- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.581
kızlarrrr alıntı yapmayın kaldırıcam birazdan resmi
ayrıca bu resim 20-25 gün önceydi
ondan sonrada aldım 2 kg falan
günaydın annişler ben geldim
dün önce kadın doğumcuya gittim suyuna baktırdım bebeğin
doktor normal dedi sonra normal devlet hastanesinde enfeksiyon bölümü varmış oraya gönderdi tahlil için
oraya gittim kaka ve idrar tahlili verdim
sabah 9 gibi aldım sonuçları biraz önce gösterdim
anormal bişey çıkmadı herşey normal dedi
ya üşütmüşsün yada yediğin bişey dokunmuş olmalı dedi
ama yinede 3 gün daha devam ederse hastaneye yatırırız dedi
ama bugün sanki biraz daha düzelmiş gibiyim karnımda ağrımıyor
aaaa.. kuzum ama özellikle açsın dimi diye soruyorlar. sana sormadılar mı? yada baştan aç geliceksin demediler mi?
angysangel şeker testi yaptırıken mutlaka aç gitmeliydin açlık kan şekerini ölçüyorlar önce
bana dr.aç gelmen gerekiyor dedi hatta sabahın körüne ilk randevuyu ben aldım ki uzarsa açlıktan fena olmayayım diye hatta öyle ki ikinci kanı 1 saat sonra veriyorsun o arada bile hiçbirşey yiyp içmeyin diyorlar.
bana da doktorum ne aç ne tok olseker yuklemesı yapılacagını bılmıyodm o gun..khvltı yptm ama saatlercede sıra bkledm ne actım ne toktum yanı...doktor farketmez dedı....91 cıktı sınırında altnda...bnmkıde farklı bı boyuttt
kızlar bana bi bakın ne kadar tombikim
bnmde cok gerılıyo ozellıklede yatınca gogsume baskı yapıyo sankı...8.ayda assa ınmeye baslıyomus sanırım o zman bıraz rahatlarzz galıba...bnde dar kotlar gıyıyorum cnmm..yaz ıcın elbıseler alıcamm bde tayt tunık...smdı ıyıde yazn cekılmez o sıcaktaa kot...bsı sorucamm.ben 35 numara gıyıyorm ayakkabıyı...ve 35 numara topuklu falan buluyrm ama babet yok..ıcne astar koydurrdm ..smdı olmuyolar halıyle...babet alıcam kac numara almalıyım bde ıyıce sısıcek ayaklar hem sıcaktan hem odemdenn
bnmde cok gerılıyo ozellıklede yatınca gogsume baskı yapıyo sankı...8.ayda assa ınmeye baslıyomus sanırım o zman bıraz rahatlarzz galıba...bnde dar kotlar gıyıyorum cnmm..yaz ıcın elbıseler alıcamm bde tayt tunık...smdı ıyıde yazn cekılmez o sıcaktaa kot...bsı sorucamm.ben 35 numara gıyıyorm ayakkabıyı...ve 35 numara topuklu falan buluyrm ama babet yok..ıcne astar koydurrdm ..smdı olmuyolar halıyle...babet alıcam kac numara almalıyım bde ıyıce sısıcek ayaklar hem sıcaktan hem odemdenn
kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:
ahhh bu hormonlar bende diger çalışan arkadaşlarım gibi canım hiç çalışmak istemiyor işlerim yarım yamalak normalde çok düzenli olan masam çekmecelerim bile dagınık benimde üzerime ara ara bi hüzün geliyor ama benden daha çok eşim benim hamileliğimde duygusal karmaşa yaşıyor galiba normalde hiç olmadıgı kadar herşeyden şikayetçi aileme takmış durumda tamam kırıcı laflar etmiyor ama bazen şu beni rahatsız etti dediğinde de ohaaaa diyesim geliyor eften püften şeylere takar oldu herşeyi inceliyor hamile o mu ben mi daha çözemedik olayı
ooffff sormayınn yaa ben bu yazıları gözüm kapalı yazıyorum şuandaaaa gözüm açılmadı halaaaaa
bir de iyice izin moduna girdimmm 3 hafta sonra yıllık iznimi alıcam sonrada 32 hafta olunca ayrılcam inş. iyice soğudummm
kızımı ziyarete gelen minik ablaları için tokacıklarabileri için kalem çalışması daha yapıyorum bıyığı siyahtan yapacağım ama denemek amaçlı gri yaptm. arabada yapacağım kısmetse veee kızımlaa benim taçlık keçemiz... henüz taç ve tokaları yok ama olsun sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 704365 Eki Görüntüle 704371 Eki Görüntüle 704373 Eki Görüntüle 704377
Günaydın kızlar, dün öğleden sonra bacağım kasıldı diz kapağımın arkası ayağımı sürükleyerek yürüdüm.. şuanda öyle işe zor geldim adım attıkça damarım kopacak gibi kasılıyor çok canım acıyorneden böyle durduk yere oldu ki anlamadım
gunaydin kizlar hsonu oda takimi siparis ettik kizima....isim konusundada karar vermem lazim bir an once sizce "doga" nasil bir isim
canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım
herkese gunaydınnn
Günaydın hanımlar;
Bugün keyifsizim. cuma gününden beri toplamda 4 günde 1 kilo daha almışımNasıl oluyor ben anlamıyorum. Aklım ermedi bir türlü. Şişlik var mı diye kontrol ettim o da yok. Bildiğiniz kilo yani.
Aslında canımı sıkan ve size danışmak istediğim bir konu daha var. Doğumda annem gelecek yanıma. Kayınvalidemler de 40'ı çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Rahattım açıkçası. Dün kardeşim haber verdi. Teyzemlerde memleketten doğuma yanıma gelmek istiyorlarmış. Açıkçası ben o halde bi de misafirle uğraşmak istemiyorum. Her ne kadar yardıma geldik deseler de kesinlikle ve kesinlikle gezmek isterler, yemeği var , yatırması, ilgilenmesi var. Annem kendine ve bana zor bakacak bi de onlarla uğraşsın istemiyorum. Toparlanalım sonra gelsinler illa geleceklerse. Annem ne desin hiç bişey diyememiş. Bana söyleyecekmiş yakında. Kardeşim "abla huyunu biliyorum ilk duyunca şok olup ters bi laf edersin diye önceden söylüyorum" dedi. Bir yanım ;Allahtan hayırlısını iste zamana bırak, gelip kalsalar ne kadar kalırlar zaten, bir hafta kalır giderler herhalde diyor. O sırada eşimle ben birbirimize girmiş oluruz heralde zaten. Ben iyice depresyona girerim. Bir yanım da uygun bi dille söylesek mi diyor. Onda da alınır gücenirler diye korkuyorum. Annem onların alınmasını hayatta istemez. Anneme laf ederler.Annem surat asar geldiğinde 40 gün boyunca. Affetmez beni. Huyu böyle çünkü. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşime daha söylemedim. Stres oldum valla. Kendimi o kadar sıkmışım ki tüm gün gece yorgunluktan bayılmışım resmen. Ya benim tüm özel zamanlarımda illa bişey çıkacak, mutlulukla hatırlanması gereken günleri ben hayatta hatırlamak istemeyeceğim. şimdiye kadar böyle oldu. Şimdiden sonra da böyle olacak. Bi insanın kaderi nasılsa öyle devam edip gidiyor. Değiştiremiyorsun galiba.
Sizce ne yapmalıyım kızlar, Onlara bişey söylerken ya da anneme söylerken nasıl söyliyim ki kimse darılmasın gücenmesin. ?????
leblebi yutmuş solucan gibisin yani :) imreniyorum benim sağdan soldan önden arkadan belli artık hamile olduğum :)
Canım babetlerden hiç anlamam ben convers ya da spor ayakkabı giyiyorum. Sıcaklar için de sandalet gibi bişeyler bakıcam. Babet kullanan arkadaşlara sor bakalım. Ama sana da sandalet tarzı şeyler öneririm tiril tiril elbiselerle çok güzel durur ve ayağın ne kadar şişerse şişsin sıkmaz.
Uff kızlar tünaydın bugün sabahtan işim çok yoğun yarım saattir de okumaya çalışıyorum bitiremedim araya hep bişeyler giriyo :) En sonunda diycem bi müsade edin forumu okumam lazım diye
Hayatımsın çok şeker olmuşlar harika hediyeler bunlar
Benim de aynı şekilde kasılma kasığıma doğru iç bacağımda oldu evin merdivenlerinde tamda zorla çıktım yatarken bile geçmemişti sabah düzelmişti
Doğa çok güzel bir isim bence
Ecrin yasin suresinde geçer orada mecaz olarak kullanıldığı için herkes böyle bi yanılgıya düşüyor hediye demek değil aslında gerçek anlamı ücret. Orada ise mükafat, karşılık olarak anlamlandırılmış ama tamamen cümle değiştiriyor anlamını.
Günaydın kuzummm nasıl oldun?
poli tamamen mi bırakacaksın işi
yoksa doğum izni mi sadece
haklısın cnm sandelet o sıcaklarda daha ıyı olur bncede...saol aklıma getrdıgın ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?