- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.601
kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:
ınss cnm..ıctıkten 1 sa snrada su bıle ıcme dıyolarrr...o arada cabuk gectıı oyle mıdem falanda bulanmadı...ıyı cıkar sonuclar cnmm kafanı yormaaa..geçmiş olsun cnm
atlattın sanırım çok şükür
hayatımsın ve suba
bana doktor özellikle aç gelme dedi
kahvaltını yap iki saat sonra gel
ne aç ne de tok ol dedi
enteresan
bende haftaya cumartesi yaptıracağım inşallah iyi çıkar
bana da doktorum ne aç ne tok ol
kahvaltı yap 2 saat sonra falan gel dedi
inşallah benim ki de iyi çıkar angel
çok tatlısın maşallah
çok yakışmış gebelik
kızlar size birşey sormam lazım
benim ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim çok şişiyor son iki haftadır
neden olur
ve buna bir çare bulabilir miyim
fikri olan var mı
ooffff sormayınn yaa ben bu yazıları gözüm kapalı yazıyorum şuandaaaa gözüm açılmadı halaaaaa
bir de iyice izin moduna girdimmm 3 hafta sonra yıllık iznimi alıcam sonrada 32 hafta olunca ayrılcam inş. iyice soğudummm
doğum izniiiii
kızım çok sıkıldı kreşten artık evde olalım anne falan diyo kaç gündür bende 32 haftalık ayrılıp onunla ilgilenmek istiyorummm
amaninnnnnnnnnnnn kızlar ben yanlışlıkla sizin topiğe dalmışım,neyse sizlede tanışmış olduk...
Sizi az önce başka bi topikle aldattım, çok pişmanım çoooook
Bu arada kızlar ya hafta sonu hepinizi rüyamda gördüm doğum yapıyormuşuz tek bi hastaneye kapatmışlar bizi. Önce kim giriyo hatırlamıyom ama sonra Arasta sonra da ben giriodum. Herkeste pür neşe doğumdan bi çıkıyorum herkesin elinde bebekleri. Yalnız herkeste mavi gecelik vardı :)) Az uyumanın yan etkileri düye düşünüyorum :)))
ben de aynı durumdayım canım. dün eşimle ilgili bi konuda tartıştık çok canım sıkıldı. hiç keyfim yok bugün. sabah izin alıp bütün gün yatmayı bile düşündüm. en ufak şeylerde çok canım sıkılıyor sanki dünyanın sonu gelmiş. sürekli alttan almaktan yoruldum artık.. öyle işte durup durup ağlayasım geliyor.. hamilelikten mi yoksa ben biraz da böyleydim galiiba ...
Sizi az önce başka bi topikle aldattım, çok pişmanım çoooook
Bu arada kızlar ya hafta sonu hepinizi rüyamda gördüm doğum yapıyormuşuz tek bi hastaneye kapatmışlar bizi. Önce kim giriyo hatırlamıyom ama sonra Arasta sonra da ben giriodum. Herkeste pür neşe doğumdan bi çıkıyorum herkesin elinde bebekleri. Yalnız herkeste mavi gecelik vardı :)) Az uyumanın yan etkileri düye düşünüyorum :)))
ben de aynı durumdayım canım. dün eşimle ilgili bi konuda tartıştık çok canım sıkıldı. hiç keyfim yok bugün. sabah izin alıp bütün gün yatmayı bile düşündüm. en ufak şeylerde çok canım sıkılıyor sanki dünyanın sonu gelmiş. sürekli alttan almaktan yoruldum artık.. öyle işte durup durup ağlayasım geliyor.. hamilelikten mi yoksa ben biraz da böyleydim galiiba ...
Off sorma şu izin olayını uzatmayı başaramadılar ama Özel hastaneden alınabilcek katkı payının %200 artması için tasarı meclise sunuldu. Meclis izne girmeden hallolsa keşke dualarım siz emekçi annelerle
Off sorma şu izin olayını uzatmayı başaramadılar ama Özel hastaneden alınabilcek katkı payının %200 artması için tasarı meclise sunuldu. Meclis izne girmeden hallolsa keşke dualarım siz emekçi annelerle
Anaaaa hayır olsun kız yoksa doğum sıramızı mı gördün nedir? Malum mu oldu ki. Benden önce biri doğurcak ardından ben ve sonra sen mi yoksaMavi gecelik ne anlama geliyor acaba rüya tabirlerine bakmak lazım.
amaaaann meclisin gündemi değişti şimdi askerliği kısaltmak var gündemde bizim izinlerden bahseden yokkk...
amaninnnnnnnnnnnn kızlar ben yanlışlıkla sizin topiğe dalmışım,neyse sizlede tanışmış olduk...
32 haftada işgöremez alacaklar var mı aranızda kızımda 37. haftaya kadar çalışmıştım ama şimdi çalışasımm yooookkk
amaaaann meclisin gündemi değişti şimdi askerliği kısaltmak var gündemde bizim izinlerden bahseden yokkk...
O kadar az zamanda o kadar rüya görüyorum kii. Çoğu zaman kalp çarpıntıma uyanıyorum. Şimdi baktım ferahlık filan hep güzel şeyler dio. Hayır olsun inşalllahhhh. O güzel günlerde gelir inşallah yazarız tek tek:)) Dün bu arada okuldan bi salak kız vardı görüşmem etmem başka bi arkadaştan aldım ki haberi hamilelikte dukan diyeti yapmış bebeği 7 aylık doğmuş beslenememekten.2 ay küvözde kaldıktan sonra yeni kavuşmuşlar. Ya hamilelikte bu tarz diyet yapılır mı sırf form korumak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?