- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.561
nelere aşeriyosunuz gııııı:)
benim direk istediğim bişey olmuyo da ne görsem canım istiyo onu konuşmak bile yetiyo
sakın içme canım kolada kafein var ve kafein kana karışıp direk bebeğine geçiyor ve bebeğe çok zararlı..günde 200 mg dan fazlası zararlı.doktorlar günde 1 tane soda içebilirsiniz diyorlar.çok canın çekerse soda iç.
kızlar siz kola falan içiyormusunuz biz normalde cok içiyorduk ama esim bebegı ögrendıgınden berı ıçırmıyor zarar verır diye ama benım canım ıcmek istiyor siz içiyormusunuz
nelere aşeriyosunuz gııııı:)
benim direk istediğim bişey olmuyo da ne görsem canım istiyo onu konuşmak bile yetiyo
yemekte eşimin bardagından o görmeen içiyorum azcık zaten kacamak yapıyorum:)ama hiç içmiycem artık inşelinden geldiği kadar içme canım eğer çok canın çekerse bir iki yudumla idare et ben sigara da içiyordum ama bıraktım hiç içmiyorum 3 haftadır
canım hiç gitmedinmi bence bi git keseyi görmek için nasıl meraktan çatlamadın ya yenimi öğrendinki
allah ın izniyle devam ediyordur hamileliğin canım.benimde bir gün bulandı midem arkasından kesildi çok korktum senin gibi acaba allah korusun kalbimi durdu falan diye.çok şükr 10 haftamıza girdik kalbi 140 kere atıyor dakikada maşallah.sıkma canını böyle şeylerle.bulantında yokmuş ne güzel tadını çıkar hamileliğinin:)
kızlaaaar hani test sonuçlarımı alamamıştım ya devletteki doktordan ve şikayet etmiştim
hastanenin hasta hakları servisi kimlik fotokopinizle gelin hemen halledelim hamile hamile bu strese girmeyin dedi doktorun neden böyle yaptığını araştırıyorum dedi.ohhh olsun nasl vermez benim sonuçlarımı uyuzzz yaaa böle yaparlar adamı iştee..
canım cekıyor ama içirmiyor zaten evdeki bitsin bidaha almıycam diyor
Bnmde aksine donuo ayaklrm isitamoorm
normalde benm ayaklarım donuyor uyku sırasında birden oluyor aynen bende sığdıramıyorum biryere ama soğuk suyla yıkamaya da korkuyorum sancım olur diye :S
günaydın ağustos anneleri ve bebişleri
benimde gün içinde bulantım oluyor ama çıkarma olmuyor bi kaç gündür başladı özellikle sabahları oluyor kahvaltımı yapıyorum geçiyor bide arab ile yolculuk sırasında oluyor umarım ilerlemez.Çok şükür yiyeceklere karşı midem bulanmıyor aksine bişeyler atıştırınca geçiyor bulantım.
aaa hadi hayırlı olsun canım ne mutluaramızda ilk sen öğrendin sanırım çoğu dr zamanında bile söylemiyor şansın varmış seninkini erkenden söylemiş
aynen ya hiç ısıtamıyorum ayaklarımı bende 2 çift çorap giyiyorum peteğe tutuyorum ısıtamıyorum bi türlü
aynen benim de direkt canım bişiler çekmiyor ama bir yerde gördüm mü istiyorum sonra da hevesim geçiyor. ah ahhh hamile kalırsam kocamı gece gece koşturcam aşerdiğim şeyleri alması için diye takılırdım valla adam ne etti ise kurtuldu
kızzzzzlaaarrr sanki ben bebeğimi hissetmeye başladım :) çok heyecanlandım ya. böyle kıpır kıpır sanki bişey oldu. Mümkün mü bu daha çok erken değil mi ? beni ilk hamileliğim o yüzden emin olamadım. belki de başka birşeydi. ama içim öyle tuhaf oldu ki anlatamam. ağlamak istiyorum sevinçten :)
Kızlarrr ben de pek keyifliyim bugün.İkili test yapıldı.Herşey normal çıktı.Veee çok şaşırdım ama doktor cinsiyetini bile söyledi.Oğlum olacakmışşşÇok şaşkın ve mutluyum.Ben içimden birşey geçirmiyordum ama bu kadar erken öğrenince otomatikman sevindirik oluyorsun. Rabbim herkese,hepimize,sonuna kadar güzel haberler almayı nasip etsin.
günaydın güzel anneler.bugün herkes iyidir inşallah. ben çok iyiyim allaha şükür. bebeğimi rüyamda gördüm bugün. (hayırlara gitsin inş.)
sizde görüyormusunuz kızlar? ben daha öncede görmüştüm. elini yüzünü herşeyini görüyorum. odasını yatağını hatta yatağına isim yazmısız onu bile görüyorum :) bunların hiçbirini hayal edip planlamadım henüz, erken diye. ama rüyamda görüyorum, çok net. Acaba bu iyi birşey mi kötümü birşey mi bilmiyorum. Ama çok mutluyum :)
süpersin poli, korkulur senden
kızlar merhaba 3 gündür evdeydim midem iyiyidi bugün mide bulantım çooook zor duruyorummmm sizler nasılsınız ayın 15 de doktor kntr var inş bakalım ne dicek tahmini 2,5 aylık oluyor ozaman bebebişim
canım bence de icme cok cok zararlı ben belki 10 sene oluyor agzıma kola almıyorum
benım bu bebegımde bulantım yok cok sükür daha önce düsügüm olmustu onda vardı. senın var mı bulantın?
cok üsüyorummmmm
cok üsüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?