2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

32 haftada işgöremez alacaklar var mı aranızda kızımda 37. haftaya kadar çalışmıştım ama şimdi çalışasımm yooookkk

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

ben de aynı durumdayım canım. dün eşimle ilgili bi konuda tartıştık çok canım sıkıldı. hiç keyfim yok bugün. sabah izin alıp bütün gün yatmayı bile düşündüm. en ufak şeylerde çok canım sıkılıyor sanki dünyanın sonu gelmiş. sürekli alttan almaktan yoruldum artık.. öyle işte durup durup ağlayasım geliyor.. hamilelikten mi yoksa ben biraz da böyleydim galiiba ...

ınss cnm..ıctıkten 1 sa snrada su bıle ıcme dıyolarrr...o arada cabuk gectıı oyle mıdem falanda bulanmadı...ıyı cıkar sonuclar cnmm kafanı yormaaa..

bende ctesi günü çok fena oldum, üstüme bişey oturdu sanki, nefes alamadım bunaldım da bunaldım, ayyy çok fenaydı alıp başımı kaçasım geldi, ölüyorum heralde dedim ,iş filan aklıma geldikçe daha kötü oldum ,niye öyle oldu anlamadım nazar mı değdi sıcak mı etkiledi, zaten duygusallık had safhada en sonunda gücümü toplayıp bi duş aldım da kendime geldim
eşim de dalga geçiyor yersen o kadar zafiyet geçirirsin diye 10 kilo almışım şiştim de iyice , sıcaklarda Allah yardımcımız olsun valla

doğum izniiiii
kızım çok sıkıldı kreşten artık evde olalım anne falan diyo kaç gündür bende 32 haftalık ayrılıp onunla ilgilenmek istiyorummm

Off sorma şu izin olayını uzatmayı başaramadılar ama Özel hastaneden alınabilcek katkı payının %200 artması için tasarı meclise sunuldu. Meclis izne girmeden hallolsa keşke dualarım siz emekçi annelerle

Anaaaa hayır olsun kız yoksa doğum sıramızı mı gördün nedir? Malum mu oldu ki. Benden önce biri doğurcak ardından ben ve sonra sen mi yoksa Mavi gecelik ne anlama geliyor acaba rüya tabirlerine bakmak lazım.

cnm bnde oyleyımmm herseye bırden gozlerım doluyo aglamaya baslıyormmm...dogum yaklasıyo stresımız arttı bde hormonlar zaten fenaa dıs etkenlerde ustune eklennce boyle oluyrzzz

ya o diğer topiklerde ki bazı hemcinslerimiz ne kadar acımasızlar yaa, bi kaç konu ilgimi çekti bakayım dedim de , çok acımasız eleştiriler yapıyolar, yada biz mi fazla duygusalız bilemedim, kaçtım geri döndüm bende

aynen cnm en ufak bişeyi abarttıkça abartasım gelio çok geriliorum bende kızdım dün eşime ama dünde zor kalktım mutsuz bi şekilde

amaaaann meclisin gündemi değişti şimdi askerliği kısaltmak var gündemde bizim izinlerden bahseden yokkk...

neee %200 müüü
soyup soğana çevirdiler yetmedi dimi
yetmez ama evet
bize müstehak bu
kimse sesini çıkarmazsa %500 bile alırlar
zaten özel hastaneye gitmiyorum artık devlet hastanesine devam etcem kızlar dünkü doktor çok iyi ilgilendi bayada eski bi doktor önceki hastalarına sordum sezeryanıda gayet güzelmiş özelede gitmiycem geçen aradım ilgilenmedi bile

Anaaaa hayır olsun kız yoksa doğum sıramızı mı gördün nedir? Malum mu oldu ki. Benden önce biri doğurcak ardından ben ve sonra sen mi yoksa Mavi gecelik ne anlama geliyor acaba rüya tabirlerine bakmak lazım.

O kadar az zamanda o kadar rüya görüyorum kii. Çoğu zaman kalp çarpıntıma uyanıyorum. Şimdi baktım ferahlık filan hep güzel şeyler dio. Hayır olsun inşalllahhhh. O güzel günlerde gelir inşallah yazarız tek tek:)) Dün bu arada okuldan bi salak kız vardı görüşmem etmem başka bi arkadaştan aldım ki haberi hamilelikte dukan diyeti yapmış bebeği 7 aylık doğmuş beslenememekten.2 ay küvözde kaldıktan sonra yeni kavuşmuşlar. Ya hamilelikte bu tarz diyet yapılır mı sırf form korumak adına

amaaaann meclisin gündemi değişti şimdi askerliği kısaltmak var gündemde bizim izinlerden bahseden yokkk...

Allah onları ve izin kullandırmak istemeyen işverenleri bildiği gibi yapsın inşallah başka bişe demiorum geçen yıl temmuzdan beri sürüo ne görüşmeymiş bitemedi mv maaşlarını 1 gecede artırmayı biliolar

günaydın kızlarr ,,anca uyanabıldım şimdi bebişimin karnını doyurucam .. bu arada artık 7 ay içindeyiz değilmiii ??

kızlar biz oğluşumla yemeğe gidiyoruz
aslında bugünlerde hiç iştahım yok ama oğluş için yemek zorundayım
afiyet olsun sizlerede görüşürüz

32 haftada işgöremez alacaklar var mı aranızda kızımda 37. haftaya kadar çalışmıştım ama şimdi çalışasımm yooookkk

canım maddi sıkıntı olmayacaksa ayrıl gitsin , ben 37 ye kadar durmayı düşünüyorum ama çok sıcak olursa ve çok şişersem 32 de ayrılırım , ne yapalım canımızdan kıymetli değil ya

Ben şu izin olayını düşünmekten kafayı yedim, en son şuna karar verdim. 32. haftada hiçbir belge almayıp 3 haftalık yıllık iznimi almayı düşünüyorum. sonra 35. haftada doktordan rica edip 32. haftaymışım gibi göstermesini ve çalışamaz demesini isteyeceğim. Artık ne zaman doğarsa erken doğum gibi gösterebilir belki. Bilmiyorum belki de saçma bir fikir, ama yapan varmış, bu hafta gidip doktorumla bu konuyu netleştireceğim

gerızekalımıymıss o ayy :) hamıleyken dıyetmı gelmıs aklınaaa...neyse sag saglım kavusmuss yavrusuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…