2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nelere aşeriyosunuz gııııı:)
benim direk istediğim bişey olmuyo da ne görsem canım istiyo onu konuşmak bile yetiyo

aynen benim de direkt canım bişiler çekmiyor ama bir yerde gördüm mü istiyorum sonra da hevesim geçiyor. ah ahhh hamile kalırsam kocamı gece gece koşturcam aşerdiğim şeyleri alması için diye takılırdım valla adam ne etti ise kurtuldu

canım cekıyor ama içirmiyor zaten evdeki bitsin bidaha almıycam diyor

kızlar siz kola falan içiyormusunuz biz normalde cok içiyorduk ama esim bebegı ögrendıgınden berı ıçırmıyor zarar verır diye ama benım canım ıcmek istiyor siz içiyormusunuz

elinden geldiği kadar içme canım eğer çok canın çekerse bir iki yudumla idare et ben sigara da içiyordum ama bıraktım hiç içmiyorum 3 haftadır

elinden geldiği kadar içme canım eğer çok canın çekerse bir iki yudumla idare et ben sigara da içiyordum ama bıraktım hiç içmiyorum 3 haftadır
yemekte eşimin bardagından o görmeen içiyorum azcık zaten kacamak yapıyorum:)ama hiç içmiycem artık inş

canım hiç gitmedinmi bence bi git keseyi görmek için nasıl meraktan çatlamadın ya yenimi öğrendinki

yok canım 20 aralıkta ögrendim ertesi günü doktora gittim ama daha cok kücük göremeyiz dedi ben yurt dısındayım bu arada noel tatili girdi anca bu pazartesi tatilden dönüyor doktorum yoksa bende meraktan catlıyorum

cok saol canım rahatladım cok Allahım bebeklerimizi korusun...

süpersin poli, korkulur senden

Bnmde aksine donuo ayaklrm isitamoorm

normalde benm ayaklarım donuyor uyku sırasında birden oluyor aynen bende sığdıramıyorum biryere ama soğuk suyla yıkamaya da korkuyorum sancım olur diye :S

bir arkadaş yazmıştı, ya da bir yerden kopyalamıştı buraya unuttum. ama "ayakların ısınmıyorsa, mide bulantın olmuyorsa, tuzlu veya ekşi şeyler yiyorsan (vs. diye gibiyordu) erkek bebek gelecek" tam tersi oluyorsa da kız diye "ayaklarım yanıyor" ya da "ısınmıyor" diye ikiye ayrılıyoruz ya, acaba var mı böyle bi şey? :)

benim de ayaklarım bi türlü ısınmıyor, üşüyor hep. normalde soğuk olmazdı. şimdi hafifçe bir yerden essin donuyor ayaklarım. mide bulantım hiç yok. tatlı isteğim yok. tuzlu daha çok ya da ekşi işte... oğlan mı geliyor acep ilginç di mi...

gerçi kız mı erkek mi diye merak etmiyorum şu an hiç, sağlıklı sıhhatli göreyim ultrasonda. zaten ilk bebeğim, ne olsa sevinmeyecek miyim?

bakın buldum o söylediğimi:
Bebek ERKEKtir eğer;
1. Erken gebelikte sabah bulantılarınız yoksa
2. Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140ın altındaysa
3. Karnınız sivriyse
4. Karnınız basketbol topu gibi üst tarafa doğru şişmiş, büyümüşse
5. Meme uçlarınız karardıysa
6. Canınız ekşi ve tuzlu istiyorsa
7. Canınız et,süt, peynir gibi proteinli gıdalar istiyorsa
8. Ayaklarınız üşüyorsa
9. Bacağınızdaki tüyler hızla uzuyorsa
10. Elleriniz kuruyorsa
11.Uyuduğunuz yastık kuzeye yöneliyorsa
12. Eşiniz de sizinle beraber kilo alıyorsa
13. İdrarınız açık sarıysa
14. Burnunuz uzamış ya da genişlemişse
15. Nikah yüzüğünüzü karnınızın üzerinde tuttuğunuzda dairevi hareket ediyorsa
16. Başınız ağrıyorsa
17. Kilolarınız daha çok göbek kısmında birikiyorsa
18. Her geçen gün daha da güzelleşiyorsanız
19. Ekmeğin kabuğunu yemek istiyorsanız
20. Gebelikte iştahınız açıldıysa

Bebek KIZdır eğer;
1. Sabah bulantılarınız varsa
2. Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140 ve üzerindeyse
3. Kiloyu kalça ve basenlerinizden alıyorsanız
4. Sol meme sağ memeden daha büyükse
5. Bebeği yukarıda taşıyorsanız
6. Karnınız karpuza benziyorsa
7. Tatlılara düşkünseniz
8. Canınız meyve çekiyorsa
9. Çirkinleştiyseniz
10. Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
11. Ekmeğin yumuşak iç kısmını yemek istiyorsanız
12. Uyurken yastığınız güneye yöneliyorsa
13. İdrarınız koyu sarı ise
14. Nikah yüzüğünüzü karnınızın üzerinde tuttuğunuzda bir yandan diğerine doğru hareket ediyorsa
15. Gün ışığında saçınız kırmızı görünüyorsa
16. Göğüsleriniz çok büyüdüyse
17. Gebelikte iştahınız kapandıysa

tabii ki bunlara bel bağlamak yanlış olur, hepsi hurafe... tersi de söz konusu. ama eğlenceli işte :)

benim koçiş de kızdı geçen akşam bana, "Eee senin canın hiç bişi istemicek mi, aşermeyecek misin ya hiç?" diye

Son düzenleme:
kızlar merhaba 3 gündür evdeydim midem iyiyidi bugün mide bulantım çooook zor duruyorummmm sizler nasılsınız ayın 15 de doktor kntr var inş bakalım ne dicek tahmini 2,5 aylık oluyor ozaman bebebişim

Hayırlı huzurlu gunleeer...

Maşallah ne çok aramıza katılan olmuş-bu ay bereketli geldi elhamdulillah
Rabbim dogumlarımızıda gormeyi nasip etsin...

Benim tiksinmeler devam ediyor-bu kusmaktan daha kötü bence-çünkü hiç rahatlatıcak birşey yok sadece tiksiniyorsunnn :26:

Canım arkadaşında dediği gibi ilk hamileliklerde 14-15 haftadan sonra başlanılıyor hissedilmeye-ama ikincilerde daha erken hissediliyormuş bakalım bende merak ediyorum ama daha erken bence...

Canım gözün aydınnn... Ama nasıl erkenden ögrendiler 3 boyutlu ultrasyonmuydu? Normal ultrasyonda bu kadar erken ogrenılmıyor bıldıgım kadarı ıle... Hadi maşallaaahh size

Bende rüyamda görüyorum devamlı ve hep erkek görüyorum Rabbim hayır versin

kızlar merhaba 3 gündür evdeydim midem iyiyidi bugün mide bulantım çooook zor duruyorummmm sizler nasılsınız ayın 15 de doktor kntr var inş bakalım ne dicek tahmini 2,5 aylık oluyor ozaman bebebişim

Merhaba günlerimiz yakınmış seninle. Benim mide bulantım durdurak bilmeden devam ediyor. Her gün aynı çok şiddetli üstelik ilaçta kullanıyorum , doktorum hiç bir zararı yok kullan dedi , eğer ilaç kullanmasam midemde hiç bir şey durmuyor. Dün kontrole gittim , bebek büyümüş boyu 2 cm i gecmis .Bir sonraki kontrolde ikili tarama yapacağız.

benım bu bebegımde bulantım yok cok sükür daha önce düsügüm olmustu onda vardı. senın var mı bulantın?

ı ıh yok başlıcak diye ödüm kopuyo :18::18: çünkü serviste işe gidip gelirken sabah akşam bisürü yol çekiyorum. Başlar mı sence daha bundan sonra :) Bazı insanlarda hiç olmuyomuş çünkü

nasılsınız kızlar..kızoşlarrr mıde bulantısıda degıl tuhaf bı sekılde sulu ve yağlı yemek ıstemıyor canım..
bıde garip geleblir sizlere belkı ama kızlarrr herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyorr bana eşimde sıkayetcı bu halımden adamın ağzı fln kokmuo bna kokuomus gıbı gelıo kardsım geldı dun onunda agzı kokuomus gıbı gelıo garıp hallerdeyım

cok üsüyorummmmm

Ayy canım nerdesin ? inşallah dışarda değilsindir. Evdeysen sıcak su torbasına doldur sıcak suyu sar havluya, ayaklarının altına koyup uzan. giriver battaniyenin altına. Dün akşam bende ısınamadım hiç öyle yaptım. o kadar iyi geliyorki, ısınınca sırtıma koydum biraz da belim ağrıyordu ona da iyi geldi. sıcak su torban yoksa kola şişesine doldur, ağzını iyice kapatıp, havluya da sar mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…