2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh bu hormonlar bende diger çalışan arkadaşlarım gibi canım hiç çalışmak istemiyor işlerim yarım yamalak normalde çok düzenli olan masam çekmecelerim bile dagınık benimde üzerime ara ara bi hüzün geliyor ama benden daha çok eşim benim hamileliğimde duygusal karmaşa yaşıyor galiba normalde hiç olmadıgı kadar herşeyden şikayetçi aileme takmış durumda tamam kırıcı laflar etmiyor ama bazen şu beni rahatsız etti dediğinde de ohaaaa diyesim geliyor eften püften şeylere takar oldu herşeyi inceliyor hamile o mu ben mi daha çözemedik olayı

geçmiş olsun cnm
atlattın sanırım çok şükür

aaaa.. kuzum ama özellikle açsın dimi diye soruyorlar. sana sormadılar mı? yada baştan aç geliceksin demediler mi?

hayatımsın ve suba
bana doktor özellikle aç gelme dedi
kahvaltını yap iki saat sonra gel
ne aç ne de tok ol dedi
enteresan
bende haftaya cumartesi yaptıracağım inşallah iyi çıkar

seker yuklemesı yapılacagını bılmıyodm o gun..khvltı yptm ama saatlercede sıra bkledm ne actım ne toktum yanı...doktor farketmez dedı....91 cıktı sınırında altnda...bnmkıde farklı bı boyuttt
bana da doktorum ne aç ne tok ol
kahvaltı yap 2 saat sonra falan gel dedi
inşallah benim ki de iyi çıkar angel

kızlar bana bi bakın ne kadar tombikim

çok tatlısın maşallah
çok yakışmış gebelik

kızlar size birşey sormam lazım
benim ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim çok şişiyor son iki haftadır
neden olur
ve buna bir çare bulabilir miyim
fikri olan var mı

Kesinlikle bi numara büyük al canım ben de geçenlerde babet aldım bi numara büyük aldığım halde ayaklar şişince zor oluyo

Canım babetlerden hiç anlamam ben convers ya da spor ayakkabı giyiyorum. Sıcaklar için de sandalet gibi bişeyler bakıcam. Babet kullanan arkadaşlara sor bakalım. Ama sana da sandalet tarzı şeyler öneririm tiril tiril elbiselerle çok güzel durur ve ayağın ne kadar şişerse şişsin sıkmaz.

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

ooffff sormayınn yaa ben bu yazıları gözüm kapalı yazıyorum şuandaaaa gözüm açılmadı halaaaaa

bir de iyice izin moduna girdimmm 3 hafta sonra yıllık iznimi alıcam sonrada 32 hafta olunca ayrılcam inş. iyice soğudummm

narıncım salla gıtsın tatlım...erkekler zaten nerden ne cıkarsan da surat assam kavga cıkarsam dıye aranırlar ...sen hıccc ustune alınmaa konussn ...hamıle bızız ya bızım cektıgımz sıkıntıları cekseler napıcaklar bılmıyrmmm...doktorumda ızlemıs annem dun dıyodu bı prof gelmıss her yaptrdıgım dogumda kadınların sabrına bu mucızelerıne bı kere daha hayran oluyrm dıyomusss...yuce allahım bılmıste kadınlara vermıs dogurganlıgı sabrımızdan dolayı erkekler sabırsınz dayanamazlar cnku...

poli tamamen mi bırakacaksın işi
yoksa doğum izni mi sadece

Uff kızlar tünaydın bugün sabahtan işim çok yoğun yarım saattir de okumaya çalışıyorum bitiremedim araya hep bişeyler giriyo :) En sonunda diycem bi müsade edin forumu okumam lazım diye

Hayatımsın çok şeker olmuşlar harika hediyeler bunlar

Benim de aynı şekilde kasılma kasığıma doğru iç bacağımda oldu evin merdivenlerinde tamda zorla çıktım yatarken bile geçmemişti sabah düzelmişti

gunaydin kizlar hsonu oda takimi siparis ettik kizima....isim konusundada karar vermem lazim bir an once sizce "doga" nasil bir isim

Doğa çok güzel bir isim bence

canım ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi diye biliyorum......nisa da güzelmiş,,,başka aklına geln varsa yaz canım

Ecrin yasin suresinde geçer orada mecaz olarak kullanıldığı için herkes böyle bi yanılgıya düşüyor hediye demek değil aslında gerçek anlamı ücret. Orada ise mükafat, karşılık olarak anlamlandırılmış ama tamamen cümle değiştiriyor anlamını.

herkese gunaydınnn

Günaydın kuzummm nasıl oldun?

bence annene söyle o söylesin teyzene kibar bi uslüpla,ya şimdi kız doğum yapacak ben sürekli onunla ilgilenicem oda ağrılarının derdinde olur sizinle güzel ilgilenemeyiz,kız toparlanınca gelin desin..buna rağmen seni ararlarsada sen söle gerçekten çok sevindim ama şimdi doğum sırasında sizinle ilgilenemeyiz yeteri kadar buda benim içime sinmez,ben toparlanınca gelin güzelce vakit geçirelim de...yoksa çok zor datlım zaten dikişler fln olcak sürekli yatıcak,bebek sürekli ağlıycak,annen hem evle hem senle hem bebekle ilgilenecek,onlar hangi akla hizmet gelmek istiyolar anlamadım...

haklısın cnm sandelet o sıcaklarda daha ıyı olur bncede...saol aklıma getrdıgın ıcın :)

mavi ben linke tıklayınca senin resim çıkmadı neden acaba
aldıklarının resmini görebildim ama süperrr ne çok şey almışsın maşallah

Son düzenleme:

ıyım cnmmm benm saoll..bnmde yatarken oluyo kasıktan bacagıma dogru krampp cok kotu yaaa

Gunaydin kizlar bugun doppler ultrasona girecegiz kizimi uzun uzun gorecegim cok heyecanliyim cinsiyetinide bu haftama kadar bir kez gorduler bidahada gostermedi kizim bir supriz yasarm diyede tedirgin degilim desem yalan olur herseyini aldik kizimin )))

Sizi az önce başka bi topikle aldattım, çok pişmanım çoooook

Bu arada kızlar ya hafta sonu hepinizi rüyamda gördüm doğum yapıyormuşuz tek bi hastaneye kapatmışlar bizi. Önce kim giriyo hatırlamıyom ama sonra Arasta sonra da ben giriodum. Herkeste pür neşe doğumdan bi çıkıyorum herkesin elinde bebekleri. Yalnız herkeste mavi gecelik vardı :)) Az uyumanın yan etkileri düye düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…