olsun da:)baş ağrısı bugünlerde arttı,biz hatay-iskenderun dayız klimasız gündüz durulmuyor ondandır belki....bir de börtü böcek arttı,evi ilaçlatacağım da tadilatım var bitmesini bekliyorum...ama salonda 1-2 böcek gördüm huylandım,sabah chrysamed sprey sıktım köşelere evden öyle çıktım..üstünde insana zararsız diyor inşallah bebeğime zarar vermemişimdir

geçmiş olsun canım ya,inşallah tez zamanda iyileşirsin

bence de kerem ve emre güzel, hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim
ne zor iş isim bulmak

evet gayet güzel görünüyorsun
benim göbek seninkinden biraz daha büyük. kızımdada böyleydim ikiz zannederlerdi
ama bende büyüdüm enime maşallah kollar bacaklar kurbanlık tosun gibi oldum

şuan baktıgımda sarı renk gelmiş dün ki kahve idi dr aradım ameliyatta ımış tkrr arayınca sana da yazacağım kuşum :)

cnm bnm kollarda ıncecık duruyo....gecen ablam dedı arkadan bakılınca hamıle oldugun bellı bıle degıl dıye....onde bı gobek var...aldı yurudu bde boyda yok bnde doguma yuvarlanarak gdıcem galıba :) allah nazarlardan saklasn hepımızn gobuslerını

canım sende mi evlenir evlenmez hamile kaldın

hosgeldn dıyelım o zman sana :) bız burann gedıklısı olduk artıkkk :) son 3 ay kala bı kısı daha eklendı bızım topıge:))

Amin canım. Daha ne kadar büyür acaba yaaa şimdiden çok gergin hissediyorum. Benim de arkadan filan belli değil bir de dar kotlar giyiyorum zaten. Sanki hamile değilmişim de karnıma yastık koymuş gibi görünüyor

erkek torun meselesini hiç sorma. ilk torunu kız ayrıca. bizimki de kızmetse kız olacak. ben eşim fln kız istiyorduk, bu da açık açık söylemiyo ama ya bana erkek gibi doğuyor, yok ruyamda gördüm, yok bilmem ne. detaylı ultrasondan çıktık eşimi annem arıyo hemen, çocuk sağlıklımı hop oturup hop kalktık diyor. annesi arıyor erkek mi diye? yani bende mümkün olduğunca takmıyorum ama bu ruh haliyle sağım solum belli olmuyor herzaman. yani biz bütün görevlerimizi herkesten çok yerine getirelim, onlar ayrımcılık yapsınlar, adaletsizlikleri üzüyor yok sa başka birşey değil.
en iyisini yapmışsın cnm, çok şükür halledebiliyorsun kendi kendine, hem de kendi zevkin oluyor, burdan düşün..

4 gunluk diyetdeki kilo durumum arkadaslr sabah ve aksam olmak uzere ; 65,5-66,6 65,5-66,5 65,2-66,1 bugun sabah ise 65,0 kiloyum vermeye basladm

canım yanlış anlama ama sen bukadar kafaya taktıkça zor bitirirsin bu konuyu kafanda.. günlük kilo hesabına girme, zaten şeker ve karbonhidrat alamadığında istesen de kilo alamıyorsun hatta veriyorsun. Ben 1 kilo vermişim fark etmeyerek. Bukadar gram hesabına girmemeni öneririm. Stres başdüşmanın senin. Doktorunu da bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim seni bukadar strese sokanlardan biri de o. Bu bir yaşam biçimi, unutma.

Canim ya cahilligime verin hickirdigini nerden anliyorsunuz. Ayni yerde art arda pitlamasimi hickirik oluyor.

emin olduğumdan değilde tatlım aynı noktada 10dan fazla aynı aralıklarla darbe hissedince bunun hıçkırık olduğunu düşündüm.ritim ve aralık aynıydı şimdi geçti...

bnmde cok gerılıyo ozellıklede yatınca gogsume baskı yapıyo sankı...8.ayda assa ınmeye baslıyomus sanırım o zman bıraz rahatlarzz galıba...bnde dar kotlar gıyıyorum cnmm..yaz ıcın elbıseler alıcamm bde tayt tunık...smdı ıyıde yazn cekılmez o sıcaktaa kot...bsı sorucamm.ben 35 numara gıyıyorm ayakkabıyı...ve 35 numara topuklu falan buluyrm ama babet yok..ıcne astar koydurrdm ..smdı olmuyolar halıyle...babet alıcam kac numara almalıyım bde ıyıce sısıcek ayaklar hem sıcaktan hem odemdenn

kızlarrrr alıntı yapmayın kaldırıcam birazdan resmi
ayrıca bu resim 20-25 gün önceydi
ondan sonrada aldım 2 kg falan

leblebi yutmuş solucan gibisin yani :) imreniyorum benim sağdan soldan önden arkadan belli artık hamile olduğum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…